Izvini ali koga on to da zove van Bih?Zar nije bolje da zove igrace koji igraju i u nasoj ligi nego neke tamo talente koji ne mogu da se izbore da igraju ni za U21 tim.Pustite te price bgti,uvijek cu podrzavati bilo kojeg selektora da poziva igrace iz nase lige OSIM u slcajevima kada taj igrac iz vana bas zasluzi poziv i dovoljno oskace od bilo kojeg igraca iz nase lige.tuzlak1987 je napisao/la:Nije bitan igrac Besic, kad bude napredovao u karijeri treba mu poklanjati paznju. A inace ako je eskivirao onda se nema pravo ljutiti i treba prihvatiti odluku jer nije nikakva zvijezda. A i Vlado sa druge strane treba malo gledati van bih i prestati pozivati neke igrace sa nasih livada..
Inace BIH Premijer liga ima sve same klovnove od trenera, Jagodic je kao i normala tu ali opet sigurno nije neki trener. Neki dan rece Mamic HNL treneri nemaju pojma o fudbalu. Slozio bih se, a ta HNL je za par klasa jaca od nase lige...BIH nema dobre fudbalske strucnjake. A i da je neki bolji od Jagode, on ako je Bosnjak nema sta traziti na celu U-21 ili ako je Hrvat jer su se podjelili nacionalno, pa nam je zato dobra ona u-17 ili koja vec sto gubi po 5 razlike. Jagodic u u-21 i dobro drzi konce
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Barbarez,Konjic,Kodro...
njih treba gurati u U21 da bi kasnije stasali da budu selektori A selekcije.
Nesto kao Slaven Bilic.
Nesto kao Slaven Bilic.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bolji nego prethodni rezultati. A i taj baraz je izgubio zbog Zolotica. Ali on je kriv sto ga je uopste ubacivao.
Sta sa Kozarom? Njih ne bi ni neko mnogo bolji spasio, to je cinjenica.
@Head A ja ti imena, smijesno vala. Niko od njih nema ni dana trenerskog iskustva, ali hajmo ih odmah postaviti mozda nam se posreci. A vala i Bilic dokazuje svoju klasu
Sta sa Kozarom? Njih ne bi ni neko mnogo bolji spasio, to je cinjenica.
@Head A ja ti imena, smijesno vala. Niko od njih nema ni dana trenerskog iskustva, ali hajmo ih odmah postaviti mozda nam se posreci. A vala i Bilic dokazuje svoju klasu

Celik!3,2,2.
Bilic je klasa,od Hrvata je napravio velesilu.
A sva ti imena su jaca i zvucnija od oronulog kockara.
A sva ti imena su jaca i zvucnija od oronulog kockara.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest Bilic je od Hrvata napravio klasu
Zato sad se ne moze nigdje zadrzati, ali hajde nije to ni bitno.

Celik!3,2,2.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li te Konjic fascinirao komentarisanjem na BHt-u?Head je napisao/la:Barbarez,Konjic,Kodro...
Nesto kao Slaven Bilic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
nije,bas je ne elokventan,al je bio kapiten drzavnog tima,odigrao toliko vaznih utakmica,bio ambasador BIH kad je bilo najteze.Ne volim ga jer je zeljovac,to na stranu,ali je dao i ucinio vise za BIH nego narcisiodni Vlado.samo_lijevo je napisao/la:Je li te Konjic fascinirao komentarisanjem na BHt-u?Head je napisao/la:Barbarez,Konjic,Kodro...
Nesto kao Slaven Bilic.
1946
@Aco, tačno je da smo mogli do baraža, da smo zijanili protiv ekipe iz zadnjeg pota, ne sjećam se koja je to ekipa bila, da smo njih pobjedili, ne bi ovisili o Nijemcima, ako se ne varam ...
Međutim, ( ovim ne želim opravdati još jedan u nizu neuspjeha naše mlađe selekcije u okviru kvalifikacionih ciklusa ) kakve uslove imamo i u kakvom su stanju naši omladinski pogoni, i na neuspjeh se gleda kao na uspjeh i tako većina javnosti misli.
Pod neuspjehom mislim na ovaj zadnji rezultat. Tačno je da je moglo bolje, ali ...Ekipa je stvarana u hodu, od utakmice do utakmice, usred kvalifikacija su dolazili neki igrači ( tipa Đurića ), pa se isti pokazao kao pun pogodak. Zar nije i to veličina osobe koja je tada vršila dužnost selektora mlade reprezentacije ?
Moje mišljenje je da trenutno nemamo osobu koja može bolji rezultat od Jagodića sa ovom selekcijom napraviti, a to je, taj historijski iskorak, i odlazak na neko veliko takmičenje.
Međutim, ( ovim ne želim opravdati još jedan u nizu neuspjeha naše mlađe selekcije u okviru kvalifikacionih ciklusa ) kakve uslove imamo i u kakvom su stanju naši omladinski pogoni, i na neuspjeh se gleda kao na uspjeh i tako većina javnosti misli.
Pod neuspjehom mislim na ovaj zadnji rezultat. Tačno je da je moglo bolje, ali ...Ekipa je stvarana u hodu, od utakmice do utakmice, usred kvalifikacija su dolazili neki igrači ( tipa Đurića ), pa se isti pokazao kao pun pogodak. Zar nije i to veličina osobe koja je tada vršila dužnost selektora mlade reprezentacije ?
Moje mišljenje je da trenutno nemamo osobu koja može bolji rezultat od Jagodića sa ovom selekcijom napraviti, a to je, taj historijski iskorak, i odlazak na neko veliko takmičenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i City godinama ima velika imena, a nema titule. Tako da sam igraci to ne mogu inace ne bi ni bilo trenera. Uglavnom koja je tvoja alternativa?
Celik!3,2,2.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Treneri,radnici,politicari ... se ocjenjuju po ucinku i znanju,a ne po ljubavi.Kada Konjic dokaze da vrijedi kao trener bujrum za selektora,sto da ne.Koliko god nekome smetao Vlado on ima uspjeha i rezultata.Head je napisao/la:nije,bas je ne elokventan,al je bio kapiten drzavnog tima,odigrao toliko vaznih utakmica,bio ambasador BIH kad je bilo najteze.Ne volim ga jer je zeljovac,to na stranu,ali je dao i ucinio vise za BIH nego narcisiodni Vlado.samo_lijevo je napisao/la:Je li te Konjic fascinirao komentarisanjem na BHt-u?Head je napisao/la:Barbarez,Konjic,Kodro...
Nesto kao Slaven Bilic.
Plati pa se klati. Hoćete super odlične rezultate, a selektora U-21 sa platom od milju maraka. Jašta!! Vlado je odličan trener za ove pare i s kojim reprezentativcima raspolaže. Uvijek može bolje, al' zasada sigurno niko ne bi bolje vodio mladu reprezentaciju.aleksandar_veliki je napisao/la:Kada pricamo o njegovoj tituli red je spomenuti i Kozaru. Dobar rezultat ostati bez baraza i Evropskog prvenstva je valjda dobar jos samo kod nas gubitnika.AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:Ovaj Vlado je teska ubleha.Oronuli kockar,pa covjek nema pobjede u ovoj nasoj ligi a on bi da vodi drzavnu selekciju.Moze voditi jedino drzavnu kockarsku selekciju.![]()
![]()
Inace ima titulu ove nase lige. Ali valjda se to ne racuna? Isto tako ima dobre rezultate sa mladom reprezentacijom ali i to se isto valjda ne racuna?
Ali da cujemo koga bi ti predlozio kao zamjenu?
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Pa mozda se nekad i pruzi prilika Barbarezu da preuzme u23, ali cisto sumljam da ce prihvatiti. On zeli nedokazan kao strucnjak odma na klubu A tima (i u njemackoj je tako)... Svaka cast Barbarezu na igrama za nas, bio mi je ne samo u repki negi i u BL jedan od najdrazih igraca, ali brate mili mora se prvo dokazaati da imas talenta za trenera. Pa i Klopp ili Gardiola su prvo trenirali nekakve mlade ekipe pa onda dobili priliku u prvim timovima.Head je napisao/la:Barbarez,Konjic,Kodro...
Nesto kao Slaven Bilic.
Za Konjica i neznam dali zeli biti trener.
U sustini nije ti losa ideja, tako bi trebalo biti sa svim nasim selekcijama (da mladi igraci imaju respekt od legendi i da motiv/zelje bude jos veca da grade svoju karijeru)
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nema potrebe da pisem znas ti kakvih.Za nase uvjete tj. za nasu ligu ima uspjehe.Head je napisao/la:Kakvih
Da se razumijemo ne branim ja Vladu,takodjer nemam pojma oko ovih prica sto mnogi pisu za neka guranja,ali kakve strucnjake imamo u drzavi Vlado je dobar trener.
Volio bih i ja da Besic igra,imali bi odlicnih igraca na toj poziciji.Ali vidite kako se dopisuju preko medija.
Vlado je tu samo zbog nacionalnog kljuca. Kad vec tako mora biti trebali su naci nekog drugog. Kako ce igraci imati postovanje prema selektoru kojem je najveci domet u karijeri bio FK Zadrugar, Kozara i Laktasi. Veze on nema.
Besic je zrtva u svemu ovom. Izdrzi Besicu zmaju bosanski.
Besic je zrtva u svemu ovom. Izdrzi Besicu zmaju bosanski.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa jeste on jedan od najboljih trenera na svijetu, u pet deka sa Guardiolom i Mourinhom, bolji po meni od Wengera, danas sa tribina vodio utakmicu Superkupa, ova prva dvojica primala preko mobitela instrukcije sa tribina, ja licno vidio Jagodu na tribinama u full HD rezoluciji.AllGunsBlazing je napisao/la:A cudno najbolji treneri svijeta nikad nisu bili neki fudbaleri.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno pravo pametno. Cilj mog posta je, ako najbolji treneri mogu biti treneri bez dana profesionalong fudbala sto to ne bi mogao biti i Vlado, naravno u nasim uslovima, ne u svjetskim, strucnjak.
Celik!3,2,2.
Ispa mali Besic Maradona.
Hajde da kazemo da mali nije nikakva kvalitet (mada mislim da ce kad tad postati igracina i nezamjenjiv u repci !!! ) , koliko se mi na toj poziciji moramo hvatitati za slamku.
Neke nelogicnosti u Susicevim pozivima se ne mogu izbjeci, mada je korektno odradio posao sa repkom generalno. Mislim da se niko ne forsira kao Zahirovic.
A za Jagodica. Celik ce pokazati koliko je kvalitetan kao trener a bogami i kao covjek. Ovo sto sam vidio do sada totalno neozbiljno. Najnepripremljenija ekipa lige i nikad nije on kriv
. Al eto nadam se d ce nas pesimiste razuvjeriti.
I jos oni pozivi prilikom prijateljske sa CG. Smijurija
... kvalitet nije najbitniji !!!
Ostat ce ova diskusija kao dokaz ko je sta rekao i ko je bo u pravu
Hajde da kazemo da mali nije nikakva kvalitet (mada mislim da ce kad tad postati igracina i nezamjenjiv u repci !!! ) , koliko se mi na toj poziciji moramo hvatitati za slamku.
Neke nelogicnosti u Susicevim pozivima se ne mogu izbjeci, mada je korektno odradio posao sa repkom generalno. Mislim da se niko ne forsira kao Zahirovic.
A za Jagodica. Celik ce pokazati koliko je kvalitetan kao trener a bogami i kao covjek. Ovo sto sam vidio do sada totalno neozbiljno. Najnepripremljenija ekipa lige i nikad nije on kriv

I jos oni pozivi prilikom prijateljske sa CG. Smijurija

Ostat ce ova diskusija kao dokaz ko je sta rekao i ko je bo u pravu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Istina boli ali mi smo jadna nacija, i do sada nismo dobili ama bas niti jednog igraca koji je nesto od karijere zrtvovao da bi igrao za reprezentaciju BiH radi njegove "ljubavi" prema zemlji. Pregledajte sve igrace i vidjecete. To sto svi ovi novi igraci govore kako im je uvjek bio san da igraju za BiH objesim ja macku na rep.
Zlatan Ibrahimovic igra za Svedsku, iako neki misle da je to zato sto ga mi nismo htjeli covjek je rekao stotinu puta da je uvjek htjeo da je uvjek htio da igra za Svedsku i da BiH nije dolazila u obzir.
Alen Halilovic odabrao Hrvatsku, koja tradicionalno ima bolje rezultate od nas.
Miralem Pjanic birao nas preko Luksemburga. Laka odluka, mi smo barem imali teoretsku sansu da budemo na nekakvom prvenstvu. Cito sam da je valjda bio i interes od Francuske ali tamo bi se morao gurat kroz svakave u-19, u-20, u-21, itd. reprezentacije da bi samo sjedio na klupi.
Asmir Begovic odabrao nas preko Kanade, koja ima mozda malo vise sanse da vidi svjetsko prvenstvo prije Pjanicevog Luksemburga.
Vedo je odabrao nas preko srednje ekipe SAD, mada je izjavio da bi igrao za njih da je dobio poziv.
Izet Hajrovic se odlucio da igra za nas kao uzvrat za to sto ga Svicarski selektor nije pozvao.
Kolasinac i Bicakcic igraju za nas zato jer nisu dovoljno dobri da budu u Njemackoj reprezentaciji. Da jesu, igrali bi za njih 99.9%.
Svi "Hrvati" i "Srbi" iz BiH koji su dobri igraci i koji bi nam dobro dosli kao recimo Neven Subotic i Nikica Jelavic igraju za Srbiju i Hrvatsku. A vamo Adem Ljajic nije htio nas da bira. Isto tako Mujdza igra za nas jer ga Hrvatska nije htjela. Ne znam kako je bilo za Spahica kada je davno poceo karijeru ali moze biti da je isto kao Mujdza.
Nemoj te se varat, sve je to dobro izracunato sa njihove strane da im je pametniji potez u karijeri da igraju za nas nego da kockaju hocel dobiti pozive iz tih drugih zemalja. Hocemoli jednog dana vidjeti bas nekog zesceg igracinu koji stvarno hoce da igra za nas bez obzira na sve mada bi mogao da igra gdje god hoce? Naravno da se nadam, ali to u glavnom nije ni jedan od sadasnjih reprezentativaca, ukljucujuci ovog Besica.
I kada bi takav tip nikao negdje u dijaspori, na njega bi savezi tih zemalja navalili i ljubili u guzzicu da vjerovatno nebi mogao odustat da igra za njih.
Zlatan Ibrahimovic igra za Svedsku, iako neki misle da je to zato sto ga mi nismo htjeli covjek je rekao stotinu puta da je uvjek htjeo da je uvjek htio da igra za Svedsku i da BiH nije dolazila u obzir.
Alen Halilovic odabrao Hrvatsku, koja tradicionalno ima bolje rezultate od nas.
Miralem Pjanic birao nas preko Luksemburga. Laka odluka, mi smo barem imali teoretsku sansu da budemo na nekakvom prvenstvu. Cito sam da je valjda bio i interes od Francuske ali tamo bi se morao gurat kroz svakave u-19, u-20, u-21, itd. reprezentacije da bi samo sjedio na klupi.
Asmir Begovic odabrao nas preko Kanade, koja ima mozda malo vise sanse da vidi svjetsko prvenstvo prije Pjanicevog Luksemburga.
Vedo je odabrao nas preko srednje ekipe SAD, mada je izjavio da bi igrao za njih da je dobio poziv.
Izet Hajrovic se odlucio da igra za nas kao uzvrat za to sto ga Svicarski selektor nije pozvao.
Kolasinac i Bicakcic igraju za nas zato jer nisu dovoljno dobri da budu u Njemackoj reprezentaciji. Da jesu, igrali bi za njih 99.9%.
Svi "Hrvati" i "Srbi" iz BiH koji su dobri igraci i koji bi nam dobro dosli kao recimo Neven Subotic i Nikica Jelavic igraju za Srbiju i Hrvatsku. A vamo Adem Ljajic nije htio nas da bira. Isto tako Mujdza igra za nas jer ga Hrvatska nije htjela. Ne znam kako je bilo za Spahica kada je davno poceo karijeru ali moze biti da je isto kao Mujdza.
Nemoj te se varat, sve je to dobro izracunato sa njihove strane da im je pametniji potez u karijeri da igraju za nas nego da kockaju hocel dobiti pozive iz tih drugih zemalja. Hocemoli jednog dana vidjeti bas nekog zesceg igracinu koji stvarno hoce da igra za nas bez obzira na sve mada bi mogao da igra gdje god hoce? Naravno da se nadam, ali to u glavnom nije ni jedan od sadasnjih reprezentativaca, ukljucujuci ovog Besica.
I kada bi takav tip nikao negdje u dijaspori, na njega bi savezi tih zemalja navalili i ljubili u guzzicu da vjerovatno nebi mogao odustat da igra za njih.