Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
od 9 golova Stuttgarta, Vedad je postigao 6 il 7 ... tako nešto ...ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kanta![]()
Kakve crne bodove, nakon 3 odigrana kola u BL imaju 0 ! ! ! Ispali protiv smrdljive Rijeke, pa haj da su tale-spanci neki od ovih "juznjaka" razumio bih, posran mentalitet, ali Svabe i Englezi su drugaciji, golemo..... Jos su Labadiju nogirali neki dan, a evo veceras ispadose.JTS je napisao/la:njima da nema Vede, oni bi bili dosta slabiji, jer on je taj koji im donosi bodove, pravi neku prevagu, itd
Sta je s glave ?zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
jeis gledo utakmicu ?grgr je napisao/la:Sta je s glave ?zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
jesi ti gled`o zadnje utakmice reprezentacijezgembo89 je napisao/la:jeis gledo utakmicu ?grgr je napisao/la:Sta je s glave ?zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
Znaci igrac se sudi po jednoj utakmici?zgembo89 je napisao/la: jeis gledo utakmicu ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, tuzlanskinacin i 31 gost.