Ja mislim da je to ovaj što je igrao za Iskru iz Bugojna ne znam gdje sad igra.zenicanin je napisao/la:Vidim pozvan Haris Seferović,zar on nije odabrao Švicarsku ?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
To je taj, sad je u Travniku. Dao je gol u zadnjem kolu..Vandelanoite je napisao/la:Ja mislim da je to ovaj što je igrao za Iskru iz Bugojna ne znam gdje sad igra.zenicanin je napisao/la:Vidim pozvan Haris Seferović,zar on nije odabrao Švicarsku ?
Ali lik ne igra,nije sastavio dvije utakmice zadnjih godinu dana.Ovo stvarno nema smisla.zizu1991 je napisao/la:Inače, moj Mostarac Avdić je vidim ponovo na spisku. Za one neupućene, igrao je prijateljsku protiv Poljske na poziciji štopera 90 minuta, i tada je bio jedini igrač koji je u toj utakmici odigrao od prve do posljednje minute,te je čak u jednom trenutku nosio kapitensku traku.
Razlog zašto nije bio pozivan do ovih duela sa Mađarskom i Austrijom leži u tome da je bio ozlijeđen.
Sretno Muamere, nadam se da ćeš opravdati svoje pozivanje.

Besic radi svog ponasanja nije na spisku. Vise puta je ofirno odbio mladu repku i nije niko lud da ga opet pozove. Ne bi me cudilo i da ga Susic kaznjava radi toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Susic ga je kaznio kad je prekomdovao u U-21,bez ikakve potrebe...Cartman je napisao/la:Besic radi svog ponasanja nije na spisku. Vise puta je ofirno odbio mladu repku i nije niko lud da ga opet pozove. Ne bi me cudilo i da ga Susic kaznjava radi toga.
Pa bio je na spisku A-reprezentacije vise puta a nije igrao u zadnjih nekoliko utakmica kad je bio. Onda je bilo logicno da ode u mladu gdje je vjerovatno najbolji igrac. Sad se slazem da je Besic treba dobit poziv Susica, ali u to vrijeme je Zahirovic bio u boljoj formi nego sada.NEZALAGANJE je napisao/la:Susic ga je kaznio kad je prekomdovao u U-21,bez ikakve potrebe...Cartman je napisao/la:Besic radi svog ponasanja nije na spisku. Vise puta je ofirno odbio mladu repku i nije niko lud da ga opet pozove. Ne bi me cudilo i da ga Susic kaznjava radi toga.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa u to vrijeme,a sta je sada kad je situacija obrnuta?Cartman je napisao/la:Pa bio je na spisku A-reprezentacije vise puta a nije igrao u zadnjih nekoliko utakmica kad je bio. Onda je bilo logicno da ode u mladu gdje je vjerovatno najbolji igrac. Sad se slazem da je Besic treba dobit poziv Susica, ali u to vrijeme je Zahirovic bio u boljoj formi nego sada.NEZALAGANJE je napisao/la:Susic ga je kaznio kad je prekomdovao u U-21,bez ikakve potrebe...Cartman je napisao/la:Besic radi svog ponasanja nije na spisku. Vise puta je ofirno odbio mladu repku i nije niko lud da ga opet pozove. Ne bi me cudilo i da ga Susic kaznjava radi toga.
on igra ,a Zaha ne igra? Plus je ,za razliku od ovog,odradio i ciklus za U-21.Nisu li to dvostruki arsini? P.S.Pitanja nisu postavljena konkretno tebi,vec su retoricka...
Kazem ti, Susic i Jagodic vrlo dobro saradjuju i ne bi me cudilo da ga Susic ne zeli pozvat zbog njegovog ponasanja prema mladoj reprezentaciji koju je odbio vise puta.
A slazem se da zasluzuje poziv na osnovu igrackih kvaliteta. Samo je ocito da nesto nije kako treba kod tog momka, bilo je tu previse vrlo cudnih situacija.
A slazem se da zasluzuje poziv na osnovu igrackih kvaliteta. Samo je ocito da nesto nije kako treba kod tog momka, bilo je tu previse vrlo cudnih situacija.
Vidim u mladoj i dalje sve po starom,guraju se neki svoji igraci na ustb kvaliteta.Na zalost i rezultati ce biti po starom jer kad se tako radi i ne mogu biti bolji.Besicu je stavljeno do znanja da je Grahovac ispred njega i da nema mjesta u prvoj postavi.Kad realno razmisli ne bih ni ja trpio takvu nepravdu.Nadam se ipak da ce neki ljudi prevazici sujete i pozvati Besica u A reprezentaciju.Ako cemo realno zasluzuje poziv prije nego 5-6 sadasnjih sa spiska.
To je šuplja. Bešić bi u U-21 ionako igrao stopera ili desnog beka, tek ponekad zadnjeg veznog. Uostalom, Grahovac ne igra zadnjeg veznog nego više nešto između destruktora i kreativca, kao npr. Bajramović svojevremeno.
Već neko vrijeme glumi i neka i nije pozvan.
Već neko vrijeme glumi i neka i nije pozvan.
Odakle ti taj podatak ? Ev' ja sam tražio nastupe, nisam mogao naći, vjerovatno igra u youth timu , jer ga nema na net stranicama u rosteru prvog tima.HzSM je napisao/la: Ali lik ne igra,nije sastavio dvije utakmice zadnjih godinu dana.Ovo stvarno nema smisla.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vlado Jagodić otkrio razloge ne pozivanja Bešića!
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine "U-21" pod palicom selektora Vlade Jagodića već više od godinu dana nema poraza u službenoj utakmici. Spisak kojeg je jučer objavio selektor nametnuo je pitanje zašto nema Muhameda Bešića u selektorovoj bilježnici. Kontaktirali smo selektora Jagodića kako bi saznali razloge iz prve ruke.
Mladi Bešić trenutno sa puno uspjeha nastupa za mađarski Ferencváros i prošle kvalifikacije činio je oslonac naše ekipe. Ovaj put nije dobio poziv i razloge ne pozivanja otkriva selektor Jagodić:
"Svima nama u Savezu je nejasno i žao što se Bešić odnosi prema reprezentativnom dresu u posljednje vrijeme na način kojo je neprimjeren jednog reprezentativca. Od posljednja tri pozivanja samo se jednom pojavio i to sa 6 dana zakašnjenja a uvijek su bili subjektivni razlozi u pitanju".
Selektor Jagodić boravo je u Mađarskoj ali se Muhamed Bešić nije javljao na njegove pozive.
"Posljednji poziv za kontrolnu utakmicu sa Crnom Gorom je otkazao zbog 'teške povrede' zbog koje je 'morao' pauzirati čak 10 dana. Naravno da sam mu povjerovao kao i svaki put do sada te sam čak i obavijestio javnost i opravdao njegov izostanak. Prilikom mog odlaska u Budimpeštu, dan nakon utakmice sa Crnom Gorom, gdje sam skautirao Mađare protiv Malte."
"Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu (dva dana kasnije)", kazao nam je Vlado Jagodić te dodao:
"Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić", za kraj je kazao uvijek korektni selektor u razgovoru za ********
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine "U-21" pod palicom selektora Vlade Jagodića već više od godinu dana nema poraza u službenoj utakmici. Spisak kojeg je jučer objavio selektor nametnuo je pitanje zašto nema Muhameda Bešića u selektorovoj bilježnici. Kontaktirali smo selektora Jagodića kako bi saznali razloge iz prve ruke.
Mladi Bešić trenutno sa puno uspjeha nastupa za mađarski Ferencváros i prošle kvalifikacije činio je oslonac naše ekipe. Ovaj put nije dobio poziv i razloge ne pozivanja otkriva selektor Jagodić:
"Svima nama u Savezu je nejasno i žao što se Bešić odnosi prema reprezentativnom dresu u posljednje vrijeme na način kojo je neprimjeren jednog reprezentativca. Od posljednja tri pozivanja samo se jednom pojavio i to sa 6 dana zakašnjenja a uvijek su bili subjektivni razlozi u pitanju".
Selektor Jagodić boravo je u Mađarskoj ali se Muhamed Bešić nije javljao na njegove pozive.
"Posljednji poziv za kontrolnu utakmicu sa Crnom Gorom je otkazao zbog 'teške povrede' zbog koje je 'morao' pauzirati čak 10 dana. Naravno da sam mu povjerovao kao i svaki put do sada te sam čak i obavijestio javnost i opravdao njegov izostanak. Prilikom mog odlaska u Budimpeštu, dan nakon utakmice sa Crnom Gorom, gdje sam skautirao Mađare protiv Malte."
"Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu (dva dana kasnije)", kazao nam je Vlado Jagodić te dodao:
"Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić", za kraj je kazao uvijek korektni selektor u razgovoru za ********
Zadnja izmjena: Dedy, dana/u 29 avg 2013, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
-
- Kontakt:
To bi svaki insan koji ima iole mozga davno skontao . Svaka čast Jagodiću !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Napokon da se rijesi i ta nedoumica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma malac je izgleda pravo bezobrazan i bez karaktera. Nije on đaba otjeran i iz hsv. Da je ne znam ti koliko dobar ne isplati se, jer ovakvi igrači samo narušavaju atmosferu i radi ovakvih likova se počnu stvarati "grupice" na okupljanjima.
Apsolutno podržavam Vladu u njegovom stavu. Izgleda da je dečko zamislio da je veći od mlade reprezentacije. Ovakvo njegovo ponašanje će ga, vjerujem, i u budućnosti koštati poziva u " A " selekciju, ma kako i koliko dobar bio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eto vidite sad koliki je ovaj Miske idiot. Cuj njegovih provjerenih informacija receno mu da ce Grahovac igrati ispred njeg i zato ne igra.
Celik!3,2,2.
Besic je bio na klupi protiv Albanije. Nije igrao, a nedavno prije te utakmice je slomio ruku. Valjda Vlado nije htio da rizikuje radi te povrede. Ko zna mozda je Besicu bilo krivo, svakako je steta. Mozda glavni igrac U21.
Pa valjda je svakom normalnom ovo bilo jasno, a ovi sto traze svaku priliku da napadaju Jagodica, to je posebna sorta.
U glavnom, Besic je dobar igrac, ali momak nije sav svoj. Kad znamo ko mu je stari, onda i ne cudi toliko. Sigurno i jedan od razloga zasto nije mogao nac klub u Njemackoj, u njih takve stvari ne prolaze ni sekunde.
U glavnom, Besic je dobar igrac, ali momak nije sav svoj. Kad znamo ko mu je stari, onda i ne cudi toliko. Sigurno i jedan od razloga zasto nije mogao nac klub u Njemackoj, u njih takve stvari ne prolaze ni sekunde.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DeeWa, FerdinandF, General505, Iceplayer, jasmin10 i 41 gost.