Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Rockefeller
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Rockefeller » 29 avg 2013, 02:59

Wisey je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la: Ekipa da bi bila dobra mora da ima kontinuitet stvaranja. Ne možeš tek tako dovesti 5-6 boljih igrača i očekivati da će ti se igra popraviti. Ne vjerujem da će nekom nekad uspjeti takvo što.
Već je uspjelo.
Kome? :?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 avg 2013, 03:31

Paradajz

Ne ocekujem da jedan igrac nadomjesti izostanak Bejla.

Bejla trebaju nadomjestiti svi novopridosli igraci. Ako se Lamela pokaze bolje od Lenona, Paulinjo od Sandra, Kupe od Parkera, Cadli od Dempsija... Totenhem ce sigurno biti bolji nego prosle sezone. Da li su ovi igraci bolji, da li ce se pokazati bolje od ovih koje mijenjaju, to je upitno. Rano je bilo sta tvrditi.

Ja se uvijek sjetim kada je Barsa 'mudro' prodala Ronalda u Inter i kao zamjenu dovela Overmarsa, Dzerarda Lopeza, Ptija i Zendena. Svi ovi igraci su bili u super dobroj formi, kako bi ti rekao, dovrseni igraci. Dzerard Lopez je totalno podbacio, iako su od njega svi puno ocekivali. Lik je propao ko zeton, nikad se nije oporavio. Pti je igrao znatno slabije nego u Arsenalu. Zenden isto tako. Jedino je Overmars donekle ispunio ocekivanja.

Na kraju ispada da je Barsa daleko vise koristi imala od Ronalda nego od ova cetri igraca, od kojih trojica nisu bili bolji od igraca koje je Barsa VEC IMALA.

Da li je Kupe osjetno bolji od Parkera?
Da li je Paulinjo osjetno bolji od Sandra?
Da li je Cadli osjetno bolji od Dempsija?
Da li je Lamela osjetno bolji od Lenona?

Ja se ne usudjujem bilo sta tvrditi. Novi igrac je uvijek rizik. Rizik je dovesti Sevcenka i Kaku, a da ne govorim o pojacanjima Spursa. Ne treba letjeti pred rudu.

Jako je tesko nadomjestiti igrace poput Mesija, Ronalda, Bejla itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 29 avg 2013, 09:55

Bale je ublehaš, i ne moze nikako u isti šešir sa Ronom i Leom.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 29 avg 2013, 11:49

Otkud ti to da je Sandro otiš'o, frajer ja klasa za obojicu što su došla, samo što je staklen, konstantan, ima tehnike, šut, determined player
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 29 avg 2013, 12:04

Dogovoreni su osobni uvjeti sa Eriksonom, mislim da neće biti problema ni oko dogovora sa Ajaxom, tako da je vjerovatno i Eriksen naš novi igrač, još se probat riješiti Adebayora, Ekotta, Sigurdssona, Gomesa i završiti posao sa Chirichesom i Lamelom kao i Bale-om i to je to za ovaj prijelazni rok
Zadnja izmjena: M. Scofield, dana/u 29 avg 2013, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Audere est Facere

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2013, 12:08

Druze @Valencia, Ronalda nisu mijenjali ti igraci, jer su uglavnom dosli 3-4 godine poslije (recimo Overmars 2000. godine, Petit godinu kasnije, a Gerard 2002 (nakon odlicnih nastupa u Valenciji)), cak mislim da je i Zenden dosao godinu nakon Ronaldove prodaje. Inace, Ronaldo je Barcelonu napustio '97. godine, cisto da se zna. Znas ko je zamijenio Ronalda? Rivaldo. Te godine je dosao iz Deportiva i ostavio je dublji trag u Barceloni od Brazilca Ronalda. :D

Sto se tice ovog da li ce Capoue, Lamela, Chadli, Paulinho i Lamela biti bolji od prethodnika - to ne znamo. Ali, znamo da je Tottenham spreman uloziti brdo para i da Levy ne gomila novce na nekom offshore racunu, vec pokusava od Tottenhama napraviti ekipu koja moze uci u top4. To je ono sto ja cijenim. Mozda nece to uspjeti sa ovom plejadom igraca, ali ima sljedeca godina u kojoj ce sigurno zeljeti isto. Bitno je da se ne stoji u mjestu, vec da se radi na poboljsavanju ekipe (makar na papiru).

Realno, Tottenham u ovom trenutku ima bolju ekipu od Arsenala. Nebitno sto je otisao Bale. Ruku na srce, nije ga imao ni Arsenal prethodne godine. Sad, ne bih zurio sa izjavama da ce Tottenham na kraju biti bolje plasiran od ljutog rivala (iako bih ja to volio, a razloge sam naveo x puta do sada), ali sigurno ce i ove godine do samog kraja jurisati na jedno od prva cetiri mjesta (tipujem na cetvrto).

Sve predispozicije za dobru sezonu su tu - dobar, mlad, takticki potkovan i ambiciozan trener, vlasnik koji ne stedi, dovoljno novca u klupskoj kasi + igraci koji su sigurno "vruca" roba na fudbalskom trzistu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 avg 2013, 12:48

Hejteri na aparatima. :kafa

Ovo je Tottenhamova sezona!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 avg 2013, 13:05

Monolog

Nesto sam pobrkao, da nije u pitanju bio Figo a ne Ronaldo? Znam da je Barsa prosula pricu da kao zamjenu za jednog igraca mogu dovesti tri - cetri i biti jos bolji. Mislim da je Overmars bio u tom paketu. Je li on dosao kada je otisao Figo ili Ronaldo?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2013, 13:11

Overmars je dosao poslije odlaska Figa.
kad smo u offu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 29 avg 2013, 13:27

Rockefeller je napisao/la: Kome? :?
Mourinhu.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 avg 2013, 13:29

Ja ne znam samo otkud ta prica da se svake sezone prica kako ce spursi biti ispred Arsenala?
Svaki dan citam 2-3 posta od navijaca arsenala takva.

Inace tottenham finu ekipu gradi, AVB ima njuh za transfere a ne znam kako ce ih posloziti. Dvije tekme dobise preko penala. Sada na vikend cemo ih vidjet kakvi su u ovom trenutku.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2013, 13:50

svaka cast za svaki transfer ovog ljeta i ako dodje ericsen onda ipak mislim da arsenal nema sta da trazi ove sezone imate jaci sastav ali da li ce AVB sloziti vidjecemo,iskreno ja bi doveo i jednog lijevog beka i sa njim i Rose poceeti sezonu a ekotoa u championship poslati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 29 avg 2013, 14:35

koji kompleksi od arsenal :ispijavino:
prosto dusu hrani ovo čitat kako ljudi sami sebe ubjeđuju da je totenshit bolji od arsenala

pozdravićemo vas na kraju sezone :kafa:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 avg 2013, 14:41

tornado2009 je napisao/la:koji kompleksi od arsenal :ispijavino:
prosto dusu hrani ovo čitat kako ljudi sami sebe ubjeđuju da je totenshit bolji od arsenala

Potpis i :kaHva

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 avg 2013, 14:50

Koji ste vi kraljevi. Cuj kompleksi, znate li sta su kompleksi. ako neko kaze da su se spursi fino pojacali i imaju sanse za top4 to kompleks na arsenalu.wow I sta ste svi poceli MoR-a glumiti s kafama.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

belefront

Post Postao/la belefront » 29 avg 2013, 14:58

tornado2009 je napisao/la:koji kompleksi od arsenal :ispijavino:

Jadni pokusaji nekog isfura, pa kao da ti je 12 godina -.-

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 29 avg 2013, 15:57

isfur ili činjenica, pitanje je :ugeek:

belefront

Post Postao/la belefront » 29 avg 2013, 16:18

Molio bih Monologa da izbriše par ovih dječijih postova
Tom Caroll ce ici na posudbu u Crystal Palace a Gylif mozda nazad u Hoffenheim

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 avg 2013, 16:20

Valencia je napisao/la:Paradajz
Da li je Kupe osjetno bolji od Parkera?
Da li je Paulinjo osjetno bolji od Sandra?
Da li je Cadli osjetno bolji od Dempsija?
Da li je Lamela osjetno bolji od Lenona?
Jesu sva cetvorica, ovaj prvi se izgovara Capue, ili mozes njegovo ime napisati u originalu, bez transkripcije, Capoue.
Sandro nije igrao dugo, ko zna u kakvoj je on formi, a verujem da je Paulinho bolji igrac jer je i reprezentativno iskusan igrac. Chadli je sigurno bolji od Dempsya, a Lamela je svakako daleko bolji od dobrog, ali pak ogranicenog Lennona.

Da li ce oni pokazati to na terenu, ja mislim da hoce, i mislim da su pojacanja prava za Tottenham.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 avg 2013, 16:33

Da ja iznesem jedno misljenje.

Tottenham je sad ozbiljna ekipa, svako pojačanje obećava i to je sigurno ali da li će se odmah moći uklopiti u Engleski nogomet? To ćemo tek vidjeti..

Bale ide, on je držao ekipu na 5 mjestu gotovo pa sam, to pokazuje da su se većinom oslanjali na njega..
Ko zna, vidjecemo sta će biti u nedjelju pa onda ćemo znati na čemu stoje ekipe..

O Arsenalu..

Zašto se toliko podcjenjuje? Ako je ekipa ista nemora ništa da znači.. Wenger je tako pravio ekipu još od Henryja pa su postali Invincibles..

Ramsey je fenomenalan, Jack je tu, Santi je odličan, stigao je Flamini a fale još Arteta, Vermaelen, Ox..

Giroud je u dobroj formi, Theo solidan a Szczezny nadam se da će nastaviti sa odličnim partijama..

Koscielny je nas najbolji stoper a i bekovi su dobri..

Dobio je Arsenal Citya 3:1, pusti to prijateljska i to opetje

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.