Do sada je imao dosta dobre uslove za naše standarde, ako izgubi od Mađarske onda možemo pričati o nečemu do tada ništa

Na ovom spisku mi nešto puno igrača koji su ofanzivno orjentisani

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa na nasu zalost ti si upravu i vjerovatno bi nas prvak bio 6 ili 7 u srbijanskoj ligi al sta se moze to je nasa realnost! Dobar je Krunic igrac on je vec tokom prosle sezone bio standardan u Donjem Sremu, nije korektno suditi o njemu a da niste pogledali ni jednu njegovu tekmu.HzSM je napisao/la:Ova ekipa Donji Srem za koju nikad u zivotu nisam cuo do prosle godine kad su se plasirali u JSL je sigurno dupla jaca od Borca...vendeta87 je napisao/la:Nemoj lupetati Krunic je standardan igrac u srbijanskoj ligi koja je u najmanju ruku duplo bolja od nase!JTS je napisao/la:Rade Krunić dobio poziv ..
nije problem dati najviše reprezentativaca, fazon je ko će od njih doći do A repke
I opet dobiju ''te tvoje'' i budu juniorski prvaci ili osvajaci kupa ispred doticnih zadnjih nekoliko godina.HzSM je napisao/la:Vidjeli smo njihove reprezentativce kod Karacica.Strasni igraci,od svake reprezentacije prime po pet komada,ali kod Jagodica i Karacica igra samo novac.JTS je napisao/la:Rade Krunić dobio poziv ..
nije problem dati najviše reprezentativaca, fazon je ko će od njih doći do A repkeKevin je napisao/la:opet Široki daje najviše reprezentativaca![]()
Vojvodina jedina ekipa iz Srbije koja je ove godine nesto napravila.O Partizanu i njihovoj snazi ne treba rijeci trositi,vidjelo se sve protiv Armenaca,a kasnije Bugara.Crvena Zvezda samo ceka dan kad ce odumrijeti...ciza je napisao/la:imacemo priliku geldati i kad nas srbijasnki klub neki bdue izbacivao dok dodje na red,bili su slovnenci,crnogorci,makedonci i albanci, ono zrinjski partizan ne spada u oblast sport.
Ja ti samo kazem da nije losiji od ostali i red je da momak dobije priliku pa nek se dokaze,al svakako ne ocekujem da ce igrati u prvih 11.JTS je napisao/la:evo tog Krunića .. ako se pokaže u repki, ja ću rado progutati svoje riječi, a do tada ostajem prv svom stavu
[youtube][/youtube]
vjeruj nikako da prezalim Zolinu povredu iako sam navijac FKSlegenda reala je napisao/la:Vlado dok ima rezultate nema mu se šta prigovarati![]()
Do sada je imao dosta dobre uslove za naše standarde, ako izgubi od Mađarske onda možemo pričati o nečemu do tada ništa![]()
Na ovom spisku mi nešto puno igrača koji su ofanzivno orjentisanifaliće puno Bešić,Zola,Hajrović u defanzivi, imaju Mađari dobre mlađe kategorije barem su imali nekad
Neki igraju neki ne igraju, evo npr. Letic, Bevab, Spikic, Jakupovic, Duljevic, Grahovac, Cimirot, Krunic, Zakaric, Bekic, Seferovic su standardni u svojim klubovima. Ostali nisu standardni sto iz subjektivni sto iz objektivni razloga (npr Kovacevic koji je sigurno nas njabolji stoper je tek neki dan uspio potpisati ugovor sa Sarajevom sto nije nikako njegova kirvica).jasta je napisao/la:E sad jedno ozbiljno pitanje.![]()
Ima li neko da bas prati ove mlade igrace, posto me zanima koliko ko od njih igra u svom klubu?
Prvo sto se da primjetiti je ovo oko imena timova: nit onaj brani za dinamo, nit je onaj vidio stutgarta itd...
Znaci gdje, kako i koliko igraju?
Jer po imenima nekih ovim timova, neki bi morali biti alfa i omega u svom timu da dobiju poziv. Ili jednostavno nemamo bolje.
Besic i nije za U21 repke on je za A...Momak hoce da ide u Brazil...NEZALAGANJE je napisao/la:Za Besica sam pisao na nekoliko drugih tema...Zanimljivo da su uspjeli da mu s.jebu zelju za repkom...
Svako bi ko nije korumpiranJTS je napisao/la:nisam siguran da će Bešić u Brazil ispred Zahirovića i Hadžića .. general je jelde siguranda ga gledaš kao stopera, opet neće ispred Zukanovića i Pandže
iako bih ga ja pozvao prije Zahirovića i Hadžića
... nije bitno...gringobih je napisao/la:Svako bi ko nije korumpiranJTS je napisao/la:nisam siguran da će Bešić u Brazil ispred Zahirovića i Hadžića .. general je jelde siguranda ga gledaš kao stopera, opet neće ispred Zukanovića i Pandže
iako bih ga ja pozvao prije Zahirovića i Hadžića
On je i brz i drzak a i strasan tehnicar + sut za pozeliti...
Znaci osim stopera on moze igrati i beka i DM-a itd
hocu i ja da idem na havaje al nemoze segringobih je napisao/la:Besic i nije za U21 repke on je za A...Momak hoce da ide u Brazil...NEZALAGANJE je napisao/la:Za Besica sam pisao na nekoliko drugih tema...Zanimljivo da su uspjeli da mu s.jebu zelju za repkom...
I corav je mogao uvidjeti da svaki put kad treba kod Vlade izmisli povredu...
Ja se slazem s tim,ali koji je k.urac onda Papetu?Nedavno sam pisao post...Ok,ne treba pozivati mnogo novih igraca i praviti zbrku,ali ovaj decko je vec bio tu i moze koristiti,posebno kad mnogi niti imaju kluba,a niti ugraju u svojim klubovima...gringobih je napisao/la:Besic i nije za U21 repke on je za A...Momak hoce da ide u Brazil...NEZALAGANJE je napisao/la:Za Besica sam pisao na nekoliko drugih tema...Zanimljivo da su uspjeli da mu s.jebu zelju za repkom...
I corav je mogao uvidjeti da svaki put kad treba kod Vlade izmisli povredu...
Haris Seferovic iz Travnika isto ime i prezime ima. Spisak ocekivan, vraca Kovacevica jer imamo problema sa stoperima. Mesanovic povrijedjenzenicanin je napisao/la:Vidim pozvan Haris Seferović,zar on nije odabrao Švicarsku ?