Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kolika je Hull kanta čovječe kad mu Diaby i Denilson uspiju zabit golove.
ovaj arsenal kanta za odlaganje krampi
bez ljutnje
bez ljutnje
sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi
- rob do bagro
- Kontakt:
To reci im boto lave hahaaBOTONJA je napisao/la:ovaj arsenal kanta za odlaganje krampi
bez ljutnje

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
BAN PLEASEBOTONJA je napisao/la:ovaj arsenal kanta za odlaganje krampi
bez ljutnje

haha.. Banovan je on 2 miliona puta..Bosco je napisao/la:BAN PLEASEBOTONJA je napisao/la:ovaj arsenal kanta za odlaganje krampi
bez ljutnje![]()

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Znači džaba se nadam.Što bi nas narod reko: "j**o ti budalu"
Bas tako.. Samo ga treba ignorirati.. i kada shvati da nam vise nije interesantan otici ce..
Btw: Cestitke na pobjedi

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ma lily ti digla nos ovdje stvarno ne znas ti koje botoLily je napisao/la:Bas tako.. Samo ga treba ignorirati.. i kada shvati da nam vise nije interesantan otici ce..
sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi
Hehe,pobjeda je bila prava nafakaška,ali nemam nista protiv nje.Dabogda sve bile takve.
Kakva takva, 3 boda su upisana i sada treba dobit zaostalu i eto nas na 2 mjestu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bit ce tesko.Sljedeca je ako se ne varam Aston Villa.Bez Cesca i normalnog lijevog beka bit ce skoro pa nemoguće upisati pobjedu.GunnerS je napisao/la:Kakva takva, 3 boda su upisana i sada treba dobit zaostalu i eto nas na 2 mjestu
Kako smo pobjedili bez lijevog beka, normalnog, luere ?! Fabregas će se vratit do tekme, ako se i ne vrati ima ga ko mjenjat... Mislim, valjda Nasri, Arshavin, Rosicky, Theo mogu zamjenut Fabregasa...Bosco je napisao/la:Bit ce tesko.Sljedeca je ako se ne varam Aston Villa.Bez Cesca i normalnog lijevog beka bit ce skoro pa nemoguće upisati pobjedu.GunnerS je napisao/la:Kakva takva, 3 boda su upisana i sada treba dobit zaostalu i eto nas na 2 mjestu
Jedno je Hull,jedno je Villa.
Theo zasad može samo čistit kopačke Fabregasu,Samir nije njegov profil fudbalera (mislim na Cesca),Arshavin je polušpica (jedini koji bi ga mozda i mogao zamijenit),Rosicky je svoje odigro nažalost.Nadam se da ce me svi ovi igraci natjerat da se pospem pepelom,ali ne vjerujem.
Jel igramo kuci ili u gostima?jer ako igramo away na****li smo.
Theo zasad može samo čistit kopačke Fabregasu,Samir nije njegov profil fudbalera (mislim na Cesca),Arshavin je polušpica (jedini koji bi ga mozda i mogao zamijenit),Rosicky je svoje odigro nažalost.Nadam se da ce me svi ovi igraci natjerat da se pospem pepelom,ali ne vjerujem.
Jel igramo kuci ili u gostima?jer ako igramo away na****li smo.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 20 dec 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Theo, igra po strani, Nasri je lijevi igrač, Arshavin može Fabregasa mjenjat al ako bude igrao Rosicky onda neka igra polušpica a Rosicky jarane nije odigrao svoje nego su ga povrede hebale i on sigurno može mjenjat Cesc-a..
Mislim da igramo kući...
Mislim da igramo kući...
ah ljudi...pa igrat ce diaby i denilson, iza njih song, dva krila i jedan spic...kao i danas...znaci, da se moze (doduse, jaaaaaaako tesko) bez cesca... jak je arsenal... 
GO GUNNERS!!!

GO GUNNERS!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Polahko, više će se znati prije tekme, nadam se pobjedi i nastavku tog niza... Villa jest jaka al nije nepobjediva
A i mislim da oni su više umorni od nas, ipak, za nijansu mi imamo veću i bolju klupu od njih...

liverpool-aston villa 1-3
aston villa-chelsea 2-1
man.utd-aston villa 0-1 igraju sjajno
aston villa-chelsea 2-1
man.utd-aston villa 0-1 igraju sjajno

FK Pjetlovi
Igraju protiv tih malih ekipa, ovo je ipak mocni Arsenal.reds je napisao/la:liverpool-aston villa 1-3
aston villa-chelsea 2-1
man.utd-aston villa 0-1 igraju sjajno![]()
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav je napisao/la:Igraju protiv tih malih ekipa, ovo je ipak mocni Arsenal.reds je napisao/la:liverpool-aston villa 1-3
aston villa-chelsea 2-1
man.utd-aston villa 0-1 igraju sjajno![]()

1.Chelsea
2.Man.Utd
3.Arsenal
FK Pjetlovi
Polahko jarane, bit će to uskoro ovako ( kad Arsenal odigra zaostalu )
1. Chelsea 40 ( danas će da izgubi
)
2. Arsenal 38 ( pobjeda u zaostaloj )
3. Manchester United 37
4. Aston Villa 35
1. Chelsea 40 ( danas će da izgubi

2. Arsenal 38 ( pobjeda u zaostaloj )
3. Manchester United 37
4. Aston Villa 35
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.