FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Preslikana situacija iz onog finala sa jedinom razlikom i to postignutim golom Chelsea. Bayern je dominantniji, bolji, ofanziviniji, ali bedem ispred Cecha je neporbijen i ako se nesto ne popravi u realizaciji tako ce ostati do kraja.
Muller je strasno los, nazalost. Ili ga prebaci na desno krilo ili ga vadi, jer na ovoj poziciji gdje igra, definitivno je neprimijetan.
Muller je strasno los, nazalost. Ili ga prebaci na desno krilo ili ga vadi, jer na ovoj poziciji gdje igra, definitivno je neprimijetan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa dobro ljudi moji šta se dešava ja ovo nemogu gledat ove kontre i polukontre bez Javija i švajnija zajedno smo tarabe imali neko rješenje za nas u nastavku...primit gol od ćelsija i onda ganjaj rezultat stvarno teška misija
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako ga ne damo do 60. minute, gubimo.
...ali imamo posjed lopte.
roben nevidljiv.
u jednom momentu ga prikazuje kamera - cova sam stoji na desnoj strani, ma ni blizu protivnickih igraca. riberi i kros najbolji.
nego, moze li neko reci alabi da se ne sakriva u sredinu

roben nevidljiv.

nego, moze li neko reci alabi da se ne sakriva u sredinu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne znam cemu ovakve ideje...zna se ko je zaduzen za 4 komada...nije garant ChelseaBadrHari je napisao/la:Zato bi bilo ruzno kad bi naprimjer opet 4 komada primili, eto samo da nam ne narusi reputaciju u Evropi.

Dobro igra Bayern,samo da je konkretniji ispred gola...iako vjerujem da ce to sa Guardiolom biti sve manje konkretno kako bude vrijeme odmicalo...cilj je 95%.
U svakom slucaju,ocekujem neki gol Bayerna u drugom poluvremenu,samo je pitanje hoce li Chelsea ostati na ovom jednom.
Dominirate i mnogo ste bolji,mnogooo,mnogooo,monogooonele-BHF je napisao/la:Kao što sam rekao, nimalo dosadna utakmica, dominiramo, mnogo smo bolji, i samo popraviti završnicu. Gotzea umjesto Mullera u drugom poluvremenu.
Kod gola Hazard je davno trebao biti oboren. Pustili su ga, a nisu smjeli.

I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
RIBERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Igra majstorcina...
Ajmo jos gocinja, pa da ih poderemo ko adzo ravu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva podrska "sminkera", moramo dobiti ove plave morone.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ima l ovaj celzija navijace?
- rob do bagro
- Kontakt:
Nisu dosli, isti slucaj ko i Ronaldno jucer, zna se ko je pobjednik.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To je to
Jao šta znači Martinez na DM .... Koliko bolji presing i sigurnija igra ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 30 avg 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tek sad od Robbena treba ocekivati nesto konkretno, Rafinha, podrska- nula bodova. Tomica mora van
Nemrem vjerovat da sudija ne sankcionise ove yebene mesare
Koji mesari Mou će se pravo uklopit u ovu ekipu...
Torres hijo de puta prava a ovaj ramires treba 3 utakmice zabrane da dobije ...
Torres hijo de puta prava a ovaj ramires treba 3 utakmice zabrane da dobije ...
Majmuncina, berac banana, ne zanima ga lopta, nego samo da skrsi igraca
Jbo mamu mesarsku, fuj...jos se buni krmak...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mi vise prilika, Chelsea bolje prilike. Idemo u dodatnih 30 minuta, pa kome opanci, kome obojci.
Ribery je kritican, na ivici je drugog zutog.
Ribery je kritican, na ivici je drugog zutog.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 30 avg 2013, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.