Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Maestro » 30 avg 2013, 12:16

ciza je napisao/la:potpuno skoro pa nebitan fudbaler vec sad uHNL u imamo mladih igraca koji su potenijali ko i besic mozda i veci ali tek kad budu pred prodaju kakvu onda cemo ih se sjetit.
Ovaj sto kaze da nije bitno gdje igra je djelimicno tacno ali kada vidis da mladi decko koji je prosao kategroje njemackoh premierligasa bude poslan u madjarsku ti je dokaz o kakvom se kvaltietu radi. Karjera pocela padat prije nego sto je i pocela
po uefa listi madjarska liga je slabija od hnla i jsl
pa de nam nabroj te likove iz hnl-a sto su iste kvaliteta besica!
inace doncorleone sve objasnio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 30 avg 2013, 13:09

DonCorleone je napisao/la:Glupo je analizirati kvalitet Besica naspram lige ili kluba u kojem trenutno igra. Bitno je da on ima kvalitet a klub se moze mjenjati uvijek, treba prepoznati kapacitet igraca i ulagati u njega.

Sta smo mi ulozili u Besica? Dali mu jednu sansu protiv Meksika pa ga sutnuli? Dali mu jos jednu sansu protiv Portugala u play off utakmicama, pa kao nije zadovoljio, pa hajde nazad u U21, mislim kakvo je to ponasanje i prebacivanje nakon dvije odigrane utakmice?

Selektor da je Besica godinu dana forsirao na poziciji def. veznog, mi se ne bi nikada nasli u sitvaciji u kojoj se trenutno nalazimo.

Ako cemo vec pricati o klubovima, da i po tom rasjasnimo, Besic igra godinu dana bez reprezenatcije za bolji klub od Zahirovica sa 13tom reprezentacijom svijeta u periodu od barem godinu dana. A neprovjerene informacije ostaju neprovjerene i nisu legitiman osnovac za bilo kakvu raspravu.
Nije u pitanu nit kvalitet, nit liga u kojoj igra, nit forsiranje drugih igraca vec je probem sto se se tako nesmije ponasati jedan profesionalac i problem je sto se tako nesmije ponasati prema svetinji reprezentacije (bilo to A, U23 ili cak neki B tim)!

Selektoru se pokazuje da nije u pravu zalaganjem na treninzima i utakmicama (sto je imo sansu dokazati u U23), a ne nekim kurcenjem . Ova diskusija opet najmanje steti selektorima a najvise steti njemu (ista prica i sa Uusejnovicem koji je se kod cire kurcio pa zavrsio iz Werdera u Sarajevu!).

pozdrav, toliko od men

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2013, 14:32

"Ljubav prema državi sam pokazao odabravši BiH, a ne Elf"

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vlado Jagodić, za predstojeće kvalifikacione susrete protiv Mađarske i Austrije neće računati na usluge defanzivca Ferencvaroša, Muhameda Bešića.

Naime, Jagodić je objavio spisak od 22 igrača na koje računa za pomenute susrete i na njemu se nije našlo Bešićevo ime.

No, to nije sve, putem printanih i elektronikih medija selektor našeg mladog tima je "oprao" Bešića, koji se danas oglasio na svojoj službenoj internet stranici.

"Poštujem svaku odluku selektora. Uvijek sam davao maksimum za dres sa državnim grbom koji je za mene svetinja. Tako će biti i u budućnosti. Svoju ljubav prema državi pokazao sam kada sam odabrao BiH, a ne Njemačku, iako sam imao ponudu Elfa. Uvijek ću se odazvati pozivu u nacionalni tim“, naveo je Bešić.

--------------
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ljubav-p ... elf/112576" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 avg 2013, 14:57

Malac nije odgovorio zasto se nije javljao na pozive i zasto je odbijao Jagodica. Dakle, istina je ono od Jagodica. Puna podrska selektoru i da ustraje u nepozivanju mladica.
15.10 - 15.06 ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2013, 15:03

Cuj odbio Elf, pa care moj ti ne bi imao mjesta u Ž selekciji Elfa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2013, 15:04

Ali mi je najace u njegovoj izjavi da je imao ponudu Elf-a... :lol: :lol: :lol:
Dovoljno je samo pogledati kvalitet igraca koji su nastupali za Elf i da covjeku bude sve jasno.

Sigurno je doticni imao ponudu pored igraca kakvi su Khedira, Kroos, braca Bender, Gündogan itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 30 avg 2013, 15:05

skyisthelimit je napisao/la:Malac nije odgovorio zasto se nije javljao na pozive i zasto je odbijao Jagodica. Dakle, istina je ono od Jagodica. Puna podrska selektoru i da ustraje u nepozivanju mladica.
Nije se on duzan njemu javljat na pozive,ako nece ne mora,to je privatni zivot svakog,glupost je sto ga ne zove to nema nikakve veze sa fudbalom to je samo stvar karaktera a ne fudbala

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 30 avg 2013, 15:10

amerosm je napisao/la:Ali mi je najace u njegovoj izjavi da je imao ponudu Elf-a... :lol: :lol: :lol:
Dovoljno je samo pogledati kvalitet igraca koji su nastupali za Elf i da covjeku bude sve jasno.

Sigurno je doticni imao ponudu pored igraca kakvi su Khedira, Kroos, braca Bender, Gündogan itd itd.
On je sa 18.godina igro u Hamburgu,nije bio standardan,al je ulazio cesto,odbio je sigurno mladje kategorije,da je izabro Njemacku sad sigurno ne bi bio u Madjarskoj,nego bi bio u Njemackoj i sigurno bi izrasto u igracinu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 avg 2013, 15:11

Muka mi vise i od njega i od Jagodica sto pozove uvijek 10ak igraca sa nasih livada koji su beze igraci.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 avg 2013, 15:16

Imamo Besicevu rijec protiv Vladine i ne mozemo znati ko je u pravu. Jagodic ga je optuzio za neodazivanje u reprezentaciju i laziranje povrede, dok se Besic pravda time sto je izabrao BiH, a ne Njemacku.

Momku zelim sve najbolje u karijeri, ali neka zna da nece daleko dogurati u istoj, ako bude radio stvari za koje Jagodic tvrdi da su istinite.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 avg 2013, 15:16

Cuj odbija pozive jer mu je to privatni zivot. Pa nije ga Jagodic zvao da pita kako mu je otac, i jel on umace gdje, vec da igra, a ovaj se nije javljao. Koliko mi hamelja od ljudi u BiH imamo, jedino pomaze strijeljati.
Celik!3,2,2.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2013, 15:18

Edvin_Mg je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ali mi je najace u njegovoj izjavi da je imao ponudu Elf-a... :lol: :lol: :lol:

On je sa 18.godina igro u Hamburgu,nije bio standardan,al je ulazio cesto,odbio je sigurno mladje kategorije,da je izabro Njemacku sad sigurno ne bi bio u Madjarskoj,nego bi bio u Njemackoj i sigurno bi izrasto u igracinu
Ma ja, da je izabrao Njemacku sad bi bio u prvih 11 Bayerna. Pusti ba prazne price.

Mali je digao nos prije vremena.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 avg 2013, 15:19

Ovaj Vlado je teska ubleha.Oronuli kockar,pa covjek nema pobjede u ovoj nasoj ligi a on bi da vodi drzavnu selekciju.Moze voditi jedino drzavnu kockarsku selekciju.
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 avg 2013, 15:21

Ajd mi recite koji to igrac ode iz Njemacke u Madjarsku. Pa bolje da je nasao ekipu u cvajti nego ovo uradio...Mozda nije mogao naci ekipu u Njemackoj, ako je to slucaj onda ce morat oziviti svoju karijeru nekako. Ovako mu samo prolaze u losoj ligi godine..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 avg 2013, 15:22

Head je napisao/la:Ovaj Vlado je teska ubleha.Oronuli kockar,pa covjek nema pobjede u ovoj nasoj ligi a on bi da vodi drzavnu selekciju.Moze voditi jedino drzavnu kockarsku selekciju.
:lol: :lol: :lol: Inace ima titulu ove nase lige. Ali valjda se to ne racuna? Isto tako ima dobre rezultate sa mladom reprezentacijom ali i to se isto valjda ne racuna?

Ali da cujemo koga bi ti predlozio kao zamjenu?
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 avg 2013, 15:25

AllGunsBlazing je napisao/la:
Head je napisao/la:Ovaj Vlado je teska ubleha.Oronuli kockar,pa covjek nema pobjede u ovoj nasoj ligi a on bi da vodi drzavnu selekciju.Moze voditi jedino drzavnu kockarsku selekciju.
:lol: :lol: :lol: Inace ima titulu ove nase lige. Ali valjda se to ne racuna? Isto tako ima dobre rezultate sa mladom reprezentacijom ali i to se isto valjda ne racuna?

I Slaven Musa ima trofej u ovoj ligi pa je sad dobar trener?
Rezultati=plasman na takmicenje.

Sto se tice prijedloga,nemam nekog posebnog kandidata,al sam siguran da ima dosta strucniji trenera koji bi bolje vodili repku od ovoga oronolog starca koji za sve neuspjehe krivi igrace a za uspjehe je on jedino zasluzan.
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 avg 2013, 15:32

Ako se trofej u nasoj ligi ne moze gledati kao uspjeh, onda se ni porazi u istoj ne mogu smatrati neuspjesima. Zar nije tako? Ali prema tebi nije tako, ti smatras da njegova titula nije vrijedna, ali on je los zato sto nema pobjeda.

Koji su to dosta strucniji treneri? I kako ti znas da on ne kaze da su igraci zasluzni za uspjehe? A ni to nije istina, pohvali on kad treba, pogledaj malo izjave.
Celik!3,2,2.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 avg 2013, 15:33

Uvjek ima bolji trener kao i igrac, ali lakse je zamjenti igraca nego trenera, ovaj Besic je digao nos.

On bi u A tim jos da mu garantuju mjesto a nece da se odazove za mladi tim jer mu je ispod casti, pa malo se trzni pa zaradi poziv. Isto kao Cocalic nemam mu ravnog, pa da mu nema ne bi bio u Izraelu kao i ovaj u Madjarskoj, da ne spominjemo novopecnog Dzidica iz Kazahstana za kojeg su mnogi culi priv put prije sedmicu tj. kada je taj klub iz dalekog Kazahstana napravio senzaciju.

Malo se opustite dajete paznje nebitnim igracima, pola kvalifikacija je proslo bez njih proci ci ce i ostatak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 avg 2013, 15:37

Head je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:

I Slaven Musa ima trofej u ovoj ligi pa je sad dobar trener?
Rezultati=plasman na takmicenje.

Sto se tice prijedloga,nemam nekog posebnog kandidata,al sam siguran da ima dosta strucniji trenera koji bi bolje vodili repku od ovoga oronolog starca koji za sve neuspjehe krivi igrace a za uspjehe je on jedino zasluzan.

Joj i ti kenjas al posteno Vlado nije dobar al je zato garant po tebi strucnjak Branimir Tulic vjerovatno bi najbolje bilo njega vratiti, hajde molim te reci mi koji se je to trener po tvojim kriterijima dokazao, mozda Musemic koji ispadne od nekih albanaca a prije toga jedva prođe ribare.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 avg 2013, 15:39

Nije bitan igrac Besic, kad bude napredovao u karijeri treba mu poklanjati paznju. A inace ako je eskivirao onda se nema pravo ljutiti i treba prihvatiti odluku jer nije nikakva zvijezda. A i Vlado sa druge strane treba malo gledati van bih i prestati pozivati neke igrace sa nasih livada..

Inace BIH Premijer liga ima sve same klovnove od trenera, Jagodic je kao i normala tu ali opet sigurno nije neki trener. Neki dan rece Mamic HNL treneri nemaju pojma o fudbalu. Slozio bih se, a ta HNL je za par klasa jaca od nase lige...BIH nema dobre fudbalske strucnjake. A i da je neki bolji od Jagode, on ako je Bosnjak nema sta traziti na celu U-21 ili ako je Hrvat jer su se podjelili nacionalno, pa nam je zato dobra ona u-17 ili koja vec sto gubi po 5 razlike. Jagodic u u-21 i dobro drzi konce

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bordocrveni, CAGarfia, denza, JackW, Kaunas, napapijri1987 i 34 gosta.