Ne znam koliko je tacna inf.,ali ja sam cuo da je Liverpool ogranicio broj minuta koje Hodzic moze provesti u igri..Eto ako neko ima blizak klubu nek kaze jel ovo tacno..invincible1921 je napisao/la:zivi bili pa vidjeli:
------- SELIMOVIC----------
COLIC--------------BUCAN
HODZIC I BAJIC ce opet doibjati po 15 minuta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- invincible1921
- Kontakt:
pa ne znam sta je uzrok ,ali varate se ako odlazak adilobica znaci da ce hodzic i bajic vise igratRios je napisao/la:Ne znam koliko je tacna inf.,ali ja sam cuo da je Liverpool ogranicio broj minuta koje Hodzic moze provesti u igri..Eto ako neko ima blizak klubu nek kaze jel ovo tacno..invincible1921 je napisao/la:zivi bili pa vidjeli:
------- SELIMOVIC----------
COLIC--------------BUCAN
HODZIC I BAJIC ce opet doibjati po 15 minuta
=\_1921_/=
Da ali koliko minimalno treba da provede na terenu u toku sezone...Rios je napisao/la: Ne znam koliko je tacna inf.,ali ja sam cuo da je Liverpool ogranicio broj minuta koje Hodzic moze provesti u igri..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja sam cuo kontra,da je odredio max. br min u toku jedne utakmice..Al eto,ako ti raspolazes nekim zvanicnim informacijama onda vjerujem tebi vise..pile87 je napisao/la:Da ali koliko minimalno treba da provede na terenu u toku sezone...Rios je napisao/la: Ne znam koliko je tacna inf.,ali ja sam cuo da je Liverpool ogranicio broj minuta koje Hodzic moze provesti u igri..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma nema potrebe samo skontaj sta ti ima vise smisla...Rios je napisao/la: Ja sam cuo kontra,da je odredio max. br min u toku jedne utakmice..Al eto,ako ti raspolazes nekim zvanicnim informacijama onda vjerujem tebi vise..
Pa valjda i Liverpulu odgovara da Ara igra vise, samim tim i vise napreduje. Sto bi ga posudili vamo, ako ne da igra po 90 minuta, to je i cilj posudbe.pile87 je napisao/la:Da ali koliko minimalno treba da provede na terenu u toku sezone...Rios je napisao/la: Ne znam koliko je tacna inf.,ali ja sam cuo da je Liverpool ogranicio broj minuta koje Hodzic moze provesti u igri..
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa vise smisla ima ovo tvoje..Mada,onako kad covjek razmisli,obzirom da se radi o mladom igracu,mozda su oni zeljeli da ga sacuvaju nekih povreda i tako to..pile87 je napisao/la:Ma nema potrebe samo skontaj sta ti ima vise smisla...Rios je napisao/la: Ja sam cuo kontra,da je odredio max. br min u toku jedne utakmice..Al eto,ako ti raspolazes nekim zvanicnim informacijama onda vjerujem tebi vise..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kakve povrede, nije njima Hodžić nikakav prioritet, on je pod ugovorom tipa "ako bude bude", što znači da bi trebao davati preko 30 golova po sezoni u našoj ligi da bi neko uopšte uzeo u obzir njegovo igranje u Liverpoolu.
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
amko27 je napisao/la:sad ces biti napadnut, gdje ces reci cinjeniceQWERTZ je napisao/la:uredu je zahvaliti se za sve sto je uradio, sto se je borio, ali govoriti za Adilovica da ce nam faliti ili jos gore KO CE GA MOCI ZAMIJENITI U SPICU **** te onda taj klub pa imaju li pojedini likovi ovdje oci ili da li se uopste razumiju u igru zvanu FUDBAL. Pa taj covjek je antitalenat znaci govorim o znanju nema veze jest se borio i svaka cast za to ali lik parmak samo takav, dajte ba koji vam je neki spominju Lazu frajer isto pojma nije imo i Adilovic je za nijansu bolji od njeg i to je to, ali govorit ko ga moze zamijeniti hahahahah pa to nismo govorili ni za Dzelu birvaktile e svasta ces procitati e nek je otisao ko da sam se ponovo rodio
Činjenice? Evo ti ČINJENICE, jer očito ne znaš značenje te imenice:
"Dzelo 131 gol u 344 utakmice, sto je 0, 38 golova po jednoj tekmi
Vazda 55 gol.u 81 tekma, 0.68 po jednoj tekmi
Greda 48 golova u 247 utakm., 0, 19 po tekmi
Eldin 46 golova u 83 utak., 0.56 po tekmi
Zuban 46 golova u 164 utak., 0.28 po tekmi
Zeric S.41 gol u 204 utakm., 0.20 po jednoj
Znači,najproduktivniji napadači Zelje nakon rata su:
1.Nermin Vazda
2.Eldin Adilovic
3.Dzelaludin Muharemovic"
- champions1921
Ma dzaba bukvama objasnjavas.. Imaju oni svoje imaginarne cinjenice i one su im mjerodavnije od svih statistika..ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:amko27 je napisao/la:sad ces biti napadnut, gdje ces reci cinjeniceQWERTZ je napisao/la:uredu je zahvaliti se za sve sto je uradio, sto se je borio, ali govoriti za Adilovica da ce nam faliti ili jos gore KO CE GA MOCI ZAMIJENITI U SPICU **** te onda taj klub pa imaju li pojedini likovi ovdje oci ili da li se uopste razumiju u igru zvanu FUDBAL. Pa taj covjek je antitalenat znaci govorim o znanju nema veze jest se borio i svaka cast za to ali lik parmak samo takav, dajte ba koji vam je neki spominju Lazu frajer isto pojma nije imo i Adilovic je za nijansu bolji od njeg i to je to, ali govorit ko ga moze zamijeniti hahahahah pa to nismo govorili ni za Dzelu birvaktile e svasta ces procitati e nek je otisao ko da sam se ponovo rodio
Činjenice? Evo ti ČINJENICE, jer očito ne znaš značenje te imenice:
"Dzelo 131 gol u 344 utakmice, sto je 0, 38 golova po jednoj tekmi
Vazda 55 gol.u 81 tekma, 0.68 po jednoj tekmi
Greda 48 golova u 247 utakm., 0, 19 po tekmi
Eldin 46 golova u 83 utak., 0.56 po tekmi
Zuban 46 golova u 164 utak., 0.28 po tekmi
Zeric S.41 gol u 204 utakm., 0.20 po jednoj
Znači,najproduktivniji napadači Zelje nakon rata su:
1.Nermin Vazda
2.Eldin Adilovic
3.Dzelaludin Muharemovic"
BUDI ŽELJO !!!
Joj i vi svi pretjerujete nekad, i kriticari i ovi sto govore da cemo ga tesko zamjeniti i slicno. Pa odlazak Zebe, Bekrica se nije toliko osjetio, a da se odlazak Adilovica osjeti, dajte molim vas...Zeljo nikad nije zavisio od jednog igraca, niti ce
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa mogli smo neko pojacanje dovesti...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Ko kaze da necemoZakletva je napisao/la:Pa mogli smo neko pojacanje dovesti...

neki plan moraju imati..ne vjerujem da vise niko nece doc
Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Jbt evo Rijeka izbaci Stutgarta,odose ljudi u Europa ligu.Primjer za sve.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jebote zivot, Rijeka ude u Evropa ligu preko Sttudgarta. Svaka im cast.
Prvi mec u Rijeci zavrsen 2:1 za Rijeku.
U Sttudgartu trenutni rezultat je 2:2, svakog trena treba sudija kraj da odsvira...
Ja koliko znam, mi smo ovo rijeku na pripremama nadigrali, nasom pas igrom, bar po prici njihovog trenera...
Prvi mec u Rijeci zavrsen 2:1 za Rijeku.
U Sttudgartu trenutni rezultat je 2:2, svakog trena treba sudija kraj da odsvira...
Ja koliko znam, mi smo ovo rijeku na pripremama nadigrali, nasom pas igrom, bar po prici njihovog trenera...
Kako sam cuo necemo nikog dovoditilikusa je napisao/la:Ko kaze da necemoZakletva je napisao/la:Pa mogli smo neko pojacanje dovesti...![]()

ma ne moramopile87 je napisao/la:Kako sam cuo necemo nikog dovoditilikusa je napisao/la:Ko kaze da necemoZakletva je napisao/la:Pa mogli smo neko pojacanje dovesti...![]()

samo da Osim ostane i to je to
Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
JA ne znam sta su pojedini navalili sa ovim dovodenjem igraca. Pa nije Amar debil da svakih 6 mjeseci mijenja ekipu kao ovi gore sto rade. Opusteno ljudi, ne trebaju savjeti nikakvih strucnjaka, ako bas morate, samo onim gore ih ponunite, svakako su oni doveli strucnjaka na strucnjacima. (Ibrakovic - ratni decko) Kad se samo sjetim Zenice i onoga kupa, kada je Amar morao spemiti ekipu kao da ide u rat a ne na utakmicu...
Imamo mi dovoljnu ekipu za ovog sampionata. Nemojte da vas panika hvata jer drugi dovode, a mi stojimo u mjestu. Treba to ljudi sve uigrati, a za to treba vrijeme. Nisu dzaba oni uvijek sampioni na startu lige...

Imamo mi dovoljnu ekipu za ovog sampionata. Nemojte da vas panika hvata jer drugi dovode, a mi stojimo u mjestu. Treba to ljudi sve uigrati, a za to treba vrijeme. Nisu dzaba oni uvijek sampioni na startu lige...

- SarajlijaTM
Ući će brko i dzelo da igraju 
Naravno da će mo se pojačati kao i uvjek. Al ne kao neki da gomilamo igrače nego ciljano
Stoper je već na probi,a očekujte i napadača
Btw. Ako su svi sretni što "krampa" ode,što će nam pojačanje onda?

Naravno da će mo se pojačati kao i uvjek. Al ne kao neki da gomilamo igrače nego ciljano
Stoper je već na probi,a očekujte i napadača
Btw. Ako su svi sretni što "krampa" ode,što će nam pojačanje onda?
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 5 gostiju.