Je's da je nisam ja nasliko, vec naso a ovaj "za Bogu plakat" sastav je nekako najrealniji. Jedino ako mislis da ce nam kapiten na DM-a sam? Il' u tandemu sa Kroosom, a Rafinha ulazi na Lahmovo mjesto a Gece grije klupu? To mi malo nerealnije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne igraju njih dvojicaceze je napisao/la: Imaju li Wilian i Etoo pravo nastupa večeras ?
effe_sa je napisao/la:Lahma na šesticu i nema zime...
Why???Saurman je napisao/la:Kad vidim Rafinhu u prvih 11 hvata me jeza.
Klare je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Lahma na šesticu i nema zime...![]()
Crna da crnija biti ne može...Why???Saurman je napisao/la:Kad vidim Rafinhu u prvih 11 hvata me jeza.![]()
Zar da mu tako lako zaboravimo onu marisanu, ono šamaranje Kube i Klopa te ostale buranije usred njihove avlije???- No way, Rafka gledati u sastavu je uvijek poželjno kada to uslovi dozvoljavaju...
![]()
Inače, meni svejedno 5-0 na jednoj, ili drugoj strani.![]()
Utakmica je povoljna jedino iz razloga što valjda znači jednu utakmicu smo bliži stvaranju mašine.
Ihh, qrna šefe ili ti surova lažKlare je napisao/la: Inače, meni svejedno 5-0 na jednoj, ili drugoj strani.![]()
AjmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooSaurman je napisao/la: I naravno ajmoooooooooo momčiliuci,..........
trebam li napominjati da upise bez slike ne mozemo uzimati kao dokaz?ribery je napisao/la:Nemam sliku koja to dokazuje...
bayo primit mora, tako da...farinelli123 je napisao/la:Sta mislite, da l' ce veceras da bude 4-0 ili 3-1? Planiram da bacim neke pare u opticaj, pa bi mi ta informacija dobro dosla.
mene stvarno cudi i pitam se zasto ne navijas za arsenal?Klare je napisao/la:Zar da mu tako lako zaboravimo onu marisanu, ono šamaranje Kube i Klopa te ostale buranije usred njihove avlije???- No way, Rafka gledati u sastavu je uvijek poželjno kada to uslovi dozvoljavaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.