AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma dzaba se nadamo. sve mi se cini da nece vise niko doci 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma doci ce, jasta nego da ce doci, tek se sad zakuhalo.
Po meni bi najbolji scenario bio Kaka i Sakho sada, a Honda u januaru, mada sam ja vise za to da sva trojica dodju odmah. Pa je*o te, ako za Matrija imaju 12 miliona, kad se haman ima para pa se rasipaju ... e pa onda mozete imati i za Kaku.

Po meni bi najbolji scenario bio Kaka i Sakho sada, a Honda u januaru, mada sam ja vise za to da sva trojica dodju odmah. Pa je*o te, ako za Matrija imaju 12 miliona, kad se haman ima para pa se rasipaju ... e pa onda mozete imati i za Kaku.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Najjace mi ovo kad se pojedini navijaci drugih klubova pocnu brinuti za nas i nas mercato 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
Doci ce vjerovatno jos jedna ili dva igraca u vezu,ao ode i Nocerino onda sto-posto dolaze dvojica fudbalera u vezu jer bi nam onda falilo fudbalera u vezi.
There are unconfirmed reports that Honda will arrive in Milano later today.
Bild reports that Schalke 04 have paid €12m for Boateng. He will get a 3-year contract with an option for a 4th year.
Schalke 04 have paid €10m for Boateng, according to GdS.
Mi Juvetu uzmemo Matrija ,a oni ce nama haman Nocerina.Milan have talked with both Juventus and Sunderland about Nocerino. [GdS]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
hehe to sam vec ranije i napisao za Nocerina.. valjalo bi im ga utopiti neg hljeba se najestimeho-medo je napisao/la:Doci ce vjerovatno jos jedna ili dva igraca u vezu,ao ode i Nocerino onda sto-posto dolaze dvojica fudbalera u vezu jer bi nam onda falilo fudbalera u vezi.
There are unconfirmed reports that Honda will arrive in Milano later today.Bild reports that Schalke 04 have paid €12m for Boateng. He will get a 3-year contract with an option for a 4th year.Schalke 04 have paid €10m for Boateng, according to GdS.Mi Juvetu uzmemo Matrija ,a oni ce nama haman Nocerina.Milan have talked with both Juventus and Sunderland about Nocerino. [GdS]

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
If Milan fail to sign Honda, then they could sign @KAKA on loan until January before the Brazilian moves to LA Galaxy. [Mediaset]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vidi se da je smetnuo s uma. Prvo dovodi čovjeka od 29 godina, a sada se usudi porediti ga s najboljim klasičnim špicem kojeg je Milan ikad imao. Ni Pato nije uspio opravdati tu devetku, a sad će ovaj otpadak Juventusa k'o fol uspjeti.Andrej je napisao/la:Galliani: "Matri me podsjeća na Inzaghija, na svojim leđima će nositi broj 9!"

@Len, bez uvrede, al' ti pojma nemaš o Milanu. Ako ti je Boateng najbolji igrač Milana...

Samo ne znam otkud se skupi toliko dušebrižnika za Milan odjednom. To nešto organizirano...

Sve iznad 12 miliona obeštećenja je zadovoljavajuće za KPB-a. Previše tugujete za njim. I meni je bio drag, ali vidite kako je odigrao zadnje dvije sezone. Prosječan igrač, tek nešto bolji od Nocerina. Barem njega kao box-to-box veznjaka nije teško zamijeniti. Ako je išta dobro u ovom prelaznom roku, to je da se polako rješava pitanje polovnjaka.
Do 2. septembra očekujem ludnicu na temi, a onda smirenje strasti. Stvarno je ovih transfer špekulacija preko glave.

- francobaresi
- Kontakt:
Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Bezbroj je kombinacija , a istina je samo da ćelo zna već ko će doći , samo naravno to krije od javnosti.
Eto sinoć nitko nije mislio da će Boa otići , a već jutros je bio u Gelzenkirhenu na potpisivanju ugovora . Čisto sumnjam da je to tek tako odlučeno odnosno da to nije dogovoreno još prije par dana.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira"
Znači maksimalno se radilo na tome da javnost što kasnije sazna za taj transfer.
Bezbroj je kombinacija , a istina je samo da ćelo zna već ko će doći , samo naravno to krije od javnosti.
Eto sinoć nitko nije mislio da će Boa otići , a već jutros je bio u Gelzenkirhenu na potpisivanju ugovora . Čisto sumnjam da je to tek tako odlučeno odnosno da to nije dogovoreno još prije par dana.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira"

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nego kada se transfer rok tacno zavrsava u nedjelju u 18 h ili u ponedjeljak u 18 h ?francobaresi je napisao/la:Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira"Znači maksimalno se radilo na tome da javnost što kasnije sazna za taj transfer.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Franco da se jos malo nadovezem na Boatenga...Navodno Schalke ga je htio jos prosle sezone,a prvi koraci su nacinjeni na Audi Cupu,tj tamo je navoddno dogovor bio ako se Schalke plasira u Ligu Prvaka da ce preci kod njih,sto se i ostvarilo...A sto se tice prelaznog roka on zavrsava 2 septembra ako se ne varam u 23 h,prije je bio 31.augusta do 19 h...meho-medo je napisao/la:Nego kada se transfer rok tacno zavrsava u nedjelju u 18 h ili u ponedjeljak u 18 h ?francobaresi je napisao/la:Iz sata u sat stiže mnoštvo informcija o Milanu i o tome koji će igrač doći odnosno neće.
Što je najveći apsurd , kad se pojavila ta informacija u prvi mah je odmah demantovana od strane Milana i to da citiram " Boateng nije na pregovorima sa Geleznkirhenu , već je u Milanelu i trenira"Znači maksimalno se radilo na tome da javnost što kasnije sazna za taj transfer.
TuttoMercatoWeb: "Ci siamo: nelle prossime ore Liverpool e Paris Saint-Germain definiranno l'accordo per il trasferimento in Premier League del difensore Mamadou Sakho. I due club hanno raggiunto l'intesa per il cartellino sulla base di un'offerta da circa 17 milioni di euro." 
EDIT:

EDIT:

Grazie per tutti Prince !
Pa svako malo mi prodaju najdrazeg igraca
. Ako Kaka ne dodje bice ovo najgori merkato ikad.
Pa svako malo mi prodaju najdrazeg igraca

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem ode mi Prince
Nisam mogo da vjerujem kad sam vidio
jos nevjerujem
IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJE
NE ŽELIM KAKU NIKAKO. ALI AKO NEMA BOLJE, DAJ ŠTA DAŠ. ERIKSEN + HONDA = 17m
Mislim da će Matri biti dobro pojačanje. Bit će koristan uvjeren sam.

Nisam mogo da vjerujem kad sam vidio

IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJE

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pogodili ste @IlPrincipea u bolnu tačku.IlPrincipe je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ode mi Prince![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mogo da vjerujem kad sam vidiojos nevjerujem
![]()
IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJENE ŽELIM KAKU NIKAKO. ALI AKO NEMA BOLJE, DAJ ŠTA DAŠ. ERIKSEN + HONDA = 17m
![]()

- IlPrincipe
- Kontakt:
Nevjera
Galliani: "We're in talks with CSKA Moscow, and we will try to bring Honda to Milano immediately."
btw ko moze prepoznat ovog djecaka ?

Galliani: "We're in talks with CSKA Moscow, and we will try to bring Honda to Milano immediately."
btw ko moze prepoznat ovog djecaka ?

Ironija je da su iz Schalkea, prije Boatengovog transfera, zagrizli za Hondu. Čitao sam to na par siteova, a čini mi se da sam napisao i na ovoj temi. Možda im je Galliani u međuvremenu ponudio Bou kako bi Honda ipak ostao Milanov
Who knows... 

- IlPrincipe
- Kontakt:
18.18 - Roman Babaev, dg CSKA Moscow again reiterated that Honda will not start today. Following his words SovSport: "Nothing has changed. Remains Honda at CSKA."
Eriksen je novi horozIlPrincipe je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ode mi Prince![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mogo da vjerujem kad sam vidiojos nevjerujem
![]()
IMA DA ZGRAHNEM NE DOVEDE LI SE ADEKVATNO POJAČANJENE ŽELIM KAKU NIKAKO. ALI AKO NEMA BOLJE, DAJ ŠTA DAŠ. ERIKSEN + HONDA = 17m
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da je Hondi suđeno da čeka Januar , ovaj predsjednik CSKA ne popušta.
Najbolje da se Galliani okrene dovođenju jednog stopera i Kake ako je ikako moguće. A Keisuke neka dođe za 4 mjeseca. Jer još je malo ostalo do kraja prelaznog roka , ne isplati se pregovarati sa zaostalim umovima. Uostalom ako nitko ne dođe do sutra , onda na Kaljari idemo sa nepotpunim sastavom.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Posto je Sakho haman Liverpoolov Roma se okrece Astoriju. Hajde celo ubrzaj to, ako ga oni kupe ne vidim koga bi mogli dovest da valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.