Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2013, 01:28

Rockefeller je napisao/la:Sušić je odbio trenirati i PSG i Barcelonu samo da bi BiH odveo na Svjetsko prvenstvo.

Ako ovom čovjeku ne dignu neki kip da se vidi i iz Bihaća i iz Trebinja, onda nam svu državu treba uzorat i pustiti da korov po njoj izraste.

Najveći Bosanski sin Safet Sušić!!!

Više vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac. - Napoleon
:lol:

Daj nam vise lavova, lako cemo mi za magarca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 avg 2013, 01:36

Rockefeller je napisao/la:Sušić je odbio trenirati i PSG i Barcelonu samo da bi BiH odveo na Svjetsko prvenstvo.

Ako ovom čovjeku ne dignu neki kip da se vidi i iz Bihaća i iz Trebinja, onda nam svu državu treba uzorat i pustiti da korov po njoj izraste.

Više vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac. - Napoleon[/b]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 29 avg 2013, 01:41

Jeste pretjerao sa PSG-om i Barcom, ali je za ostalo manje-vise u pravu. Susic za sada radi odlicno svoj posao i mjesanje raznih kvazistrucnjaka u isti, nebi bilo dobro. Safet ima ono sto se jedino gleda, a to su rezultati.

Reprezentaciji je sada podrska najpotrebnija, a mi se svadjamo oko toga ko ce sjediti na klupi, jer ionako igraci o kojima se ovdje govori igraju minimalno, izuzev Zahirovica koji je igrao nekoliko jacih utakmica i solidno odradio svoj posao.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 avg 2013, 01:59

Više vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac. - Napoleon
Samobaniraj se iz respekta prema forumasima koji su morali procitati ovo napisano.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 29 avg 2013, 02:45

velez_mostar je napisao/la:Susic je dosao u vrijeme Muniba, on ga je angazirao, tako da je tu sve receno...ako nista mozemo se sloziti da je to sve izgledalo kao na pijaci, a i slicnog su mentalnog sklopa te dvije osobe.

Susic nije mogao naci angazman NIGDJE, i cinjenica je da jako niskog nivoa obrazovanja i inteligencije (ovo se lako moze vidjeti po izjavama, na pressici, prije, i poslije utakmice, kao da slusamo nekog cobana).

Niko od ovih sto pisu protiv Susica nema nista licno protiv njega, i to ovi drugi znaju, samo im je lakse da, kao argument koriste to da je na licnoj osnovi, ili 'pak zbog klupske karijere (ne radi se o udaru na FK Sarajevo).

Susic je preuzeo ekipu koja je godinama igrala skupa, uigrani su, i dobro kvalitetni, neki igraci su izuzetni, atmosfera oko reprezentacije je takva da je doslo vrijeme da se ode na veliko takmicenje, i igraci su skroz ozbiljni, dobili smo prelaganu grupu u kojoj su i oni koji bi mogli nesto napraviti u kur.cu sto se forme tice, i to su sve razlozi zasto smo dominantni u grupi.

Kao slag na tortu, ove kvalifikacije (to se i ocekivalo, i svi smo sretni zbog toga) imamo blagu naklonost sudija, vjerovatno mala kompenzacija za klasicnu sudijsku otimacinu bodova u Parizu.

Nemojte dizat' Susica u nebesa kad vrlo dobro znamo da se radi o treneru amateru.
Glavni Papetov problem je što se nije dokazao kao trener prije reprezentacije pa sad svako sebi uzima za pravo da kritikuje njegov rad i odluke( da je recimo Vaha selektor vjerovatno bi se kritikovali igrači). Svejedno ,ni ja ne vjerujem u neku njegovu taktičku genijalnost, ali ovu atmosferu što spominješ mislim da je on stvorio, uveo je određeni red i hijerarhiju u reprezentaciju, mislim da je i samopouzdanje visoko, a čak mi se čini da relativno dobro izbjegavamo i euforiju koja nas je konstantno koštala plasmana na velika takmičenja, uglavnom, ne vjerujem da je Sušić u stanju napraviti neku senzanciju na prvenstvu ili nešto slično ali sam uvjeren da je u stanju odvesti reprezentaciju tamo a to nam je sad glavni i jedini cilj :idea:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2013, 03:04

velez_mostar je napisao/la:Susic je dosao u vrijeme Muniba, on ga je angazirao, tako da je tu sve receno...ako nista mozemo se sloziti da je to sve izgledalo kao na pijaci, a i slicnog su mentalnog sklopa te dvije osobe.

Susic nije mogao naci angazman NIGDJE, i cinjenica je da jako niskog nivoa obrazovanja i inteligencije (ovo se lako moze vidjeti po izjavama, na pressici, prije, i poslije utakmice, kao da slusamo nekog cobana).

Niko od ovih sto pisu protiv Susica nema nista licno protiv njega, i to ovi drugi znaju, samo im je lakse da, kao argument koriste to da je na licnoj osnovi, ili 'pak zbog klupske karijere (ne radi se o udaru na FK Sarajevo).

Susic je preuzeo ekipu koja je godinama igrala skupa, uigrani su, i dobro kvalitetni, neki igraci su izuzetni, atmosfera oko reprezentacije je takva da je doslo vrijeme da se ode na veliko takmicenje, i igraci su skroz ozbiljni, dobili smo prelaganu grupu u kojoj su i oni koji bi mogli nesto napraviti u kur.cu sto se forme tice, i to su sve razlozi zasto smo dominantni u grupi.

Kao slag na tortu, ove kvalifikacije (to se i ocekivalo, i svi smo sretni zbog toga) imamo blagu naklonost sudija, vjerovatno mala kompenzacija za klasicnu sudijsku otimacinu bodova u Parizu.

Nemojte dizat' Susica u nebesa kad vrlo dobro znamo da se radi o treneru amateru.
Jesi li ti fakat tako abnormalan i u slobodno vrijeme.
Da ne kazemo neupucen i da si k tome svemu u pm los lazov.
Posto veze nemas a pises nesto,trebao bi da znas da je tvoj zhemljak Barbarez noc prije ruzio na Benbasi ili ti ga tkz Bazenima sa tim istim Usanovicem u nadi da je vec sve zgotovljeno u vezi novog radnog mesta.Ali posto niko Usketa nije zarezivao ni jedan posto u savezu,i posto je izbor bio plaho ''tezak''.trener Francuskog prvoligasa,i par Turskih versus ni trenerske licence tada a kamoli mahalski klub vodjen prije(a bogami ni sada nakon pet godina).
Rekoh ja tebi,pametnije ti je prebirati kamenje,nego baratati sa nekim stvarcicama sa cim mozes sam sebi naskoditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 avg 2013, 12:17

:lol: :lol: E svasta
PSGspor-Barcaspor :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2013, 12:20

:mrgreen:
Naravno. Covjek sam izjavio da nije bilo nikakvog govora o Barceloni i da ne zna od koga je uopce krenula ta glupost. :lol:
Sto se tice PSG-a, ako si dobro pratio, Vaha je imao priliku da se vrati na godinu dana, ali je to odbio.
Al' eto, ako ce ti biti lakse - Susic je odbio Real, Barcelonu, PSG, a u januaru je odbio i izdasnu ponudu Bavaraca da na ljeto zamijeni Juppa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 avg 2013, 12:23

imekorisnicko je napisao/la:

Nazalost istina

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 avg 2013, 12:24

Pa sto ne rece odmah da je Susic magarac, nego okolo naokolo :lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2013, 12:26

Koliko nas narod nije realan,pa to je nevjerovatno. Cuj on odbio Barcu i PSG,pa boze sacuvaj treba reci jos i da ga je Ferguson licno molio da preuzme ManU kad on ode u penziju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 29 avg 2013, 12:31

slika

Objasnio.
FK Željezničar
Chelsea FC

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 29 avg 2013, 12:42

Pa možda na ovoj temi nekoga tko želi zlo našoj reprezentaciji (pljuvanje po Safetu i ostalo)
ali ima dosta duša koji gledaju na stvari crno bijelo.
Neki će reći da je ova reprezentacija slaba,i da su dobili laksu grupu (istina) i da ako odemo na SP,to je zamazivanje očiju i prevara.
Ok argument,tko tako misli.
A netko drugi će sagledati stvari po meni realnije i reći da Pape ima velik doprinos ovakvoj igri reprezentacije,i da je digao repku na nivo gdje vise nije kukuruz ekipa,vec jaka i respektibalna reprezentacija na svjetskoj fudbalskoj mapi.
Nekidan se upoznajem sa nekim jaranom iz Argentine,pita on mene odakle si,ja kazem Bosnia,kontam neće skontat,kad on poče postavu nabrajati: Begovic,Spahic,Pjanić,Dzeko,Misimovic.Jos je jedno ime rekao,ali nije tocno napisao,ne znam na koga je mislio. To dovoljno govori
I to je isto tako ok argument.
Sve je to do same osobe,kako gleda na sve stvari,tako gleda i na fudbal i konkretno nasu reprezentaciju.
Jedan igrač zabije gol i kasnije dobi crveni (Salihovic npr. :mrgreen: :lol: )
Jedna osoba kaže da je klasan igrač ,misleći prvo na gol.
Druga osoba kaže da je glupan i budala,misleći prvo na crveni karton.
Jednostavno je.
To je srž stvari.
A i ne moze se promjeniti,nitko nikome to neće izbiti iz glave.Netko ima jedno gledanje na stvari,netko ima drugo.
Ja sam, naprimjer,optimistican (hajmo reći) i kad je naše u pitanju,dižem u nebesa.
Za mene svi nasi reprezentativci trebaju igrati u top-klubovima L5,i nijedan nije slab i loš.
I sve im najbolje zelim,i tako cu uvijek misliti.
Netko ima drugo misljenje.
Keep walking.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2013, 12:47

Cautinho je napisao/la:Pa možda na ovoj temi nekoga tko želi zlo našoj reprezentaciji (pljuvanje po Safetu i ostalo)
ali ima dosta duša koji gledaju na stvari crno bijelo.
Neki će reći da je ova reprezentacija slaba,i da su dobili laksu grupu (istina) i da ako odemo na SP,to je zamazivanje očiju i prevara.
Ok argument,tko tako misli.
A netko drugi će sagledati stvari po meni realnije i reći da Pape ima velik doprinos ovakvoj igri reprezentacije,i da je digao repku na nivo gdje vise nije kukuruz ekipa,vec jaka i respektibalna reprezentacija na svjetskoj fudbalskoj mapi.
Nekidan se upoznajem sa nekim jaranom iz Argentine,pita on mene odakle si,ja kazem Bosnia,kontam neće skontat,kad on poče postavu nabrajati: Begovic,Spahic,Pjanić,Dzeko,Misimovic.Jos je jedno ime rekao,ali nije tocno napisao,ne znam na koga je mislio. To dovoljno govori
I to je isto tako ok argument.
Sve je to do same osobe,kako gleda na sve stvari,tako gleda i na fudbal i konkretno nasu reprezentaciju.
Jedan igrač zabije gol i kasnije dobi crveni (Salihovic npr. :mrgreen: :lol: )
Jedna osoba kaže da je klasan igrač ,misleći prvo na gol.
Druga osoba kaže da je glupan i budala,misleći prvo na crveni karton.
Jednostavno je.
To je srž stvari.
A i ne moze se promjeniti,nitko nikome to neće izbiti iz glave.Netko ima jedno gledanje na stvari,netko ima drugo.
Ja sam, naprimjer,optimistican (hajmo reći) i kad je naše u pitanju,dižem u nebesa.
Za mene svi nasi reprezentativci trebaju igrati u top-klubovima L5,i nijedan nije slab i loš.
I sve im najbolje zelim,i tako cu uvijek misliti.
Netko ima drugo misljenje.
Ja isto neki dan se upoznajem sa likom iz Bolivije i on me pita jel Piplica trener golmana jos uvijek i jel Branimir Tulic jos sukomentator kad igra BIH. Eh sta ti je zivot.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 avg 2013, 13:04

Za ovu akciju nije potreban selektor niti rad sa istim na treningu, ovo je doslo samo od sebe.

[youtube][/youtube]

Svakako da je preuzeo gotov tim od Cire, nema veze sto je uveo 7 NOVIH igraca u PRVI sastav. Vazno je da Dzeko tu, on je sam od sebe kostur i lobanja ekipe

Cekamo samo sovu velezovca da ovo potvrdi.
15.10 - 15.06 ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 avg 2013, 13:21

Ja samo cekam da dodje neko od ovih pametnica i predlozi da mi otjeramo Susica, pa da nas drugi covjek vodi kroz dvomec sa Slovacima i do kraja kvalfikacija "kako bi upjeli" jer kao Safet nije sposoban za to.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 avg 2013, 13:27

@Henderson
BEŠIĆ je potrebniji mladoj reprezentaciji? Eno ga nema na spisku! Instruktor za Zahirovića!
A po kojem osnovu kvalitet imaju Sunjic,Vrsajevic i Zahirovic? Ok,Zaha i ima odredjeni kvalitet,ali ne igra vec nekoliko mjeseci,s tim da su sva trojica igraca na pozicijama na kojim Besic moze igrati,a i igra redovno za svoj klub!
Jagodic o nepozivanju Besica http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2747436" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod: Označi sve

Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu.

Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić

Hocete li i dalje braniti ovog smrada ?
15.10 - 15.06 ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 avg 2013, 13:31

skyisthelimit je napisao/la:

Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu.

Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić
Garant nije "Seadov igrac" pa ga zato ne zove, kao ni Cocalci i ostali bez kojih ne mozemo evo vec pola kvalifikacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 avg 2013, 14:28

Elegant je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:

Jao, jao, jao. Pa pocrkaće od muke. Sajo ih trola, level expert svaki put. Nema dana da im ne pobije neki argument, nije ni čudo što njegovi protivnici napišu nekih 200, 300 postova za godinu dvije na forumu.
Inače, bliži nam se mubarek petak, dan kada se igra utakmica sa Slovacima i vrijeme kada će Papetovi protivnici lagano umrijeti. Blago onome ko umre u petk, njemu je Džennet obećan. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 29 avg 2013, 14:42

gringobih je napisao/la:
Phantom je napisao/la:gringo vidim da si zakleti neprijatelj papeta pa obzirom po tvojoj prici da se zakljucit da nisi punoljetan zato cu te pitat recimo period od 2000 pa do 2013 koji je po tebi najbolji selektor BiH i zbog cega?
Ne, samo ne podnosim licemjere, korumpirane, neobrazovane na visokim funkcijama...
A najbolji trener ikad, mislim preglupo pitanje, Ciro... 8-)

koktel@ odmori malo ...Upali si kakav pornic vidis da ti sperma udara u mozak...

Jao da nije bana da ti se sjetim koga :evil: Ali neces me isprovocirati :!:
Kazes ne podnosis licemjere ok super prije par postova si pricao na ovoj temi(ne vidim svrhu tome) ali eto kako ti je stari RVI borio se za ovu drzavu a na koncu ti Ciro najveci izbornik ove repke u historiji pa eto napomenut cu ti da je ciroslav kumovao se s tudjamon kad je ova drzava prozivljavala najteze trenutke zar upravo to nije LICEMJERSTVO samo da te napomenem da je pape odigrao prvu utakmicu BiH mislim da je to bila humanitarna tekma za pomoc BiH,dalje kazes korumpirane pa Pape zivi u Parizu i Bog zna koliko jos ima na racunu a radi za platu 5000 € koja je u najmanju ruku smjesna gledajuci druge selektore ,neobrazovane na funkciji pa covjece obrazovani su u bolnicama fakultetima postama i kojekakvim institutima fudbal je igra koja ne zahtjeva inteligenciju ako mislis fudbalski obrazovan hmm mislim da je onda upravo Pape najobrazovaniji od svih nasih "legendi" :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.