OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la ALBOX » 26 avg 2013, 09:16

Benjo_AFC86 je napisao/la:Možete vi pisati šta hoćete, ali sve na videu ima fino. I čisto se vidi igranje rukom zadnjeg igrača koji je trebao dobiti crveni. A što se tiče ofsajda čist je, pogledaj sjenu samo napisao je casper već. Sjena zadnjeg igrača Gradine je u liniji sa Pantićem, a je li tvoja sjena pada u liniji sa tobom ili ide iza tebe? ;)
Jos nisi prebolio jos uvijek tugujes :D
napisi zalbu i posalji husaru u savez
a potpisi se na tekst ovog slijepca sa utakmice :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2013, 09:22

ALBOX je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Možete vi pisati šta hoćete, ali sve na videu ima fino. I čisto se vidi igranje rukom zadnjeg igrača koji je trebao dobiti crveni. A što se tiče ofsajda čist je, pogledaj sjenu samo napisao je casper već. Sjena zadnjeg igrača Gradine je u liniji sa Pantićem, a je li tvoja sjena pada u liniji sa tobom ili ide iza tebe? ;)
Jos nisi prebolio jos uvijek tugujes :D
napisi zalbu i posalji husaru u savez
a potpisi se na tekst ovog slijepca sa utakmice :lol:
Jarane moj, ti nemaš pametnijeg posla osim što dođeš ovde i provociraš na forumu. Jadan si
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 avg 2013, 09:29

Veći dio utakmice obilježila je i, već po tradiciji, gruba igra gostujućih igrača. U drugom poluvremenu sudija Sivac je ponovo u centru pažnje. U 60. minuti, gostujući fudbaleri prave prekršaj nad Selimovićem, koji naravno nije signaliziran, te "žuti" kreću u kontra napad u kojem je za njih dosuđen sumnjiv faul.

Ovo mi nije jasno u cijelom ovom tekstu....
www.nkbratstvogracanica.com

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 avg 2013, 10:42

cesc4 je napisao/la:Veći dio utakmice obilježila je i, već po tradiciji, gruba igra gostujućih igrača. U drugom poluvremenu sudija Sivac je ponovo u centru pažnje. U 60. minuti, gostujući fudbaleri prave prekršaj nad Selimovićem, koji naravno nije signaliziran, te "žuti" kreću u kontra napad u kojem je za njih dosuđen sumnjiv faul.

Ovo mi nije jasno u cijelom ovom tekstu....
Ma nemoj mi na Benju molim te ;) ,Momak je uvijek korektan.Bilo je bara,bara- gotova stvar. 8-)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 26 avg 2013, 11:24

kako ko kojim očima gleda tako i tumači...ofsajd kod gola je možda bio, ja sam bio na drugoj strani pa ne mogu suditi, ali i ako je greška, dešava se, pogotovo ako je bilo u koji centimetar

crveni je najprije trebao dobiti vaš bek (jel Likić???) dobio je žuti kad je prekinuo napad rukom a isto je to ponovio još jednom a nije kažnjen

dalje, po šansama, stvarno mi nije jasno koliko je to Gradina imala nekih pravih 100% prilika, osim ako ne računate milion ubačaj u 16 metara kao neku šansu

1:1 je ipak najrealnije i po igri i po šansama ;)
Undici stelle - ACM 1899

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2013, 12:21

Ruka jest bila, al ono ti se vise nigdje ne svira, trce obadvojica, i slucajno ga pogodi, apsolutno nikakve namjere nije bilo, al zato ostale situacije u najmanju ruku su sumnjive..... i za to nije krivo Bratstvo vec vasa uprava sto je to dopustila, da je imala ikakav imperativ pobjede rijesila bi to sa sudijama prije utkamice al ocigledno da nije pa je rukovodstvo protivnickog kluba to preuzelo na sebe... a vi sad pricajte sta bi bilo kad bi bilo

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2013, 16:49

Bilo pa prošlo, slijede druge utakmice. Ekipa ima kvalitetu i to se vidjelo u ove dvije utakmice, i po imenima i stanju u klubovima i s obzirom koliko Bratstvo ima love i koliko su igrači plaćeni mogu slobodno reći da smo mi izvukli bod iz ove utakmice a ne oni ;) Opušteno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 avg 2013, 17:35

Predpioniri: Radnički 0-14 Gradina
Kadeti: Radnički 4-0 Gradina
Juniori: Radnički 0-3 Gradina

Stvarno jedna od lošijih generacija kadeta. Nema igrača kao do sad svake sezone (bar 5-6 njih) da se mogu zapaziti da bi bili fini igrači i da bi pomogli u prvom timu.

A sve pohvale pionirima i predpionirima, od ove djece će biti nešto. Turbi svaka čast, glavni je u seniorima a svoje znanje prenosi na mlađu i to je veliki + za djecu ovu, što imaju trenera pravog. Ne znaju dugo za poraz, turnire osvajaju, a pobjeđuju Želju i slične protivnike. Iz ove generacije bi trebalo biti onih koji će uspjeti i otići negdje, ako ne to makar braniti boje našeg tima ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 avg 2013, 18:53

ebote u ovim predpionirima izgleda da se kriju novi Ronaldo i Messi..s kim god igraju najmanje po cenera daju.. :)
Kadeti nikad lošiji,neće tu bit igrača ni za Ingrama,Tinje,Bukovika...malo je i do struke..Ne može policajac bit trener jedne selekcije..može al da imaš rezultate kao naši kadeti u zadnje vrijeme..
OFK Gradina Srebrenik

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 avg 2013, 20:37

I prosle godine su kadeti bili SRAMOTA, evo sad i ove. Haman ih vodi neki STRUCNJAK.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 avg 2013, 12:06

Šta gaže Fuki "prema posljednjim informacijama nalazi se u Austriji, ne znam da li će doći do utakmice". Kao i uvijek u direktnom kontaktu sa svojim prvotimcima. Možda mu nije dopunio niko kredit pa nema boba. :D

Teško će biti bez ovih igrača (Turbića, Džafića i Sarajlića) u Gabeli, nikako da vas krene. Ali i činjenica je da imate jak raspored na početku sezone.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 30 avg 2013, 13:14

Džafa je sebi uništio karijeru svojom neozbiljnošću..frajer u Austriju otišao.. :)
Možda sebi traži klub...teško je njemu prihvatit da je spao da igra Prvu ligu..od prvog strijelca PL,kapitena mlade reprezentacije,Veleža,Čelika,Sarajeva pa do Prve lige..teško je to psihički ostat stabilna osoba.. :)
Opet kažem,kakav god da je,opet je dobar u utakmicama ove lige..
Turbu i Sarajlića je bolje odmarat ovu utakmicu..imaju žute kartone,bolje sačuvat da igraju protiv Budućnosti..i sa njima i bez njih u Gabeli nema boda/ova..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 avg 2013, 18:58

Kako sam ja čuo jučer (izvor: igrač Gradine) Džafić ima porodičnih problema pa je u Austriji :?:

Turba je naš najbolji igrač, ali smeta mi to što nikako da mu trener ili neko kaže da malo popusti sa žutim kartonima. Dvije utakmice dva žuta već dobio. A ovaj drugi žuti protiv Gračanice napravio faul iz kojeg je postignut gol za 1-1. :?

Zato je i bolje da ne igra u Gabeli, zato što nema od bodova dole ništa budimo realni, ako ih ne bude išlo biti će sudija tu, a Turbu je bolje odmoriti da ne dobije i treći karton. On ima nešto za trenera za polaganje nemam pojma, i vjerovatno će propustiti tekmu.

Casper, šta je sa Sarajlijom? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 31 avg 2013, 12:24

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako sam ja čuo jučer (izvor: igrač Gradine) Džafić ima porodičnih problema pa je u Austriji :?:

Turba je naš najbolji igrač, ali smeta mi to što nikako da mu trener ili neko kaže da malo popusti sa žutim kartonima. Dvije utakmice dva žuta već dobio. A ovaj drugi žuti protiv Gračanice napravio faul iz kojeg je postignut gol za 1-1. :?

Zato je i bolje da ne igra u Gabeli, zato što nema od bodova dole ništa budimo realni, ako ih ne bude išlo biti će sudija tu, a Turbu je bolje odmoriti da ne dobije i treći karton. On ima nešto za trenera za polaganje nemam pojma, i vjerovatno će propustiti tekmu.

Casper, šta je sa Sarajlijom? :D
Polaže za trenersku licencu.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 31 avg 2013, 13:19

Kad mi igramo??
Ako je danas neznam kako će stić do 16-30h u Gabelu...Prije 20minuta sam vidio igrače i još nisu bili krenuli..
OFK Gradina Srebrenik

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 31 avg 2013, 13:20

GOŠK igra nedeljom. ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 31 avg 2013, 13:22

Casp3r je napisao/la:GOŠK igra nedeljom. ;)
OK..hvala..vidim ovdje na ss.ba piše danas pa mi bi malo čudno..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2013, 13:35

Igrači su maloprije otišli na prenoćište :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 sep 2013, 21:56

Bod k'o kuća, prezadovoljan u ova 3 kola što sam vidio.

Prva utakmica dobro odigrali u Bihaću iako smo poraženi, druga isto protiv ekipe koja ima zvučnija imena od naših sigurno i gledajući na uslove pare i sl, dobra utakmica. Danas bod u Gabeli.

Fino sve izgleda, još jednom pokazujemo da se sa domaćim igračima može sve :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 sep 2013, 21:57

Kako vrijedan bod,još kad se uzme u obzir da smo igrali bez Turbića,Džafića,Sarajlića..
Svaka čast momci..
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.