Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
jbo te tito i streamovi i nase televizije pa nisu mogli 1 ebeni prenos da organizuju ..Srbija i Hrvatska su sve utakmice prenosile ili na sport klubu ili je bio stream
i mene to ubi,ne mogu da vjerujem,cekam 100 godina neke utakmice,i onda ih nemam gdje pogledat,odma mi dan propadne,kad nemam nista drugo u zivotu,jbm svemirzatele je napisao/la:jbo te tito i streamovi i nase televizije pa nisu mogli 1 ebeni prenos da organizuju ..Srbija i Hrvatska su sve utakmice prenosile ili na sport klubu ili je bio stream
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit ce sutra.
Dobro je pa nam prensoe makar Evropsko

Dobro je pa nam prensoe makar Evropsko

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne bi me cudilo da ne bude prenosa i na prvenstvu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U nasem terminu da nam prenose Hrvatsku ili neku drugu repku iz regiona
Litvanije prenosi sve svoje meceve, Srbija prensila turnir iz Turkse, b92... Nasi ni jednu.
Grcka vs BiH Highlights
" onclick="window.open(this.href);return false;

Litvanije prenosi sve svoje meceve, Srbija prensila turnir iz Turkse, b92... Nasi ni jednu.
Grcka vs BiH Highlights
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 28 avg 2013, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Je.bo vas prenos prijateljskih, šta dramite oko toga bezveze. Znate da nam TV kuće za germe nemaju, a vi hoćete i prenose pripremnih. Dobro su i EP uspjeli otkupiti. Osim toga, nek' nema prenosa, jer bi poslije bilo vidi Teletovića kakva mu je frizura, šta radi Nihad ovo sa brkovima, zašto Šutalo priča ekavicom itd. U nedostatku kvaliteta komentarisanja igre i susreta, to bi komentarisali.. Prijateljske su po meni tekme bespotrebne za gledati, jer niti je pravo stanje niti prava slika mogućnosti reprezentacija. Bezveze bi samo srali po našim momcima zbog Bavčićeve trice, Gordićevog peljanja lopte, Kikanovog ne igranja odbrane u picku.. Strpimo se još malo, dolazi EP, pa ćemo svim srcem tada navijati za naše momke.
Željezničar za život cijeli!
A imaju pare za kup konfederacija ono prvenstvo u atletici turske serije.... cim zavrsi jedna eto druge zato se ima para daj ba kako se prenose utakmice nogometne repke??ArthurBishop je napisao/la:Je.bo vas prenos prijateljskih, šta dramite oko toga bezveze. Znate da nam TV kuće za germe nemaju, a vi hoćete i prenose pripremnih. Dobro su i EP uspjeli otkupiti. Osim toga, nek' nema prenosa, jer bi poslije bilo vidi Teletovića kakva mu je frizura, šta radi Nihad ovo sa brkovima, zašto Šutalo priča ekavicom itd. U nedostatku kvaliteta komentarisanja igre i susreta, to bi komentarisali.. Prijateljske su po meni tekme bespotrebne za gledati, jer niti je pravo stanje niti prava slika mogućnosti reprezentacija. Bezveze bi samo srali po našim momcima zbog Bavčićeve trice, Gordićevog peljanja lopte, Kikanovog ne igranja odbrane u picku.. Strpimo se još malo, dolazi EP, pa ćemo svim srcem tada navijati za naše momke.
Likovi koji rade u javnim servisima nemaju mozga...i unistise sve redom pogledaj samo kakva im je slika poslije toliko godina nista ali nista bas nisu poboljsalji
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Cijela naša utakmica od sinoć:
[youtube][/youtube]
Našao sam ovo na face-u stranica https://www.facebook.com/basket24gr" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 58:16 je povreda Stipanovića.
[youtube][/youtube]
Našao sam ovo na face-u stranica https://www.facebook.com/basket24gr" onclick="window.open(this.href);return false;

armin je napisao/la:Cijela naša utakmica od sinoć:
[youtube][/youtube]
Kako im se zove ova TV ?
@xinxee zove se New Public Television (ΔΤ).
Kaže admin ove stranice https://www.facebook.com/basket24gr?hc_location=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
da nema streama za tu televiziju.
Kaže admin ove stranice https://www.facebook.com/basket24gr?hc_location=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
da nema streama za tu televiziju.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pocetak najbolji
Kakva tekma gledaj grkinja 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da mi je samo znat sta ce bit sa andrije nista vise da se makar psihicki pripremim ako nista XD Na ovom snimku ne izgleda tako strasno **** moguce da je samo istegnuo misic mozda ga i mogu sredit do EB...
Moze Nurkic uskociti umjesto Stipanovica i pristojno odraditi njegov posao 100%. Vidjet' cemo za sta ce se Aco odluciti,ali mislim da je to najbolje rjesenje,jer je Nurkic cak i bolji napadacki od Stipanovica,ali svejedno,ostaje da se vidi,veliki igraci se prave na velikim takmicenjima,zato treba pozvati Nurkica.
Obećale grkinje našim da će im dat mufa ako izgubeUnofficialpage je napisao/la:Pocetak najboljiKakva tekma gledaj grkinja

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
bil se Kuzma mog'o zvat ako je rijesio sve sa klubom i ako je spreman
P.S na ovom videu gore od 17.25 - 17.40 ne mogu da vjerujem kakvi potezi . *ebo westbrooka
P.S na ovom videu gore od 17.25 - 17.40 ne mogu da vjerujem kakvi potezi . *ebo westbrooka
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 28 avg 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha ko bi ih odbioadisice je napisao/la:Obećale grkinje našim da će im dat mufa ako izgubeUnofficialpage je napisao/la:Pocetak najboljiKakva tekma gledaj grkinja

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo Grčka razvaljuje i Litvaniju.
http://www.bestsportgo.tv/20130828/vv-6 ... 15436.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Strim..Grcka-Litvanija,pa eto ko hoce malo da analizira protivnika na Eurobasketu..
Strim..Grcka-Litvanija,pa eto ko hoce malo da analizira protivnika na Eurobasketu..
-
- Kontakt:
Gledam ovaj snimak... Mirza u odbrani k'o veteran na basketu koji ima srčanih problema. 

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Jbt koju kontrolu lopte ima ovaj zeko nenormalni stvarno je igracina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.