Pa možda na ovoj temi nekoga tko želi zlo našoj reprezentaciji (pljuvanje po Safetu i ostalo)
ali ima dosta duša koji gledaju na stvari crno bijelo.
Neki će reći da je ova reprezentacija slaba,i da su dobili laksu grupu (istina) i da ako odemo na SP,to je zamazivanje očiju i prevara.
Ok argument,tko tako misli.
A netko drugi će sagledati stvari po meni realnije i reći da Pape ima velik doprinos ovakvoj igri reprezentacije,i da je digao repku na nivo gdje vise nije kukuruz ekipa,vec jaka i respektibalna reprezentacija na svjetskoj fudbalskoj mapi.
Nekidan se upoznajem sa nekim jaranom iz Argentine,pita on mene odakle si,ja kazem Bosnia,kontam neće skontat,kad on poče postavu nabrajati: Begovic,Spahic,Pjanić,Dzeko,Misimovic.Jos je jedno ime rekao,ali nije tocno napisao,ne znam na koga je mislio. To dovoljno govori
I to je isto tako ok argument.
Sve je to do same osobe,kako gleda na sve stvari,tako gleda i na fudbal i konkretno nasu reprezentaciju.
Jedan igrač zabije gol i kasnije dobi crveni (Salihovic npr.

)
Jedna osoba kaže da je klasan igrač ,misleći prvo na gol.
Druga osoba kaže da je glupan i budala,misleći prvo na crveni karton.
Jednostavno je.
To je srž stvari.
A i ne moze se promjeniti,nitko nikome to neće izbiti iz glave.Netko ima jedno gledanje na stvari,netko ima drugo.
Ja sam, naprimjer,optimistican (hajmo reći) i kad je naše u pitanju,dižem u nebesa.
Za mene svi nasi reprezentativci trebaju igrati u top-klubovima L5,i nijedan nije slab i loš.
I sve im najbolje zelim,i tako cu uvijek misliti.
Netko ima drugo misljenje.
Keep walking.