0/2 za dva, 0/4 za tri, dvije izgubljene
Sta je to moj mirza ?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A ti izgleda jos vise, Italija je s Galinarijem ozbiljna ekipa, ovako nisu nista posebno.LloriS je napisao/la:Puno se ti izgleda razumijes u kosarku, nemoj vise ovakve gluposti pisati, ko boga te molim.asunsao je napisao/la:Pa ova Italija je losija reprezntacija od Latvije, a mi ni njima evo nista ne mozemo. Samo cu vam reci, nemojte se previse razocarati ako ne prodjemo grupu.
Imaju ljudi Belinelia, imaju igrace koji igraju u Sieni, Armaniu, Cantu, Lotomatica... nisu nista extra ali su bolji od Latvije.asunsao je napisao/la:A ti izgleda jos vise, Italija je s Galinarijem ozbiljna ekipa, ovako nisu nista posebno.LloriS je napisao/la:Puno se ti izgleda razumijes u kosarku, nemoj vise ovakve gluposti pisati, ko boga te molim.asunsao je napisao/la:Pa ova Italija je losija reprezntacija od Latvije, a mi ni njima evo nista ne mozemo. Samo cu vam reci, nemojte se previse razocarati ako ne prodjemo grupu.
Vi ste svi toliko sigurni da cemo mi proci kao da nam je grupa bas lagana, a svi ce te vi kada vjerovatno ispadnemo pisati sve i svasta.
De ičim.hari1991 je napisao/la:Tele de ista
kim je napisao/la:KEMALISTA: HU IZ YOU?
M. TELETOVIC:NBA player
KEMALISTA: No shit, (TEK,TEK, TEK 6Poena )
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.