BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
mozda opet bez mujdze...fali danas kod freiburga. nema ga ni na klupi. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zaista nema ga ni na klupi mislim da nije povreda možda im trener proba nešto novo zbog loših rezultata na početku. Na oficijalnoj stranici Freiburga nepiše da je povrjeđenMaestro je napisao/la:mozda opet bez mujdze...fali danas kod freiburga. nema ga ni na klupi.

nadam se da si upravu. ali tesko da ce mujdzu izostaviti ako nije neka povreda. vazan im je on igrac da ga ostavlja kod kuce.Bayern@heart je napisao/la:Zaista nema ga ni na klupi mislim da nije povreda možda im trener proba nešto novo zbog loših rezultata na početku. Na oficijalnoj stranici Freiburga nepiše da je povrjeđenMaestro je napisao/la:mozda opet bez mujdze...fali danas kod freiburga. nema ga ni na klupi.mislim da je sve uredu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sta znaci gesperrten? Suspendovani? Google translate kaze "zakljucani".Beim @SC_Freiburg stehen Günter und Laprevotte in der Startelf für die gesperrten Mujdza und Coquelin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Postedjen, ja mislim
- Cautinho
- Kontakt:
Da nisu negdje u ćuzu zapali?Cartman je napisao/la:Sta znaci gesperrten? Suspendovani? Google translate kaze "zakljucani".Beim @SC_Freiburg stehen Günter und Laprevotte in der Startelf für die gesperrten Mujdza und Coquelin.
Da nije puc'o po Zenici?

Keep walking.
-
- Kontakt:
Bukvalan prevod je kao blokiran..
Jest, ali se pojam koristi kada igrac radi kartona ili slicnih razloga ne moze igrati.mirzavolimtebosno je napisao/la:Bukvalan prevod je kao blokiran..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Znaci nemaju pravo nastupa za ovu tekmuCartman je napisao/la:Sta znaci gesperrten? Suspendovani? Google translate kaze "zakljucani".Beim @SC_Freiburg stehen Günter und Laprevotte in der Startelf für die gesperrten Mujdza und Coquelin.
-
- Kontakt:
Zasto Mujdza ne bi imao pravo nastupa ?
De nadjite jos neki izvor

De nadjite jos neki izvor

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije opterecn kartonima, nije povrijedjen 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Glagol od rijeci sparen sto znaci stediti, pa predpostavljam da su ga postedili vjerovatno opet radi povrede. Mada ja i Njemacki se ne poznajemo ce 20 godina pa mozda nisam u pravu.
Samo boga molim da nije povreda
Odmara ga,odmara,gessperten postedjeni 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nije suspendovan nema sanse. U prosloj tekmi dobio zuti, kod 5 zutih slijedi suspenzija. Povreda je u pitanju.
Kao sto sam napisao na temi Mujdze, Freiburgovi navijaci nagadjaju da jos nije spreman, te da ga zeli postediti ove utakmice, jer imaju 3 utakmice u 7 dana, te jos mora i sa reprezentacijom igrati.
Kao sto sam napisao na temi Mujdze, Freiburgovi navijaci nagadjaju da jos nije spreman, te da ga zeli postediti ove utakmice, jer imaju 3 utakmice u 7 dana, te jos mora i sa reprezentacijom igrati.
Nadam se da ga samo odmara, jer ne bude li Mujdze protiv Slovacke igrat ce Avdija, Sunjic ili Pandza koji je bez kluba. Da ti se krv zaledi. Ali kakva su ova dvojica prvih, opet je Pandza najbolja opcija. Bicakcic onda na bek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sperren i sparen nemaju veze s vezom, ne lupajte. uostalpm, za termin stedjeti u smislu da ga cuvaju se najcesce loristi glagol schonen
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pa bog te vidio,,ako svaki dan budemo ovako iscekivali,,ne gine nam lom zivaca kolektivno,,,a ima do utakmice jos toliko tamam da nam se cijeli prvi tim povrijedi,boze sacuvaj,
samo cekam Pjanketa slinu,da mu iskoci skocni zglob,,,,
samo cekam Pjanketa slinu,da mu iskoci skocni zglob,,,,
De nas ti prosvjetli onda, i prevedi nam kako treba, da se ne mucimo jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.