AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 23:59

I ja evo čitam Ređina hoće Cristantea na posudbu , a također nagovaraju Petagnu da umjesto Sampdorije izabere njih.
Ne bi bilo loše da ova dva mlada momak odu na posudbu , bolje je za njih da igraju što više.
Uglavnom ludnica , iz sata u sat sve više nagađanja , kombinacija i špekulacija. :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 avg 2013, 00:04

adi25 je napisao/la:hah prodje nam 3 mjesec u "LERU" a u roku od samo par sati presaltali smo ga u 4. pri maximalnom broju obrtaja...hahahaha...ne mozes sad sve pohvatati ko koga hoce,itd...Evo Regina hoce Cristantea,mi Kaku hocemo na posudbu,samo me strah da to real ne odbije i da neko izleti sa kesom i ponudom i ukrade ga,mada sumnjam...Mogu misliti kako je sad Robinh drago kad cita ovo za Kaku,imajuci u vidu kako su se zimus grlili ispred restorana....Sad ce nam Melissin maneken zatraziti transfer jer cisto sumnjam da ce ga Allegri koristiti kao veznjaka tj npr na mjestu Muntarija,dok isto tako cisto sumnjam da ce se DUCKFACE pomiriti sa klupom...al eto,vidijet cemo :D

Bas ce sad manaken proigrati ako dodje Kaka, jer ce imati s kime da odigra svaka cast mMontu ali tenhicki je miljama od Kake :D

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 00:08

Nego zna li neko ovaj ritual Matrija da pojasni,kada postigne gol...Kao nesto rukom,baca mi na kokoš kad kljuca žito...hahahahahahha

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 00:09

JTS je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Svaka čast Hondi , koji je po meni super igrač. Ali , Kaka i sa 31 godinu ima više fudbalskog znanja i umjeća nego Japanac sa svojih 26 godina.
nemoj za'ebavat', Honda je babo za Kaku .. jednostavno, njegovo je prošlo odavno :D Honda je igračina, frajer posjeduje sve, od pregleda igre, šuta, brzine, itd
Honda je odličan fudbaler ali Kaka je igrač sa više fudbalskog znanja. Uostalom ako bude nafake gledaćemo i jednog i drugog u dresu Milana. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 avg 2013, 00:15

Svasta, kakav crni Matri, i to za 12mil Euroa??? Kao sto neko rece, Milan lici sve vise i vise na starog Intera, gdje su imali po 18 napadaca i klimavu odbranu.

Za plakati je da smo propustili perspektivne igrace Eriksena, Ljajica i Hondu za manje love od 29-godisnjeg Matrija. Fol nismo imali love za Teveza 10mil, a imamo za ovog morona??? Pazzini je out svega 2 mjeseca, sta ce nam jos jedan napadac? Pogotovo kad se uzme u obzir da "moramo" igrati 4-3-3, joj kako mi Allegri menadzment idu na K, pa unistise citav klub.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 00:16

francobaresi je napisao/la:
JTS je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Svaka čast Hondi , koji je po meni super igrač. Ali , Kaka i sa 31 godinu ima više fudbalskog znanja i umjeća nego Japanac sa svojih 26 godina.
nemoj za'ebavat', Honda je babo za Kaku .. jednostavno, njegovo je prošlo odavno :D Honda je igračina, frajer posjeduje sve, od pregleda igre, šuta, brzine, itd
Honda je odličan fudbaler ali Kaka je igrač sa više fudbalskog znanja. Uostalom ako bude nafake gledaćemo i jednog i drugog u dresu Milana. :D
to je neosporivo, samo što je Kaka izgubio oštrinu koju je imao u Milanu .. na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegove vrhunske partije u Real Madridu

isto kao što su Ronaldinho i Rivaldo izgubili oštrinu koju su imali u Barci, pa nisu bili isti kad su kod vas došli .. Brazilci su potrošna roba, jednostavno imaju rok trajanja :D

sadašnjost i relanost je da je Honda bolji igrač od Kake, jebga .. vi ste subjektivni kad je on u pitanju što je i logično .. ostavio je veliki trag, volite ga .. tako sam i ja htio Nestu nazad u Laziju, ali sam svjestan da on više nije na nivou kakav je bio u Laziju, a kasnije Milanu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 avg 2013, 00:18

Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 00:21

Druze u krivu si skroz...AC Milan da nema novca ne bi dovodio Matrija...Druga stvar,Galliani zna sta radi,i ja mislim da je pogodio sa ne dovodjenjem Teveza,jer Ballo i on nisu funkcionisali u tandemu u Man C,bolje je to izgledalo DZEKO-BALLO,TEVEZ-AGUERO...prema tome...druga stvar,bolje imati i bolji napad,jer koliko odbrana primi,napad ce zabiti bar 1 vise gol,to je poznata fraza...sto se tice povratka samog Pazze,on ce se vratiti,menadzment ne zna tacno kada,mada je bilo govora krajem oktobra ali i to je pitanje,i kada se vrati,dok dohvati pravu formu,mi spadosmo na Balotellija i na jos uvjek uspavanog EL Shaarawya...cemu dramatiziranje,po milioniti put govorim,kako ovdje tako i na straanici na fb,.ne sudite momku,matri je dobio samo jednom priliku u dresu ac milana,a nadam se da ce ovom 2 prilikom dokazati sta najbolje zna a to su golovi,

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 00:29

ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.
gledaj, možda ga dovodite za grijanja .. bolje da se grijete na drva, nego na struju .. jeftinije izađe :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 avg 2013, 00:30

adi25 je napisao/la:cemu dramatiziranje,po milioniti put govorim,kako ovdje tako i na straanici na fb,.ne sudite momku,matri je dobio samo jednom priliku u dresu ac milana,a nadam se da ce ovom 2 prilikom dokazati sta najbolje zna a to su golovi,
Nije Matri kao Matri problem, niti nam je napad problem - al' treba biti prioritet odbrana i vezni red. Poli je solidno pojacanje, sigurno ce biti korisniji od Flaminija, koji je ruku na srce izuzetno dobro odigrao zadnjih 6mj.

Treba nam jedan jak stoper, jer su klimavi Zapata-Mexes, pogotovo ovaj prvi nema klasu ni ime ni potencijal da napreduje nesto posebno. Zapata je solidan, ali ne i puno bolji od Bonere. Zelimo li nazad medju Top10 u Evropi moramo pod hitno dovesti stopera koji je bar u rangu Mexesa, kao i kreativnog veznog igraca koji ce povezat redove, Kaka idealan.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 avg 2013, 00:31

JTS je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da se vecina slaze da je dovodjenje Matrija totalni nonsens. Ako zanemarimo cinjenicu da je cojk panj, opet se postavlja pitanje stace ekipi koja ima jedan od top napada u ligi jos jedan napadac.
gledaj, možda ga dovodite za grijanja .. bolje da se grijete na drva, nego na struju .. jeftinije izađe :mrgreen:
Ne pristaj na muku ba :D . Vi doveli Yilmaza a nama ovaj panj :roll:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 00:36

ahmad_tz je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Ne pristaj na muku ba :D . Vi doveli Yilmaza a nama ovaj panj :roll:
ma kakav Yilmaz, Lotito ne bi mogao Galina dovest' bez problema :lol: daleko je to od realizacije, ne mogu da se dogovore oko načina plaćanja iako su načelno dogovorili transfer .. poznavajući Lotita i koliko je transfera sjebao, veće su šanse da će sjebat' i ovaj, nego da će ga dovest' :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2013, 00:37

Ušli smo u Galliani zonu. Have faith in bald one slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2013, 00:37

Matri je potpuno nepotrebno pojacanje. U formaciji 4-3-3 krilo ne moze igrati, ne zna i prespor je i preslab dribler za to, znaci konkurise za poziciju centralnog napadaca a tu je Balotelli neprikosnoven a zamjena je Pazzini. Znaci kad se Pazzini oporavi 3 igraca konkurisu za 1 poziciju s tim da Baloteli ce odigrati 80% utakmica garantovano tvrdim, a ova dvojica ce podijeliti onih 20%.
U formaciji 4-3-1-2 za napadace tu konkurisu Baloteli,Saravi,Pazzini,Niang i sada Matri. Pet igraca za 2 pozicije, od kojih ce Baloteli opet ponavljam odigrati veliku vecinu utakmica a vjerujem i Saravi. Znaci u ovoj opciji 3 igraca dijele malo prostora za igru. Totalno nelogicno. Da je dosao dzaba ja bi shvatio, ali dosao je za 12 miliona, sto su OGROMNE pare kada pogledamo sta smo mogli dovesti za te pare (drugi timovi doveli te igrace za te pare).

Sto se Kake tice on je uvijek dobrodosao u Milan. Njega i Hondu i bilo kojeg igraca Milana u veznom dijelu poredit je smijesno. Jeste ispao iz forme, ali to je igrac koji i kada mu nista ne ide moze rijesiti utakmicu. Dobrodosao nadam se.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 avg 2013, 00:42

@JTS

Nemoj se ni salit da neko odvede Galina :D . Nisam znao da nije to gotovo za Yilmaza, ali opet bolje se povezivat sa njim pa ga ne dovest nego uzet Matrija.

Joj sto bi volio da sve ispadne kao i za 99% igraca sa kojim smo se povezivali :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 avg 2013, 00:46

al' stvarno nema smisla dovođenje Matrija .. možda Berlusconi pere pare :mrgreen: Balotelli, Šaraf, Pazzini koji je u 10 grama sa Matrijem, itd

sad, ne znam kakve su vam finansije, ali 12 milki je bolje utrošiti na pozicije gdje vam trebaju pojačanja, vi znate šta i kako :D

NON MOLLARE MAI

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2013, 00:47

JTS je napisao/la:al' stvarno nema smisla dovođenje Matrija .. možda Berlusconi pere pare :mrgreen: Balotelli, Šaraf, Pazzini koji je u 10 grama sa Matrijem, itd

sad, ne znam kakve su vam finansije, ali 12 milki je bolje utrošiti na pozicije gdje vam trebaju pojačanja, vi znate šta i kako :D
Pa evo druze u postu na prethodnoj stranici sam napisao sve moguce opcie gdje bi mogao igrati i nikakve logike nema njegov dolazak. Ali nikakve.

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 00:50

eto lijepo je kad dijelim misljenje KOMPETENTNIH ljudi koji su 24 sata u klubu (Galliani,Berla i Allegri) pa vam suknuse sva trojica kako vama,tako i CURVI SUD sinoc...Ta Curva Sud da je odana ne bi prozivali i "ratovali" sa maldinijem...I DA-Ostvarila se moja zelja Matri,grazzie presidente,grazi signore Berlusconi :P

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 avg 2013, 00:52

Pazzini nije kosto 12 miliona, nije bio panj, a i posluzio je da se rijesimo ublehe cassana i usput je zajeban inter.

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 30 avg 2013, 00:53

ahmad_tz je napisao/la:Pazzini nije kosto 12 miliona, nije bio panj, a i posluzio je da se rijesimo ublehe cassana i usput je zajeban inter.
sto znaci da se vise cijeni i da je na vecoj cijeni od pazzinija..koliko me sjecanje sluzi cassana smo dali i 7 mil eura..a ako me sjecanje dobro sluzi taj isti cassano je dosao za 4 mil iz samp-e

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.