Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Znas,Rizo,mi forumasi odlicno govorimo francuski pa nam ne treba prevod
Krenuo prema Liverpoolu prije sat vremena, koliko se ja razumijem u jezik ljubaviOtelo je napisao/la:Znas,Rizo,mi forumasi odlicno govorimo francuski pa nam ne treba prevod
Ma gledam ovamo neki Engleski film "Kako Rusi jedu kobasice", pa se malo zabunio.Otelo je napisao/la:Znas,Rizo,mi forumasi odlicno govorimo francuski pa nam ne treba prevod
On je to htio reći a rekao je skroz nešto deseto. Žao mu je što prijatelj ide, nema sad sa kim pušiti džoint.Slika sa Mamadou Shako nema ni sat vremena, zavrseno je sve sa PSG-om, pravo Liverpool, velika steta ali odlično je i ovo
Stigao i drugi. Šta im je noćas.Otelo je napisao/la:Hvala obojici![]()
Jedan stigao,jos cetvorica.
8 miliona funti za igrača u zadnjoj godini ugovora.Liverpool have agreed a fee with Sporting Lisbon for defender Tiago Ilori, according to Sky ****.
The 20-year-old is believed to be on his way to Anfield along with his father to discuss personal terms and undergo a medical.
Ilori was also a summer target for Monaco and Valencia, but it now appears that Brendan Rodgers has won the race to land his signature for a fee reportedly in the region of £8m.
Ilori has represented Portugal at U18, U19 and U20 level, although he has hinted that he would like to play for England having been born in London.
U pravu si. Moja greška.Paradajz je napisao/la:Ugovor Ilorija istice juna 2015. godine...
Dakle dva stopera, ipak je ispunjen prioritet. Moses da se uzme na pozajmicu i to je to, sumnjam da ce se juriti to jako pojacanje, ali opet sve je moguce, ako smo slali ponudu za Muniaina...