Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Vjerovatno su ganjali i Fabregasa i Thiaga, ali i Felainia koji bi mijenjao Carricka.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- billythekid
- Kontakt:
Hajde cupavi potpisi,da idem kupvat periku afro style moj miljenice
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Alexander Büttner će biti poslan na jednogodišnju posudbu u turski Beşiktaş.
Nisam vidio jel neko postavio...
Nisam vidio jel neko postavio...
Manchester United!
Fellaini nije uvršten u ekipu Evertona za utakmicu protiv Cardiffa koja se igra sutra!
dobre vijesti?
dobre vijesti?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Nimalo.xGGMU je napisao/la:Fellaini nije uvršten u ekipu Evertona za utakmicu protiv Cardiffa koja se igra sutra!
dobre vijesti?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ja idalje mislim da jesu dobre vijesti ako ga potpišemo, ne vidim kako nas može unazadit, unaprijedit nas može svakako. Potcjenjujemo igrača bez da smo mu dali priliku, u svakom slučaju je bolji igrač od Andersona, a trenutno smo svedeni na Carrick-Claverly, Anderson izmjena i nedokazana omladina, na Fletchera i Giggsa ne računam.
Tako da, Fellaini je za mene dobra vijest!?!
Njegovim dolaskom možemo zaboravit Jonesovo angažovanje u sredini terena na poziciju defanzivnog veznog a i Rooney bi se mogao/trebao vratit u vrh napada. Tako da samim tim, rasteretili smo dva igrača, donosi nove mogućnosti za igranje formacija, itd. itd.
Treba mu dati šansu, mislim da će se pokazati kao pravi igrač za nas.
Tako da, Fellaini je za mene dobra vijest!?!
Njegovim dolaskom možemo zaboravit Jonesovo angažovanje u sredini terena na poziciju defanzivnog veznog a i Rooney bi se mogao/trebao vratit u vrh napada. Tako da samim tim, rasteretili smo dva igrača, donosi nove mogućnosti za igranje formacija, itd. itd.
Treba mu dati šansu, mislim da će se pokazati kao pravi igrač za nas.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Citam komentare navijaca, slabo koji navijac je za njegov dolazak... Glavni je komentar "sta ce dobiti United od njega, i da je Moyes ocajan pa daj sta das.. sto me podsjeca na Wengera..Rooney88 je napisao/la:Nimalo.xGGMU je napisao/la:Fellaini nije uvršten u ekipu Evertona za utakmicu protiv Cardiffa koja se igra sutra!
dobre vijesti?

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Mene samo brine njegova tromost, on je jednostavno prespor igrac za centralnog veznog u vremenu gdje je brzina u vezi najbolja odlika tima. OK, on je po meni odlican u napadu, iza napadaca tacnije. Spusta lopte, odlican u skoku, gradi se kao tenk ali jednostavno on nema ni lucidnost, ni pas igru a bgmi ni brzinu za centralnog veznog.
Prica o Herreri mi je malo popravila dan, doduse pare su velike ali sam misljenja da bi se isplatilo, tacno je profil igraca koji nama treba. Gledao sam Baske dosta puta i svaki put me odusevio dosta vise nego Muniain recimo a on je vazda bio u fokusu.
@EPL
Upravo. Dovodjenje Belgijanca mi vise lici na potez ocajnika nego na ono sto nam zaista treba. Jedino ako ga planira koristiti vise naprijed bi i bilo logike ali dovoditi ovako sporog igraca u momentima kada trebamo UBRZATI vezu nema nikakve logike, bar meni. Ali eto, vidjet` cemo sta sutra nosi, ja se iskreno nadam kako njega necu gledati u dresu Uniteda na poziciji veznjaka.
Prica o Herreri mi je malo popravila dan, doduse pare su velike ali sam misljenja da bi se isplatilo, tacno je profil igraca koji nama treba. Gledao sam Baske dosta puta i svaki put me odusevio dosta vise nego Muniain recimo a on je vazda bio u fokusu.
@EPL
Upravo. Dovodjenje Belgijanca mi vise lici na potez ocajnika nego na ono sto nam zaista treba. Jedino ako ga planira koristiti vise naprijed bi i bilo logike ali dovoditi ovako sporog igraca u momentima kada trebamo UBRZATI vezu nema nikakve logike, bar meni. Ali eto, vidjet` cemo sta sutra nosi, ja se iskreno nadam kako njega necu gledati u dresu Uniteda na poziciji veznjaka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nadam se isto, jer gledajuci utakmicu protiv Chelsea dosli smo par puta u situaciju da nema ko uzeti loptu i iznijeti, Rooney je dolazio po loptu. Felaini isto to nece moci uraditi on je prosjecan igrac i nije za United-a. Treba lucidan igrac tipa Herere, Pjanica.. itd koji ima drskost uzeti loptu i dati pas naprijed.Rooney88 je napisao/la:Mene samo brine njegova tromost, on je jednostavno prespor igrac za centralnog veznog u vremenu gdje je brzina u vezi najbolja odlika tima. OK, on je po meni odlican u napadu, iza napadaca tacnije. Spusta lopte, odlican u skoku, gradi se kao tenk ali jednostavno on nema ni lucidnost, ni pas igru a bgmi ni brzinu za centralnog veznog.
@EPL
Cleverley je bio odlican protiv Chelsea, ima je brdo pasova ali naprijed nije bilo pet pasova, nema hrabrosti.
- billythekid
- Kontakt:
Dosta je na ovom forumu,ljudi bez obraza,licemjera do juce su mnogi Rooneya pljuvali,htjeli da ide danas pricaju drugu pricu,isto ce tako ako Maruan potpise pa kroz neki izvjesni period,pri tom ako bude dobar brzo zaboraviti ove svoje jadne izjave tipa sta ce nam on,sta on moze donijeti itd,i pocet velicat Belgijanca,al nista novo licemjerstvo je zavladalo u svim sferama zivota
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Nije ovo licemjerstvo sto se tice Felainia, pratis EPL i znas kakav je bio. Dobar je igrac, ali nije dovoljno dobar za Uniteda.billythekid je napisao/la:Dosta je na ovom forumu,ljudi bez obraza,licemjera do juce su mnogi Rooneya pljuvali,htjeli da ide danas pricaju drugu pricu,isto ce tako ako Maruan potpise pa kroz neki izvjesni period,pri tom ako bude dobar brzo zaboraviti ove svoje jadne izjave tipa sta ce nam on,sta on moze donijeti itd,i pocet velicat Belgijanca,al nista novo licemjerstvo je zavladalo u svim sferama zivota
Nego United bi treba dovesti 2 vezna, jer Carrick, Cleverley, Anderson nece moci sezonu sami iznijeti, Giggs i Jones dođu kao zamjene ali nije dovoljno.
- billythekid
- Kontakt:
Ja ne znam gdje su vama oci,pa taj momak igra tako elegantno,izdominirao je nas vezni red,dao toliko kljucnih golova za svoj tim,s obzirom na visinu dosta je okretan i pofina tehnika,da ne pricam sta cemo samo snjim dobiti u skok igri gdje je totalno nenadjebiv,ja tog momka sam zapazio i prije potpisa za Everton,kada je na olimpijskim igrama igrao pritiv Argentine,doduse pri kraju je dobio crveni karton ali je bio izvanredan.Meni je zao,ako neki ne vide njegovu kvalitetu,ali sreca pa se pita Moyes,a ne vi niti ja..
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Boze dragi sta sev necu procitati....billythekid je napisao/la:Dosta je na ovom forumu,ljudi bez obraza,licemjera do juce su mnogi Rooneya pljuvali,htjeli da ide danas pricaju drugu pricu,isto ce tako ako Maruan potpise pa kroz neki izvjesni period,pri tom ako bude dobar brzo zaboraviti ove svoje jadne izjave tipa sta ce nam on,sta on moze donijeti itd,i pocet velicat Belgijanca,al nista novo licemjerstvo je zavladalo u svim sferama zivota
O cemu pricas @paranoja ba?

I da, kad sam vec tu da ne zaboravim, prekinite pobogu okretati sve i svakoga ko A na glas kaze protiv Rooneya. Opeo je i tu je kraj price, niko njega, eto, ni krivog ni duznog ne tjera iz kluba!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Svidjelo se to nekima ili ne, Fellaini dolazi, nije uvrsten u sastav za naredni mec Evertona
Čupo Carrick, duo za titulu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
felaini baines herera daj Boze 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- billythekid
- Kontakt:
Maruan je igracina koja treba svakom klubu,a sva sreca je sto Moyes ima privilegiju,i prvenstvo prolaza u ovom slucaju.Zivi bili pa vidjeli,ne kazem za tebe rooney88,ali vjeruj mi da su mngi srali o Vejnu,ne bih zeli sebe izdizati,jer sam radio mnoge gluposti,ali ikonu sam podrzavo i uvjek cu ma sta god uradio meni je isped svih
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
I sta mislite hoce li dobit sedmicu? Nije mi on za tog broja kao tip igraca, ali ne bi me cudilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ikone moj @paranoja moze biti ispred svega samo ispred kluba NIKADA. To je uvijek bilo No. 1 pravilo u Manchester Unitedu, iznad kluba nije bilo nikoga uprkos velicini mnogih pojedinaca koji su prolazili kroz isti.billythekid je napisao/la:Maruan je igracina koja treba svakom klubu,a sva sreca je sto Moyes ima privilegiju,i prvenstvo prolaza u ovom slucaju.Zivi bili pa vidjeli,ne kazem za tebe rooney88,ali vjeruj mi da su mngi srali o Vejnu,ne bih zeli sebe izdizati,jer sam radio mnoge gluposti,ali ikonu sam podrzavo i uvjek cu ma sta god uradio meni je isped svih
Jos i Baines jel` ?

@Cart
Ako dodje ima da bude zadovoljan sto je tu uopste, ne jos da trazi sveti broj.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.