Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LloriS
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la LloriS » 28 avg 2013, 23:58

Papastathopoulos je napisao/la:Ma dobro, i prosle pripreme pred prosli eurobasket su bile takodje lose, kad smo gubili od belgije 30tak razlike, tad smo recimo dobili italiju 1 razlike, pa mislim da smo pregazeni od francuza itd pa opet nismo toliko lose igrali u litvaniji..a plus sto su nam same kvalifikacije bile dno dna..ne mora ovo puno da znaci, mi opet imamo sanse da prodjemo grupu u sloveniji..
26.08.11 Francuska - Bosna i Hercegovina 85 : 60
23.08.11 Njemačka - Bosna i Hercegovina 86 : 64
14.08.11 Bosna i Hercegovina - Poljska 68 : 87
13.08.11 Bosna i Hercegovina - Grčka 62 : 87
12.08.11 Italija - Bosna i Hercegovina 57 : 58

Evo 5 meceva sa priprema pred proslo EP, igrali smo cak i gore, duplo gore nego sad.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 28 avg 2013, 23:59

Sutra sve ispod 20 razlike je uspjeh a to i Petrović svojom izjavom potvrđuje na žalost :(

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 29 avg 2013, 00:14

mi uporedo sa zadnja skoro sva EP-a (na koje smo ucestvovali) nismo imali ovako jak roster i ja se nimalo nebojim EP-a i da nas niko u grupi nece razvaliti (osim ako se bas desi da cijela ekipa skroz slabo odigra, sta se svakoj ekipi u bilo kojem sportu moze ponekad da desi).
ja nisam nimalo zabrinut :)
selam svima!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 avg 2013, 00:22

edinjo-bih je napisao/la:mi uporedo sa zadnja skoro sva EP-a (na koje smo ucestvovali) nismo imali ovako jak roster i ja se nimalo nebojim EP-a i da nas niko u grupi nece razvaliti (osim ako se bas desi da cijela ekipa skroz slabo odigra, sta se svakoj ekipi u bilo kojem sportu moze ponekad da desi).
ja nisam nimalo zabrinut :)
selam svima!
Potpisujem. Svi su slozni u repci da je atmosfera vrh i da ih je stig'o umor. Ako je Teletovic ovako optimistican, a bio je tu i na zadnjem EP, onda mi ne pada na pamet da se ja nesto brinem. :D

Prema vecerasnjim izjavama sutra ocekujem startnu petorku : Sinanovic, Bavcic, Perisic, Masic, Pasalic :)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 avg 2013, 00:54

Ne znam za vas, ja se nimalo ne brinem, a ne vidim ni razlog zasto bih... Siguran sam da tu ima dosta taktiziranja (sto se pripremnih utakmica tice), Aco sigurno nece otkriti sve karte, sve varijante u napadu, sigurno tu nema ni 20% zalaganja u odbrani prije svega kako ce to biti na EP-u ako Bog da, sigurno ni igraci ne daju vise od 50% svog maksimuma (iz vise razloga, najvise zbog mogucnosti povrede), zasto onda da se brinem? Kada sam pogledao malo ovaj video s Grcima jucer, vidi se da je Teletovic puno bolji igrac od onog kakvog smo ga dosad imali priliku gledati (ja ga bar pratim cijelu njegovu karijeru), ja garantujem da ne daje ni 50% od onoga sto moze. Bice on pravi vodja i onaj koji ce mnogim reprezentacijama utrpati 20+, siguran sam. Samo da ako Bog da odemo tamo zdravi, ja ne sumnjam u ove momke. Kako je prije 2 godine bilo, sada da sve utakmice na EP-u izgubimo, ja sam zadovoljan, zadovoljniji nego tada. Momci su radili, trenirali, dali sve od sebe i sta? Ne pobjedjuje uvijek bolji, davno receno, i sigurno je tako. Ono sto mi (jedino) mozemo jeste bodriti ove momke, davati im punu podrsku, navijati za njih svim srcem. Ne vidim razlog da ijednu negativnu rijec uputimo njima.
Usput, alejkumusselam brate @edinjo!
Izdržati, to je temelj vrline!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2013, 01:07

Unofficialpage je napisao/la:Tv3 litvanski prensi sutra nasu tekmu, astra 4.8E. Ko ima to na TV moze gledat a bit ce i stream :mrgreen:
Utakmica ima od 18:30 sutra, ali možeš ti ufatiti ove Viasat pakete??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 avg 2013, 02:37

Ne sikirajte se polako cete pocet **** jest malo po malo :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2013, 02:57

LloriS je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ma dobro, i prosle pripreme pred prosli eurobasket su bile takodje lose, kad smo gubili od belgije 30tak razlike, tad smo recimo dobili italiju 1 razlike, pa mislim da smo pregazeni od francuza itd pa opet nismo toliko lose igrali u litvaniji..a plus sto su nam same kvalifikacije bile dno dna..ne mora ovo puno da znaci, mi opet imamo sanse da prodjemo grupu u sloveniji..
26.08.11 Francuska - Bosna i Hercegovina 85 : 60
23.08.11 Njemačka - Bosna i Hercegovina 86 : 64
14.08.11 Bosna i Hercegovina - Poljska 68 : 87
13.08.11 Bosna i Hercegovina - Grčka 62 : 87
12.08.11 Italija - Bosna i Hercegovina 57 : 58

Evo 5 meceva sa priprema pred proslo EP, igrali smo cak i gore, duplo gore nego sad.
I nisi tu jos dodao tekmu s belgijom koja nas je ponizila cak i najubjedljivije od svih tih nabrojanih timova
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 avg 2013, 04:06

Eto malo pozitivnih komentara, i ja takodje vjerujem momcima i mislim da se uopste necemo osramotiti na EP, kao sto rece covjek prije mene niko ne igra sa 100% snage, razlog za nas kratka klupa i strah od povreda, bicemo mi pravi kad vidim Mirzu na fb kako pise optimisticno citiram " U Sloveniji smo na 150%" onda se i moramo nadati dobrom rezultatu, pa cak i ako ne prodjemo uzecemo 2 tekme ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 avg 2013, 09:47

legenda reala je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Tv3 litvanski prensi sutra nasu tekmu, astra 4.8E. Ko ima to na TV moze gledat a bit ce i stream :mrgreen:
Na rezultatima i ls pise u 17:30. Ne mogu, mozda i mogu ali ne znam ja to napravit :lol: Hvatas li ti to? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 avg 2013, 10:05

kokuz je napisao/la:Mirza Teletovic
prije 4 min. preko mobitela
Treba razumjeti da Nihad ima upaljene tetive da se Andrija ozljedio i da sam ja na 50 % zbog udarca u kvadriceps.Ali momci se bore i ne odustaju igramo utakmicu svaki dan ve 5 za redom jos nas ceka jedna sutra ova rep... ima karakter svaka cast momcima:)))))))!!!!!!!
jest umisljen ovaj teletovic, jadni mi sto nam je on lider
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 avg 2013, 10:20

LenBias je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Mirza Teletovic
prije 4 min. preko mobitela
Treba razumjeti da Nihad ima upaljene tetive da se Andrija ozljedio i da sam ja na 50 % zbog udarca u kvadriceps.Ali momci se bore i ne odustaju igramo utakmicu svaki dan ve 5 za redom jos nas ceka jedna sutra ova rep... ima karakter svaka cast momcima:)))))))!!!!!!!
jest umisljen ovaj teletovic, jadni mi sto nam je on lider

;) prati se tekstualni prenos i pljuje po igracima,a Mirza je tu glavni krivac :) Javio se kapiten da smiri strasti,da kaze istinu :!:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 avg 2013, 10:27

ma pusti ba ljude, kada sam vidio sta pisu nakon one prve utakmice priprema, ne sjecam se vise ni protiv koga je bila, nisam mogao vjerovati, fuj, bruka i sramota, samo je jos falilo da neko napise kako je kriv sto nam je drzava podjeljena na federaciju i rs, sve ostalo su napisali
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 avg 2013, 10:55

LenBias je napisao/la:ma pusti ba ljude, kada sam vidio sta pisu nakon one prve utakmice priprema, ne sjecam se vise ni protiv koga je bila, nisam mogao vjerovati, fuj, bruka i sramota, samo je jos falilo da neko napise kako je kriv sto nam je drzava podjeljena na federaciju i rs, sve ostalo su napisali

ajd sto ih pola ne zna ni pravila kosarke ;) ali da ljudi preko tekstualnog prenosa zakljuce neke stvari, nikad mi nece biti jasno...iste stvari sam citao za Halimica i djecu,a djeca se fino u A div prosetase....

Ja i dalje ostajem pri svome,BIH prolazi ovu grupu..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2013, 11:43

Unofficialpage je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Na rezultatima i ls pise u 17:30. Ne mogu, mozda i mogu ali ne znam ja to napravit :lol: Hvatas li ti to? :D
Ma jok, treba veća antena

RTV SLO 2 će također prenositi naše utakmice sa Eurobasketa 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 avg 2013, 11:48

http://basketball.eurobasket.com/Bosnia ... INA/330840" onclick="window.open(this.href);return false;

Odakle Chrisu ovaj Dragan prvi na listi ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 avg 2013, 11:58

grgr je napisao/la:http://basketball.eurobasket.com/Bosnia ... INA/330840

Odakle Chrisu ovaj Dragan prvi na listi ?

zbunio se malo,Dragan igra za Hrv...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 29 avg 2013, 11:59

naveo je sve koji su rodom iz BiH (bender igra za hrvatsku isto kao i glisic i simanic za srbiju).

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 avg 2013, 12:00

edinjo-bih je napisao/la:naveo je sve koji su rodom iz BiH (bender igra za hrvatsku isto kao i glisic i simanic za srbiju).
Predpostavljao sam , ma on uvijek govori bosnian svejedno sto igraju za druge drzave :D

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 29 avg 2013, 12:48

Pratim ovu izjavu Javtokasa i tacno se moze vidjeti da nas Litvanci ne respektiraju bas previse. Zeli reci da smo jedna "samo" solidna ekipa koja nema sta posebno pokazati....ovo nije ni malo dobro pred pocetak Eurobasketa

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.