Ako mislimo proc grupu, obavezno pobijediti prve 2 utakmice. Ne znam na sto ce liciti dvomec protiv Barse. Ne smijemo kiksat prva dva kola, posto ce vjerovatno i Barsa dobit prve dvije utakmice. Onda bi bilo puno laske..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije vise u pitanju rivalstvo, u pitanju je obraz Serie AYucca je napisao/la:Sretno ljudi i vama i nama da otresemo ove spanske manekene u LP dobre grupe i vas i nasa a prolazak nebi trebao doci u pitanje![]()
eh stari moj i ja sam ga silno zelio u Milanu cak i vise od svih nerealnih pojacanja.... ali jbg gotovo je ode voz...rope11 je napisao/la:Nista jos uvijek nije zvanicno.
Sta ja znam, u meni jos uvijek postoji neka nada ...
vidjecemo, nadam se da će nas igraci na terenu u drugačije uvjeriti. Mada ako čemo realno Celtik je prošle godine dobio barsu, a ove kazahstance su potcijenili i to debelo, što se tiće ajaxa jaci su od psv-a sigurno a mi jesmo psv rezltatski pregazili ali bogami nismo bili toliko jaci od psv-a pogotvo u prvoj utakmici. Bez adekvatnih pojaacanja će biti tesko, ali pod pojačanjima ne podrazumijevam marija, koji će nam.francobaresi je napisao/la:Slažem sa ovim dijelom o angažovanju stopera i veznog igrača. Ali ovaj boldani dio dijeluje dosta neozbiljno , Celtic i Ajax su ekipe koje ništa nisu bolje od PSV-a. Pa Škoti su muku mučili sa amaterima u play-offu.LegendKiller je napisao/la:Bogme će biti gusto. Trenutno smo rame uz rame sa ajaxom i celitkom, ne treba se zavaravati. Ovo sa barsom izgleda tata štima da bi zaradio koji miliončić više, mada mislim da je vrijeme za osvetu.
Još ne mogu da vjerujem da zeilmo Matrija, pa nogiramo ga iz milana i sada ga kupujemo i to za 12 miliona.
Nama trebaju 2 stopera prvenstveno i jedan veznjak koji zna sa loptom.
Milan Channel have also announced that Matri is a new Milan player
Petagna has been loaned out to Sampdoria. In bocca al lupo
Matri will undergo the medical check-ups tomorrow (at the Busto Arsizio hospital and then at Milanello).
Znaci Matri dolazi,a Petagna ide na pozajmicu.Samo ako dovedu Hondu do kraja merkata to bi moglo popraviti ovaj merkato .Milan will pay either €10.5m + €1.5m in bonuses - or €11m + €1m in bonuses.
To bi bilo sjajno gdje si nasao tu vijestadi25 je napisao/la:evo Kaka najavio odlazak iz real madrida do ponedjeljka...sad ce njega galliani vratiti,a vi cete se svi opet kleti u ujka festera....
pitat cu te tako kada se bude igrala ta formacija koju svi zelimo 4-3-1-2 kada prodje jedna upotrebljiva lopta za napadace,hoces li tako pricati???IlPrincipe je napisao/la:Kaka ? - Ne hvala. Da uzima 3-4 miliona bezveze a ima 30 i kusur godina, neka te.
Jedina dobra stvar je sto ce Petagna dobit više minutaže u Sampi nego kod nas ovdje..
"Bogalj" koji ce prvom tebi da zacepi usta...Kada je dolazio Pazzini,ista je spika bila:Bogalj,panj,kloc,smece...pa vas 90% ovdje demantova sa 15 golova...prema tome ne sudi,dok ne vidis...rope11 je napisao/la:Mozemo dobit jedino karinu od Kake.
A i kada se stavite u njihovu kozu, pa zasto dovoditi Kaku kad Honda moze besplatno ?![]()
Ovi nasi ce se stvarno trebati potruditi oko transfera, da "ublaze" Matrijev dolazak jer navijaci su strasno bijesni, cak je i par igraca reklo da je protiv njegovog odlaska.
Kad bi bar doveli Sakhoa i Hondu, to ne bi tako drasticno izgledalo, ali ako se sve svede na Matrija i Hondu ( koji ce tek u januaru doci ) onda tesko nama. A tesko i njima, dobit ce neko batine, niko blagonaklono ne gleda prema tom strasnom pojacanju.
Ali sto je meni najgore od svega, pa mi cemo Juventusu ustvari "isplatiti" troskove za Teveza koji je strasan igrac, a u nasem pravcu ide bogalj. Da ne govorim sto smo Eriksena izgubili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.