napisao sam sutra ide sta se palite odma na neke padobrance,prvi sam napisao sutra ide.pozzexbabilon je napisao/la:EDITexbabilon je napisao/la:Adilovic nije na treningu, moguce je onda to.
Ipak trenira, nista od Turske.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
Aferim,hajd' da neko konacno razmisljaRiverPlate je napisao/la:Halo pljuvači, šta vam je, Adilović je najkorisniji naš igrač golovi sve govore, momak se trudi više za onaj grb na grudima nego neka naša djeca (Svraka ronhil), popustite malo momka!Ko je dao više golova od njega u zadnje dvije godine, niko, pusti priče Zeba, Bekrić, neko je morao smjestiti loptu u mrežu.Šta vi očekujete da lik bude Ibrahimović da ševa po trojicu da postiže 25 golova uz još 10 asistencija po sezoni!Malo realnosti i odvadite malo!Momak je ginuo za naš grb i naše boje i ako ode neka mu je sretno, zaslužio je da obezbjedi egzistenciju!S druge strane volio bih da Svraku opet pošaljemo u Travnik na posudbu da malo dođe sebi manekenčić!Niko više udaraca po utakmici ne primi od Adilovića, lik se bori sa dvojicom štopera iz naše lige koji su drvosječe po profesiji, pa rade startovi i laktovi u rebra, vidio bih vas kako bi igrali!Vidjećemo kad ode kako će se Ara snaći na poziciji glavnoh napadača, po konstituciji napuštat će teren u 30 minuti od udaraca, pa ćemo govoriti vrati se Adile sve ti je oprošteno!

haj molim te reci mi razumijes li se ti u fudbal uopste. Pa jbo majku fudbal je nije hrvanje sta ja imam od toga sto se on cupa oi gura frajer 0 bodova mozda se on trudi ali NE ZNA pa kako nece dat golove dala bi i moja nana da igra bukvalno svaku utakmicu od pocetka do kraja, ali se zato nafula ko lud i onda da 1 gol o cemu pricamo, **** ti igraca kad zabije 1 gol iz 10 sansi i na kraju rez ZELJO - FK NEKO 1 - 1 a imali sanse da im damo jos komotno normalna 2 gola. Pa **** takvog igraca, sjeti setekme protiv Travnika pa lik izadje udje Ara odma druga igra brza, momak udje u odmah sansa PUSTI VISE SOCIJALNE PRICA PLJUVAC OVO ONO **** TU PRICURiverPlate je napisao/la:Halo pljuvači, šta vam je, Adilović je najkorisniji naš igrač golovi sve govore, momak se trudi više za onaj grb na grudima nego neka naša djeca (Svraka ronhil), popustite malo momka!Ko je dao više golova od njega u zadnje dvije godine, niko, pusti priče Zeba, Bekrić, neko je morao smjestiti loptu u mrežu.Šta vi očekujete da lik bude Ibrahimović da ševa po trojicu da postiže 25 golova uz još 10 asistencija po sezoni!Malo realnosti i odvadite malo!Momak je ginuo za naš grb i naše boje i ako ode neka mu je sretno, zaslužio je da obezbjedi egzistenciju!S druge strane volio bih da Svraku opet pošaljemo u Travnik na posudbu da malo dođe sebi manekenčić!Niko više udaraca po utakmici ne primi od Adilovića, lik se bori sa dvojicom štopera iz naše lige koji su drvosječe po profesiji, pa rade startovi i laktovi u rebra, vidio bih vas kako bi igrali!Vidjećemo kad ode kako će se Ara snaći na poziciji glavnoh napadača, po konstituciji napuštat će teren u 30 minuti od udaraca, pa ćemo govoriti vrati se Adile sve ti je oprošteno!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
-
- Kontakt:
To si ti ljut samo kad on zabije i mi odigramo neriješno, a nisi ljut kad on zabije 4 gola Rudaru u gostima, to kad on zabije a mi igramo neriješeno nije njegova krivica, nego krivica odbrane što prima golove kakve prima, vidjeli smo protiv Radnika sve, a što ne spominješ sad onu fulu Selimovića sa 3 metra, i to je Adil kriv?QWERTZ je napisao/la:haj molim te reci mi razumijes li se ti u fudbal uopste. Pa jbo majku fudbal je nije hrvanje sta ja imam od toga sto se on cupa oi gura frajer 0 bodova mozda se on trudi ali NE ZNA pa kako nece dat golove dala bi i moja nana da igra bukvalno svaku utakmicu od pocetka do kraja, ali se zato nafula ko lud i onda da 1 gol o cemu pricamo, **** ti igraca kad zabije 1 gol iz 10 sansi i na kraju rez ZELJO - FK NEKO 1 - 1 a imali sanse da im damo jos komotno normalna 2 gola. Pa **** takvog igraca, sjeti setekme protiv Travnika pa lik izadje udje Ara odma druga igra brza, momak udje u odmah sansa PUSTI VISE SOCIJALNE PRICA PLJUVAC OVO ONO **** TU PRICURiverPlate je napisao/la:Halo pljuvači, šta vam je, Adilović je najkorisniji naš igrač golovi sve govore, momak se trudi više za onaj grb na grudima nego neka naša djeca (Svraka ronhil), popustite malo momka!Ko je dao više golova od njega u zadnje dvije godine, niko, pusti priče Zeba, Bekrić, neko je morao smjestiti loptu u mrežu.Šta vi očekujete da lik bude Ibrahimović da ševa po trojicu da postiže 25 golova uz još 10 asistencija po sezoni!Malo realnosti i odvadite malo!Momak je ginuo za naš grb i naše boje i ako ode neka mu je sretno, zaslužio je da obezbjedi egzistenciju!S druge strane volio bih da Svraku opet pošaljemo u Travnik na posudbu da malo dođe sebi manekenčić!Niko više udaraca po utakmici ne primi od Adilovića, lik se bori sa dvojicom štopera iz naše lige koji su drvosječe po profesiji, pa rade startovi i laktovi u rebra, vidio bih vas kako bi igrali!Vidjećemo kad ode kako će se Ara snaći na poziciji glavnoh napadača, po konstituciji napuštat će teren u 30 minuti od udaraca, pa ćemo govoriti vrati se Adile sve ti je oprošteno!
Grbavica naš je Hram!!!
Ne znam šta imate protiv brata Eldina Aldilovića, ako ga neće lopta bar trči nenormalni i trudi se. VOLIM TE ŽELJO!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SarajlijaTM
Igrac koji bi davao recimo 5 golova iz 10 sansi bi vec kod 3gola iz tih 10 sansi bio negdje vani,a ne u zelji
aj spustite se malo na zemlju,za nas koji smo tu stalno je sasvim solidno da se trude i daju svoj max.
a ne ko stanic koji u 70toj min ne moze da hoda,a ne da trci,svraka kojeg samo vidim kod prekida pred golom dovuce svog cuvara i smeta kerli i adilu. e .colic,koji ni ne zna trcati pravilno...
problem je sa igracima koji mogu,a nece,a ne sa onima koji izgaraju do max,ali jbg,ne mogu bolje.
aj spustite se malo na zemlju,za nas koji smo tu stalno je sasvim solidno da se trude i daju svoj max.
a ne ko stanic koji u 70toj min ne moze da hoda,a ne da trci,svraka kojeg samo vidim kod prekida pred golom dovuce svog cuvara i smeta kerli i adilu. e .colic,koji ni ne zna trcati pravilno...
problem je sa igracima koji mogu,a nece,a ne sa onima koji izgaraju do max,ali jbg,ne mogu bolje.
Cekaj jel njemu zadatak da se trudi i trci il da daje golove ?AsharaK je napisao/la:Ne znam šta imate protiv brata Eldina Aldilovića, ako ga neće lopta bar trči nenormalni i trudi se. VOLIM TE ŽELJO!
Trudim se i ja na vjezbama na faxu,polomi se al ne mogu ispit polozit..mislis da ce mene fakultet pohvalit i dat 6 sto se trudim ?
prezvakana prica ,nemamo boljeg Adilovic je tu i treba mu dat podrsku dokle god je u Želji i tacka
Željeznicar za život cijeli !
eto hajde ti reci ko je bolji, ti se razumijes u fudbal, koji ara? igrac liverpoola, de nabroj te njegove strasne odlucujuce golove,jbt reko bi cevjek da je taj mali zabio 100 golova.nit je nas igrac nit ista momak na posudbi udje odigra pristojno i to je sve. bit ce dobar igrac ali trenutno nije pokazo nista specijalnoQWERTZ je napisao/la:haj molim te reci mi razumijes li se ti u fudbal uopste. Pa jbo majku fudbal je nije hrvanje sta ja imam od toga sto se on cupa oi gura frajer 0 bodova mozda se on trudi ali NE ZNA pa kako nece dat golove dala bi i moja nana da igra bukvalno svaku utakmicu od pocetka do kraja, ali se zato nafula ko lud i onda da 1 gol o cemu pricamo, **** ti igraca kad zabije 1 gol iz 10 sansi i na kraju rez ZELJO - FK NEKO 1 - 1 a imali sanse da im damo jos komotno normalna 2 gola. Pa **** takvog igraca, sjeti setekme protiv Travnika pa lik izadje udje Ara odma druga igra brza, momak udje u odmah sansa PUSTI VISE SOCIJALNE PRICA PLJUVAC OVO ONO **** TU PRICURiverPlate je napisao/la:Halo pljuvači, šta vam je, Adilović je najkorisniji naš igrač golovi sve govore, momak se trudi više za onaj grb na grudima nego neka naša djeca (Svraka ronhil), popustite malo momka!Ko je dao više golova od njega u zadnje dvije godine, niko, pusti priče Zeba, Bekrić, neko je morao smjestiti loptu u mrežu.Šta vi očekujete da lik bude Ibrahimović da ševa po trojicu da postiže 25 golova uz još 10 asistencija po sezoni!Malo realnosti i odvadite malo!Momak je ginuo za naš grb i naše boje i ako ode neka mu je sretno, zaslužio je da obezbjedi egzistenciju!S druge strane volio bih da Svraku opet pošaljemo u Travnik na posudbu da malo dođe sebi manekenčić!Niko više udaraca po utakmici ne primi od Adilovića, lik se bori sa dvojicom štopera iz naše lige koji su drvosječe po profesiji, pa rade startovi i laktovi u rebra, vidio bih vas kako bi igrali!Vidjećemo kad ode kako će se Ara snaći na poziciji glavnoh napadača, po konstituciji napuštat će teren u 30 minuti od udaraca, pa ćemo govoriti vrati se Adile sve ti je oprošteno!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
likusa je napisao/la:Cekaj jel njemu zadatak da se trudi i trci il da daje golove ?AsharaK je napisao/la:Ne znam šta imate protiv brata Eldina Aldilovića, ako ga neće lopta bar trči nenormalni i trudi se. VOLIM TE ŽELJO!
Trudim se i ja na vjezbama na faxu,polomi se al ne mogu ispit polozit..mislis da ce mene fakultet pohvalit i dat 6 sto se trudim ?
prezvakana prica ,nemamo boljeg Adilovic je tu i treba mu dat podrsku dokle god je u Želji i tacka
Za razliku od drugih on trči i nekada uspije zabiti

pa jesil gledo tekmu mogo je on dati normalno jos minimalno 1 gol a da ne govorimo dalje, kazes dao 4 gola Rudaru a milion tekmi on licno on krivac sto nismo dali vise golova i pobijedili , idemo samo onako koliko se sad sjecam, derbi on kriv imao 2 zicera ne moze gola dati, siroki on HLADNO krivac DA NE ULAZIMO U DETALJE OVE UTAKMICE, MISLIM NA KUP, evropa tamo izasao usao Ara i mali Bajic dalje ne treba pricati sta je bilo jasno je, na kosevu u evropi SMIJESNO ista reci znaci debilno, itd itd... i ti kazes dao 4 gola Rudaru pa uozbilji se maloRiverPlate je napisao/la:To si ti ljut samo kad on zabije i mi odigramo neriješno, a nisi ljut kad on zabije 4 gola Rudaru u gostima, to kad on zabije a mi igramo neriješeno nije njegova krivica, nego krivica odbrane što prima golove kakve prima, vidjeli smo protiv Radnika sve, a što ne spominješ sad onu fulu Selimovića sa 3 metra, i to je Adil kriv?QWERTZ je napisao/la:haj molim te reci mi razumijes li se ti u fudbal uopste. Pa jbo majku fudbal je nije hrvanje sta ja imam od toga sto se on cupa oi gura frajer 0 bodova mozda se on trudi ali NE ZNA pa kako nece dat golove dala bi i moja nana da igra bukvalno svaku utakmicu od pocetka do kraja, ali se zato nafula ko lud i onda da 1 gol o cemu pricamo, **** ti igraca kad zabije 1 gol iz 10 sansi i na kraju rez ZELJO - FK NEKO 1 - 1 a imali sanse da im damo jos komotno normalna 2 gola. Pa **** takvog igraca, sjeti setekme protiv Travnika pa lik izadje udje Ara odma druga igra brza, momak udje u odmah sansa PUSTI VISE SOCIJALNE PRICA PLJUVAC OVO ONO **** TU PRICURiverPlate je napisao/la:Halo pljuvači, šta vam je, Adilović je najkorisniji naš igrač golovi sve govore, momak se trudi više za onaj grb na grudima nego neka naša djeca (Svraka ronhil), popustite malo momka!Ko je dao više golova od njega u zadnje dvije godine, niko, pusti priče Zeba, Bekrić, neko je morao smjestiti loptu u mrežu.Šta vi očekujete da lik bude Ibrahimović da ševa po trojicu da postiže 25 golova uz još 10 asistencija po sezoni!Malo realnosti i odvadite malo!Momak je ginuo za naš grb i naše boje i ako ode neka mu je sretno, zaslužio je da obezbjedi egzistenciju!S druge strane volio bih da Svraku opet pošaljemo u Travnik na posudbu da malo dođe sebi manekenčić!Niko više udaraca po utakmici ne primi od Adilovića, lik se bori sa dvojicom štopera iz naše lige koji su drvosječe po profesiji, pa rade startovi i laktovi u rebra, vidio bih vas kako bi igrali!Vidjećemo kad ode kako će se Ara snaći na poziciji glavnoh napadača, po konstituciji napuštat će teren u 30 minuti od udaraca, pa ćemo govoriti vrati se Adile sve ti je oprošteno!
-
- Kontakt:
@Qwertz
Hajde odvadi malo, on je protiv Viktorije u jednom trenutku igrao trećeg štopera koliko se momak vraćao i pomagao odbrani, ali ti to ne kontaš, to je samo kod nas loše, takvu mu je ulogu dao Amar u toj utakmici i nema priče!A to što je po tebi uvijek on kriv ako ne pobijedimo to je do tebe, samo ograničena osoba tako gleda stvari, meni je više do odbrane koje prima laičke golove, neka on fuli po 2-3 zicera, ali i da, kada bi i drugi bili na takvom nivou kao on mi bi pobjeđivali svaku utakmicu sa 6-0!
Hajde odvadi malo, on je protiv Viktorije u jednom trenutku igrao trećeg štopera koliko se momak vraćao i pomagao odbrani, ali ti to ne kontaš, to je samo kod nas loše, takvu mu je ulogu dao Amar u toj utakmici i nema priče!A to što je po tebi uvijek on kriv ako ne pobijedimo to je do tebe, samo ograničena osoba tako gleda stvari, meni je više do odbrane koje prima laičke golove, neka on fuli po 2-3 zicera, ali i da, kada bi i drugi bili na takvom nivou kao on mi bi pobjeđivali svaku utakmicu sa 6-0!
Grbavica naš je Hram!!!
a niko ovdje ne brani ni Svraku ni Stanica ni bilo koga drugog meni najvise smeta sto dosad za ove 4 - 5 godina NISMO dostigli nivo neki prije svega mislim PROFESIONALNI gdje se znaju neke stvari npr da igraci ne odvaljuju po kilu pite u 12 ili locu ko konji iza 1 navece, znam nismo Bayern ali bar da ima neki NIVO, a mislim da smo bez ikakvih ulaganja ili kakvih preseravanja to mogli napraviti, a ne da se tolerise ni Svraki ni 5 10 tom e TO ME BOLI ali to je vec prezvakana tema 1000000000000000 puta
- SarajlijaTM
A niko ne spominje da je igrac,jednom nogom u penziji najbrzi na tekmama?
Da vidite juce sprinta svrake,s loptom,na treningu,zeljkovica ostavio 2m od centra do 16,nesto ga ne vidjeh na utakmici da tako nesto uradi
To je problem,a ne adil,koji i usere i da go,al ne moze bolje,nije on problem,problem su ovi oko njega
Da vidite juce sprinta svrake,s loptom,na treningu,zeljkovica ostavio 2m od centra do 16,nesto ga ne vidjeh na utakmici da tako nesto uradi
To je problem,a ne adil,koji i usere i da go,al ne moze bolje,nije on problem,problem su ovi oko njega
niko nije reko da se samo on osudjuje naravno greski ima koliko hoces ali sanse gdje bi laik dao gol u to sam ubijedjen 10000000000000000000000 % on ispada pa malo je reci smijesan i niko ne trazi da zabija svaku sansu jer se takav nije rodio na ovom svijetu ali bar da zabija iz ZICERA ZNAI ZICERA za njega je to misaona imenic ali da ne trujemo vise ovaj forum imaj svoje misljenje ja svoje i to je to ali svaki covjek ko se imalo razumije u fudbal reci ce ti upravo ovakoRiverPlate je napisao/la:@Qwertz
-
- Kontakt:
QWERTZ je napisao/la:a niko ovdje ne brani ni Svraku ni Stanica ni bilo koga drugog meni najvise smeta sto dosad za ove 4 - 5 godina NISMO dostigli nivo neki prije svega mislim PROFESIONALNI gdje se znaju neke stvari npr da igraci ne odvaljuju po kilu pite u 12 ili locu ko konji iza 1 navece, znam nismo Bayern ali bar da ima neki NIVO, a mislim da smo bez ikakvih ulaganja ili kakvih preseravanja to mogli napraviti, a ne da se tolerise ni Svraki ni 5 10 tom e TO ME BOLI ali to je vec prezvakana tema 1000000000000000 puta
Zato sam napisao volio bih da Svraku pošaljemo na posudbu u Travnik, da se malo ohaviza manekenčić!Što se odbrane tiče zamjeram Kerli samo, ali lik je ograničen i nije on kriv, Teljković je vrijedan momak ne igra svoju poziciju, on je desni bek a ne štoper, ali kad se vrati Škaljić biće to bolje!Meni je ubjedljivo najgori igrač uz Svraku, Elvir Čolić!Ja prosto ne mogu da vjerujem da taj momak ima prednost u odnosu na Bučana i Bajića, samo mi to u glavu ne ide, kako on igra prvu postavu svaku utakmicu a jedan Bučan je docent za njega ili Bajić mali koji ima strašan prodor i šut nema ga niko u ligi!
Grbavica naš je Hram!!!
likusa je napisao/la:Jel neko gledao ovog na probi ? Kakav se cini
uglješa

Muštuluk kone , ode vam golgeter
http://www.klix.ba/sport/nogomet/eldin- ... /130828122" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/eldin- ... /130828122" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto vam sad nek vam bude drago mada meni nije toliko...
ZA SVE TI HVALA ELDINE....

ZA SVE TI HVALA ELDINE....

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 28 avg 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 71 gost.