farukzidane je napisao/la:Padovan je napisao/la:Ma što se uskukali, kao da je Galiani to keširao, ovo ide na 58 rata u stilu Marotte

. Dobar je Matri pogotovo za ovu vašu formaciju, momak je veoma zahvalan igrač, jeste da nema neki prijem lopte, ali u 16 metara je pravi, pogotovo u ovoj formaciji kakvu Milan igra, biće odlična zamjena Bali. On je velika želja Alegrija, ljubav još iz Kaljarija.
Prije svega,,,sa Marotom se niko nemoze porediti,,on je jedannn,samo on uzima igrace na 58 rata
Matrija smo vam dali za 12m,,,,10m odmah,,i dva u dvije godine po milion za bonuse,,koji ce sigurno biti,,,,
Ono sto je jos bitno,,,vidim vecina ovdje je protiv matrija,,,ja mislim da je on dobar igrac,,,malo podcijenjen,,,tacno je da kod nas nema mjesta ni kao cetvrti napadac,,,ali mislim da kod vas ima mjesta cak i u prvih 11,,realno....
Iako smo ga mogli prodati napoliju,,,,ostavili smo ga vama,,zbog dobrih odnosa,,jer ste svakako u krizi sa lovom,,ko i vecina u italiji ali ste vi bas,,,,tankiii,,,i zato trebate nam se zahvaliti i to postovati