Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
veceras ponovo nije ni na klupi 

Propo ko i ja,, j.ebi se Stevo
Pa je li povrijedjen? Nije valjda bio toliko los na pripremama da ne zasluzuje ni klupu? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne kontam šta je s njim, mada nisam jedini. Da se hoće oglasiti. Valjda nešto o njemu doznamo kada dođu kvalifikacijske, mada je tada kasno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
u ovom trenutku je i Višća ispred Steve, barem bi trebao biti 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Fakat u nas osim Dzeke, Pjanica, Vede i jos par njih nikad ne znas sta se desava. Je li povrijedjen, suspendovan ili je mrtav. Isto za Mujdzu neki dan, moramo analizirat rijeci na Njemackom da bi skuzili sta mu je i opet ne znamo.zizu1991 je napisao/la:Ne kontam šta je s njim, mada nisam jedini. Da se hoće oglasiti. Valjda nešto o njemu doznamo kada dođu kvalifikacijske, mada je tada kasno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Valjda vjerovatno zato što su najviše medijski zastupljeni kod nas. O ostalima se i ne piše nešto. I uvijek se na ovim prostorima više cijenio strijelac od veznog, pogotovo od obrambenog igrača, a tako je svugdje u svijetu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma garant povreda
.
Nema sanse da ne moze biti ni u roosteru, cak je i u Sevilli sjedio makar i na klupi.

Nema sanse da ne moze biti ni u roosteru, cak je i u Sevilli sjedio makar i na klupi.
I ja mislim da ima neka caka pa ga nema u ova dva kola u rosteru..Pa na pripremama je igrao,zabio gol..Nema logike da ne moze biti bar na klupi u Elche-u..Ne kontam samo sto ovi nasi novinari ne provjere o cemu se radi.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne vjerujem da je povrijedjen cim nema nigdje takve informacije, totalno je van forme, sigurno 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
odigrao je svaku pripremnu utakmicu tokom ljeta , bio redovan na treninzima , ne kontam kako bi mogao biti van forme ? tipa , ni za kolašinca se nije znalo da je povrijeđen do ja mislim trećeg kola bundeslige tek , dotad jednostavno se nije pojavljivao u rosteru ..Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vjerujem da je povrijedjen cim nema nigdje takve informacije, totalno je van forme, sigurno

Na drugom mjestu isto piše "Generelo, Javi Flores y Stevanovic se quedan fuera de la convocatoria por decisión técnica."
Što će reći nije povrijeđen, nego su neki drugi problemi u pitanju. Čitam malo po twitteru, ni Španci gotovo da ne znaju šta se dešava. Uglavnom se čude što nije aktivan, čak ga navode kao najboljeg igrača naše lige.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
propo ko sprite
Mi cemo uvijek braniti svoje al jedino logicno objasnjenje je da on jednostavno nije toliko dobar koliko se misli i to je to.
Sevilla je prodala sve sto valja, jedino je Rakitic jos ostao i opet nisu racunali na Stevanovica a ovakva Sevilla je vec teski prosjek od ekipe. A o Elcheu je suvisno i govoriti.
Dobro, tek je pocela sezona al ovo ne ide na dobro. Spanija izgleda nije za njega
Sevilla je prodala sve sto valja, jedino je Rakitic jos ostao i opet nisu racunali na Stevanovica a ovakva Sevilla je vec teski prosjek od ekipe. A o Elcheu je suvisno i govoriti.
Dobro, tek je pocela sezona al ovo ne ide na dobro. Spanija izgleda nije za njega
Kaze mi jedan navijac Elchea da se ne trudi mnogo na treninzima.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma cini se da je ovdje neka papirologija u pitanju...juznjak> je napisao/la:Kaze mi jedan navijac Elchea da se ne trudi mnogo na treninzima.
Da nije kakva kvota stranaca ili takvo sto

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Kvota stranaca nije.Pa ovu zadnju tekmu od 18 igraca je 15 Spanaca bilo.
Kvalitet isto sigurno nije,jer je u pripremnim bio jedan od boljih sa jako puno minutaze.
Kvalitet isto sigurno nije,jer je u pripremnim bio jedan od boljih sa jako puno minutaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa hadje "modovi" "natjeraj" te te svoje gazde da okrenu Stevin broj pa da se rijesi i ova misterija vise...
Budite malo konstruktivni, bolje to nego da se prepirete ovuda...
Budite malo konstruktivni, bolje to nego da se prepirete ovuda...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Evo sad bar znamo da povreda nije uzrok njegovog ne igranja u Elche-u..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne znam stvarno ali Stevanovic ima kvalitet, vise je to puta dokazao u A reprezentaciji. Sta je sad u pitanju Bog dragi zna. A da se ne trudi na treningu u to bas i ne vjerujem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Fudbalbr1, johnw1ckk, MostarNeretva, zastitaIdentiteta i 28 gostiju.