Zar nije transfer Bekrica (po sefovim rijecima tad) donio oko 1.000.000€ ukupno.Southboy je napisao/la:Pregledao sam one tvoje linkove i istrazio malo na stranici http://www.transfermarkt.de" onclick="window.open(this.href);return false;. Prema njima najveci transferi koji su ostvarili nasi klubovi su:inacefindecko je napisao/la:koji je najveći transfer ikad bh premier lige?
1. Avdija Vrsajevic (NK Celik Zenica - AC Sparta Prag) - 1.000.000 € - sezona 07/08
2. Said Husejinovic (FK Sloboda Tuzla - Werder Bremen) - 900.000 € - sezona 08/09
3. Mirko Hrgovic (NK Siroki Brijeg - VfL Wolfsburg) - 800.000 € - sezona 03/04
4. Elvir Bolic (NK Celik Zenica - Roter Stern Belgrad) - 800.000 € - sezona 91/92
5. Semir Stilic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Lech Poznan) - 550.000 € - sezona 08/09
6. Ibrahim Sehic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Mersin Idmanyurdu) - 500.000 € - sezona 11/12
u 90% klubovi nisu dobili ovoliko love,vec su menadjeri pokupili kajmak..
lupatm mi smo za stilu kao klub dobili negdje oko 150.000 eura...
Zato kazem zavisi kako se potpisivalo,koje su klauzule i koliko su menadjeri uzimali...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Allaha mi od Adila smo dobili 80000 eura plus je on oprostio 60000 maraka duga ovo je informacija od Bakira Dautbasica
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Adilović potpisao za Samsunspor
http://fkzeljeznicar.ba/adilovic-potpis ... spor/6424/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/adilovic-potpis ... spor/6424/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
SON DAKİKA: Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç 2+1 yıllığına Samsunspor'da... (via samsungol.com)
Dün akşam geç saatlerde Samsun’na gelen Adiloviç ve menajeri bu sabah Samsunspor Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor yönetimi ile transfer masasına oturdu.
Başkan Emin Kar’ın da katıldığı transfer görüşmesinde her konuda anlaşma sağlanırken Adiloviç’in 2 artı bir yıllığına kırmızı beyaz formayı giyeceği öğrenildi.
Boşnak santrafor Adiloviç’in bu gün akşam saatlerinde tekrar ülkesine dönerek kulübü ile olan mukavelesini fesih edeceği ve gelecek hafta Salı günü Samsun’a geleceği sonrasında Samsunspor ile olan yeni mukavelesini imzalayacağı bildirildi.
See Translation
Photo: SON DAKİKA: Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç 2+1 yıllığına Samsunspor'da... (via samsungol.com)
Dün akşam geç saatlerde Samsun’na gelen Adiloviç ve menajeri bu sabah Samsunspor Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor yönetimi ile transfer masasına oturdu.
Başkan Emin Kar’ın da katıldığı transfer görüşmesinde her konuda anlaşma sağlanırken Adiloviç’in 2 artı bir yıllığına kırmızı beyaz formayı giyeceği öğrenildi.
Boşnak santrafor Adiloviç’in bu gün akşam saatlerinde tekrar ülkesine dönerek kulübü ile olan mukavelesini fesih edeceği ve gelecek hafta Salı günü Samsun’a geleceği sonrasında Samsunspor ile olan yeni mukavelesini imzalayacağı bildirildi.
16Like · Comment · Share
Top Comments
Asım Köse, Mustafa Pilcioğlu, Şerif Atlı and 184 others like this.
Samet Keleş La dua edin böyle bi başkanımız vr sakat oldugu hlde neler yapıyor tekkrar helal olsn
See Translation
3 · about an hour ago via mobile
TC Çapulcu Tolga Coşkun şükür yarabbim!Artık bizimde bir golcümüz var
)
See Translation
3 · about an hour ago
Šućur Allahu! Konačno da i mi dobijemo golgetera
See Translation
Photo: SON DAKİKA: Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç 2+1 yıllığına Samsunspor'da... (via samsungol.com)
16Like · Comment · Share
Top Comments
Asım Köse, Mustafa Pilcioğlu, Şerif Atlı and 184 others like this.
Samet Keleş La dua edin böyle bi başkanımız vr sakat oldugu hlde neler yapıyor tekkrar helal olsn
See Translation
3 · about an hour ago via mobile
TC Çapulcu Tolga Coşkun şükür yarabbim!Artık bizimde bir golcümüz var

See Translation
3 · about an hour ago
Šućur Allahu! Konačno da i mi dobijemo golgetera

Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e da znaju što ne znaju
šalim se, eldinu hvala i sretno i da dogodine igra u prvoj ligi.

šalim se, eldinu hvala i sretno i da dogodine igra u prvoj ligi.
- inacefindecko
- Kontakt:
haj nadjite kod tih turaka koliko su platili adila 

nit' njihovi smiju njima da kažu, nit' naši nama... 

Pokušavao sam naći, ne pišeinacefindecko je napisao/la:haj nadjite kod tih turaka koliko su platili adila
Imaju li ovi kakvi firmu iza sebe,mislim Turci..Da ne bude ko kad je Huljev otisao u Varteks pa je jedan dio transfera ukljucivao i odjela 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ja sam dobio inf jucer od jakog izvora iz kluba...kunem see..
govori da je Zeljo dobio 70.000 eura,al nisam htio pisati ovdje jer su vecina raje govorila pola miliona...pa da ne bi prica bila malo je to vamo tamo...
al opet nekako se nadam da je vise
...al ne bi me slagao covjek 100%
govori da je Zeljo dobio 70.000 eura,al nisam htio pisati ovdje jer su vecina raje govorila pola miliona...pa da ne bi prica bila malo je to vamo tamo...
al opet nekako se nadam da je vise

19TM87
70 000 je realno malo za napadaca koji zadnjih sezona bas se nadavao golova
...
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 30 avg 2013, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- inacefindecko
- Kontakt:
trebale su se ranije pare uzet za njega.. al ovo je zato što smo bili gladni para!
za njega i svraku smo mogli uzet bar 700 hiljada eura (ukupno)
sad ako uzmemo za obojicu 200 dobro je
inacefindecko je napisao/la:trebale su se ranije pare uzet za njega.. al ovo je zato što smo bili gladni para!
A ko je to davao tolike pare za njih prije?
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Sretno Eldine, sve najbolje u nastavku karijere.
Tesko ce biti nadoknaditi odlazak Adilovica jer trenutno nema vremena da nekoga dovedemo kao zamjenu a da ce biti pojacanje.
Amar ga ne bi pustio bez minimalno 170.00eur tako da ove price o 70.000

Tesko ce biti nadoknaditi odlazak Adilovica jer trenutno nema vremena da nekoga dovedemo kao zamjenu a da ce biti pojacanje.
Amar ga ne bi pustio bez minimalno 170.00eur tako da ove price o 70.000

Jeste malo ali za nase uslove dobro, ne kupuju oni dzaba po BiH.www je napisao/la:70 000 je realno malo za napadaca koji zadnjih sezona bas se nadavao golova
-
- Kontakt:
150 000Elegant je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para Zeljo dobiti od ovog transfera.
Ovo već prerasta u smijuriju: Svaki igrač koji dođe u FKS prvo ode na tretman demagogije i lažnog uvjeravanja. Skoro svaki njihov član već na prvoj press-konferenciji izjavljuje: "Drago mi je što sam potpisao za najveći klub u BiH..." bla bla.
PA PO ČEMU MAJKU MU?! PO ČEMU NAJVEĆI?! haha. Stvarno bi ovaj svijet bio dosadan bez ovih malenih.
Ali neka. I nama je zanimljivije.
Adile druže, neka je tebi sretno vazda bilo! Hvala za sve golove i sve bodove, to je sve što ja mogu reći! Ostalo više ništa nije vrijedno komentara. Više nije naš igrač i to je to. Sretno mu, a mi se okrećemo našem igračkom kadru. Baš će biti zanimljivo upratiti novu postavku u igri ili možda ipak staru postavku sa Selimovićem ili Hodžićem na poziciji Adilovića. Vidim mnogi su se pretgrli od nagađanja kakvu ćemo postavku igre imati. Ja ću se prepustiti volji Brke i protumačiti istu tek nakon sutrašnjeg meča. Samo da sutra izbjegnemo poraz. U opasnoj smo igračkoj krizi koju moramo što prije prijeći.
btw.kad se malo bolje zamisliš...smiješna cifra za Adilovića. Simbolično.
PA PO ČEMU MAJKU MU?! PO ČEMU NAJVEĆI?! haha. Stvarno bi ovaj svijet bio dosadan bez ovih malenih.
Ali neka. I nama je zanimljivije.
Adile druže, neka je tebi sretno vazda bilo! Hvala za sve golove i sve bodove, to je sve što ja mogu reći! Ostalo više ništa nije vrijedno komentara. Više nije naš igrač i to je to. Sretno mu, a mi se okrećemo našem igračkom kadru. Baš će biti zanimljivo upratiti novu postavku u igri ili možda ipak staru postavku sa Selimovićem ili Hodžićem na poziciji Adilovića. Vidim mnogi su se pretgrli od nagađanja kakvu ćemo postavku igre imati. Ja ću se prepustiti volji Brke i protumačiti istu tek nakon sutrašnjeg meča. Samo da sutra izbjegnemo poraz. U opasnoj smo igračkoj krizi koju moramo što prije prijeći.
btw.kad se malo bolje zamisliš...smiješna cifra za Adilovića. Simbolično.
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.