Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Za sve HTC fanove, HTC One proglasen za najbolji telefon.
http://balkanandroid.com/htc-one-progla ... telefonom/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://balkanandroid.com/htc-one-progla ... telefonom/" onclick="window.open(this.href);return false;
- stomaklija
- Kontakt:
Eh ovako imam huawei ascend 300 vec neka 3 mjeseca i prezadovoljan sa telefonom, medjutim zadnjih par dana mi se desi kada razgovaram odjednom me sagovornik ne cuje a ja njega cujem. Do cega bi to moglo biti?? I btw, zadnja 2 dana mi trazi update sistema, kao izasao je novi. Posto sam novi u svijetu smartphone-a, je li gubim garanciju sa tim updaetom ili samo sa updejtom nekih softwera?? Sta da radim da updajtejum, a? 

Jel zna ko kakvu aplikaciju za android a da se na njoj mogu naci golovi sa utakmnica i sl?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne gubiš, samo pazi, izvadi memorijsku ako je imaš i sve slike, videe, pjesme, kontakte itd. prebaci na kompjuter prije nego što odradiš update jer se sve brišestomaklija je napisao/la:I btw, zadnja 2 dana mi trazi update sistema, kao izasao je novi. Posto sam novi u svijetu smartphone-a, je li gubim garanciju sa tim updaetom ili samo sa updejtom nekih softwera?? Sta da radim da updajtejum, a?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sofascore livescoreOtelo je napisao/la:Jel zna ko kakvu aplikaciju za android a da se na njoj mogu naci golovi sa utakmnica i sl?
probaj
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4
HvalaQUARESMA 18<<< je napisao/la:sofascore livescoreOtelo je napisao/la:Jel zna ko kakvu aplikaciju za android a da se na njoj mogu naci golovi sa utakmnica i sl?
probaj
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Ima li kakav app da se gleda tv online za android,a da je dzaba.
Naisao sam na neki app BiH Tv programs,i upalio,kad ima BHT,OBN,pink,al jazzera i jos par kanala,i dobra je slika.
A veceras je Chelsea-United,pa ako ima neki app bar za sport,ili npr. sportklub programi,sky sports,ili neki sto prenose danas utakmicu?
Hvala.
Naisao sam na neki app BiH Tv programs,i upalio,kad ima BHT,OBN,pink,al jazzera i jos par kanala,i dobra je slika.
A veceras je Chelsea-United,pa ako ima neki app bar za sport,ili npr. sportklub programi,sky sports,ili neki sto prenose danas utakmicu?
Hvala.
Keep walking.
Ima li korisnika Sony Xperia telefona da imaju problema sa PC Companionom ?
Meni jucer stigao novi update i kada krenem da ga nadogradim, onaj proces "preapring" (priprema) traje vjecno, stane na otprilike 30% i nece da mrdne. Ne znam koji mu je vrag, koncekcija je dobra, USB također ...
Imaju li ove "proxy" opcije veze sa time ?
Meni jucer stigao novi update i kada krenem da ga nadogradim, onaj proces "preapring" (priprema) traje vjecno, stane na otprilike 30% i nece da mrdne. Ne znam koji mu je vrag, koncekcija je dobra, USB također ...
Imaju li ove "proxy" opcije veze sa time ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
probaj promjeniti usb port, ustekaj kabal na zadnji dio kucista
- Cautinho
- Kontakt:
Zelio bih neku mapu na memorijskoj da zastitim,stavim sifru.
Ima li neki app za androdi,ili se to moze nekako na mobitelu namjestiti?
Hvala,pozdrav.
Ima li neki app za androdi,ili se to moze nekako na mobitelu namjestiti?
Hvala,pozdrav.
Keep walking.
Pokusao sam nije do porta, probat cu na drugom racunaru pa cemo vidjeti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:probaj promjeniti usb port, ustekaj kabal na zadnji dio kucista
Veze nemam sta bi mogao da bude problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma nabaci sebi custom rom i rahat si onda
Nevjerovatno,
http://www.androidpolice.com/2013/08/27 ... -for-16gb/" onclick="window.open(this.href);return false;
ima li neko da dolazi iz Njemacke, Spanije ili UK ovih dana za bih da mu dam pare da mi kupi jedan !?
http://www.androidpolice.com/2013/08/27 ... -for-16gb/" onclick="window.open(this.href);return false;
ima li neko da dolazi iz Njemacke, Spanije ili UK ovih dana za bih da mu dam pare da mi kupi jedan !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ima li kakva na piku dobar majstor za mobiltele da nije skup?Ili da dijelove nove prodaje
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ne mogu da nadjem tu tvoju aplikaciju ajde postavi jeCautinho je napisao/la:Ima li kakav app da se gleda tv online za android,a da je dzaba.
Hvala.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Cautinho
- Kontakt:
Zeznuo sam naziv,sorry
https://play.google.com/store/apps/deta ... .tv.bosnia" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link
https://play.google.com/store/apps/deta ... .tv.bosnia" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link
Keep walking.
Imam problem raja oko mobitela, pa ako neko zna kako da riješim bio bi mu jako zahvalan. E ovako:
Počeo sinoć da šifriram masovnu memoriju (5-6 giga ) međutim bilo skroz sporo od 1% do 2% trebalo 5 -10 sekundi i meni bilo mrsko čekati, a nisam mogao isključit to i izvadim bateriju i vratim je , te ponovo uključim mobitel. međutim kad sam ga uključio sve mi slike/audio/video nestale sa te mas.memorije. I piše mi MEMORIJA OŠTEĆENA.Može li se ikako vratiti, mislio sam sutra ići kod ovog za mobitele, al strah me da ne bi mogao vratiti, jer imam dosta važnih slika na mob.
Počeo sinoć da šifriram masovnu memoriju (5-6 giga ) međutim bilo skroz sporo od 1% do 2% trebalo 5 -10 sekundi i meni bilo mrsko čekati, a nisam mogao isključit to i izvadim bateriju i vratim je , te ponovo uključim mobitel. međutim kad sam ga uključio sve mi slike/audio/video nestale sa te mas.memorije. I piše mi MEMORIJA OŠTEĆENA.Može li se ikako vratiti, mislio sam sutra ići kod ovog za mobitele, al strah me da ne bi mogao vratiti, jer imam dosta važnih slika na mob.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Amazon daje besplatno 10 aplikacija koje se inače plaćaju, valjda slave 1 godinu rada Amazon Appstore za Evropu.
Lista besplatnih aplikacija:
Angry Birds (Ad-Free) - redovna cijena $0.99
Drawing Pad - redovna cijena $1.99
PAC-MAN HD (Kindle Tablet Ed.) - redovna cijena $2.99
World of Goo - redovna cijena $2.99
SwiftKey - redovna cijena $3.99
CalenGoo - redovna cijena $5.99
Sprinkle - redovna cijena $1.99
Paper Camera - redovna cijena $1.99
Jamie's 20 Minute Meals - redovna cijena $7.69
Shazam Encore - redovna cijena $4.99
http://balkanandroid.com/amazon-appstor ... plikacija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lista besplatnih aplikacija:
Angry Birds (Ad-Free) - redovna cijena $0.99
Drawing Pad - redovna cijena $1.99
PAC-MAN HD (Kindle Tablet Ed.) - redovna cijena $2.99
World of Goo - redovna cijena $2.99
SwiftKey - redovna cijena $3.99
CalenGoo - redovna cijena $5.99
Sprinkle - redovna cijena $1.99
Paper Camera - redovna cijena $1.99
Jamie's 20 Minute Meals - redovna cijena $7.69
Shazam Encore - redovna cijena $4.99
http://balkanandroid.com/amazon-appstor ... plikacija/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zna li neko onu aplikaciju, kosta 10 dolara, a kad mob povezes s autom od "cipuje" ECU i ima isti efekat kao standardno cipovanje ECU koje kosta 400 KM
to sam gledao davno na fifth gear ali sam zaboravio kako se zove 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.