Pa i Buffon je genijalac samo na golu.LBJ MVP je napisao/la:'Genijalac' koji može igrati na samo jednoj poziciji.Takvi dobro prolaze u današnjem fudbalu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa i Buffon je genijalac samo na golu.LBJ MVP je napisao/la:'Genijalac' koji može igrati na samo jednoj poziciji.Takvi dobro prolaze u današnjem fudbalu.
Aha, a sta mislis mozda bi ga trebali staviti na njegovu pravu poziciju ? Svasta...LBJ MVP je napisao/la:'Genijalac' kojem nijedna pozicija u ovom sistemu ne odgovara.
Mene vise iritiraju njegovi redovni offsajdi..RealMoudrid je napisao/la: Polako iritiraju stvari koje se dešavaju u klubu:
Sputavanje Ozila
Zviždanje Diegu i uzvikivanje "Iker, Iker"
Ikerovo ponašanje i izjave na zagrijavanju
Pepeovi konstantni ispadi
Loša igra
Benzemini promašaji...
Gianluca Di Marzio @dimarzio 5m
Now it's really closed: Gareth #Bale from @SpursOfficial to @realmadrid for £75M. Let's wait official confirms. #footballtransfers
Znaci ipak je 87 mil Eura + Coentrao vjerovatno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gianluca Di Marzio @dimarzio 5m
Now it's really closed: Gareth #Bale from @SpursOfficial to @realmadrid for £75M. Let's wait official confirms. #footballtransfers
Poz dobro nam dosao.BarneyStinson je napisao/la:Dobro vece(sada vec dobro jutro) postovani navijaci Reala. Nov sam na forumu, pa da se predstavim u temi kluba za koji navijam 12 godina.
U sadasnjem timu su mi svi gotivni, osim mrtvog Arbeloe, sporan igrac totalno.
Da ne gnjavim previse, toliko za sada...
Evo i video koji to dokazujeRealMoudrid je napisao/la:Aj ti nađi kakav drugi klub ili kakvu drugu temu.
Ili još bolje, kakav drugi forum momak.
Arbeloa je trenutno uz Alonsa najbolji igrač Real Madrida.
Ma malo sale nije na odmet nije Arbeloa los samo da zna centarsut upuit bio bi kompletan bek vece ga sustizu godine pa ce i u def ofaliti.BarneyStinson je napisao/la:Hvala na dobrodoslici, a sto se tice Arbeloe, nisam znao da taj ima ljubitelje ovde.![]()
Nisam hteo nikoga da uvredim, ako se to moze nazvati uvredom. U svakom slucaju, imamo razlicito vidjenje igraca...
Gde piše bolan Coentrao? Pa onda ode ovaj transfer na 110 miliona eura, čoveče.emir18 je napisao/la:Znaci ipak je 87 mil Eura + Coentrao vjerovatno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gianluca Di Marzio @dimarzio 5m
Ma malo mi cudno samo 75 mil,pricalo se dosta vecoj cifri, a Fabia nigdje,nema ga ni na klupiu mora se negdje slozitianonymousHD je napisao/la:Gde piše bolan Coentrao? Pa onda ode ovaj transfer na 110 miliona eura, čoveče.emir18 je napisao/la: Znaci ipak je 87 mil Eura + Coentrao vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.