AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2013, 18:46

I ne treba sada Hondu dovodit. Traze 4-5 miliona, a za 4 mjeseca covjek moze doci dzaba. Znaci po racunici milion bi davali po mjesecu a tolike pare jedan Kristiano Ronaldo prima. Za ta 4-5 miliona ga od januara mozemo isplacivati (mislim platu) najmanje 2 godine.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2013, 19:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i da dodje sam Kaka niste vi nista dobili nakon prodaje Boatenga, cak i da dodje sam Honda opet se nije puno dobilo. Mozda bi tim bio malo jaci, ali jako malo. Kaka i Honda e to bi tek onda nesto znacilo.

ovako bez Boatenga dolazak jednog od njih 2 je pojacanje, ali jako malo pojacanje. Sta treba vezni red da bude Montolivo, De Jong i Kaka- nije mi to bas napredak, nece to izdrzat tempo lige, a vi shvatite kako hocete :)

Boateng je po meni bio zahvalan igrac i ovako da mu je pridodan jedan AMC a on vracen malo nazad , usudio bih se reci, na svoje mjesto Cm-a e to bi napredak bio, pa dijamant De Jong-Montolivo-Boateng-Kaka- to je vec nesto...ovako ko sto rekoh pretanko osim ako oba ne dodju.
To je to, slažem se. Prodaja Boe je greška a ako se Kaka dovede a ovako ostane to je korak unazad. Da su doveli kaku dali mu da igra amf-a a Bou stavili gdje igra a to je ala Vidal box to box to bi bio Boa kojeg svi znamo. Ovako mislim da ćemo zažaliti što ga je ćelo olako dao. Boa je sila prirode pričajte vi šta hoćete. Stavite Montoliva da igra amf-a pa će biti isto **** ;)

Loš potez itekako. Kaka je smrad koji trči za parama ajde neka me neko pobije da i to vidim. A razvikani Astori je solidan stoper ništa bolji od Mexesa ili Zapate. **** ih Honda u usta više kod a dovode Messija. Ako ćelo ne izvuče bar dva asa do kraja prelaznog roka onda je ovo najgori prelazni rok da ga ja pamtim. Haj što nikog ne dovode već prodavaju standardne igrače a dovode jbni škart od ladrija. Matri in Boa out e moj ćelo jbte kolač krvavi :?

Forza Boa neka ti je sa srećom :(

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 19:27

_forzamilan_ je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i da dodje sam Kaka niste vi nista dobili nakon prodaje Boatenga, cak i da dodje sam Honda opet se nije puno dobilo. Mozda bi tim bio malo jaci, ali jako malo. Kaka i Honda e to bi tek onda nesto znacilo.

ovako bez Boatenga dolazak jednog od njih 2 je pojacanje, ali jako malo pojacanje. Sta treba vezni red da bude Montolivo, De Jong i Kaka- nije mi to bas napredak, nece to izdrzat tempo lige, a vi shvatite kako hocete :)

Boateng je po meni bio zahvalan igrac i ovako da mu je pridodan jedan AMC a on vracen malo nazad , usudio bih se reci, na svoje mjesto Cm-a e to bi napredak bio, pa dijamant De Jong-Montolivo-Boateng-Kaka- to je vec nesto...ovako ko sto rekoh pretanko osim ako oba ne dodju.
To je to, slažem se. Prodaja Boe je greška a ako se Kaka dovede a ovako ostane to je korak unazad. Da su doveli kaku dali mu da igra amf-a a Bou stavili gdje igra a to je ala Vidal box to box to bi bio Boa kojeg svi znamo. Ovako mislim da ćemo zažaliti što ga je ćelo olako dao. Boa je sila prirode pričajte vi šta hoćete. Stavite Montoliva da igra amf-a pa će biti isto **** ;)

Loš potez itekako. Kaka je smrad koji trči za parama ajde neka me neko pobije da i to vidim. A razvikani Astori je solidan stoper ništa bolji od Mexesa ili Zapate. **** ih Honda u usta više kod a dovode Messija. Ako ćelo ne izvuče bar dva asa do kraja prelaznog roka onda je ovo najgori prelazni rok da ga ja pamtim. Haj što nikog ne dovode već prodavaju standardne igrače a dovode jbni škart od ladrija. Matri in Boa out e moj ćelo jbte kolač krvavi :?

slika
Hahahahah GROHOTOM SE SMIJEM...Cuj kaka smrad koji trci za parama...Eh steta pa imamo takve navijace kao sto si ti...Evo ja cu pokusati da te ubjedim,pa ti budi covjek pa priznaj...Kaka da trci za novcem otisao bi na zimu u Man City koji je tada vise nudio novca od Real Madrida,vec je sacekao ljeto i otisao za 65 mil eura koje smo tada bili u minusu...Druga stvar,sad ti ocekujes koji je tako skupo placen da igra za godisnju platu od 3 mil eura u Real Madrid...Na kraju krajeva,on nikada ne bi otisao iz AC Milana kao sto to ne bi uradio ni T Silva i Ibrahimovic,vec su napravili velike usluga za klub,kada to nazalost vec nije htio ili nije zelio Berlusconi,kojem je to i duznost...

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 avg 2013, 19:28

:lol: ekstra slika, svaka ti dala, tacno slika koja opisuje Boatenga kao igraca po meni, klaun jos i nosio desetku.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 19:34

Boateng je igrao super u prve dvije sezone , nakon toga je nestao. Ni najmanje mi nije žao što je otišao.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 19:37

Ako ništa, KPB je oslobodio mjesto za Polija u prvoj postavi, te mjesto za dovođenje jednog veznjaka. Uvjeren sam da će Allegri igrati dijamant, koji je oduvijek želio (ali nije imao polušpica, trequartistu), ukoliko Kaka dođe. Manje-više su sva mjesta u timu poznata. Muntari i Poli će se vjerovatno rotirati u tom slučaju. Onda čekamo Hondu u januaru, što je možda i bolje jer teško da bi se mogao uklopiti tako brzo. Štopera očito nećemo dočekati...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 19:40

Ako je vjerovati portalima u Italiji , Real je spreman pustiti Kaku jako povoljno. Ali problem je njegova plata , odnosno koliko će on biti spreman da smanji svoja potraživanja.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 19:40

_forzamilan_ je napisao/la:

slika
Bravo majstore! Kaka smrad koji trci za parama!? Od kad ti pratis Milan? Na osnovu ovog komentara ocigledno je da ili tada nisi pratio Milan ili nisi upucen u transfer! Da si to rekao za Ibru pa hajd. Al za Kaku:shock: Kaki i Silvi su vrata Milana uvijek otvorena, sto se mene tice!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2013, 19:41

adi25 je napisao/la: Hahahahah GROHOTOM SE SMIJEM...Cuj kaka smrad koji trci za parama...Eh steta pa imamo takve navijace kao sto si ti...Evo ja cu pokusati da te ubjedim,pa ti budi covjek pa priznaj...Kaka da trci za novcem otisao bi na zimu u Man City koji je tada vise nudio novca od Real Madrida,vec je sacekao ljeto i otisao za 65 mil eura koje smo tada bili u minusu...Druga stvar,sad ti ocekujes koji je tako skupo placen da igra za godisnju platu od 3 mil eura u Real Madrid...Na kraju krajeva,on nikada ne bi otisao iz AC Milana kao sto to ne bi uradio ni T Silva i Ibrahimovic,vec su napravili velike usluga za klub,kada to nazalost vec nije htio ili nije zelio Berlusconi,kojem je to i duznost...
Je kako da ne. Njegov otac i manager Bosco Leite svake godine tražio je sve veću i veću platu za Jesus boya pa je Kaka imao 10m platu sa zadnjim ugovorom što je Milan godišnje sa porezom koštalo 20m. Istina je da je ga Milan htio utopiti u City za 100 milki ali bi jesus boy imao istu platu ko što je sad ima u Realu. Da je to neki čovjek ne bi ko debil sjedio tolike godine na klupi i ubirao pare već bi otišao negdje da igra. Ali ne voli čojk paru pa nije budala da se znoji ha ja. Ja ne očekujem ništa. Očekujem jedino da ovaj smrad ne dođe. Eto mu Real **** ga Mourinho u pakaš. Uvijek je govorio samo Milan i samo Real pa eto ti sad truni smradu. Čovjek sjedi tolike godine na klupi vazda probleme sa povredama i vi mislite da je to onaj Kaka iz 2007? Njegova igra se zasniva 90% na brzini a on ima 31g nema ni brzinu ko nekad. Isti qrc ko i Pato. Honda je trenutno svemirski brod za njega i radije bi japanca gledo nego ovu brazilsku kurvu.

PUJ BEM TI FUDBAL I PARE ! MATRI POJAČANJE STID ME SVEGA MI!

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 19:43

120 nastupa za Real i 30 golova , nije baš da je cijelo vrijeme sjedio na klupi. Počeo si da pričaš protiv Kake , a nikakav razlog za to nemaš.
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 19:44

francobaresi je napisao/la:Ako je vjerovati portalima u Italiji , Real je spreman pustiti Kaku jako povoljno. Ali problem je njegova plata , odnosno koliko će on biti spreman da smanji svoja potraživanja.
Morat će barem duplo. Više nije ni blizu WC igrača i proizvoda kakvog je Milan dostavio Realu.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 19:46

Claus je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ako je vjerovati portalima u Italiji , Real je spreman pustiti Kaku jako povoljno. Ali problem je njegova plata , odnosno koliko će on biti spreman da smanji svoja potraživanja.
Morat će barem duplo. Više nije ni blizu WC igrača i proizvoda kakvog je Milan dostavio Realu.
Problem je njegov otac , to je čovjek koji više voli pare nego išta. On će da predstavlja veću prepreku nego Perez.
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2013, 19:46

muxa je napisao/la: Bravo majstore! Kaka smrad koji trci za parama!? Od kad ti pratis Milan? Na osnovu ovog komentara ocigledno je da ili tada nisi pratio Milan ili nisi upucen u transfer! Da si to rekao za Ibru pa hajd. Al za Kaku:shock: Kaki i Silvi su vrata Milana uvijek otvorena, sto se mene tice!

Znam ja druže itekako o čemu se radi. Smrad je i on i Sheva. Dragi su mi igrači pogotovo Sheva ali pare su ih pokvarile. Ja cu radije gledati Gattusa koji gine na terenu a ne zna loptu dodati nego preplaćene smradove koji idu kako vjetar puše tj. za parama. Jel se sjećaš da je Sheva otišao u Chelsea 'kako bi mu djeca mogla učiti engleski' :lol:

Krepat ma ne molat!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2013, 19:48

Ne znam zašto se uopšte razmišlja o Kaki koji već ima 31 sklon je povredama i jednostavno nema ga na mapi u zadnjih nekoliko sezona.Ostalo je samo blijeda slika igrača iz 2007.

Milan bi se trebao okrenuti nekom mlađem i perspektivnijem igraču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 19:51

francobaresi je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Problem je njegov otac , to je čovjek koji više voli pare nego išta. On će da predstavlja veću prepreku nego Perez.
Nadajmo se da će prevagnuti uzorno kršćansko ponašanje. Znamo kakav je bio Kaka po tom pitanju. :mrgreen:
Saurman je napisao/la:Ne znam zašto se uopšte razmišlja o Kaki koji već ima 31 sklon je povredama i jednostavno nema ga na mapi u zadnjih nekoliko sezona.Ostalo je samo blijeda slika igrača iz 2007.
Zato što klub vode tri retardirana klauna. Mi o mladim, talentovanim i perspektivnim pojačanjima trubimo tri mjeseca (i dosta prije prelaznog roka), ali šta da radimo. Tako je, kako je.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 19:53

Ma kako god , vrijeme je otići malo do čaršije i razbistriti glavu . :D
Pa večeras nekad pogledati je li se išta novo desilo , a do tad budite mi pozdarvljeni. :D
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 avg 2013, 20:11

ostat ćemo nakon ljetnog merkata ko očerupana kokoš :oops:
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 20:11

Majko mila nije ni vama lahko :lol:

Il Club più titolato al mondo!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 avg 2013, 20:21

Kaka je itekako jos uvijek WC.
Ali situacija u Realu ga sigurno frustrira.
Kad god je igrao za Real,davao je sve od sebe,i bilo je nejasno kako takav igrac sjedi na klupi.
Koliko je samo asista i golova dao kad god je dobio priliku.
U Milanu bi se ponovo rodio,i nadam se da ce vam doci.
Keep walking.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 avg 2013, 20:26

Cautinho je napisao/la:Kaka je itekako jos uvijek WC.
Ali situacija u Realu ga sigurno frustrira.
Kad god je igrao za Real,davao je sve od sebe,i bilo je nejasno kako takav igrac sjedi na klupi.
Koliko je samo asista i golova dao kad god je dobio priliku.
U Milanu bi se ponovo rodio,i nadam se da ce vam doci.
Nije odigrao "dvije postene" utakmice u zadnje vrijeme i jos uvijek svjetska klasa.Ja ba.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.