NK Zvijezda Gradačac

klixonja
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la klixonja » 27 avg 2013, 21:56

ludinjo22 je napisao/la:E klixonja toga ćeš se načekat...
Prvo sam docekao, nije ni drugo daleko cim nema prvog. ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 avg 2013, 21:58

Najvece pojacanje Zvijezde je povratak njenog najboljeg igraca svih vremena FADILA NOVALICA!
Je li ovo znak da bi Muriz Kikic mogao dobiti funkciju u klubu,mozda novi sportski direktor?

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 avg 2013, 22:02

Bosanski zmaj je napisao/la:Najvece pojacanje Zvijezde je povratak njenog najboljeg igraca svih vremena FADILA NOVALICA!
Je li ovo znak da bi Muriz Kikic mogao dobiti funkciju u klubu,mozda novi sportski direktor?

slika
:? :roll: nije valjda dotle doslo.muris ja mislim i ne gleda zvijezdu na banji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 27 avg 2013, 22:03

Bosanski zmaj je napisao/la:Najvece pojacanje Zvijezde je povratak njenog najboljeg igraca svih vremena FADILA NOVALICA!

slika
cuj kikic :lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 27 avg 2013, 22:09

Pa što se bunite sad, jbt vama niko ne valja. Muris je imenovan za sportskog direktora.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 avg 2013, 22:15

serim je napisao/la:Pa što se bunite sad, jbt vama niko ne valja. Muris je imenovan za sportskog direktora.
neka mu je sa srecom.sad ce i mure imati auto nece pjehe hodat.nadam se da ce se dobro snaci na ovoj poziciji i da je bar pratio nasu ligu preko tv ekrana
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 27 avg 2013, 22:18

serim je napisao/la:Pa što se bunite sad, jbt vama niko ne valja. Muris je imenovan za sportskog direktora.
ma druze uredu je za murisa...al vjerovatno je bilo jos boljih rjesenja ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 27 avg 2013, 22:21

astra1922 je napisao/la:
neka mu je sa srecom.sad ce i mure imati auto nece pjehe hodat.nadam se da ce se dobro snaci na ovoj poziciji i da je bar pratio nasu ligu preko tv ekrana
vozika se mure sa bijelim polom... :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 27 avg 2013, 22:35

Samo se kod nas sve unaprijed zna otkud vam sad ta informacija nigdje ništa nije objavljeno de malo prestanite s tim "bombama" sačekajte dok se klub oglasi dje ste požurili

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 27 avg 2013, 22:55

ludinjo22 je napisao/la:Samo se kod nas sve unaprijed zna otkud vam sad ta informacija nigdje ništa nije objavljeno de malo prestanite s tim "bombama" sačekajte dok se klub oglasi dje ste požurili
MURIZ KIKIC novi direktor NK Zvijezda Gradacac Definitivno

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 27 avg 2013, 23:26

tuzlajug je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:Samo se kod nas sve unaprijed zna otkud vam sad ta informacija nigdje ništa nije objavljeno de malo prestanite s tim "bombama" sačekajte dok se klub oglasi dje ste požurili
MURIZ KIKIC novi direktor NK Zvijezda Gradacac Definitivno

Na žalost, u pravu si.... Mislim da je to sa Murisom korak unazad..... Jedina prava stvar je to što se Fadil ponovo aktivirao.....
Možda ipak bude bolje jer u ovoj formaciji Muris neće toliko biti ni bitan kao što je Mustafa svu pažnju Zvijezde prebacio na sebe.
Fadil je sigurno pravo pojačanje u redovima našeg Kluba, ostalo je manje bitno.......

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 27 avg 2013, 23:37

Upravo tako , pravo pojacanje je sto se Fadil vratio pa eto vidjet cemo kako ce sve ovo funkcionisat , samo zao mi ako je istina da je Nurdo digao ruke od kluba.. jer tesko ce onda bit , mislim na financijskom planu

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 27 avg 2013, 23:42

SamSvojMajstor je napisao/la:Upravo tako , pravo pojacanje je sto se Fadil vratio pa eto vidjet cemo kako ce sve ovo funkcionisat , samo zao mi ako je istina da je Nurdo digao ruke od kluba.. jer tesko ce onda bit , mislim na financijskom planu
Kako sam ja čuo - ne znam da li 100% istina, da će Nurdo u nekom iznosu biti sponzor, ali da se neće miješati u politiku Kluba.... Mada mi to nema baš neke logike da se baš povuče bez obzira na onu situaciju sa navijačima. Nije trebao dozvoliti da ga pobijede..... Ipak je on bio (i ostao) alfa ili omega ovog Kluba, Kluba u koji je uložio mnogo, previše sebe da bi to fukcionisalo kako-tako. Svi mi imamo grešaka, pa i on, ali on je ipak bio taj koji je stvarno puno ulagao svoje love i živaca u sve ovo, tako da mu se neke stvari mogu i oprostiti....

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 27 avg 2013, 23:47

Znam , da njega nije bilo , ne bi bilo ni ove Zvijezde.. mislim bilo bi nje , postojala bi al ne ovakva kakva je sada.. s ovakvim uredenim stadionom za svime , al nadam se da odlaskom Mustafe Pestalice da ce i navijaci se vratit na stadion , tim ne mislim samo na Red Dragonse , nego i na ostale ljude.. jer stvarno treba dat ovim igracima podrske , imaju znanja , imaju sve.. samo negdje je kocilo , valjda sad nakon ove pobjede nad Širokim sve krene na bolje ;)

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 27 avg 2013, 23:52

SamSvojMajstor je napisao/la:Znam , da njega nije bilo , ne bi bilo ni ove Zvijezde.. mislim bilo bi nje , postojala bi al ne ovakva kakva je sada.. s ovakvim uredenim stadionom za svime , al nadam se da odlaskom Mustafe Pestalice da ce i navijaci se vratit na stadion , tim ne mislim samo na Red Dragonse , nego i na ostale ljude.. jer stvarno treba dat ovim igracima podrske , imaju znanja , imaju sve.. samo negdje je kocilo , valjda sad nakon ove pobjede nad Širokim sve krene na bolje ;)
Tako je, vratiće se rode - što bi se reklo iz one serije..... Dragonsi će se vratiti sigurno jer je njihov kočničar otišao, nažalost na onakav način. Zar je potrebno svaki put da oni odu u šumu sa transparentom da bi neko otiša - ista situacija kao sa Ivicom.

Ali to nema veze sada. Slažem se s tobom i u vezi procjene stanja struke, tu je to negdje ali ipak nešto j.... Gledaoci će doći samo da bude par dobrih rezultata jer ljudi vole pobjede. Vjerujem da bi ovo sa Dorom moglo funkcionisati jer su ga sve jedan igrač podržali i svi su za njega...

I vjerujem u pozitivan rezultat i u Trebinju ukoliko bude ovakav pristup igri kao protiv Širokog, ali sa Dorom na čelu, makar još par utakmica pa neka Uprava vidi šta će dalje.....

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 28 avg 2013, 00:33

Ma cudan ti je ovaj nas narod.. kad pobijede dvije , dizu sve u nebo.. cim jedan poraz , il losa igra tima.. odmah psuju igracima tu.. shvatam da ljudi zele da bude pobjede , da se biljeze dobri rezultati.. al treba shvatit da to ne moze uvijek.. pa jedna Barca je dobila od Bayerna , i sta sad.. navijace Barce ne trebaju vise dolazit i podrzat voljeni klub ??

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 28 avg 2013, 00:37

sto posto inf. fadil ce biti u zvijezdi samo par dana, nece dugo, maksimalno koju sedmicu a dok se ne nadje neki covjek...

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 00:40

SamSvojMajstor je napisao/la:Ma cudan ti je ovaj nas narod.. kad pobijede dvije , dizu sve u nebo.. cim jedan poraz , il losa igra tima.. odmah psuju igracima tu.. shvatam da ljudi zele da bude pobjede , da se biljeze dobri rezultati.. al treba shvatit da to ne moze uvijek.. pa jedna Barca je dobila od Bayerna , i sta sad.. navijace Barce ne trebaju vise dolazit i podrzat voljeni klub ??
Ma ja, ali ovo je naša stvarnost. Jedan moj prijatelj, Švabo original, koji inače piše članke za Süddeutsche Zeitung, reako mi je poslije trećeg kola i poraza od Zrinjskog: "Nigdje u svijetu se domaćim igračima ne zviždi nakon trećeg kola..." Toga ima samo kod nas. U životu se pravi prijatelji poznaju u nevolji, a i Zvijezda je život..... Nadam se i vjerujem da će ipak doći bolji dani i drago mi je što ima još neko ko slično razmišlja kao ja.....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 00:43

gradacac10 je napisao/la:sto posto inf. fadil ce biti u zvijezdi samo par dana, nece dugo, maksimalno koju sedmicu a dok se ne nadje neki covjek...
Ako je tako onda to nije dobro.....

Nije mi jasno, u kom smislu da se nađe neki čovjek? Da bude sponzor, predsjednik UO ili nešto treće?

Kakogod, nije dobro ako se i on povuče nakon Nurde..... Daj Bože da ti izvor informacije loš!

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 28 avg 2013, 01:36

Ljudi moji to nije dobro , ako ce se nakon Nurde i Fadil povuc.. nadam se da ce bit tu , a radit iza sjene.. a ako se totalno povuku iz NK Zvijezde , mi se mozemo halalit sa Zvijezdom i Premier ligom

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.