FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Frobidden
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Frobidden » 27 avg 2013, 14:24

newBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.

Hajvaz opet ko Martin po Diviziji :D
Another hero - another mindless crime.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 27 avg 2013, 14:26

newBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xD

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 27 avg 2013, 14:32

Zekoo je napisao/la:
Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xD
Nisam mislio Avaz sport, vec Avaz novine odjeljak sport.
Nikola Tesla!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 avg 2013, 15:19

newBot je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:
Nisam mislio Avaz sport, vec Avaz novine odjeljak sport.
sto bi rekli, isto sranje, drugo pakovanje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 27 avg 2013, 15:30

Zekoo je napisao/la:

Te dvije novine nemaju nikakve veze jedna s drugom, ne pamtim da sam u Dnevnom avazu pročitao nešto ružno o Želji, a ovo smeće Sport prestao sam čitati prije više od 10 godina.....

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 27 avg 2013, 15:37

blavor je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:

Te dvije novine nemaju nikakve veze jedna s drugom, ne pamtim da sam u Dnevnom avazu pročitao nešto ružno o Želji, a ovo smeće Sport prestao sam čitati prije više od 10 godina.....
Slazem se. Ovo sto je avaz napisao siguran sam da je provjereno jer oni rijetko kad sta objave sto se tice Zelje a da nije istina. Nema nekih nagadanja..tako je kako je ...
Nikola Tesla!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 27 avg 2013, 15:44

Ma hebo Avaz ko ozbiljna novina,mene vise brinu neke druge stvari u klubu.Sto se tice Amara po meni on treba biti dozivotni menadzer kluba ako on to hoce,ako nece neka bude predsjenik kluba-zasluzio je,medzutim ja kada vidim ko nam je sve u upravljackim strukturama kluba nije ni cudo sto lagano padamo.Mozda jos ne rezultatski ali u svim drugim stvarima da.Zasto je to tako-po meni iz nekoliko razloga,jedan od glavnih sto su se u klub infiltrirali anonimusi,ili igraci koji su igrali za nas klub ali daleko od toga da su legende kluba a kamoli da imaju potrebno znanje.Vecinom su to ovi poslijeratni polufudbaleri koji misle da su legende ali eto,neka misle -neka se furaju.Zasto to kazem-gledam neku noc Mesu Bazdarevica,legendu kluba sjedi kao neki anonimus,nikoga pored njega iz kluba a da se kladimo da bi sutra dosao voditi Zelju dzaba-medzutim ovim posijeratnim igracicima izgleda to ne odgovara,pa zamislite da u klub okupimo vecinu nasih legendi,Hadziabdic,Smajlovic,Sabanadzovic,Braculj,Jelic,Ibrahimovic,Komsic,Odovic i naravno gospodar familije gdje bi nam bio kraj.Siguran sam da takvim ljudima ne bi bi problem naci ni generalnog sponzora,stadion ako nista ne bi propadao-vidimo da se ne pokusava zastiti ni ono sto je od njega ostalo-primjer zapadne tribine-sramota itd.Nekazem da bi nas ti ljudi uveli u grupnu fazu LP ali bi sigurno djelovali ozbiljnije i svi bi iamli vise postovanja prema nasem klubu nego sada ali eto-i to su neke stvari koje mi nikada nece biti jasne,i svugdje u normalnom svijetu je tako-legende kluba su Tito u klubu ali ocigledno mi ne pripadamo tom normalnom svijetu.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 avg 2013, 17:06

Kako je krenulo mi cemo se zauvijek nadati da ce nam neko napraviti stadion-onako reda radi. Provlace se neke ideje od izbora do izbora, a mi smo i dalje hendikepirani u Evropskim utakmicima, nazalost moramo igradi na Kosevu. Siguran sam da bi bilo daleko bolje da imamo svoj stadion i da na njemu igramo, ali eto.

Sada je i dilema sta ce biti s Amarom. Ostaje li ili ide ? Ako ostane sta ce raditi u klubu ? Milion pitanja, a odgovora jos uvijek nema. Samo se mozemo nadati da ce on ostati jer bez njega ovo nece ici, i trebace vremena da se stvari vrate na svoje mjesto, ako se ikada vrate. Cinjenica je da s ovom ekipom niko osim Amara ne moze napraviti nista. On je birao igrace, njegova vizija i pod njegovim vodstvom ovo sve funkcionise. Ako, ipak, dodje neko drugi birace svoje igrace, svoju viziju, svoj stil i trebace vremena da se sve poslozi.

Sto se tice sezone do sada i rezultata, nisam ni malo nezadovoljan, ni bodovima, ni stanjem na tabeli. Imali smo teska gostovanja, protiv Borca koji je uvijek nabrijan protiv nas, protiv novajlije koji je imao veliki motiv da se dokaze protiv sampiona, i odradili smo sve kako sam i ocekivao, osim ovog remija s Radnikom, ali desava se kiks. Igra, po navici, nije bila bajna, nije bila ni toliko losa, ali izgleda da smo opet upali u ono vrijeme kad nam treba bruku sansi da zabijemo, a to se plati protiv protivnika koji se ne plasi i zna sta zeli. Radnik je dobro odigrao i zasluzio taj bod. Vidjelo se i po startovima da se ne plase i da su krajnje nabrijani, malo im je tu i sudija pomogao jer je dopustao takvu igru, a mi nismo znali odgovoriti.

Dino kao da ne smije izmjeniti Amarovu postavku i gura i dalje iste igrace i isti nacin igre, cak i ako to ne prolazi. Morao je povuci neke poteze, pa valjda ima taj trenerski osjecaj da skonta sta ne ide i da proba nesto drugo. Ako mu je Amar to naredio onda, po meni, nema smisla. Vjerujem da ce se Amar vratiti bar zbog toga, sve je "isto" kao da je tu i nista se ne mjenja, samo se ceka njegov povratak pa da nastavi. Ako odluci da ode, volio bih da saceka bar do polusezone, da odradi ovo kako zna i umije, jer bi nam bila smrt sada nekog drugog postaviti s ovakvom ekipom koju samo Amar moze natjerati da igra i osvaja bodove.

Koliko god zvucalo cudno Jamak nam je spasioc i jedina svjetla tacka do sada. Prakticno ovisimo o njemu, iako je do prije pola godine to bilo nezamislivo. On zna igrati, i konacno je odlucio da pokaze sav svoj talenat i osjecaj za igru. Treba maksimalno iskoristiti njegovu inspiraciju i uraditi nesto sa Vernesom jer bukvalno spava na krilu, treba probati s nekom drugom varijantom na toj poziciji.

Nesto se mora uraditi i s ovim povredama, ne mogu da shvatim dokle vise da nam se ovo desava. Cijela ekipa je van pogona, i nastavlja se ta nocna mora. Mora se traziti od sudija da nas zastiti, jer se ovo nikome ne desava. Kada se sve te kockice sloze, mi zaista imamo ekipu s kojom bi se prosetali kroz ovu ligu. Igra nam trpi zbog konstantnog krpljenja, nemamo rotacije, jer nemamo ni igraca, a treba imati mu*da pa staviti ovu djecu da igraju, a hitna svako drugo kolo ima posla s nasim igracima na terenu. Savez mora uraditi nesto, mora se stati u kraj svakavim startovima, pa i ako nisu namjerni, treba poslati jasnu porku da se nece tolerisati udaranje na terenu, kao da je rat, a ne sport. Jednostavno da nema tih povreda, imali bi neke igrace na klupi pa se moglo uraditi nesto sa Svrakom, Vernesom, Colicem ili bilo kojim drugim igracem koji nije u formi i kojeg ne ide. Ovako mozemo biti sretni pa imamo tih 11 igraca da nam donose bodove. Nijedna druga ekipa s takvim pehovima nebi mogla do ovoliko bodova. Valjda cemo izdrzati.

Sada bih mogao napisati milion stvari o ljudima u klubu koji ne rade svoj posao, ali Mija je iznad napisao dobrih stvari, iako se ima jos mnogo dodati, ne mogu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 avg 2013, 17:07

3 igraca povrijedjena na jednoj utakmici, pa majku mu kad ce nasi stisnuti muda i poceti udarati ? Do kada ce trpiti mesare ?
NO PYRO NO PARTY

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 17:07

http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358" onclick="window.open(this.href);return false; :?

Kako je golman jel u dobro?
04.10.2009 !!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 avg 2013, 17:13

sarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358 :?

To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.ba

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 avg 2013, 17:13

U zadnje 2-3 godine smo imali vise povreda nego u devedesetogodisnjoj historiji pa dokle vise.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 17:14

arelinho je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358 :?

To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.ba
Hvala , a kako je golman jel dobro stvarno mu je uletio i bilo mi je zao..? :roll:
04.10.2009 !!

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 27 avg 2013, 17:16

Ovo je ono sto sam pisao neki dan da se neki igraci moraju dovesti. Osvjezenje ekipe je potrebno na svim linijama po jedan igrac, ali nemam para za to.
Ovo mi ne izgleda kao neko pojacanje cim je dosao na probni rad, sto znaci da je kvalitet upitan? Ali sam siguran da je bolji od nezainteresovanog Kerle.
Nikola Tesla!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 27 avg 2013, 17:21

sarajlija je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Hvala , a kako je golman jel dobro stvarno mu je uletio i bilo mi je zao..? :roll:
procitaj unazad jednu stranicu ima odgovor,pisalo se vec o tome...

Ma neka dodje ovaj belgijanac nek malo pojaca konkurenciju..jbg slabi smo s odbranom tako da mislim da ce nam dobro doci..
nek bude igrao kao 50% od nyeme ili dialibe.. ja zadovoljan :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2013, 17:30

arelinho je napisao/la:

slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 27 avg 2013, 17:32

newBot je napisao/la:Ovo je ono sto sam pisao neki dan da se neki igraci moraju dovesti. Osvjezenje ekipe je potrebno na svim linijama po jedan igrac, ali nemam para za to.
Ovo mi ne izgleda kao neko pojacanje cim je dosao na probni rad, sto znaci da je kvalitet upitan? Ali sam siguran da je bolji od nezainteresovanog Kerle.
Podsjećanja radi, i Nyema je bio na probi prvo..

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 avg 2013, 17:34

sarajlija je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

dobro je Adnan, bice u konkurenciji za Mostar.

ps. ne znam sta vam je tesko odgovoriti nekome na najjednostavnije pitanje a kada neki padobranac neku glupost napise 50 vas se zakaci i ispisete 3 stranice odma.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 27 avg 2013, 18:14

Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
Još jednom izvinjenje Ultra navijačima.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 avg 2013, 18:39

Devotion je napisao/la:Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
Još jednom izvinjenje Ultra navijačima.
Sta mislis radi cega je bila bakljada??
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.