FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Uzimati enterofuril više puta dnevno protiv ovog stadiona 

tko vam je u dosadasnjem dijelu prvenstva najbolji strijelac bio?
Selimovic.krmak je napisao/la:tko vam je u dosadasnjem dijelu prvenstva najbolji strijelac bio?
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
ne vjerujem ovo , sad ja iz mostara !Elegant je napisao/la:Adilovic je jedva cekao da ode iz BiH kao sto bi i svaki drugi igrac, nema se tu sta puno pricati.
Kakva ljubav prema klubu, eno kazu Podgrmec daje 114. miliona za Bale, ovaj zaboravi Real sad ce sletit u Mostar.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Ne razumijem čemu uopće reakcije na ove isfrustrirane ispade pojedinaca, dugi niz godina su se kompleksi stvarali i rasli 

- invincible1921
- Kontakt:
e vala bojao sam se borca prije 2 god,bojao sam se sirokog prosle, al pitara nisam niti cu ni sad niti ikad
=\_1921_/=
daj popustite sa tim glupostima ko sta dovodi, tema je FK Željezničar... nego dajte malo ko ide na treninge posto ja nsam u mogucnosti, sta je sa ovim belgijancem kakva je situacija kakav je????
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pa onako. Djeluje jak i malo brzi nego sto smo mi navikli na stopereu BiH ali nije me ocarao. Prolazili su ga, grijesio je kao i svi na treninzima. Ali se ne boji uletiti. Zamalo je Zoloticu uklizao. Ne vjerujem da ce zadovoljiti.MrRiccoli je napisao/la:daj popustite sa tim glupostima ko sta dovodi, tema je FK Željezničar... nego dajte malo ko ide na treninge posto ja nsam u mogucnosti, sta je sa ovim belgijancem kakva je situacija kakav je????
Ali koliko se ja razumijem isto sam i za Patrika Nyemu govorio pa se kasnije ispostavi strasanim igracem.
Nesto suska da ako Adilovic ovo zavrsi da bi neki zanimljiv igrac mogao doci. Ne znam nista vise tako bez privatnih poruka molim. A Adilovic ako ode posjetim ga krajem oktobra u Turskoj.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pusti ti Belgijanca, reci nam nešto o ovome.PL BiH -1 je napisao/la:Pa onako. Djeluje jak i malo brzi nego sto smo mi navikli na stopereu BiH ali nije me ocarao. Prolazili su ga, grijesio je kao i svi na treninzima. Ali se ne boji uletiti. Zamalo je Zoloticu uklizao. Ne vjerujem da ce zadovoljiti.MrRiccoli je napisao/la:daj popustite sa tim glupostima ko sta dovodi, tema je FK Željezničar... nego dajte malo ko ide na treninge posto ja nsam u mogucnosti, sta je sa ovim belgijancem kakva je situacija kakav je????
Ali koliko se ja razumijem isto sam i za Patrika Nyemu govorio pa se kasnije ispostavi strasanim igracem.
Nesto suska da ako Adilovic ovo zavrsi da bi neki zanimljiv igrac mogao doci. Ne znam nista vise tako bez privatnih poruka molim. A Adilovic ako ode posjetim ga krajem oktobra u Turskoj.
------------------Hadzic-----------------
Zeljković---Hasanović---Kerla---Stanić
--------------------------------------------
----------- Svraka----Tomić-------------
Selimovic--------Jamak-----------Bučan
------------------Hodzic-------------------
Situacija s 2 posljednja treninga i 90% sastav za Zrinjski.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jel se saznalo vise za kolko Adil ode ? i jos bitnije, kad cemo mi dobiti te pare ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
exbabilon je napisao/la:------------------Hadzic-----------------
Samo zamijeni Vernesa i Armina.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Nema šta mjenjati, Armin se uigravao na špicu.ipetm je napisao/la:exbabilon je napisao/la:------------------Hadzic-----------------
Samo zamijeni Vernesa i Armina.
U nas su ovi mladji igraci (osim armina hodjica) vezani ugovorom 5 godina ako se ne varam ??
Željeznicar za život cijeli !
Calm down, mi smo šampioni 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
150.000asunsao je napisao/la:Jel se saznalo vise za kolko Adil ode ? i jos bitnije, kad cemo mi dobiti te pare ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- corleone87
- Kontakt:
Hahaha ne pusta Amar za sicumiky_hz je napisao/la:150.000asunsao je napisao/la:Jel se saznalo vise za kolko Adil ode ? i jos bitnije, kad cemo mi dobiti te pare ?

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Damir Sadiković još na dvije, Bajić i Kjosevski na pet.likusa je napisao/la:U nas su ovi mladji igraci (osim armina hodjica) vezani ugovorom 5 godina ako se ne varam ??
super hvalamavi je napisao/la:Damir Sadiković još na dvije, Bajić i Kjosevski na pet.likusa je napisao/la:U nas su ovi mladji igraci (osim armina hodjica) vezani ugovorom 5 godina ako se ne varam ??

Cijena se ne zna
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.