Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hz1987
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la hz1987 » 27 avg 2013, 21:13

pa **** majku, kad vidis da imas sut za 2pts 1/7 i za 3pts 1/4...i kad osjetis da ne ide pa ne ide...onda se prestani vise isutavati vec kreni pod kos skakati i zicire loviti i faulove na sebi izvlaciti...i timski igrati...a on ko kakav pocetnik...suta li suta...i ekipa trpi! **** ti takvog igraca...ne zna stati

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 avg 2013, 21:14

56-47, nasi vezana 4 poena! Idemo momci!
Sport je lijek za tijelo i duh.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 27 avg 2013, 21:14

Ne gledam tekmu pa ne znam kako igra teletovic. De mi recite jel ovo kad je bilo 0/8 bile dvice ili trice? Znam da ima tele onaj fetis da sica trice i kad ga ne ide pa reko da nije na trice puno otislo lopti

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 avg 2013, 21:16

dadnan je napisao/la:Ne gledam tekmu pa ne znam kako igra teletovic. De mi recite jel ovo kad je bilo 0/8 bile dvice ili trice? Znam da ima tele onaj fetis da sica trice i kad ga ne ide pa reko da nije na trice puno otislo lopti
ukupan sut 0-8 sad je 2-12 a trica 1-4
EDIT: Jedino sto je dobro su izgubljene lopte samo 2 a Grci 9
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 27 avg 2013, 21:16

dadnan je napisao/la:Ne gledam tekmu pa ne znam kako igra teletovic. De mi recite jel ovo kad je bilo 0/8 bile dvice ili trice? Znam da ima tele onaj fetis da sica trice i kad ga ne ide pa reko da nije na trice puno otislo lopti
Dvica 1/8, trica 1/4.

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 27 avg 2013, 21:18

Kako bih ga izbacio i jos usput istukao do klupe dok dodje..pa nek onda sere po ostalim

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 avg 2013, 21:19

armin je napisao/la:
Dvica 1/8, trica 1/4.
Nije stvar u statistici...ne mora se gledati utakmica, pa da se ne primjeti da forsira na ustrb ekipe...saberi odigrane minute i broj pokusaja i vidjeces koliko se izivljava...ne bih ja rekao nista, da on prvi faul nije upravo napravio pred kraj 3/4...uz nevjerovatan 1 skok za 18min provedenih na parketu! svaka cast za samozivost!!!

krilni centar ili ti power forward sa jednim faulom i jednim skokom!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 27 avg 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 avg 2013, 21:20

Slobodna promasujemo, slabo. Slobodna se moraju pogadjat. Ovo je problem kod Telke, igra toplo hladno. Kad vidis da te ne ide, nemoj silit, imas ti jos kvaliteta osim suta iz vana
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 27 avg 2013, 21:22

kikanovic ni blizu onom učinku iz kvalifikacija.
Samo naprijed Saraj'vo!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 avg 2013, 21:23

Ne moze se samo Mirza krivit za poraze. Ok, na njemu je najveci teret i od njega se najvise i ocekuje, isto tako ce i nekoga dobro zatrpati na EP, ali moramo imati igrace koji se ne plase preuzeti odgovornost kada njega ne ide. Do sada to samo Zack radi kako treba i na momente Sutalo. Ne mozemo samo Mirzu kriviti za poraze, isto kao sto njega ne mozemo samo velicati zbog pobjeda, kosarka je kolektivni sport.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 27 avg 2013, 21:24

A timski igramo,nema šta. 7 asista čitav tim za 3 četvrtine. :roll:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 avg 2013, 21:24

A sutra ce Talijanima ubacit 25 poena vidjecete

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 avg 2013, 21:25

storm_raider je napisao/la:Ne moze se samo Mirza krivit za poraze. Ok, na njemu je najveci teret i od njega se najvise i ocekuje, isto tako ce i nekoga dobro zatrpati na EP, ali moramo imati igrace koji se ne plase preuzeti odgovornost kada njega ne ide. Do sada to samo Zack radi kako treba i na momente Sutalo. Ne mozemo samo Mirzu kriviti za poraze, isto kao sto njega ne mozemo samo velicati zbog pobjeda, kosarka je kolektivni sport.
jarane, jesi li ti ikad igrao kosarke?
ti gines, skaces, presjecas - drzis u egalu, i onda ti udje igrac na teren koji ti je u odbrani igrac manje, a u napadu se proserava i isutava? ne moze to tako! i kad ga izvadis iz igre, onda opet petorka treba da gine i stize umjesto da bude u egalu ili cuva prednost!
bas ces ti odigrati 4 vezane odbrane i 4 napada sa kosem kad ne mozes doci do lopte...
sut iz igre 17/52 od toga otpada na teletovica 3/14....bez njega bi to bilo 14/38
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 27 avg 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 avg 2013, 21:26

storm_raider je napisao/la:Ne moze se samo Mirza krivit za poraze. Ok, na njemu je najveci teret i od njega se najvise i ocekuje, isto tako ce i nekoga dobro zatrpati na EP, ali moramo imati igrace koji se ne plase preuzeti odgovornost kada njega ne ide. Do sada to samo Zack radi kako treba i na momente Sutalo. Ne mozemo samo Mirzu kriviti za poraze, isto kao sto njega ne mozemo samo velicati zbog pobjeda, kosarka je kolektivni sport.
Napokon jedan pametan komentar poslije niza glupih komentara od ljudi koji su kosarkasku loptu vidjeli samo na TV.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 avg 2013, 21:27

Zna li iko skocit?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 27 avg 2013, 21:28

LloriS je napisao/la:A sutra ce Talijanima ubacit 25 poena vidjecete
Slažem se, sutra dobijamo Italiju, siguran sam. ;)

Večeras mizeran procenat šuta iz igre i deficit u skoku pa i ne čudi što gubimo.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 avg 2013, 21:28

Unofficialpage je napisao/la:Zna li iko skocit?
ko ce ti skociti...vise skokova ima wright i djedovic nego svi centri skupa!

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 27 avg 2013, 21:29

Tele33 je napisao/la:kikanovic ni blizu onom učinku iz kvalifikacija.
Kikan za 10 min. : 0 poena, 0 skokova, 0 assista, 1 blokada, 1 faul

J... majku, pa moj stari bi bar nešto više napravio. ;)
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 avg 2013, 21:30

hz1987 je napisao/la:
ti gines, skaces, presjecas - drzis u egalu, i onda ti udje igrac na teren koji ti je u odbrani igrac manje, a u napadu se proserava i isutava? ne moze to tako! i kad ga izvadis iz igre, onda opet petorka treba da gine i stize umjesto da bude u egalu ili cuva prednost!
bas ces ti odigrati 4 vezane odbrane i 4 napada sa kosem kad ne mozes doci do lopte...
Prosao sve omladinske selekcije KK Bosne, trenirao godinama i igrao, a jesi li ti?
Ako ti to sve vidis na osnovu tekstualnog prenosa, a pogotovo da ne igra odbranu, svaka ti cast. Pogotovo ako vidis na osnovu ovog prenosa da ti sutevi nisu bili iz izgradjenih pozicija, kako kategoricno tvrdis, "jarane". Mozda si u Grckoj, ko zna.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 27 avg 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 avg 2013, 21:31

storm_raider je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:
Prosao sve omladinske selekcije KK Bosne, trenirao godinama i igrao, a jesi li ti?
Ako ti to sve vidis na osnovu tekstualnog prenosa, a pogotovo da ne igra odbranu, svaka ti cast. Pogotovo ako ti to sve vidis da ti sutevi nisu bili iz izgradjenih pozicija, kako kategoricno tvrdis, "jarane".
jarane, izgradjeno ili ne...kad promasis 15 komada za 25min onda te definitivno ne ide taj mec...a broj licnih i skokova sve govori ;)
a svi dobro znamo kako teletovic igra kad ga ne ide!

da se razumijemo, tele je ekstra igrac...al kad ne ide, onda bas usere motku!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 27 avg 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.