Ne bi bilo loše da ova dva mlada momak odu na posudbu , bolje je za njih da igraju što više.
Uglavnom ludnica , iz sata u sat sve više nagađanja , kombinacija i špekulacija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
adi25 je napisao/la:hah prodje nam 3 mjesec u "LERU" a u roku od samo par sati presaltali smo ga u 4. pri maximalnom broju obrtaja...hahahaha...ne mozes sad sve pohvatati ko koga hoce,itd...Evo Regina hoce Cristantea,mi Kaku hocemo na posudbu,samo me strah da to real ne odbije i da neko izleti sa kesom i ponudom i ukrade ga,mada sumnjam...Mogu misliti kako je sad Robinh drago kad cita ovo za Kaku,imajuci u vidu kako su se zimus grlili ispred restorana....Sad ce nam Melissin maneken zatraziti transfer jer cisto sumnjam da ce ga Allegri koristiti kao veznjaka tj npr na mjestu Muntarija,dok isto tako cisto sumnjam da ce se DUCKFACE pomiriti sa klupom...al eto,vidijet cemo
Honda je odličan fudbaler ali Kaka je igrač sa više fudbalskog znanja. Uostalom ako bude nafake gledaćemo i jednog i drugog u dresu Milana.JTS je napisao/la:nemoj za'ebavat', Honda je babo za Kaku .. jednostavno, njegovo je prošlo odavnofrancobaresi je napisao/la:Svaka čast Hondi , koji je po meni super igrač. Ali , Kaka i sa 31 godinu ima više fudbalskog znanja i umjeća nego Japanac sa svojih 26 godina.Honda je igračina, frajer posjeduje sve, od pregleda igre, šuta, brzine, itd
to je neosporivo, samo što je Kaka izgubio oštrinu koju je imao u Milanu .. na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegove vrhunske partije u Real Madridufrancobaresi je napisao/la:Honda je odličan fudbaler ali Kaka je igrač sa više fudbalskog znanja. Uostalom ako bude nafake gledaćemo i jednog i drugog u dresu Milana.JTS je napisao/la:nemoj za'ebavat', Honda je babo za Kaku .. jednostavno, njegovo je prošlo odavnofrancobaresi je napisao/la:Svaka čast Hondi , koji je po meni super igrač. Ali , Kaka i sa 31 godinu ima više fudbalskog znanja i umjeća nego Japanac sa svojih 26 godina.Honda je igračina, frajer posjeduje sve, od pregleda igre, šuta, brzine, itd
gledaj, možda ga dovodite za grijanja .. bolje da se grijete na drva, nego na struju .. jeftinije izađeahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.
Nije Matri kao Matri problem, niti nam je napad problem - al' treba biti prioritet odbrana i vezni red. Poli je solidno pojacanje, sigurno ce biti korisniji od Flaminija, koji je ruku na srce izuzetno dobro odigrao zadnjih 6mj.adi25 je napisao/la:cemu dramatiziranje,po milioniti put govorim,kako ovdje tako i na straanici na fb,.ne sudite momku,matri je dobio samo jednom priliku u dresu ac milana,a nadam se da ce ovom 2 prilikom dokazati sta najbolje zna a to su golovi,
Ne pristaj na muku baJTS je napisao/la:gledaj, možda ga dovodite za grijanja .. bolje da se grijete na drva, nego na struju .. jeftinije izađeahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.
ma kakav Yilmaz, Lotito ne bi mogao Galina dovest' bez problemaahmad_tz je napisao/la:Ne pristaj na muku baJTS je napisao/la:gledaj, možda ga dovodite za grijanja .. bolje da se grijete na drva, nego na struju .. jeftinije izađeahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.. Vi doveli Yilmaza a nama ovaj panj
Pa evo druze u postu na prethodnoj stranici sam napisao sve moguce opcie gdje bi mogao igrati i nikakve logike nema njegov dolazak. Ali nikakve.JTS je napisao/la:al' stvarno nema smisla dovođenje Matrija .. možda Berlusconi pere pareBalotelli, Šaraf, Pazzini koji je u 10 grama sa Matrijem, itd
sad, ne znam kakve su vam finansije, ali 12 milki je bolje utrošiti na pozicije gdje vam trebaju pojačanja, vi znate šta i kako
sto znaci da se vise cijeni i da je na vecoj cijeni od pazzinija..koliko me sjecanje sluzi cassana smo dali i 7 mil eura..a ako me sjecanje dobro sluzi taj isti cassano je dosao za 4 mil iz samp-eahmad_tz je napisao/la:Pazzini nije kosto 12 miliona, nije bio panj, a i posluzio je da se rijesimo ublehe cassana i usput je zajeban inter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.