AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 30 avg 2013, 15:27

ma dzaba se nadamo. sve mi se cini da nece vise niko doci :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2013, 15:42

Ma doci ce, jasta nego da ce doci, tek se sad zakuhalo. :mrgreen:

Po meni bi najbolji scenario bio Kaka i Sakho sada, a Honda u januaru, mada sam ja vise za to da sva trojica dodju odmah. Pa je*o te, ako za Matrija imaju 12 miliona, kad se haman ima para pa se rasipaju ... e pa onda mozete imati i za Kaku. :twisted:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 15:52

Najjace mi ovo kad se pojedini navijaci drugih klubova pocnu brinuti za nas i nas mercato :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 avg 2013, 15:57

Doci ce vjerovatno jos jedna ili dva igraca u vezu,ao ode i Nocerino onda sto-posto dolaze dvojica fudbalera u vezu jer bi nam onda falilo fudbalera u vezi.
There are unconfirmed reports that Honda will arrive in Milano later today.
Bild reports that Schalke 04 have paid €12m for Boateng. He will get a 3-year contract with an option for a 4th year.
Schalke 04 have paid €10m for Boateng, according to GdS.
Milan have talked with both Juventus and Sunderland about Nocerino. [GdS]
Mi Juvetu uzmemo Matrija ,a oni ce nama haman Nocerina.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2013, 15:59

meho-medo je napisao/la:Doci ce vjerovatno jos jedna ili dva igraca u vezu,ao ode i Nocerino onda sto-posto dolaze dvojica fudbalera u vezu jer bi nam onda falilo fudbalera u vezi.
There are unconfirmed reports that Honda will arrive in Milano later today.
Bild reports that Schalke 04 have paid €12m for Boateng. He will get a 3-year contract with an option for a 4th year.
Schalke 04 have paid €10m for Boateng, according to GdS.
Milan have talked with both Juventus and Sunderland about Nocerino. [GdS]
Mi Juvetu uzmemo Matrija ,a oni ce nama haman Nocerina.
hehe to sam vec ranije i napisao za Nocerina.. valjalo bi im ga utopiti neg hljeba se najesti :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 avg 2013, 16:08

If Milan fail to sign Honda, then they could sign @KAKA on loan until January before the Brazilian moves to LA Galaxy. [Mediaset]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 17:03

Andrej je napisao/la:Galliani: "Matri me podsjeća na Inzaghija, na svojim leđima će nositi broj 9!"
Vidi se da je smetnuo s uma. Prvo dovodi čovjeka od 29 godina, a sada se usudi porediti ga s najboljim klasičnim špicem kojeg je Milan ikad imao. Ni Pato nije uspio opravdati tu devetku, a sad će ovaj otpadak Juventusa k'o fol uspjeti. :roll:

@Len, bez uvrede, al' ti pojma nemaš o Milanu. Ako ti je Boateng najbolji igrač Milana... :lol:

Samo ne znam otkud se skupi toliko dušebrižnika za Milan odjednom. To nešto organizirano... :lol:

Sve iznad 12 miliona obeštećenja je zadovoljavajuće za KPB-a. Previše tugujete za njim. I meni je bio drag, ali vidite kako je odigrao zadnje dvije sezone. Prosječan igrač, tek nešto bolji od Nocerina. Barem njega kao box-to-box veznjaka nije teško zamijeniti. Ako je išta dobro u ovom prelaznom roku, to je da se polako rješava pitanje polovnjaka.

Do 2. septembra očekujem ludnicu na temi, a onda smirenje strasti. Stvarno je ovih transfer špekulacija preko glave. :roll: Nigdje ozbiljne diskusije, samo spamm i tumačenje nekih izjava čija je istinitost upitna.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 17:05

Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Bezbroj je kombinacija , a istina je samo da ćelo zna već ko će doći , samo naravno to krije od javnosti.
Eto sinoć nitko nije mislio da će Boa otići , a već jutros je bio u Gelzenkirhenu na potpisivanju ugovora . Čisto sumnjam da je to tek tako odlučeno odnosno da to nije dogovoreno još prije par dana.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira" :lol: Znači maksimalno se radilo na tome da javnost što kasnije sazna za taj transfer.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 avg 2013, 17:11

francobaresi je napisao/la:Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Bezbroj je kombinacija , a istina je samo da ćelo zna već ko će doći , samo naravno to krije od javnosti.
Eto sinoć nitko nije mislio da će Boa otići , a već jutros je bio u Gelzenkirhenu na potpisivanju ugovora . Čisto sumnjam da je to tek tako odlučeno odnosno da to nije dogovoreno još prije par dana.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira" :lol: Znači maksimalno se radilo na tome da javnost što kasnije sazna za taj transfer.
Nego kada se transfer rok tacno zavrsava u nedjelju u 18 h ili u ponedjeljak u 18 h ?
(İbn Qajjim)

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 17:14

meho-medo je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Nego kada se transfer rok tacno zavrsava u nedjelju u 18 h ili u ponedjeljak u 18 h ?
Franco da se jos malo nadovezem na Boatenga...Navodno Schalke ga je htio jos prosle sezone,a prvi koraci su nacinjeni na Audi Cupu,tj tamo je navoddno dogovor bio ako se Schalke plasira u Ligu Prvaka da ce preci kod njih,sto se i ostvarilo...A sto se tice prelaznog roka on zavrsava 2 septembra ako se ne varam u 23 h,prije je bio 31.augusta do 19 h...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 17:17

TuttoMercatoWeb: "Ci siamo: nelle prossime ore Liverpool e Paris Saint-Germain definiranno l'accordo per il trasferimento in Premier League del difensore Mamadou Sakho. I due club hanno raggiunto l'intesa per il cartellino sulla base di un'offerta da circa 17 milioni di euro." :roll:

EDIT:
slika
slika

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 avg 2013, 17:28

Grazie per tutti Prince !

Pa svako malo mi prodaju najdrazeg igraca :o . Ako Kaka ne dodje bice ovo najgori merkato ikad.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 avg 2013, 17:49

Ne mogu da vjerujem ode mi Prince :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nisam mogo da vjerujem kad sam vidio :cry: jos nevjerujem :cry:

IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJE :| NE ŽELIM KAKU NIKAKO. ALI AKO NEMA BOLJE, DAJ ŠTA DAŠ. ERIKSEN + HONDA = 17m :cry:

Mislim da će Matri biti dobro pojačanje. Bit će koristan uvjeren sam.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 17:54

IlPrincipe je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ode mi Prince :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJE :| NE ŽELIM KAKU NIKAKO. ALI AKO NEMA BOLJE, DAJ ŠTA DAŠ. ERIKSEN + HONDA = 17m :cry:

Pogodili ste @IlPrincipea u bolnu tačku. :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 avg 2013, 18:04

Nevjera :cry:

Galliani: "We're in talks with CSKA Moscow, and we will try to bring Honda to Milano immediately."

btw ko moze prepoznat ovog djecaka ? :D

slika

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 18:27

Ironija je da su iz Schalkea, prije Boatengovog transfera, zagrizli za Hondu. Čitao sam to na par siteova, a čini mi se da sam napisao i na ovoj temi. Možda im je Galliani u međuvremenu ponudio Bou kako bi Honda ipak ostao Milanov :?: Who knows... :roll:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 avg 2013, 18:29

18.18 - Roman Babaev, dg CSKA Moscow again reiterated that Honda will not start today. Following his words SovSport: "Nothing has changed. Remains Honda at CSKA."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 avg 2013, 18:36

IlPrincipe je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ode mi Prince :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eriksen je novi horoz
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 18:39

Izgleda da je Hondi suđeno da čeka Januar , ovaj predsjednik CSKA ne popušta. :twisted: Najbolje da se Galliani okrene dovođenju jednog stopera i Kake ako je ikako moguće. A Keisuke neka dođe za 4 mjeseca. Jer još je malo ostalo do kraja prelaznog roka , ne isplati se pregovarati sa zaostalim umovima. Uostalom ako nitko ne dođe do sutra , onda na Kaljari idemo sa nepotpunim sastavom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 18:43

Posto je Sakho haman Liverpoolov Roma se okrece Astoriju. Hajde celo ubrzaj to, ako ga oni kupe ne vidim koga bi mogli dovest da valja

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.