Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cautinho
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Cautinho » 29 avg 2013, 14:04

Mozda momak oće direkt u prvi tim.
Keep walking.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2013, 14:09

NEZALAGANJE je napisao/la:Ok,ne mozes ti odbijati taj poziv,repka je repka
Ovim si dao odgovor na većinu svojih pitanja. Zašto je Zahirović igrao ? Pa vjerovatno zato što ga je selektor izabrao, i smatrao da mu je on potrebniji nego Bešić, a valjda smije to uraditi, jer snosi odgovornost za funkciju koju obnaša. Da igra sa kojekakvim igračima ? Sam taj tvoj stav dovoljno kaziva o tvom mišljenju o mladoj reprezentaciji. Zašto da ne igra u mladoj, ako već nema mjesta u " A " reprezentaciji ?

I opet na kraju pitanje o dvostrukim aršinima, selektorove odluke, procjena, uspjesi i neuspjesi, sve je na njegovim leđima, te snosi apsolutnu odgovornost za uspjeh, odnosno neuspjeh.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2013, 14:12

Volio bih cuti i drugu stranu price. Ali, ako se zbilo ovako kao sto je Vlado rekao - onda stvarno treba momka spustiti na zemlju. Veliki je potencijal (istina, obicni covjek se moze upitati "sta radi taj Muhamed u Ferencvarosu") i sigurno da ima kvalitet da bude medju 18 u nasem najjacem timu. No, isto tako treba pokazati postovanje prema toj istoj drzavi ciji dres nosis i za cije boje se boris. Koliko god da smo slabi na toj poziciji (realno, preslabi smo), treba dati do znanja da se sa nekim stvarima ne treba i ne smije zayebavati.

Dakle, ako Jagodiceva izjava nije izmisljena - onda sam apsolutno za Besicevo nepozivanje. Ukoliko su je izmislili pojedini mediji, onda neka se isti gone u vrazju stvar. Dovoljno problema imamo sa sklapanjem ekipe, jos nam samo fale ovakvi tekstovi. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2013, 14:15

zizu1991 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ok,ne mozes ti odbijati taj poziv,repka je repka
Ovim si dao odgovor na većinu svojih pitanja. Zašto je Zahirović igrao ? Pa vjerovatno zato što ga je selektor izabrao, i smatrao da mu je on potrebniji nego Bešić, a valjda smije to uraditi, jer snosi odgovornost za funkciju koju obnaša. Da igra sa kojekakvim igračima ? Sam taj tvoj stav dovoljno kaziva o tvom mišljenju o mladoj reprezentaciji. Zašto da ne igra u mladoj, ako već nema mjesta u " A " reprezentaciji ?

I opet na kraju pitanje o dvostrukim aršinima, selektorove odluke, procjena, uspjesi i neuspjesi, sve je na njegovim leđima, te snosi apsolutnu odgovornost za uspjeh, odnosno neuspjeh.
Nemoj mi vaditi recenice iz konteksta ,molim te...Mrzim to...Ja bi prvi odbio poziv da mi neko kaze ispuni jedno,pa cemo te zvati,i ja to ispunim,a prednost opet dobije neko ko nije igrao mjesecima,a ja se zbog tog istog razloga nisam pozivao....Nije ovdje pitanje selektorovog izbora,ovdje je pitanje selektorove rijeci.Niko ga nije tjerao da izjavljuje kako nece pozivati igrace koji ne igraju u svojim klubovima ili nemaju klub.Sam je sebi skocio u usta!Zasto nema mjesta u A reprezentaciji kad imam toliko problema na njegovoj poziciji?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2013, 14:21

Ta izjava je došla u vrijeme kada Bešić nije bio uopšte u kombinacijama za " A " selekciju, i konstantno pozivanje od strane selektora mlade reprezentacije je dovoljno kazivalo o njegovu izboru od strane selektora " A " tima.
On tim, opet, da se ogradim, kako reče @Monolog ako je ovaj tekst tačan, ne bojkotuje selektora, jer oni dođu i prođu, on tim bojkotuje reprezentaciju BiH, i to je poenta priče.

Zašto nema mjesta ? za to ćeš morati potražiti odgovor kod selektora " A " selekcije.
I opet ponavljam, ako on skače sebi u usta kako ti kažeš tim izjavama, ako šta krene po zlu, njemu će prvo " glava " letiti, tako da, treba da ima apsolutnu slobodu u odlukama koje donosi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2013, 14:26

zizu1991 je napisao/la:Ta izjava je došla u vrijeme kada Bešić nije bio uopšte u kombinacijama za " A " selekciju, i konstantno pozivanje od strane selektora mlade reprezentacije je dovoljno kazivalo o njegovu izboru od strane selektora " A " tima.
On tim, opet, da se ogradim, kako reče @Monolog ako je ovaj tekst tačan, ne bojkotuje selektora, jer oni dođu i prođu, on tim bojkotuje reprezentaciju BiH, i to je poenta priče.

Zašto nema mjesta ? za to ćeš morati potražiti odgovor kod selektora " A " selekcije.
I opet ponavljam, ako on skače sebi u usta kako ti kažeš tim izjavama, ako šta krene po zlu, njemu će prvo " glava " letiti, tako da, treba da ima apsolutnu slobodu u odlukama koje donosi.
Pa dobro,njemu ce glava letiti...Pazi, ja nemam nista protiv Susica,naprotiv,ali sam covjek koji jako postuje neciju rijec i rijec koja mi je data.Ocigledno je takav i mali Besic i iako njegov odnos prema mladoj repki nije zreo,mogu da ga razumijem,jer je neko pogazio ono sto mu je obecao.Iz njegovog ugla to djeluje kao da ga neko pravi budalom,jer je ispunio svaki zahtjev koji se trazio od njega.Mozda on nije ni zelio da ide iz HSV-a,mozda mu je prijalo da trenira u vecem klubu i ceka sansu nekoliko godina,ali je odlucio otici negdje drugo da igra,jer je repka i selektor to trazio od njega.O cemu se onda radi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2013, 14:33

Ne smatram da je otišao radi reprezentacije. Otišao je radi sukoba sa Finkom.
Ako je već otišao radi reprezentacije, ako je poštuje kao takvu, trebalo je da čeka svoju priliku, istina je, da, ako mu je obećao pa pogazio riječ, to nije niti malo korektno, međutim, razmirice sa selektorom jedne vrste, ne smiju i ne trebaju da utiču na odnose sa selektorom druge vrste.

Ova reprezentacija, kao takva, ako želi uspjeh, treba da na svim nivoima postane jedna velika porodica, složna u svim uslovima, padovima, i uspjesima, tako da, njegovo nepozivanje apsolutno podržavam.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2013, 19:15

Ja kao obicni navijac sam isfrustriran ovim "zlostavljanjem" Besica. Kako je tek njemu. Nije tretiran fer od strane Susica. Imam osjecaj da se po svaku cijenu pravi mjesto Zahirovicu. I evo nas tu gdje jesmo. Zahirovic van forme ( i kada je bio u najformi bio je losija poluga ekipe a tek sad :oops: ) , Rahimic ne moze 90 , niti ima Cocalica (i on se trebao isprobati .. a pogotov nema Besica. Strjepimo pred ove dvije tekme bez pravog rjesenja na defanzivnom veznom. Al eto mozda se Zahirovic popravi fizicki u ovih par sedmica....

Licni hir mene kao navijaca ili ti igraca nije toliko bitan bitan je interes repke. Mozda se i plasiramo sa ovakvim propustima al nije to to ... moze i mora biti bolje
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 avg 2013, 19:30

Zlostavljanje Besica jer nije pozvan !? :lol:

Eto ne mozemo bez njega kvalifkacije zavise od njega, a on jadan "zlostavljanj", sta sve neces procitat. :roll: :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 avg 2013, 19:35

Besic je puno kvalitetniji igrac od Zahirovica, agresivniji, brzi, inteligentniji, mladji, pokretljiviji..apsolunto u svim segmentima je bolji, igra redovno, u formi je, i logicno je da ce biti isfrustriran kad vidi da se ne poziva u A sastav, i ja bi isto ucinio.

Sutra kad momak bude u vecem klubu zalicemo jako.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2013, 19:38

Ko ga yebe ...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 avg 2013, 20:37

velez_mostar je napisao/la:Besic je puno kvalitetniji igrac od Zahirovica, agresivniji, brzi, inteligentniji, mladji, pokretljiviji..apsolunto u svim segmentima je bolji, igra redovno, u formi je, i logicno je da ce biti isfrustriran kad vidi da se ne poziva u A sastav, i ja bi isto ucinio.

Ma cime nas je to malac zaduzio pa da ima garantovano mjesto u A timu. Ko je to on pa da ima pravo da sa igra sa drzavnim grbom ?
Momak je obican g0vnar i za njega nema mjesta u reprezentaciji BiH, pa nek se on tako zajebava sa klubom, a sa reprezentacijom nece. I takva je praksa svugdje u svijetu za te koji se igraju sa grbom, a mi kao reprezentacija medju 15 najboljih to necemo dozvoliti.

I da, nadam se da ce 10 godina igrati u Madjarskoj. G0vnar mali
15.10 - 15.06 ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 avg 2013, 20:59

skyisthelimit je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Besic je puno kvalitetniji igrac od Zahirovica, agresivniji, brzi, inteligentniji, mladji, pokretljiviji..apsolunto u svim segmentima je bolji, igra redovno, u formi je, i logicno je da ce biti isfrustriran kad vidi da se ne poziva u A sastav, i ja bi isto ucinio.

Ma cime nas je to malac zaduzio pa da ima garantovano mjesto u A timu. Ko je to on pa da ima pravo da sa igra sa drzavnim grbom ?
Momak je obican g0vnar i za njega nema mjesta u reprezentaciji BiH, pa nek se on tako zajebava sa klubom, a sa reprezentacijom nece. I takva je praksa svugdje u svijetu za te koji se igraju sa grbom, a mi kao reprezentacija medju 15 najboljih to necemo dozvoliti.

I da, nadam se da ce 10 godina igrati u Madjarskoj. G0vnar mali
Lakse malo,zasto tolika vrijedjanja.Svakako samo sebi steti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 29 avg 2013, 21:02

steta sto ga onaj ne zadavi ,sad se nebi ovdje svadjali oko njega.On ne da je s konja na magarca nego s konja na pod direktno.!KAD iz Hsv predjes u ferencvaros,a nije da nije imao priliku u HSV pa u HSV 2
Zahirovic nije neki igrac ali njeogva karjera ide usponom iz ove livede do cvjate,a ovaj saban je imao sve uslove u njemackoj da napreduje i pruzali mu piliku,pa zavrsio u ferencvarosu na livadi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2013, 21:38

Elegant je napisao/la:Zlostavljanje Besica jer nije pozvan !? :lol:

Eto ne mozemo bez njega kvalifkacije zavise od njega, a on jadan "zlostavljanj", sta sve neces procitat. :roll: :lol:
Stavi me na ignor , postedi em ovih ulicarskih fazona majke ti .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 29 avg 2013, 23:40

Besa,ako si predvidjen da budes rezerva nekim anonimnim igracima u mladoj umjesto da budes standardan clan A reprezentacije onda te apsolutno podrzavam.Ti samo igraj a nece ni ovi selektori biti dovijeka.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 29 avg 2013, 23:55

Ja fakat ovdje neke ne razumijem. Pa gdje to ima, da igrac odlucuje dali je on zasluzio poziv u repku ili nije. Pa ako je njemu ispod nizenja igrat u mladoj repci (kolko god on bio dobar i za A repku), onda bolje ni da ne igra nikad za nas. Da je bio pametan, odazivao bih se dosad Jagodicu i pruzio tamo dobre partije, vjerujem da bih u narednoj prijateljskoj utakmici (ako bog da u Novembru umjesto baraza) dobio priliku i u A reprezentaciji. A kad bih tu pruzio jednu dobru partiju npr, vjerujem da bih sebi u buducnosti zagarantovao mjesto kod Susica. Ovako je samo sebi sam nanio stetu. Koga yebe, moze Bosna i bez tebe, Besicu. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 avg 2013, 00:00

Pravda za Besica :mrgreen: :mrgreen:
Celik!3,2,2.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 avg 2013, 00:07

Miske10 je napisao/la:Besa,ako si predvidjen da budes rezerva nekim anonimnim igracima u mladoj umjesto da budes standardan clan A reprezentacije onda te apsolutno podrzavam.Ti samo igraj a nece ni ovi selektori biti dovijeka.

A da ti pocnes citati prije nego pocnes lupati po tastaturi

Kod: Označi sve

Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih

Dakle, neupitno je da bi igrao u prvoj postavi. Valjda je momku mlada ponizenje pa ko biva ko te yebe Jagodicu.

.
.
U svemu ovome se najvise pronalaze veliki protivnici Susica i sto je zanimljivo sad se momku daje velika potpora i podrska jer kao on ej jedino u pravu i nad Besicem je nacinjena velika nepravda, pa ima pravo da radi sta hoce i da se ponasa kako hoce. Veoma neodgovorno od strane njega, jos gore sto se tice pojedinih na temi. Time su se dobro pokenjali po reprezentativnom dresu.
15.10 - 15.06 ...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 avg 2013, 00:19

sto je najgore daje se pravo jagodicu. liku koji prodaje svoje igrace preko repke.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, CAGarfia, denza, JackW, napapijri1987 i 37 gostiju.