NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa zbog tog teksta i pitamo se jel otiso ili nije
Mislim da ce doro vodit i sledecu utakmicu, a da ce novi trener doc posle sledeceg kola i imat ce dvije sedmice pauze zbog reprezentacije, taman da se upozna sa ekipom....
Ma nek si moderator al si i ti poceo glumit nekog mangupa kako gledam samo zato sto si moderatoraleksandar_veliki je napisao/la:MUSTAFA OTISAO DEFINITIVNO ali se sve radi u tisini i miru da se nebi stvorila hajka koja bi utjecala na ekipu.upravni odbor novi (sa imenima koji ostaju ili novim) je prioritet pa imenovanje novog direktora i na kraju sefa strucnog staba (i njegovih suradnika),ludinjo22 je napisao/la:Sad i ja to kontam izgleda neko bacio bombu oko njegovog odlaskaTkanton je napisao/la:Jel mustafa otiso ili nije, ovi na sportsport pricaju sa njim
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pobjeda- ... dzu/112305" onclick="window.open(this.href);return false;
Otisao, otisao

Ne znam dali odlazi al Mustafa je cijelo vrijeme tu i obavlja svoju funkciju cak je bio je i sad protiv Sirokog na stadionu sjedio u lozi, licno sam ga vidio, tako da nemojte pricat dzabe.
ne sirite lazi u lozi je bilo 5 ljudi a mustafa nije bio medju njima ja sam se pozdravio i pricao sa jednim svojim prijateljem koji je bio u loziKapetan je napisao/la:Ne znam dali odlazi al Mustafa je cijelo vrijeme tu i obavlja svoju funkciju cak je bio je i sad protiv Sirokog na stadionu sjedio u lozi, licno sam ga vidio, tako da nemojte pricat dzabe.
nurdo davao toliko papirima a puno manje u kesu i zato je bio potreban musto da se prolongira i to se zove cisto.....serim je napisao/la:Otišla su obojica a samim tim i 300 000 km koje je Nurdo davao za Zvijezdu.
Dobro ko je onda sjedio u desnom dijelu loze u zelenom dzemperu???tuzlajug je napisao/la:ne sirite lazi u lozi je bilo 5 ljudi a mustafa nije bio medju njima ja sam se pozdravio i pricao sa jednim svojim prijateljem koji je bio u loziKapetan je napisao/la:Ne znam dali odlazi al Mustafa je cijelo vrijeme tu i obavlja svoju funkciju cak je bio je i sad protiv Sirokog na stadionu sjedio u lozi, licno sam ga vidio, tako da nemojte pricat dzabe.
jedan zastupnik igracaKapetan je napisao/la:Dobro ko je onda sjedio u desnom dijelu loze u zelenom dzemperu???tuzlajug je napisao/la:ne sirite lazi u lozi je bilo 5 ljudi a mustafa nije bio medju njima ja sam se pozdravio i pricao sa jednim svojim prijateljem koji je bio u loziKapetan je napisao/la:Ne znam dali odlazi al Mustafa je cijelo vrijeme tu i obavlja svoju funkciju cak je bio je i sad protiv Sirokog na stadionu sjedio u lozi, licno sam ga vidio, tako da nemojte pricat dzabe.
Kako se zove taj zastupnik igraca??
Kapetan je napisao/la:Ne znam dali odlazi al Mustafa je cijelo vrijeme tu i obavlja svoju funkciju cak je bio je i sad protiv Sirokog na stadionu sjedio u lozi, licno sam ga vidio, tako da nemojte pricat dzabe.
Mustafa sigurno nije bio tu kada je bila utakmica, a i da je bio tu sigurno nebi bio u lozi jer ga to nikada nije ineteresovalo. Sigurno bi bio u tunelu ili u hodniku. Tako "kapetan"-e ne lupetaj........
Pitanje za milion kuna.... Poznaje li kapetan Mustafu ili ga je zaje... zeleni džemper?
jest ovdje veselo majko draga...sve i svasta procitas

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- gradacac10
- Kontakt:
fadil je iso po krunu jurcica a ne po ciru ili ninkovica...
Ninkovic i danas vidjen u bambiju,mozda covjek svaki dan dodje tu na kafu,ali ga niko nije primjecivao jer nam nije trebao trener...
Eto gotovo je, Curguz ponovo trener
http://sportsport.ba/bh_fudbal/curguz-n ... acca/28552" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/curguz-n ... acca/28552" onclick="window.open(this.href);return false;
...zaboravili ste sto sam tvrdio prije 10 dana Malkocevic,Sadikovic,Bajramovic ili DivkovicTkanton je napisao/la:Eto gotovo je, Curguz ponovo trener
Meni bi bilo mrsko tražiti po arhivi, daj uozbilji seTkanton je napisao/la:Eto gotovo je, Curguz ponovo trener
ma koji god da dođe od njih, ima da se šutamo u guzicu od sreće. Eto ima brate dragi Amir pred nosom, u poređenju sa ovim on je trenerčina.tuzlajug je napisao/la:...zaboravili ste sto sam tvrdio prije 10 dana Malkocevic,Sadikovic,Bajramovic ili DivkovicTkanton je napisao/la:Eto gotovo je, Curguz ponovo trener
Zasto mislis da ce sad Zott ostati uz klub bez njega? Dobro si rekao, njegova zasluga, a cija je zasluga sto je otisao?zmaj_Bosne je napisao/la:Kako znam da daje Zott te pare. Nurdina je zasluga što ih je doveo kao sponzora.serim je napisao/la:Otišla su obojica a samim tim i 300 000 km koje je Nurdo davao za Zvijezdu.
Imat cemo gradski klub, samo sto cemo igrati po seoskim ligamarukfash je napisao/la:Promjena mora biti , Mustafa , Doro pa i svi iz administracije su se dosada dobro iskompromitovali , sve se to treba rastjerati pa ponovo praviti gradski klub ! Vrlo je tesko raditi i praviti klub kada se ekipa i treneri mjenjaju svakih 6 mjeseci , to je neozbiljnost . Svaki pomak naprijed je za pohvalu !

E klixonja toga ćeš se načekat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.