FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Southboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 29 avg 2013, 22:55

Elegant je napisao/la:Pitari najvljuju duplu a jos ni septembar nije. :lol:
a brate standardna prica,nista novo....
Samo sto se budu vise nadali vise ce se razocarati... :lol:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 avg 2013, 23:00

Ove godine ako Sarajevo ne uzme titulu neće nikada.Doveli su provjerene igrače dobili za naše uslove veliku finansijsku injekciju.A mi nikada igrački lošiji još Amar našao sada odmarati.Po meni sa ovakvim finansijama i igračkim kadrom izlazak u Evropu je uspijeh.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 23:03

Ko ba najavljuje duplu sto bezveze pocinjete niko to nije spomeno? ccc
04.10.2009 !!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 avg 2013, 23:05

Malo realnosti nije na odmet,po mom misljenju konkurencija je jaca nego prosle godine iako nije tako izgledalo,Sarajevo je s ovim sponzorom napravilo za nase uslove strasnu ekipu,pa vi kako hocete..dosta provjerenih igraca,siroka klupa..Amar bi s onim igracima napravio masakr u ligi,i kolektivno razvaljivanje...E sad cemo vidjeti,njihova mana je neuigranost,mogucnost nastanka nekih problema,i staromodni Husref.Mi to sve mozemo kompenzirati,Amarom prije svega,kostur ekipe kakav takav je ostao na okupu,jake pripreme su odradjene,pobjednicki duh za razliku od njih...U svakom slucaju nece biti lako,mislim da ce doci jos igraca ova nasa ekipa treba svjeze krvi mislim da je svima to jasno i kad se vrate Zola,Kvesa i ostali,vidicemo sta ce biti.
SLOBODA NAVIJAČIMA

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 29 avg 2013, 23:06

sarajlija je napisao/la:Ko ba najavljuje duplu sto bezveze pocinjete niko to nije spomeno? ccc
haj ba sta si se svez'o foruma, u zadnjih sat vremena imas 100 postova, jesil normalan?

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 29 avg 2013, 23:10

ennis je napisao/la:Malo realnosti nije na odmet,po mom misljenju konkurencija je jaca nego prosle godine iako nije tako izgledalo,Sarajevo je s ovim sponzorom napravilo za nase uslove strasnu ekipu,pa vi kako hocete..dosta provjerenih igraca,siroka klupa..Amar bi s onim igracima napravio masakr u ligi,i kolektivno razvaljivanje...E sad cemo vidjeti,njihova mana je neuigranost,mogucnost nastanka nekih problema,i staromodni Husref.Mi to sve mozemo kompenzirati,Amarom prije svega,kostur ekipe kakav takav je ostao na okupu,jake pripreme su odradjene,pobjednicki duh za razliku od njih...U svakom slucaju nece biti lako,mislim da ce doci jos igraca ova nasa ekipa treba svjeze krvi mislim da je svima to jasno i kad se vrate Zola,Kvesa i ostali,vidicemo sta ce biti.
Istina je da su se pojacali s dobrim igracima. Ko god kaze da Bilbija nije igracina laze. Nego tu postoji skroz problem kako uigrati sve ove igrace za pola godine.
Nece oni moci pobjediti nikog kad ovi ulete, ali ako ovu ekipu ostave iducu sezonu satrat ce sve.
Mi smo pretanki sto zbog ozljeda, sto zbog ne kvaliteta pojedinih igraca, i jako kratkog rostera bice velikih problema. Jedino na sta bi se mogli izvaditi ove sezone a to je konstatnost, jedino to...
Nikola Tesla!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2013, 23:14

A po cemu to mi nemamo strasnu ekipu kad smo kompletni?Sta kukate i gledate druge ekipe i komentarisete!? :roll: Ko je ovdje sampion? Jaka ekipa nikada ne gleda svoje protivnike,vec sebe i svoju igru,a mi smo jaka ekipa u nasoj ligi!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 29 avg 2013, 23:16

Realno bez nekih pojačanja biće teško.

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 29 avg 2013, 23:17

Mi smo imali strasnu ekipu kad je bio Zeba, Bekric, Antolovic, Bogicevic, Kvesic tad smo i osvajali titule, bili najjaci. Sad vise nismo, jer u ekipi imamo jednog igraca da igra a to je Jamak, to sigurno nije dovoljno da se osvoji liga ove godine, treba biti realan, a ne kao noj zabijati glavu u pjesak i zivjeti od stare slave, ne ide .....
Nikola Tesla!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 avg 2013, 23:19

Iz posta koji je napisao @nezalaganje bih izdvojio dio u kojem lik prica o tome da mi moramo gledat samo sebe. Komentarisanje komsija nit ce nas uciniti boljim, nit njih losijim. Jednostavno mi ako smo pravi, najbolji smo. Trenutno nismo pravi, a najviše zbog toga što smo desetkovani u svim linijama i što su 2 jako bitna igrača van forme (Svraka, Selimovic).

Sezona je duga, vrijeme radi za nas jer raspored koji trenutno imamo je dosta težak i prevashodni cilj je izaći sa što manjim zaostatkom za liderom, ko god to bio. A kad se ekipa posloži, kad bitni igrači vrate formu, onda možemo očekivati pravog Želju. Idemo utakmicu po utakmicu, iduća je pod Bijelim brijegom i ja vjerujem da ekipa može izvući maksimum i izvući povoljan rezultat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 29 avg 2013, 23:22

Boga mi se previše brinete :D

Evo ovako, doveli su Bilbiju, on je klasa za ovu ligu, al ga yebe što u Vojvodini nije spojio dvije utakmice kako Bog zapovijeda, al hajd, Komazec onu tekmu sa Čelikom što sam gledao, odličan napadač za ovu ligu, ovaj Jevtić, kao neki mladi reprezentativac, a odigrao samo poluvrijeme kod vlade protiv Albanije, znaci nemam pojma kakav je, dok ga ne vidim, Travančić otjeran iz svih mogućih klubova gdje je igrao, pa čak i iz mrtvog celika, al u Sarajevu od njega napraviše Kaku u najboljim danima, nema veze, Bišanović, Hu iz ju ? :D Puzigaća kao neki solidan back up, može proći, Vule je prejak stoper za naše uslove, Cimirot isto tako prejak igrač za naše uslove, Kovačević, navija za Želju, a otišao kod anamo onih, al nema veze, dobar je igrač, znači doveli su devet igrača, haman cijelu prvu postavu :D ko i svake godine, što i rade i ja sad treba da jedem muda radi toga? :D nema teorije, evo ko se želi kladiti da Sarajevo neće ove godine biti prvak?

da mi nastavimo igrati onako kako smo odigrali protiv plzena, stvari bi mnogo bolje izgledale, mada ni sad nisu lose, ali vi je sami pravite losom, niko njih ne moze uzdici, koliko ih vi(nazovi manijaci) uzdignete

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 avg 2013, 23:27

Taj Bilbija je igrao u Borcu u više navrata, pa ne vidim da je Borac u međuvremenu postao Barcelona. Nije loš igrač, ali da će upravo on biti presudan u borbi za titulu u to me niko ne može ubijediti.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 23:29

plavetniloo je napisao/la:Boga mi se previše brinete :D

Evo ovako, doveli su Bilbiju, on je klasa za ovu ligu, al ga yebe što u Vojvodini nije spojio dvije utakmice kako Bog zapovijeda, al hajd, Komazec onu tekmu sa Čelikom što sam gledao, odličan napadač za ovu ligu, ovaj Jevtić, kao neki mladi reprezentativac, a odigrao samo poluvrijeme kod vlade protiv Albanije, znaci nemam pojma kakav je, dok ga ne vidim, Travančić otjeran iz svih mogućih klubova gdje je igrao, pa čak i iz mrtvog celika, al u Sarajevu od njega napraviše Kaku u najboljim danima, nema veze, Bišanović, Hu iz ju ? :D Puzigaća kao neki solidan back up, može proći, Vule je prejak stoper za naše uslove, Cimirot isto tako prejak igrač za naše uslove, Kovačević, navija za Želju, a otišao kod anamo onih, al nema veze, dobar je igrač, znači doveli su devet igrača, haman cijelu prvu postavu :D ko i svake godine, što i rade i ja sad treba da jedem muda radi toga? :D nema teorije, evo ko se želi kladiti da Sarajevo neće ove godine biti prvak?

da mi nastavimo igrati onako kako smo odigrali protiv plzena, stvari bi mnogo bolje izgledale, mada ni sad nisu lose, ali vi je sami pravite losom, niko njih ne moze uzdici, koliko ih vi(nazovi manijaci) uzdignete
upratio si brate nase igrace samo tako :lol: :lol:

ja mislim bolje nego pola onih sto tamo pisu na temi FKS :D

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 29 avg 2013, 23:32

aS_Roma je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:Boga mi se previše brinete :D

upratio si brate nase igrace samo tako :lol: :lol:

ja mislim bolje nego pola onih sto tamo pisu na temi FKS :D
a otvorio brate transfermarkt, kompjuter mi zastopa, koliko ste igraca doveli, nikad da ucita :cry:

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 29 avg 2013, 23:37

DAJ BA LJUDI KOJI JE VAMA VISE STA KOJI DJAVO GLEDATE DRUGE I KOMENTARISETE tacno se iznerviram kada vidim ove komentare, tek je 29 august pocetak sezone, mi imamo exstra ekipu ali fkt, imamo nasih mladih igraca, imam osjecaj da cemo ubrzati igru bez Adilovica, imamo 10 bodovi ko i konkurenti nasi, pred nama 25 kola, mi branimo titulu znaci naucili osvajati, osvojili prosle god kada nismo imali apsol nikoga, razu,mijem ja da pojedinci gledaju druge i kontaju oni se pojacavaju a mi ne i kao problem ma nigdje problema nema nego ga mi sami sebi stvaramo, oni se pojacavaju zato sto moraju zato ba sta vam je mi cemo po nasem tekma po tekma gol za golom i eto nove pobjede ...ostalo se zna ( *9 ) 10.5.2014.g.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 avg 2013, 23:43

imal neko informaciju dokle je stgao Eldin...
Željeznicar za život cijeli !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2013, 23:44

ako ce nam igraci dolaziti ko u sarajevo na jednu sezonu onda nam i ne trebaju takvi.kao drugo kad se vrate kvesic zolotic,skaljic,ako dovedemo kakvog napdaca opet smo i na pipru najjaci,ne vidim u cemu je prolbem,plus mi imamo sto niko drugi nema SIR AMAR OSIM 8-) samo lagano

GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE ,S POBJEDAMA DOLAZE I TITULE....
=\_1921_/=

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 23:48

Eldin je sa Ibrakom na Ilidži...možda i njega kupimo

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 29 avg 2013, 23:50

stadion je napisao/la:Eldin je sa Ibrakom na Ilidži...možda i njega kupimo
hahahhaha opet ti maskoto

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 avg 2013, 23:51

stadion je napisao/la:Eldin je sa Ibrakom na Ilidži...možda i njega kupimo
Odlično, nek se Malezijac ispruži s kintom, pola miliona eura na ruke i poslaćemo vam uputstvo za upotrebu i baterije gratis.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 37 gostiju.