Europa League 2013/2014

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Europa League 2013/2014

Post Postao/la Consigliere » 30 avg 2013, 13:26

Kako su Wigan i Swansea u drugom potu? Kakav je to koeficijent?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 avg 2013, 13:29

Nacionalni valjda. Vidis da klubovi sa 20 koefom su u drugom potu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 avg 2013, 13:29

Consigliere je napisao/la:Kako su Wigan i Swansea u drugom potu? Kakav je to koeficijent?
Nacionalni, obzirom da nisu vidjeli Europe zadnjih pet godina (mislim da nikad nisu vidjeli Europu). I to su dobro prošli sa drugim šeširom.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 avg 2013, 13:31

Lik: Very god job boys, very nice handeling of those balls!' Treba umire od smijeha :lol: :lol:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2013, 13:37

Consigliere je napisao/la:Lik: Very god job boys, very nice handeling of those balls!' Treba umire od smijeha :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
da,da, to sam i ja primjetio....ma pe.deri ovi :mrgreen:

Jao grupe J;
Lazio
Trabzonspor
Legia

8-)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 13:45

šta hoćeš reći za 'J' grupu? meni je onako baš šabanska .. levatski klubovi, čuj Trabzon, Legia, Apoel :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 avg 2013, 13:45

Nikad losije ekipe od osnivanja Evropa Lige.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2013, 13:49

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2013, 13:50

JTS je napisao/la:šta hoćeš reći za 'J' grupu? meni je onako baš šabanska .. levatski klubovi, čuj Trabzon, Legia, Apoel :lol:
Ha, tebi su šabanski, meni nisu i kaj sad?! :roll:
Govorim zbog navijača, bit će pakleno :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 30 avg 2013, 13:51

Meni izuzetno zanimljivo takmicenje, pu mi **** ovih bogatih arapko ruskih klubova. Gledam utakmicu manu celsi, u prvom redu sve neki kinezi i arapi fujjjjjjj

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 avg 2013, 13:54

Sad je bitno i ko je na tribinama :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 avg 2013, 13:55

Zanimljive grupe i cini mi se dosta izjednacene. Onako po imenima, na papiru rekao bih grupe A i E najjace.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 avg 2013, 13:56

može ovo Dinamo proći ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 13:57

dubrava je napisao/la:
JTS je napisao/la:šta hoćeš reći za 'J' grupu? meni je onako baš šabanska .. levatski klubovi, čuj Trabzon, Legia, Apoel :lol:
nikaj sad .. stavio si smiley isto kao da su to neki klubovi, pa kao uživancija će biti gledati tekme :D meni kao navijaču Lazija se ne gleda niti jedna :mrgreen: za navijače manje-više :D

NON MOLLARE MAI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2013, 14:00

JTS je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
nikaj sad .. stavio si smiley isto kao da su to neki klubovi, pa kao uživancija će biti gledati tekme :D meni kao navijaču Lazija se ne gleda niti jedna :mrgreen: za navijače manje-više :D
Pa i jesu neki klubovi... A tko kaže da neće biti uživancija ih gledati?! To što se tebi ne gleda je tvoja stvar...
Itekako dobre znaju biti tekme, pa hajd da to tako kažemo, "tih nekih manjih" klubova nego Chelsea, Manchestera, Reala itd itd...he.bli vas ti "velikani"...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 30 avg 2013, 14:05

Consigliere je napisao/la:Nikad losije ekipe od osnivanja Evropa Lige.
Zanimljivije bi se natjecanje napravilo od ovih što nisu uopće u skupinama CL i EL - Inter, Roma, Udinese, Gladbach, HSV, Wolfsburg, Liverpool, Everton, Newcastle, Monaco, Lille, Rennes, Bilbao, Villareal, Malaga, Spartak M, Lokomotiv M, Dynamo M, Fener, Besiktas, Feyenoord, Sporting L, Met. Kharkiv, Club Brugge, Panathinaikos, Rosenborg...
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 14:08

meni ne pašu te ekipe sa Kipra, iz Poljske, makar da je umjesto Trabzona, Besiktas ili Fener

nema ovdje puno velikih klubova, ali ima klubova koje bih ja više volio nego ove koji su nam došli .. možda nisu ništa "atraktivniji" od ovih, ali mi nekako te lige više "pašu" :D

NON MOLLARE MAI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2013, 14:15

Blaszczykowski je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Nikad losije ekipe od osnivanja Evropa Lige.
Zanimljivije bi se natjecanje napravilo od ovih što nisu uopće u skupinama CL i EL - Inter, Roma, Udinese, Gladbach, HSV, Wolfsburg, Liverpool, Everton, Newcastle, Monaco, Lille, Rennes, Bilbao, Villareal, Malaga, Spartak M, Lokomotiv M, Dynamo M, Fener, Besiktas, Feyenoord, Sporting L, Met. Kharkiv, Club Brugge, Panathinaikos, Rosenborg...
Kad izbore po plasmanu i po igri u prvenstvu/kupu, slobodno, široko im polje. Dotad, neka gledaju s TV-a bolje ekipe od njih..
Što znači neko ime, bio to HSV, Liverpool ili Panathinaikos, ako nisu zaslužili i ima boljih ekipa od njih. Ništa ne znači..

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 30 avg 2013, 15:13

Uvijek radije gledam skupine EL-a nego LP-a. Jednsotavno, volim gledat "male" klubove..

Grupa A je dosta jaka, tipujem na Valenciju kao sigurnu za prolazak dalje. Iskusni su i ovo nece prokockat. Swansea je tu prvi put i mislim da ce odmah otpast. Igraju dobar nogomet, dobar trener, ali mislim da ce se fokusirat na prvenstvo. Kuban je zahebana ekipa, svakoem mogu otkinuti bod pa cak i tri u gostima. Kontam da ce sa svojom igrom proci dalje. Svicarci su visak i nemaju sta trazit ovdje.

Dalje, u grupi B imamo PSV koji je apsolutni favorit i mislim da ce im tesko itko otkinuti bodove. Dinamo ceka svoju priliku da prezimi 44 godine :mrgreen: . Mozda je sada vrijeme. Odessa je solidna momcad, izbacili su Zvezdu. Igraju tipican "istocnjacki" nogomet. Znaci puno trke, nikakve tehnike. Borba i samo borba. Ludogorec moze bit mina, ali cini mi se da su losji nego prethodne godine kad smo ih sutnuli u 97 8-) . PSV i Dinamo idu dalje 8-)

Grupa C mi se cini najlosija. Svedi i Danci nemaju sansi, a Salzburg ce biti prvi u grupi. Dominirali su pretkolima, a Standard nije bogzna sto. Nezanmiljiva grupa totalno.

Nadalje, grupa D ima ocitog favorita u Rubinu. Wigan drugoligas moze bit zaheban, a Maribor i Waregem su tu negdje. Predvidjam tesku borbu za drugo mjesto. Wigan je solidan, bolji od Slovenaca i Belgijanaca, ali vidjet cemo. Ne vjerujem u njihov prolaz dalje.

U grupi E su mi nepoznanica Rumunji :? . Viole ce suvereno proci grupu, a vidjet cemo ovu trojku. Dnipro bi trebao radi sikustva to proci, ali Pacos i Pandouri se nece dati tako lako. Uglavnom, zanimljiva grupa.

Slijedi jedna od tezih grupa. Svabe ce to uzet lagano, igrali su odlican nogomet prosle sezone, a europski nastup ce vjerovatno shvatit jako ozbiljno. Bordeaux i Macabi ce se borit za to drugo mjesto. APOEL je pukom srecom u EL, a u prektolima nisu pokazali nista. Volio bih da ih svi natamburaju :D

Grupa G je nepredvidljiva. Dynamo se dosta pojacao ove sezone i ne bi terbao iamti problema. Genk, Rapid i Thun su klubovi po mjeri, tu negdje jedan od drugog. Thun prosao lagano Partizan kod kuce. Odigrali su stvarno sjajnu utakmicu. Polazem nade da bi ovdje mogli iznenadit .Rapid mi se cini kao najlosiji u grupi i mislim da ce im pripast odgovarajuce mjesto :mrgreen:

U grupi H je sve jasno. Sevilla ce ovo rijesit lagano, a ako Freiburg ozbiljno shvati Europu ne bi trebao imat i problema. Da, Liberec je izbacio Udinese i svaka im cast na tome, ali ovo su Svabe. Nemaju sanse protiv njih. Estoril mi je nepoznanica tako da ih necu ni komentirat :mrgreen:

Dolazimo do grupe I gdje je i Rijeka. Zelio sam im vise srece u zdrijebu, ali sta je tu je. Bit ce to zanimljivi dueli izmedju Betisa i Lyona. Lyon me razocarao u mecu s Sociedadom,a Betis takodjer igra napadacki nogomet. Mislim da ce ovo proci lagano s Lyonom. Victoria i Rijeka ce se "borit" za trece mjesto. Rijeka je dokazala da moze napraviti puno toga, kod kuce mozda i otkinu bodove nekom od dvojca na vrhu. Victoria je solidna. Bas me zanima jesu jaci od Rijeke...

U grupi L cemo uzivat ako nista u navijacima. Simpatiziram Poljake, ali bojim se da nemaju sanse. Protiv Steaue su me razocarali, ocekivao sam puno vise od njih kod kuce. Lazio i Turci idu dalje. Ciprani mogu nekome otkinuti ponesto bodova, ali autsajderi su. Barem meni :?

Grupa K bi s jakim Anzhijem bila puno zanimljivija. Ovako ce se Spursi dosadjivat i natamburat sve u grupi. Ali ipak su Rusi dovoljno kvalitetni da buud ispred Sheriffa i Tromsa. Taj dvojac nema kvalitetu za prolazak grupe. Tromso je odigrao katastrofalno protiv Besiktasa, a Sheriff je zacudo prosao Vojvodinu. Vosa me razocarala :roll:

Zadnja grupa, mozda i najteza za pogadjati tko ce proci dalje. AZ mi se ne cini tako dobar. Kazahstanci su dokazali sta mogu, kao i PAOK takoedje. Macabi je ovdje cini mi se suvisan te ce zavrsit zadnji u grupi. Bit ce borba do zadnje sekunde za prolazak. Iskreno se nadam da ce Kazahstanci uspjet 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2013, 00:37

Kažu nikad slabija EL po imenima,vjerojatno je i istina,ali neka su i ovi "manji" klubovi malo došli na svoje.Bit će zanimljivo pratit.
I jasno da se navija za prijatelje iz Rima.slika I još neke rezervne opcije pošto su to Talijani i igrat će sa 16.postavom ovo. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.