newBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Hajvaz opet ko Martin po Diviziji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
newBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xDnewBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Nisam mislio Avaz sport, vec Avaz novine odjeljak sport.Zekoo je napisao/la:Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xDnewBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
sto bi rekli, isto sranje, drugo pakovanje...newBot je napisao/la:Nisam mislio Avaz sport, vec Avaz novine odjeljak sport.Zekoo je napisao/la:Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xDnewBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Zekoo je napisao/la:Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xDnewBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Slazem se. Ovo sto je avaz napisao siguran sam da je provjereno jer oni rijetko kad sta objave sto se tice Zelje a da nije istina. Nema nekih nagadanja..tako je kako je ...blavor je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Isti taj avaz je piso da je Amara nagovorila "prijateljica" da ode sa klupe bzw ta prijatelica je navijac Sarajeva xDnewBot je napisao/la:U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Te dvije novine nemaju nikakve veze jedna s drugom, ne pamtim da sam u Dnevnom avazu pročitao nešto ružno o Želji, a ovo smeće Sport prestao sam čitati prije više od 10 godina.....
To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.basarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358
Kako je golman jel u dobro?
Hvala , a kako je golman jel dobro stvarno mu je uletio i bilo mi je zao..?arelinho je napisao/la:To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.basarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358
procitaj unazad jednu stranicu ima odgovor,pisalo se vec o tome...sarajlija je napisao/la:Hvala , a kako je golman jel dobro stvarno mu je uletio i bilo mi je zao..?arelinho je napisao/la:To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.basarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358
arelinho je napisao/la:To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.basarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358
Podsjećanja radi, i Nyema je bio na probi prvo..newBot je napisao/la:Ovo je ono sto sam pisao neki dan da se neki igraci moraju dovesti. Osvjezenje ekipe je potrebno na svim linijama po jedan igrac, ali nemam para za to.
Ovo mi ne izgleda kao neko pojacanje cim je dosao na probni rad, sto znaci da je kvalitet upitan? Ali sam siguran da je bolji od nezainteresovanog Kerle.
dobro je Adnan, bice u konkurenciji za Mostar.sarajlija je napisao/la:Hvala , a kako je golman jel dobro stvarno mu je uletio i bilo mi je zao..?arelinho je napisao/la:To je jedan od one dvojice crnaca sto su bila na sjeveru protiv Radnika,vide sa na onom video sa utakmice sa rs.basarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alpha-ka ... aru/112358
Sta mislis radi cega je bila bakljada??Devotion je napisao/la:Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
Još jednom izvinjenje Ultra navijačima.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Proximic i 30 gostiju.