Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
protiv litvanije ćemo teško šta na evropskom, evo ne igramo toliko loše, a ubiše nas.. Jest da Teletović ne igra da valja al da bi njih mogli uzet moraju nam se podudarit baš sve stvari.. jedino zack igra pametno, ovo ostalo sve mi nekako na sreću ide..
morao sam na mute, melju ko navijeni
previse koseva smo primili, ostalo nije lose.. nepredvidivi smo strahota jedna 

Bez Đedovića i Stipanovića, dva za nas bitna igrača, nismo previše loši. Odbrana standardno loša. Nadam se da će na EP odbrana biti bolja jer jedino tako imamo neke šanse za drugi krug. Čeka se Mirza u trećoj četvrtini¨:D
Samo naprijed Saraj'vo!
- sigurnoable
- Kontakt:
Sad krece ova treca ruzna cetvrtina....Teletovic totalno slab ne samo danas vec citav ovaj turnir umjesto da je bio glavni igrac na ovom turniru
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet cemo pasti u cetvrtojTele33 je napisao/la:Bez Đedovića i Stipanovića, dva za nas bitna igrača, nismo previše loši. Odbrana standardno loša. Nadam se da će na EP odbrana biti bolja jer jedino tako imamo neke šanse za drugi krug. Čeka se Mirza u trećoj četvrtini¨:D

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro bez Nihada i Andrije ovo je solidan mec, na kraju cemo izgubiti 20 razlike ali dobro i Mirza se cuva ne forsira toliko, treba korektno do kraja izdrzati i prievsti mec kraju, onda 6 dana odmora i spremni otici na EP
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma bez obzira ,meni nasi djeluju ok,nema nihada,andrije,mirza ko da ni ne igra,ma bice to ok,nek drugi malo osjete igru
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Nedžada Sinanovićus. Hahahaha!
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
mašić je smješniji od sinanovića.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta nam uradi Linas Kleiza zaj***** se sa nama, pa igramo na nivou jedne jace juniorske ekipe lol 

-
- Kontakt:
Zeko i Kikan dali 35 od 50 poena 

heeeej Allahu.
Ovaj Bavčić beskoristan igrač.
Cudno, juce je bio koristan !!Pašalić je napisao/la:Ovaj Bavčić beskoristan igrač.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LJudi nas ubiše, ali opet treba spustiti loptu na zemlju. Nema Stipe I Nihada. teletovica ne ide. Sao zack i Kikan (govorim u napačkom smislu). U defanzivnom smo preloši, ali vidi se umor i imam osjećaj da jedva čekaju da se završi utakmica. Bolje će ovo biti protiv njih na evrospkom, e sad, da li će to biti dovoljno za pobjedu.
Edit: sta je vise sa PASALICEM??? Ne igra ni minute
Edit: sta je vise sa PASALICEM??? Ne igra ni minute
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 29 avg 2013, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
I takav je u danasnjoj utakmici pokazao vise od NBA zvijezde. Samo se nadam da je ovo namjerno sa Mirzom, jer je stvarno ocajan bio.Pašalić je napisao/la:Ovaj Bavčić beskoristan igrač.
Za jednog vrhunskog sutera jednostavno previse oscilira, jednu utakmicu je dobar, dvije nije. Kao takav nema sta traziti u Netsima, propast ce sjedeci na klupi.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 29 avg 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam nimalo zadovoljan. Nema igre, nema akcija. Nisam optimistican za Eurobasket.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nemoj padat zack..bio sam i pros'o
-
- Kontakt:
Ma zadnje tri je očajan. Ne možeš biti lider ekipe i da te "ne ide" 3 tekme._dreamer_ je napisao/la:I takav je u danasnjoj utakmici pokazao vise od NBA zvijezde. Samo se nadam da je ovo namjerno sa Mirzom, jer je stvarno ocajan bio.Pašalić je napisao/la:Ovaj Bavčić beskoristan igrač.
Za jednog vrhunskog sutera jednostavno previse oscilira, jednu utakmicu je dobar, dvije nije. Kao takav nema sta traziti u Netsima, propast ce sjedeci na klupi.
Izgleda da smo samo mi umorni, ostale reprezentacije nisu.

Još da krenemo k'o Hrvati pričati da je ovo sve taktika.
Nekome?LloriS je napisao/la:Cudno, juce je bio koristan !!Pašalić je napisao/la:Ovaj Bavčić beskoristan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.