Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Unknown Genius
- Kontakt:
Fina rezerva za Carricka...
Još samo jedan CM sad, za prvih XI.
Još samo jedan CM sad, za prvih XI.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
aa zamisli da niko ne dođe i onda se desi ovaj scenario- Carrick se povrijedi na poprilično dug period. Veznog bi vjerovanto igrali Clevz i Ando, ili Giggs...Ando bi se vjerovatno povrijedio, a Giggs je star ne može čovjek da više igra mnogo utakmica kao ranije. Clevza neću da kometarišemRooney88 je napisao/la:Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.

zato po meni Fellaini, bujrum...čovjek je dobar igrač i bio bi pravo pojačanje za nas

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa s obzirom da ćemo teško doći do onih igrača koje smo ciljali na početku, Cesca i Modrića, može i Fellaini pojačati taj vezni red, barem do januara ako ništa, posebno defanzivu, skok igru, a šta je još Moyes zamislio za njega ostaje da vidimo.Rooney88 je napisao/la:Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.
Cijena je po meni sasvim prihvatljiva, naravno ako ovo bude istina

Ono, bolje išta nego ništa, odnosno u ovom slučaju bolje Fella nego ništa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pozdrav, registrovan sam od ranije na ovom forumu, ali mi je ovo prvi post pa se moze reci da sam novi
Nadam se da je ovo sa Fellainijem samo jos jedna prazna prica jer nam igrac njegovog tipa uopste ne treba

Nadam se da je ovo sa Fellainijem samo jos jedna prazna prica jer nam igrac njegovog tipa uopste ne treba

Navodno Monaco dogovorio transfer Kondogbie za 20 milki, **** ti fudbal u kojem mi izletimo vise na Fellainija. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Manchester United are believed to have had a £20m bid for Marouane Fellaini accepted by Everton, according to reports.
The deal is currently unconfirmed by either club, but is thought to be worth an initial fee of £20m, which will rise to £24m.(http://metro.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;)
The deal is currently unconfirmed by either club, but is thought to be worth an initial fee of £20m, which will rise to £24m.(http://metro.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.
Vidjećemo kako će završiti ova trzavica oko Fellania.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali koje preseravanje ovdje o Fellainiju
Mislim ljudi šta je vama? Jasno mi je da bi zadovoljni bili tek sa Fabregasom (i to isključivo Fabregasom) ali on nije dostupan i ne može ga se dovesti. Kratko i jasno.
Dobar je Fellaini, dobar prema naprijed, jak na nogama i dobar u prekidima, zajedno u paru sa Carrickom će to biti ok, a čak ni cijena nije prestrašna - zaboga Tottenham dovodi za 30 miliona ovoga nedokazanog klinca Lamelu, koji je sve osim gotov i ozbiljan igrač, a čisto je pristojnog talenta.
Dakle Fella sasvim solidna opcija, a s tim da i dalje očekujem puno od krila Uniteda, tj. da se konačno probude, svi redom.

Dobar je Fellaini, dobar prema naprijed, jak na nogama i dobar u prekidima, zajedno u paru sa Carrickom će to biti ok, a čak ni cijena nije prestrašna - zaboga Tottenham dovodi za 30 miliona ovoga nedokazanog klinca Lamelu, koji je sve osim gotov i ozbiljan igrač, a čisto je pristojnog talenta.
Dakle Fella sasvim solidna opcija, a s tim da i dalje očekujem puno od krila Uniteda, tj. da se konačno probude, svi redom.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 28 avg 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Privući zvučno pojačanje u Everton nije bio baš lagan zadatak ali ovdje se radi o Manchester Unitedu....Saurman je napisao/la:Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.
Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.nyxem je napisao/la:Privući zvučno pojačanje u Everton nije bio baš lagan zadatak ali ovdje se radi o Manchester Unitedu....Saurman je napisao/la:Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ni Fergie nije privlačio zvučna pojačanja (izuzetak je Robin, ali on i nije igrač Reala i Barce kao ova dvojica), jer i sa njim bi bila ista priča oko Cesca ili Modrića, ništa tu ni on ne bi mogao uraditi što Moyes nije 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Saurman sto tebe boli briga ko ce preci, a ko ne ba jel dosta tvojih ne potrebnih postova ako je sudjeno docice neko ako nije nece i zdra'o! 
Ferguson je bio jedan jedini nece njega niko zamjenit u potpunosti i tako nam je sad kako je....

Ferguson je bio jedan jedini nece njega niko zamjenit u potpunosti i tako nam je sad kako je....

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 28 avg 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Za Thiaga, Modrića i Ozila Manchester uopšte nije poslao ponude.. tako da ti žuta štampa samo filuje mozak bezzeSaurman je napisao/la:Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.

i reće ti da Rooney ode, šta bi ?
Prica da United ne moze privuc ovog ili onog igraca je van svake pameti, to da li ima sredstva da obezbjedi te transfere je drugi par cipela, kao i je li voljan platit ogromne novce za takve igrace.
Sto se Felainija tice, ja nemam nista protiv njega, itekako je koristan igrac i vjerujem da ga Moyes poznaje i da vidi nesto sto mi ne vidimo. Kerik je u godinama i ne vjerujem da je u stanju odigrat dodatnih 50-60 utakmica bez ozljeda.
Sto se Felainija tice, ja nemam nista protiv njega, itekako je koristan igrac i vjerujem da ga Moyes poznaje i da vidi nesto sto mi ne vidimo. Kerik je u godinama i ne vjerujem da je u stanju odigrat dodatnih 50-60 utakmica bez ozljeda.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Iskreno očekivao sam da će tražiti više. Ako je ovo tačno, onda super, uzevši u obzir cijene igrača na tržištu danas, mislim da smo sasvim dobro prošli.trxel je napisao/la:Manchester United are believed to have had a £20m bid for Marouane Fellaini accepted by Everton, according to reports.
Glupo mi je što mnogi sude o Fellainiju a ovaj nit' je potpisao nit' je odigrao nekoliko utakmica za United. Zaboravite na par onih upečatljivo loših dodavanja, posmatrajmo ga kroz prizmu skok igre, ipak se radi o dvometrašu, a fudbal je odavno postao taktička igra. Zamislite koliko ćemo dobiti na skok igri, samo na sredini terena (rasteretiti Vidu), a da ne govorim o očekivanih 4-5 golova iz prekida. Svjestan sam da u zadnje vrijeme možda ne igra na vrhunskom nivou, ali vrlo moguće da je sva ova saga oko Moyesa i na njega uticala. Nećemo se lagat, ne tako davno dobar dio nas ovdje htio je Marouanea vidjeti u Unitedu.Mislim da ga čeka dosta defanzivnija rola od one u Evertonu gdje je on realno može najviše i ponuditi.Na kraju krajeva, Moyes je najbolje upoznat s njegovim kvalitetima i sigurno ne baca novce uzalud.
LUHG!
Primjetio itekako. Bilo je jos par slicnih situacija, iako manje ocitih. Kazem opet, dosta dobro je odigrao sinoc, ali da je nesto ekstra i nije. Samo sto je se odlicno borio a na zalost na to nismo vise navikli od njega. Neka nastavi sa borbom pa se valjda stara klasa vrati.BoBo89 je napisao/la:Ne znam jel jos neko primijetio ovu situaciju sinoc, Rooney je sutirao s nekih 30 metara, a mogao je izbaciti Robina pred Ceha, a na usporenom snimku se vidjelo kako Persi negoduje, valjda prevelika zelja kod Waynea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prelazni rok još nije završio koliko znam.Ukoliko Rooney i ostane to će biti najveće pojačanje za Utd.nyxem je napisao/la:Za Thiaga, Modrića i Ozila Manchester uopšte nije poslao ponude.. tako da ti žuta štampa samo filuje mozak bezzeSaurman je napisao/la:Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.![]()
i reće ti da Rooney ode, šta bi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.