jel te zanima kolko cete golova sutra primit?Elegant je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel te zanima kolko cete golova sutra primit?Elegant je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.
idi se valjaj u blatu i svojim goovnimakrmak je napisao/la:jel te zanima kolko cete golova sutra primit?Elegant je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.
ja sam čuo da je neko davao za Svraku oko pola miliona, Brko tražio više...Sad je li tačno. Informacija dolazi od Muamerove sestre, njen kolega sa posla prenio. Mada meni su uvijek ove priče bile glupe i nisam im vjerovao više od 2 %.ipetm je napisao/la:inacefindecko je napisao/la:trebale su se ranije pare uzet za njega.. al ovo je zato što smo bili gladni para!
za njega i svraku smo mogli uzet bar 700 hiljada eura (ukupno)
sad ako uzmemo za obojicu 200 dobro je
A ko je to davao tolike pare za njih prije?
ocu sutra odma iza utakmice od sreceinacefindecko je napisao/la:idi se valjaj u blatu i svojim goovnimakrmak je napisao/la:jel te zanima kolko cete golova sutra primit?Elegant je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.
i onda slobodno možeš proglasiti Amara za biznismena godinecorleone87 je napisao/la:Moja slobodna procjena oko 300 000-350 000 eura.
------------------Hadžić-----------------Anonimac je napisao/la: Zanimljivo bi bilo vidjeti prvu postavu obzirom na povrede pojedinih. Može li neko napisati eventualnih 11.
ellaxaz je napisao/la:------------------Hadžić-----------------Anonimac je napisao/la: Zanimljivo bi bilo vidjeti prvu postavu obzirom na povrede pojedinih. Može li neko napisati eventualnih 11.
Zeljković---Hasanović---Kerla---Stanić
--------------------------------------------
----------- Svraka----Tomić-------------
Selimović--------Jamak-----------Bučan
------------------Hodžić-------------------
Ova postava ulijeva nadu da se sutra mozemo vratit iz Mostara sa punim plijenomellaxaz je napisao/la:------------------Hadžić-----------------Anonimac je napisao/la: Zanimljivo bi bilo vidjeti prvu postavu obzirom na povrede pojedinih. Može li neko napisati eventualnih 11.
Zeljković---Hasanović---Kerla---Stanić
----------- Svraka----Tomić-------------
Selimović--------Jamak-----------Bučan
------------------Hodžić-------------------
Sam jos nije bio na mjesalici, neka nama Stane, jes da smo ga hejtali, al neka gaSarajlijaTM je napisao/la:Stanic,samo kad jedan dan osvane ko golman![]()
![]()
Ovo neki novi Dzeko?? cuj 15 godina , 185 cm visok... fizicke predispozicije odlicne , sad kako li igra?Southboy je napisao/la:Mujagić nova akvizicija omladinskog pogona Želje
Mladi napadač Ajdin Mujagić je odličnim prošlogodišnjim predstavama privukao na sebe pažnju skauta i trenera omladinskog pogona FK Željezničar, koji nisu oklijevali i doveli bivšeg igrača FK Borac Jelah. Željo je poznat kao klub koji mnogo ulaže u svoje nade.
Ajdin Mujagić , rođen 3. januara 1998. nova je akvizicija omladinskog pogona FK Željezničar. Nakon što je prošle godine sa svojim sada već bivšim klubom došao u polufinale državnog prvenstva, i sjajnim predstavama privukao pažnju mnogih skauta i trenera kako iz BIH tako i Hrvatske, treneri iz Željinih omladinskih pogona su u polufinalnim utakmicama između FK Željeznicar-FK Borac Jelah, odmah uočili njegov enormni talenat. Nisu gubili vrijeme i doveli su ga.
Sa samo 15 godina, 185 cm visoki napadač je bio najveća prijetnja po gol Želje koji je u dvomeču izbacio ekipu iz Jelaha. U Jelahu je tada pokazao Mujagić zašto se tako klubova raspituje za njega, postigavši gol sa nekih 35 metara. U toj utakmici je robusni napadač odigrao odlično i to mu je bila ulaznica za Željezničar, čiji treneri i ljudi oko kluba nisu dugo oklijevali i doveli ga u Sarajevo.
Sada mu slijedi prilagodba na novi klub, novu sredinu i novog trenera a samo je pitanje vremena kada ćemo ga ugledati u dresu seniora. U prvoj utakmici za FK Željezničar (god. 1998) protiv Goražda je postigao pogodak i bio asistent dok je nad njim je bio penal. Željina škola poznata je kao fabrika mladih talenata i izvrsna škola za mlade igrače. Sarajevski Željezničar je dao mnogo reprezenatitvaca a ne sumnjamo da će i Mujagić jednog dana nositi državni dres.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.