FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 15:31

Nisi pomenuo Svraku,rijec je o Adilovicu a to je isto po meni-katasrofa i jedan i drugi stim da oavj drugi nesto pogodi pa hajde.Ali koje on da iznosi neki sud o navijacima.Juce se popiso na Grbavicu i on bi da drzi lekcije.Kada je to Amar reko nesto slicno tome nikood nas nije nista ruzno rekao na to,ili da to kaze Mesa,Ivica i ostale legende nego mis iz Zenice ma hajde,ako mu se ne svidza neka ide eno mu grad smoga
Muharemovicu odlazi iz Zelje

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 avg 2013, 15:33

mija je napisao/la:,kada ga vidim sa pivom na stolu smuci mi se fudbali sve vezano za njega :oops: :oops:
Zasto?? Jeli iz vjerskih razloga ili si imala problema sa alkoholizmom pa ti se piva gadi?? Piju i bajernovi igraci pa ne vidim da im se po Njemackoj to zamjera..

Shvatite jednu stvar igraci koje imamo nisu neki kvalitet ali bolje od njih ne mozemo dovesti i to je to.. I takvi igraci su ti donijeli vise radosti nego bilo ciji drugi navijacima ostalih klubova u ovoj jadnoj ligi.. Budite malo realni u zahtjevima.. Adilovic da moze sve sto se od njega trazi igrao bi u Arsenalu a ne u Zelji.. Isto vazi i za ostale nase fudbalere.. Pa majka mu stara nisu bez razloga godinama u ovoj ligi..
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2013, 15:33

mija je napisao/la:Nisi pomenuo Svraku,rijec je o Adilovicu a to je isto po meni-katasrofa i jedan i drugi stim da oavj drugi nesto pogodi pa hajde.Ali koje on da iznosi neki sud o navijacima.Juce se popiso na Grbavicu i on bi da drzi lekcije.Kada je to Amar reko nesto slicno tome nikood nas nije nista ruzno rekao na to,ili da to kaze Mesa,Ivica i ostale legende nego mis iz Zenice ma hajde,ako mu se ne svidza neka ide eno mu grad smoga
Procitaj ti jos jednom ovu izjavu Adilovica nesto nisi bas ukopcao kako treba.A Amar je 10 puta gore stvari rekao ljetos...

Svraka je odron ove godine,najslabiji sigurno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 avg 2013, 15:39

Halo ba, jel vi kontate da se igrači provode širom svijeta??
Sve dok mogu trčati na terenu, dozvoljeno im je da rade šta hoće ( cigarete,alkohol )
Ja te volim, volim Željo..

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 15:39

champions1921 je napisao/la:
mija je napisao/la:,kada ga vidim sa pivom na stolu smuci mi se fudbali sve vezano za njega :oops: :oops:
Zasto?? Jeli iz vjerskih razloga ili si imala problema sa alkoholizmom pa ti se piva gadi?? Piju i bajernovi igraci pa ne vidim da im se po Njemackoj to zamjera..

Shvatite jednu stvar igraci koje imamo nisu neki kvalitet ali bolje od njih ne mozemo dovesti i to je to.. I takvi igraci su ti donijeli vise radosti nego bilo ciji drugi navijacima ostalih klubova u ovoj jadnoj ligi.. Budite malo realni u zahtjevima.. Adilovic da moze sve sto se od njega trazi igrao bi u Arsenalu a ne u Zelji.. Isto vazi i za ostale nase fudbalere.. Pa majka mu stara nisu bez razloga godinama u ovoj ligi..
Ni jedno ni drugo ni trece,tacno je piju i Bajernovi igraci ali se ne opijaju a to je velika razlika a sto se mene tice neka se i drogiraju posto su oni izgleda shvatili da oni vise od ovoga ne mogu,i da im je vrh karijere nasa liga.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 15:43

gio10 je napisao/la:Halo ba, jel vi kontate da se igrači provode širom svijeta??
Sve dok mogu trčati na terenu, dozvoljeno im je da rade šta hoće ( cigarete,alkohol )
A mogu trcati jel ha ha ,pa vidimo svake godine u pretkolima LS I EL koliko mogu,ha ha ma mi negledamo iste igrace,pa prosle godine Said sa sto kila pretrca Bogija e toliko o fizickoj spremi nasih igraca ha ha.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 avg 2013, 15:45

Fizičku spremu koju naši igrači posjeduju ove godine, niko nikad nije posjedovao u našoj ligi.
Mi smo naišli na tvrd orah zvani Viktorija iz Plzena, i sa njom se nismo mogli mjeriti.
Budite zadovoljni ovim što imamo, da igrači mogu raditi sve ono što vi nabrajate mi bi svake godine igrali 1/4 finala LP
Očigledno nama treba 10. mjesto pa da cijenimo svaki remi na strani

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 avg 2013, 15:48

Sedmicu sam bio odsutan, nije nista novo se desilo, dakako sve je po starom. Amar nije na klupi Dzurbuzovic nije dostojan iste. Adilovic i Svraka briljiraju po crvenom tepihu umjesto po zelenom, namece se zakljucak da nas Jamak jos uvije drzi, igraci koje smo najvise pljuvali prosle sezone sad su najbolji, ali tesko da ova dvojica koja se pljuju trenutno budu najbolji ikada.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 15:55

gio10 je napisao/la:Fizičku spremu koju naši igrači posjeduju ove godine, niko nikad nije posjedovao u našoj ligi.
Mi smo naišli na tvrd orah zvani Viktorija iz Plzena, i sa njom se nismo mogli mjeriti.
Budite zadovoljni ovim što imamo, da igrači mogu raditi sve ono što vi nabrajate mi bi svake godine igrali 1/4 finala LP
Ti ako si zadovoljan ja nisam,ako je vecina navijaca zadovoljna ja postujem neka rade kako hoce svakako se u klubu ne zna ko pije a ko placa pa mogu kako hoce.Ja uredno kupim godisnju,imam dosta gostovanja u nogama i nemogu sebi dozvoliti da me prave budalom,od mene ce malo ohladiti-a po posjeti vidim da dosta navijaca tako razmislja

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 avg 2013, 16:01

Ako ne možete podržavati klub kad igra loše, nemojte ga podržavati ni kad igra odlično !!!!!!!!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 avg 2013, 16:02

Svaka čast Adiloviću što je progovorio ovako javno. Treba papke spustiti na zemlju. Pričamo o osoba koje za sebe smatraju da su pametni a to su iste one osobe koje su birvaktile govorili Meši Selimoviću Š'a ima pisac, ti misliš da si pisac ili Džeki klocu.
Sarajevskom papanu je teško ugoditi, ustvari nemoguće. Prestati psovati neće nikad, može samo promjeniti osobu kojoj psuje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 avg 2013, 16:07

mija je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Fizičku spremu koju naši igrači posjeduju ove godine, niko nikad nije posjedovao u našoj ligi.
Ti ako si zadovoljan ja nisam,ako je vecina navijaca zadovoljna ja postujem neka rade kako hoce svakako se u klubu ne zna ko pije a ko placa pa mogu kako hoce.Ja uredno kupim godisnju,imam dosta gostovanja u nogama i nemogu sebi dozvoliti da me prave budalom,od mene ce malo ohladiti-a po posjeti vidim da dosta navijaca tako razmislja
bas sam gledao po forumu kad sam se vratio s utakmice bio su tu nisi ni bio na Grbavici...
Suplju bacas tu preko neta mislim da nemas 5 domacih ukupno...
AL svaki bukvalno svaki tvoj post je pesimizam i prosipanje istog,kritikujes sve redom od uprave,igraca i ostalih...takvi nam ni ne trebaju koji ce prvi psovati AO poslije dvije utakmice bez pobjede..pogan smo mi naraod pravo..nikad nam ugoditi ccc :twisted:
brate prvo se ti malo angazuj,kupi clansku,posjeti fan shop nekad,pozovi svaku tekmu 2 osobe...
Niko ne govori da je sve bajno i besprijekorno al nemoj djaba jos vise podgrijavat atmosferu i loziti beze raju.. :oops:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 16:07

Hohohoho dobri smo,ja sam taj klub podzravao kada nas je na jugu bilo po 50 tak 96,97 godine i dalje,i podrzavat cu ga uvijek ali je razlika tada i sad bila sto ti igraci isto nisu znali ali su se borili i trcali,i mi smo to cijenili imali posten i korektan odnos sa navijacima,znali prihvatiti kritiku kada su losi,kada padnu u formi za razliku od danasnjih manekena,koji bi jos da drze pridike i da se ja stidim sto oni slabo igraju haha

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 28 avg 2013, 16:10

Southboy je napisao/la:
mija je napisao/la:
bas sam gledao po forumu kad sam se vratio s utakmice bio su tu nisi ni bio na Grbavici...
Suplju bacas tu preko neta mislim da nemas 5 domacih ukupno...
AL svaki bukvalno svaki tvoj post je pesimizam i prosipanje istog,kritikujes sve redom od uprave,igraca i ostalih...takvi nam ni ne trebaju koji ce prvi psovati AO poslije dvije utakmice bez pobjede..pogan smo mi naraod pravo..nikad nam ugoditi ccc :twisted:
brate prvo se ti malo angazuj,kupi clansku,posjeti fan shop nekad,pozovi svaku tekmu 2 osobe...
Niko ne govori da je sve bajno i besprijekorno al nemoj djaba jos vise podgrijavat atmosferu i loziti beze raju.. :oops:
Tacno tu utakmicu nisam bio ozenjen sam covjek imam privatnih obaveza,tako da se neke moraju preskociti ;)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 avg 2013, 16:14

Ne znam koliko sam puta napisao ali moram stvarno opet,pa ljudi moji ko ne bi volio gledati bolje igrace na grbavici nego mi ali ne moze ne mozemo platiti,igras sa onim sto imas najbolje.Nemojte mi tu pricu sad neka igraju djeca,to ne moze u ovakvoj krkanskoj ligi mogu se kvalitetno razvijati sa umjerenom minutazom kako se to sad radi.Sta treba da se nagledamo jos slomljenih nogu na grbavici.Ova ekipa ima kvalitet i treba vasu podrsku a ne pljuvanje,a vi sto pljujete na kraju sezone imate nagradu tako sto cete prvi preskociti ogradu i podici trofej s njima da bi se slikali.
Btw sto se nakotilo ovih pitara sa "Zeljinim" nikovima :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 avg 2013, 16:27

32 utakmice na Grbavici bez poraza ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 avg 2013, 16:27

mija je napisao/la: Tacno tu utakmicu nisam bio ozenjen sam covjek imam privatnih obaveza,tako da se neke moraju preskociti ;)
Ma moglo se i predpostaviti.. Uvijek su najvise i kritikovali oni koji nisu dolazili na tekme.. To da imas clansku i godisnju ne moram ni pitati.. Lijepo ti podrzavas Zelju pljuvanjem preko foruma.. Svaka ti cast.. Pravi navijac nema sta..
fedeltafrotta je napisao/la:32 utakmice na Grbavici bez poraza ;)
Yebo to kad nismo zabili 4675 golova iz bravuroznih akcija i primili 0...
BUDI ŽELJO !!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 avg 2013, 16:31

fedeltafrotta je napisao/la:32 utakmice na Grbavici bez poraza ;)
Željezničar na svojoj Grbavici nije poražen ukupno 41 utakmicu. Posljednji poraz je ubilježen protiv Borca u sezoni 2010/11.
BAZA BEZ PORAZA... ;)
19TM87

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 avg 2013, 16:33

Bucaspor odustala od Adilovića

Turski drugoligaš Bucaspor odustao je od napadača Željezničara Eldina Adilovića.
Čelnici Bucaspora, turskog drugoligaša iz Izmira, pokušavali su angažovati Adilovića, no na kraju su odustali od bh. internacionalca zbog previsoke cijene.

necemo ni mi sicu :mrgreen: ...ko komsije za Suljica uzimaju 120.000 eura..
19TM87

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2013, 16:33

Adil ostaje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.