Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

denimb
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la denimb » 10 dec 2008, 20:56

sam je napisao/la:
denimb je napisao/la:
fanbosna je napisao/la:ima iko da ce ic u belgiju
idem ja ali nisam jos siguran kako, znam da cu karte online kupit, a za ostalo cemo vidjet, ima jos dosta do tekme...
kako ces kupiti karte?ima li neka stranica preko interneta?
Jos se ne prodaju karte, ali ce biti dostupne preko Interneta jedno dva mjeseca prije utakmice.

bar sam takvu informaciju dobio iz belgijskog saveza, i obecali su ostaviti dovoljan broj karata.

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 10 dec 2008, 21:00

-------------------------HASAGIC-----------------------------

--------BERBEROVIC------SPAHIC---------PAPAC(ako ne bude on onda DAMJANOVIC)

----------------------RAHIMIC--------------------

PJANIC-----BAJRAMOVIC--------MISIMOVIC--------SALIHOVIC

------------IBISEVIC------------DZEKO-----------------

po meni jedan od boljih sastava protiv Belgije

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 10 dec 2008, 22:36

Ta odbrana je nemoguca, znaci mi nemamo jos toliki kvalitet da mozemo igrat sa samo 3 odbrambena igraca, mislim da je to mac sa dvije ostrice pogotovo u ovom momentu kada nam u odbrani skripi na sve strane.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 dec 2008, 03:12

Neznam zbog cega se svi toliko brinu od ovih utakmica protiv Belgije. Nije Belgije nama nepoznat tim i sigurno imamo bolje napadace nego oni. Jedino je odbrana problem. Ali, ako bog da, pobjeda ce biti nasa Inshallah!

Belgija 2-3 BIH

BIH 2-1 Belgija

:D :D :D

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 11 dec 2008, 04:37

ja bi bio zadovoljan sa tri boda tj da kuci sve pobjedimo do kraja naravno uz estoniju i armeniju.turska je kiksala kod kuce a i na strani kod estonije.belgija je kiksala od spanije.mi nismo jos,to jest bice dovoljno 3 poena protiv belgije stim da pobjedimo kod kuce sve utakmice.baraz ne gine u tom slucaju.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 dec 2008, 04:42

starmo76 je napisao/la:ja bi bio zadovoljan sa tri boda tj da kuci sve pobjedimo do kraja naravno uz estoniju i armeniju.turska je kiksala kod kuce a i na strani kod estonije.belgija je kiksala od spanije.mi nismo jos,to jest bice dovoljno 3 poena protiv belgije stim da pobjedimo kod kuce sve utakmice.baraz ne gine u tom slucaju.
Pa eto, treba se pokusati pobjediti sto vise utakmica i onda se treba nadati da ce Turska kiksnuti protiv drugih ekipa u grupi. Da nekazem da su vec kiksnuli protiv Estonije u Talinnu. :lol: I naravno da bi bilo ljepo da dobijemo Turke u Zenici.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 11 dec 2008, 04:45

turci me najvise brinu kod kuce.nece biti lako kad se vrati prvi sastav.spanija ce osigurat prije zadnje al nikad se nezna,,,,moramo pobjediti sve kod kuce ili obe sa belgijom da bi mogli bar nerjesiti sa turcima ili spancima kod kuce..

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 11 dec 2008, 05:55

belgija po meni je jedna veoma jaka ekipa...spoj mladosti i iskustva...iskusniji (van buyten,kompany,mudingayi) i ovi mladzi (pocognoli wuytens miralas dembele swerts felaini witsel dafour) cine jedan jak i kompaktan tim...oni protiv dobrih igraju dobro a slabo protiv losih...tome svjedoci i jalova pobjeda nad estonijom i mrsavi remi sa luxemburgom...

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 09:45

bubooty je napisao/la:belgija po meni je jedna veoma jaka ekipa...spoj mladosti i iskustva...iskusniji (van buyten,kompany,mudingayi) i ovi mladzi (pocognoli wuytens miralas dembele swerts felaini witsel dafour) cine jedan jak i kompaktan tim...oni protiv dobrih igraju dobro a slabo protiv losih...tome svjedoci i jalova pobjeda nad estonijom i mrsavi remi sa luxemburgom...
Znaci protiv nas im se pise pusiona :mrgreen:

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 dec 2008, 12:06

CheGuevara je napisao/la:
bubooty je napisao/la:belgija po meni je jedna veoma jaka ekipa...spoj mladosti i iskustva...iskusniji (van buyten,kompany,mudingayi) i ovi mladzi (pocognoli wuytens miralas dembele swerts felaini witsel dafour) cine jedan jak i kompaktan tim...oni protiv dobrih igraju dobro a slabo protiv losih...tome svjedoci i jalova pobjeda nad estonijom i mrsavi remi sa luxemburgom...
ne mora znaciti. Po meni, njihova reprezentacija sadasnja je jaca od one od koje smo zijanili 4:1. Doduse, i mi smo u boljoj formi.
Hasagic
Berberovic Spahic Pandza/Cocalic Damjanovic

Bajramovic/Rahimic

Stilic Misimovic Salihovic
Ibisevic Dzeko

Brze kontre preko bokova (Stilic , Salihovic) ili igru kratkih pasova, da umrtvimo Belgijance. Stim, da bih mozda ja najradije igrao sa "jednim" napadacem, i ubacio Pjanica ili Rahimica (sve zavisi) ,onda bi to bilo 4-2-3-1 , stim sto se to moze brzo prebaciti u 4-4-2 sa Stilicem i Ibisevicem u napadu, gdje bi Stilic bio iza Ibisevica.
Il regno del Diavolo!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 12:16

Diavolo je napisao/la:
ne mora znaciti. Po meni, njihova reprezentacija sadasnja je jaca od one od koje smo zijanili 4:1. Doduse, i mi smo u boljoj formi.
Hasagic
Berberovic Spahic Pandza/Cocalic Damjanovic

Bajramovic/Rahimic

Stilic Misimovic Salihovic
Ibisevic Dzeko

Brze kontre preko bokova (Stilic , Salihovic) ili igru kratkih pasova, da umrtvimo Belgijance. Stim, da bih mozda ja najradije igrao sa "jednim" napadacem, i ubacio Pjanica ili Rahimica (sve zavisi) ,onda bi to bilo 4-2-3-1 , stim sto se to moze brzo prebaciti u 4-4-2 sa Stilicem i Ibisevicem u napadu, gdje bi Stilic bio iza Ibisevica.
Haha, spomene se jedno ime, odmah je kod vas u kombinaciji za sastav protiv Belgije...Fenomenalno :mrgreen:

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 dec 2008, 12:17

Koje ime :?:
Il regno del Diavolo!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 12:20

Diavolo je napisao/la:Koje ime :?:
Pa et COCALIC! Odmah u kombinaciji za susret protiv Belgije a do prije par minuta nije bio blizu ni na kilometar!

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 11 dec 2008, 12:26

ja mislim da je cocalic dobar igrac, ali treba jos napredovati da bi dosao do A reprezentacije

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 dec 2008, 12:33

Pa et COCALIC! Odmah u kombinaciji za susret protiv Belgije a do prije par minuta nije bio blizu ni na kilometar!
pa ja sam spomenuo cocalica prvi,ispravi me ako grijesim ... ovo je moja pocetna postava. Sta je tu nejasno?
Il regno del Diavolo!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 13:07

Diavolo je napisao/la:
pa ja sam spomenuo cocalica prvi,ispravi me ako grijesim ... ovo je moja pocetna postava. Sta je tu nejasno?
Ma ok, jasno je sve, ali je malo nerealno..ipak covjek nije ni u snu u A-repki a ti bi ga odmah stavio u prvu postavu! Mislim da ima dovoljno drugih i kvalitetnih pa i provjerenih snaga! Al ok..to je tvoje misljenje!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 dec 2008, 13:08

Ja mislim da je Belgija mnogo slabia ekipa nego sto je bila 2002. godine na SP.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 11 dec 2008, 13:15

ma ima jos do tekme sve zavisi ko ce bit spreman i u kakvoj ce ko formi bit...i ja mislim da su slabiji sada...a ovaj kolega gore sto napisa cocalica u A-rep...pa odoh i ja koji krug oko stadiona otrcat pa mozda se i ja onda trebadnem pozivu nadat kao i cocalic...uredu je to sto si napisao ali js skroz nerealno...pozzzz

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 13:34

seldo je napisao/la:ma ima jos do tekme sve zavisi ko ce bit spreman i u kakvoj ce ko formi bit...i ja mislim da su slabiji sada...a ovaj kolega gore sto napisa cocalica u A-rep...pa odoh i ja koji krug oko stadiona otrcat pa mozda se i ja onda trebadnem pozivu nadat kao i cocalic...uredu je to sto si napisao ali js skroz nerealno...pozzzz
Haha..pa na neki nacin covjek nije toliko ni pogrijesio, bugojanac! mozda nije bas u pravu da je po kvalitetu zasluzio poziv za A-repku, ali kod cire se nikad nezna..ako su sarabe i tarabe i makelele i sta ja znam ko jos vec dobili poziv za repku, nebi bilo toliko absurdno kad bi i on dobio! :mrgreen:

Ne, sala na stranu! Momak je mlad, ('87 godiste), pa ako zasluzi, zasto ne i pozvati ili jednostavno isprobati ga..jer bolje je njega zvati nego neke starudije tamo poput sarabe recimo..ali treba se dokazati!!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 11 dec 2008, 13:45

seldo je napisao/la:ma ima jos do tekme sve zavisi ko ce bit spreman i u kakvoj ce ko formi bit...i ja mislim da su slabiji sada...a ovaj kolega gore sto napisa cocalica u A-rep...pa odoh i ja koji krug oko stadiona otrcat pa mozda se i ja onda trebadnem pozivu nadat kao i cocalic...uredu je to sto si napisao ali js skroz nerealno...pozzzz
Haha..pa na neki nacin covjek nije toliko ni pogrijesio, bugojanac! mozda nije bas u pravu da je po kvalitetu zasluzio poziv za A-repku, ali kod cire se nikad nezna..ako su sarabe i tarabe i makelele i sta ja znam ko jos vec dobili poziv za repku, nebi bilo toliko absurdno kad bi i on dobio! :mrgreen:

Ne, sala na stranu! Momak je mlad, ('87 godiste), pa ako zasluzi, zasto ne i pozvati ili jednostavno isprobati ga..jer bolje je njega zvati nego neke starudije tamo poput sarabe recimo..ali treba se dokazati!!
ma to da je mlad tacno je ali bogami da ja za rep suti ja sma ga gledao u ovoj nasoj ligi jebga nije se tesko ni dokazat..ako ima bas dobrih igraca to se ubrzo uoci....stilic i husejnovic ,bialiba bilo im je dovoljno godinu dana da se vidi da su momci stvarno talenti...
mogao si se i ti sa mnom pocet spremat sta mislis da zajedno obavimo pripreme i aktiviramo se hehhe...pozzzz Che

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.