AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2013, 21:04

Ma nema nade sta se Matrija tice, on je 99% nas igrac :shock:
Ako mislimo proc grupu, obavezno pobijediti prve 2 utakmice. Ne znam na sto ce liciti dvomec protiv Barse. Ne smijemo kiksat prva dva kola, posto ce vjerovatno i Barsa dobit prve dvije utakmice. Onda bi bilo puno laske..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 avg 2013, 21:08

Opet Barca :D Nije posteno ali nema veze,Ajax i Celtic dobiti kod kuce,Barci makar bod otkinuti,u gostima dat sve od sebe i mozemo dalje :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 avg 2013, 21:10

Sretno ljudi i vama i nama da otresemo ove spanske manekene u LP dobre grupe i vas i nasa a prolazak nebi trebao doci u pitanje :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 avg 2013, 21:12

Yucca je napisao/la:Sretno ljudi i vama i nama da otresemo ove spanske manekene u LP dobre grupe i vas i nasa a prolazak nebi trebao doci u pitanje :D :D
Nije vise u pitanju rivalstvo, u pitanju je obraz Serie A

Sretno, da naše ekipe vrate Seriu A tamo gdje joj je mjesto !
Ja te volim, volim Željo..

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 29 avg 2013, 21:13

rope11 je napisao/la:Nista jos uvijek nije zvanicno.
Sta ja znam, u meni jos uvijek postoji neka nada ... :oops:
eh stari moj i ja sam ga silno zelio u Milanu cak i vise od svih nerealnih pojacanja.... ali jbg gotovo je ode voz... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 29 avg 2013, 21:13

francobaresi je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Bogme će biti gusto. Trenutno smo rame uz rame sa ajaxom i celitkom, ne treba se zavaravati. Ovo sa barsom izgleda tata štima da bi zaradio koji miliončić više, mada mislim da je vrijeme za osvetu.
Još ne mogu da vjerujem da zeilmo Matrija, pa nogiramo ga iz milana i sada ga kupujemo i to za 12 miliona.
Nama trebaju 2 stopera prvenstveno i jedan veznjak koji zna sa loptom.
Slažem sa ovim dijelom o angažovanju stopera i veznog igrača. Ali ovaj boldani dio dijeluje dosta neozbiljno , Celtic i Ajax su ekipe koje ništa nisu bolje od PSV-a. Pa Škoti su muku mučili sa amaterima u play-offu.
vidjecemo, nadam se da će nas igraci na terenu u drugačije uvjeriti. Mada ako čemo realno Celtik je prošle godine dobio barsu, a ove kazahstance su potcijenili i to debelo, što se tiće ajaxa jaci su od psv-a sigurno a mi jesmo psv rezltatski pregazili ali bogami nismo bili toliko jaci od psv-a pogotvo u prvoj utakmici. Bez adekvatnih pojaacanja će biti tesko, ali pod pojačanjima ne podrazumijevam marija, koji će nam.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2013, 21:32

Sjecam se i ja Celtikovog bunkera, cini mi se da je barsa tek u zadnjim minutama dala gol. Jos kad uporedis njihovu i nasu kreativnost i to da su oni jedva probili odbranu, sta onda tek ocekivati od nas ? :mrgreen:

Evo kazu da ce se dovesti Matri i pored njega stoper. To bi opet bilo ok uz vec pomenutog Hondu, ali uvijek ostaje zal za Eriksenom. On i Matri za istu cijenu, pa dodje ti da places. :(
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 29 avg 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2013, 21:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

[quoteMilan and Juventus have reached an agreement for Matri, according to GdS.][/quote]
Milan Channel have also announced that Matri is a new Milan player
Petagna has been loaned out to Sampdoria. In bocca al lupo
Matri will undergo the medical check-ups tomorrow (at the Busto Arsizio hospital and then at Milanello).
Milan will pay either €10.5m + €1.5m in bonuses - or €11m + €1m in bonuses.
Znaci Matri dolazi,a Petagna ide na pozajmicu.Samo ako dovedu Hondu do kraja merkata to bi moglo popraviti ovaj merkato .

Ne mogu nikako da razumijem ovaj potez,dovode Matrija koji ima 29 godina za 11 miliona,pa zar nije bolje da se te pare uloze u Eriksena ili Ljajica koji su mladji.Ako ovako nastave raditi u upravi,moje simpatisanje Milana bi moglo ohladiti,ili cak se mozda okrenuti nekim drugim klubovima.

Ali prvo cu sacekati kraj merkata,takodje da vidim kako ce se pokazati Matri i sta su to oni bas zamislili.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2013, 21:49

:oops: :cry: = Jedini način kako opisat naše trenutno stanje.

Šminkerčić obični, Borriello je za njega Ronaldo. Je'bo ih on u šupak i njihov klupski imidž.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 21:49

evo Kaka najavio odlazak iz real madrida do ponedjeljka...sad ce njega galliani vratiti,a vi cete se svi opet kleti u ujka festera....

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2013, 21:51

adi25 je napisao/la:evo Kaka najavio odlazak iz real madrida do ponedjeljka...sad ce njega galliani vratiti,a vi cete se svi opet kleti u ujka festera....
To bi bilo sjajno gdje si nasao tu vijest :?: ,sada Matri,Kaka i stoper,Honda u januaru,i opet bi se nesto zagrijao za Milan :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2013, 21:52

Kaka ? - Ne hvala. Da uzima 3-4 miliona bezveze a ima 30 i kusur godina, neka te.

Jedina dobra stvar je sto ce Petagna dobit više minutaže u Sampi nego kod nas ovdje..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 21:53

sluzbeni twiter profil ac milana je objavio sad tu vijest...vidijet cemo sta ce biti...bice to da je to taj GIFT gallianija,

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 21:56

IlPrincipe je napisao/la:Kaka ? - Ne hvala. Da uzima 3-4 miliona bezveze a ima 30 i kusur godina, neka te.

Jedina dobra stvar je sto ce Petagna dobit više minutaže u Sampi nego kod nas ovdje..
pitat cu te tako kada se bude igrala ta formacija koju svi zelimo 4-3-1-2 kada prodje jedna upotrebljiva lopta za napadace,hoces li tako pricati???

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2013, 21:57

Mozemo dobit jedino karinu od Kake.
A i kada se stavite u njihovu kozu, pa zasto dovoditi Kaku kad Honda moze besplatno ? :twisted:

Ovi nasi ce se stvarno trebati potruditi oko transfera, da "ublaze" Matrijev dolazak jer navijaci su strasno bijesni, cak je i par igraca reklo da je protiv njegovog odlaska.
Kad bi bar doveli Sakhoa i Hondu, to ne bi tako drasticno izgledalo, ali ako se sve svede na Matrija i Hondu ( koji ce tek u januaru doci ) onda tesko nama. A tesko i njima, dobit ce neko batine, niko blagonaklono ne gleda prema tom strasnom pojacanju. :mrgreen:

Ali sto je meni najgore od svega, pa mi cemo Juventusu ustvari "isplatiti" troskove za Teveza koji je strasan igrac, a u nasem pravcu ide bogalj. Da ne govorim sto smo Eriksena izgubili. :roll:

FORZA MILAN !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 21:59

rope11 je napisao/la:Mozemo dobit jedino karinu od Kake.
A i kada se stavite u njihovu kozu, pa zasto dovoditi Kaku kad Honda moze besplatno ? :twisted:

Ovi nasi ce se stvarno trebati potruditi oko transfera, da "ublaze" Matrijev dolazak jer navijaci su strasno bijesni, cak je i par igraca reklo da je protiv njegovog odlaska.
Kad bi bar doveli Sakhoa i Hondu, to ne bi tako drasticno izgledalo, ali ako se sve svede na Matrija i Hondu ( koji ce tek u januaru doci ) onda tesko nama. A tesko i njima, dobit ce neko batine, niko blagonaklono ne gleda prema tom strasnom pojacanju. :mrgreen:

Ali sto je meni najgore od svega, pa mi cemo Juventusu ustvari "isplatiti" troskove za Teveza koji je strasan igrac, a u nasem pravcu ide bogalj. Da ne govorim sto smo Eriksena izgubili. :roll:
"Bogalj" koji ce prvom tebi da zacepi usta...Kada je dolazio Pazzini,ista je spika bila:Bogalj,panj,kloc,smece...pa vas 90% ovdje demantova sa 15 golova...prema tome ne sudi,dok ne vidis...;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2013, 22:04

Mozes li ti shvatiti da ja nisam protiv Matrija, vec protiv toga sto daju 12 miliona za nekoga koga ne trebamo, a oko Honde se cigance za 5 miliona ? Da ne nastavljam o Eriksenu koji je iste cijene kao on, a koji je daleko potrebniji nego jos jedan napadac u nizu. :roll:

Ustvari, sad sam sam sebe stavio na razmisljanje, meni je iskreno sumnjivo davati tolike novce za nekoga ko bi "navodno" trebao biti rezervni igrac. Nesto meni ovdje smrdi.

FORZA MILAN !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 29 avg 2013, 22:08

Nije loša grupa , očekivati je da budemo drugi .. Tri utakmice kući moramo uzeti sa obzirom da imamo 14 utakmica bez poraza na San Siru .. U gostima uzeti Ajax , bod kod Celtica a kod barce nemamo šta tražit. To je 13 poena s kojim prolazimo

:D
Sloboda Tuzla !!!

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 22:09

druze nije to cigancenje za Hondu,kako ne shvatis poentu pregovora...Zasto bi se davalo 5 mil eura za igraca kojem istice ugovor za 4 mjeseca tj u januaru....znaci kalkulacijom,mil eura za mjesec ili malo vise..pa toliko c ronaldo ima mjesecnu platu...Sto se tice Eriksena odmah se palite na te medijske price,koje su se pojavile u zadnjih 5 dana samo jedanput,kao prica da ce biti na utakmici sinoc,a nigdje veze...tako da je po meni to medijska patka na koju ste se svi nalozili...pitanje je veliko kako bi se eriksen snasao kod nas,i da li bi imao zagarantirano mjesto kod nas,dok mu je totenham pruzio tu garanciju...sve su to okolnosti oko kojih se moze raspravljati satima....kao da ja licno ne bi volio da imamo sve samo zvijezde u ekipi,ali sjetit se prosle godine kada smo u ekipi imali:flaminija,traorea,mesbaha itd itd sad da ih ne nabrajam,ovo sada,s kakom i matrijem je mila majka...a bolje ista nego nista,ako nista da imamo taj kvalitetan roster igraca

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 22:12

Svaka čast Hondi , koji je po meni super igrač. Ali , Kaka i sa 31 godinu ima više fudbalskog znanja i umjeća nego Japanac sa svojih 26 godina. Ako postoji mogućnost da se Kaka vrati , onda bujrum. Dosta on može pomoći ovoj ekipi Milana , ne mora igrati svih 40-50 utakmica u sezoni ali bolje imati njega u opcijama nego Nocerina. Kaka je maestro i u to nema sumnja. A za Hondu ne treba davati više 3 miliona € , kad će on i onako za 4 mjeseca put Milana.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.