Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Ma imaju Haris i Edin za te projektile iz daljina. Izetu dat priliku tek tamo u 60-70 umjesto Misketa, samo se kloniti raznoraznih Svrsajevica i Sunjica i eto nama 3/4-0. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jarane djaba se pravis biti inteligentan sa koristenjem rjeci za koje neznas znacenje... djaba to, neprolazi! Ja pokusavam stvari gledati objektivno i nepljujem ni po jednom igraci ni selektoru. Oni su tu i bore se za nasu repku. To znam cjeniti.Denizli je napisao/la:Odgovorio bih ti, ali ti si neki isfrustrirani lik, s 1001 nickom, vidim nemas nijedne koncizne poruke, sve je suplja, sto ti je i dokaz elokvencije, ali eto
Nije ni vazno.Spamas bespotrebno temu, ali nisam ti ja kriv, kad se ne znas drzati odredjene tematike
Nego ostanimo na temi fudbal:
Hajrovic je definitivno potencijal i igrac za buducnost. Zasluzio je poziv i dobio ga je (na stranu ono njegovo hocu necu, to je se za nas povoljno zavrsilo). U prvih 11 nema jos sta traziti, mora se jos dokazivati i uigravati sa ostalim. Njegovo vrijeme jos dolazi. Ipak sve ce to selektor da procjeni i odluci (nece bit ni po mom nit po misljenu nekog forumasa).
Jos jedna cinjenica sto se Hajrovica i Susica tice: Hajrovic je jos samo jedan dokaz da Pape pokusava polako da uvede frisku krv u repku, da osigura buducnost iste. Nedovodi nikakve igrace oko 30 a ni neke neafirmisane od 18. Gradi polako ekipu koja bi trebala i u buducnosti igrati na ovom sadasnjem nivou.
Ja ti nisam ''jaran''
Imam 36 godina,fakultetski sam obrazovana osoba koja je procitala vise knjige nego ti Dnevnih Avaza,tj ako citas i to
Moj vokabular je za tebe previse napredan
No, kako ti ne kopcas jace rijeci.Da pokusam tvojom retrogradnom retorikom
Otkaci mi se, nisam ja s tobom koze cuvao.Hvala
Poslije 10 Septembra ja mogu komotno da nijednu poruku ne napisem.Ne zanima ne sport, kao i ni sve oko tog
Ovdje sam da otpratim dvomec s Slovacima,a ne da trolam i spamam
U PREVODU
RAZGULI
Imam 36 godina,fakultetski sam obrazovana osoba koja je procitala vise knjige nego ti Dnevnih Avaza,tj ako citas i to
Poslije 10 Septembra ja mogu komotno da nijednu poruku ne napisem.Ne zanima ne sport, kao i ni sve oko tog
U PREVODU
RAZGULI
a pazi tvoje gramatikeMaksuzBaksuz je napisao/la:Jarane djaba se pravis biti inteligentan sa koristenjem rjeci za koje neznas znacenje... djaba to, neprolazi! Ja pokusavam stvari gledati objektivno i nepljujem ni po jednom igraci ni selektoru. Oni su tu i bore se za nasu repku. To znam cjeniti.Denizli je napisao/la:Odgovorio bih ti, ali ti si neki isfrustrirani lik, s 1001 nickom, vidim nemas nijedne koncizne poruke, sve je suplja, sto ti je i dokaz elokvencije, ali eto
Nije ni vazno.Spamas bespotrebno temu, ali nisam ti ja kriv, kad se ne znas drzati odredjene tematike
Nego ostanimo na temi fudbal:
Hajrovic je definitivno potencijal i igrac za buducnost. Zasluzio je poziv i dobio ga je (na stranu ono njegovo hocu necu, to je se za nas povoljno zavrsilo). U prvih 11 nema jos sta traziti, mora se jos dokazivati i uigravati sa ostalim. Njegovo vrijeme jos dolazi. Ipak sve ce to selektor da procjeni i odluci (nece bit ni po mom nit po misljenu nekog forumasa).
Jos jedna cinjenica sto se Hajrovica i Susica tice: Hajrovic je jos samo jedan dokaz da Pape pokusava polako da uvede frisku krv u repku, da osigura buducnost iste. Nedovodi nikakve igrace oko 30 a ni neke neafirmisane od 18. Gradi polako ekipu koja bi trebala i u buducnosti igrati na ovom sadasnjem nivou.

Ovo je forum o sportu, tacnije fudbalu,tacnije reprezentacijci BiH,tacnije Izetu Hajrovicu a ne forum o bosanskom jeziku i pravopisu...
Kakve veze ima ko je zavrsio fakultet ko nije ko zna gramatiku a ko ne zna. Ovdje se radi o znanju sporta.
Pola igraca iz Juzne Amerike i Afrike su neobrazovani, pa opet igraju u top ligama. Pa pola nasih trenera jedva i osnovnu ima al im za posao trenera nista vise i ne treba
Jel ima ne ko problem satim sto samja ne pismen ?
I thinks not !!!
Kakve veze ima ko je zavrsio fakultet ko nije ko zna gramatiku a ko ne zna. Ovdje se radi o znanju sporta.
Pola igraca iz Juzne Amerike i Afrike su neobrazovani, pa opet igraju u top ligama. Pa pola nasih trenera jedva i osnovnu ima al im za posao trenera nista vise i ne treba
I thinks not !!!
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 29 avg 2013, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo majstore,dobro i kazes.Na forumu gdje se vecinom vodi rasprava o nasim Zmajevima prica se o pismenosti i gramatici,a sami Zmajev sve gori od goreg,kad se sjetim javljanja pojedinih reprezentativaca live u emisije mislio sam da koriste neke strane jezike ili Morseovu abecedu.totasef1 je napisao/la:Ovo je forum o sportu, tacnije fudbalu,tacnije reprezentacijci BiH,tacnije dvomecu sa Slovacima a ne forum o bosanskom jeziku i pravopisu...
Pola igraca iz Juzne Amerike i Afrike su neobrazovani, pa opet igraju u top ligama. Pa pola nasih trenera jedva i osnovnu ima al to nije njhov posao da znaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Potpis...totasef1 je napisao/la:Ovo je forum o sportu, tacnije fudbalu,tacnije reprezentacijci BiH,tacnije Izetu Hajrovicu a ne forum o bosanskom jeziku i pravopisu...
Koliko sam ja tih "pravopisnih ispalio njihovim vlastitim postovima...Nema broja...
Kao da mene boli q jeli neko napisao neznam ili ne znam...
A u ostalom ja ne znam sta vi uopste pisete jer razumijem samo Bosanski a vecina mozda pise na Srpskom ili Hrvatskom ili ne daj ti boze Crnogorskom

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Mozda bi ti bilo bolje da si cuvao samnom koze, mogo si koju KM zaradit, ne ovako preko foruma glumiti facu i gubiti vrijemeDenizli je napisao/la:Ja ti nisam ''jaran''
U PREVODU
RAZGULI

A to oko sporta da se primjetiti! Neznam sta onda trazis na ovom forumu, osim da opljujes sve sto je nekia sveto! Nijednu pametnu nisam procito dosad, djaba ti taj tvoj fakultet. Ovdje si jer jedva cekas da repka izgubi koji bod, pa da pocnes pljuvati.
I n kraju, nemjeri se inteligencija fakultetima i diplomama (nit rukopisom,)!
Veceras na klupi, cim je dobio poziv. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- sagitarius
- Kontakt:
Da si ti pročitao i jednu knjigu znao bi da se poslije zareza odvaja riječDenizli je napisao/la:Ja ti nisam ''jaran''
U PREVODU
RAZGULI
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Eno ih opet sa gramatikom i privatnim prepucavanjima na svakoj yebenoj temi. Kad ćete se naučiti normalno diskutovat', i razdvojiti, odnosno, znati razlikovati šta je za topic, a šta je za pvt ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koja greska golmana Viola, sad ce vjerovatno i Izet Fazlinovic uci da se to rijesi
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;

0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako ista mrzim po ovim forumima je kad te ljudi pocnu ispravljat kako se sta pise...
Dozvolite da VAM se obratim.Kad ste vec toliko pametni i skolovani Bosna i Hercegovina place za takvima da je uzdignu na pravi put....BUJRUM!!!
PS. nije to samo na ovom forumu nego na svim okolo.
PS2 oprostite mi ako nesto nije napisano gramaticki,znam da je tesko razumjeti..
ne da ili neda,ne znam ili neznam...ama nemam pojma ba...

Dozvolite da VAM se obratim.Kad ste vec toliko pametni i skolovani Bosna i Hercegovina place za takvima da je uzdignu na pravi put....BUJRUM!!!
PS. nije to samo na ovom forumu nego na svim okolo.
PS2 oprostite mi ako nesto nije napisano gramaticki,znam da je tesko razumjeti..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ući će Izi zadnja 3 minuta,neće se sasti sa loptom,mi ga proglasiti klocem jer da valja igrao bi od početka i naravno Grashop.će ispasti.A ovaj trener ko da ga je Manćini pravio..
- fanatic1991
- Kontakt:
Ovo vremena sto je proveo unutra dobro igra.... Imao je 2 dobra suta ali za malo neprecizna
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
jao kakav sut covjek ima..... zamalo udje! inace za ovih nekoliko minuta odlican! tako dobro ubacuje loptu u sesnaesterac da je to cudo jedno,samo naprijed Zmaju!
- fanatic1991
- Kontakt:
Svidja mi se sto ne razmislja puno ako vidi priliku odma sutira...takav neko je i trebao BiH reprezenatacijibosnas_ je napisao/la:jao kakav sut covjek ima..... zamalo udje! inace za ovih nekoliko minuta odlican! tako dobro ubacuje loptu u sesnaesterac da je to cudo jedno,samo naprijed Zmaju!

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Momak je napravio više opasnih situacija pred golom Fior.za 15 minuta nego kompletna veza i napad Grashop.za 75(do njegovog ulaska)..E sad da ne bude previše lično što je naš mislim da je igrao čitavo drugo poluvrijeme..da bi vidjeli puno više..centaršut perfektan,samo što im treba jedan Džeko u vrhu...korneri takođe odlično,šut.ako samo malo ima prostora da se naštima takođe veoma opasan..biće on dobro pojačanje za repku..
bil ovaj mogao umjesto salihovića da poštedimo reflektore 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA