Mene vise strah Bicakcica na stoperu nego Seje na beku..Seji je to rutina postala,nikad nije zakazao..Dok Bicakcicu ne cvijetaju ruze u BL ni timski,a evo u ovoj zadnjoj tekmi ni personalno,uz to igra kvalifikacionu utakmicu od znacaja prvi put,Bilino Polje..grgr je napisao/la:Bit ce problem sa lijevom stranom sejo nema ni 70 minuta odigranih ove sezone...
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
dobarRios je napisao/la:Mene vise strah Bicakcica na stoperu nego Seje na beku..Seji je to rutina postala,nikad nije zakazao..Dok Bicakcicu ne cvijetaju ruze u BL ni timski,a evo u ovoj zadnjoj tekmi ni personalno,uz to igra kvalifikacionu utakmicu od znacaja prvi put,Bilino Polje..grgr je napisao/la:Bit ce problem sa lijevom stranom sejo nema ni 70 minuta odigranih ove sezone...

@coutinho moze, ali samo igrace iz nase kukuruz lige
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma samo da Mujdža večeras izađe živ i zdrav iz okršaja s vama, Pjanić za vikend, Sejo odmara svakako, to je što se tiče ovih stakleni, ostalo su sve jaki momci, kojima povrede ne mogu ništaBayern@heart je napisao/la:Nadam se da do 1.9 nedjelja neće biti više povrijeđenih posebno ovih glavnih. Zmajevi izdržite

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadam se da će biti tako večeras Mujdža ide na Riberiya i Alabu nadam se da neće biti žestokih stratonva od ove dvojicelegenda reala je napisao/la:Ma samo da Mujdža večeras izađe živ i zdrav iz okršaja s vama, Pjanić za vikend, Sejo odmara svakako, to je što se tiče ovih stakleni, ostalo su sve jaki momci, kojima povrede ne mogu ništaBayern@heart je napisao/la:Nadam se da do 1.9 nedjelja neće biti više povrijeđenih posebno ovih glavnih. Zmajevi izdržite

prilika za Bicakcica da se pokaze,ne znam bice tesko,ipak je on tek na pocetku reprezentativne karijere.... nadam se da ce nas sve razuvjeriti!
- DonCorleone
- Kontakt:
A Ribery poznati cigo, ide u duele i nogama i rukama i glavom i nosom.Bayern@heart je napisao/la:Nadam se da će biti tako večeras Mujdža ide na Riberiya i Alabu nadam se da neće biti žestokih stratonva od ove dvojicelegenda reala je napisao/la:Ma samo da Mujdža večeras izađe živ i zdrav iz okršaja s vama, Pjanić za vikend, Sejo odmara svakako, to je što se tiče ovih stakleni, ostalo su sve jaki momci, kojima povrede ne mogu ništaBayern@heart je napisao/la:Nadam se da do 1.9 nedjelja neće biti više povrijeđenih posebno ovih glavnih. Zmajevi izdržite
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Momak a sta su to prekidi... to nepripada fudbalu!Denizli je napisao/la:Slovaci ce nas poderati.Uzet cemo bod dole.Kakav Brazil
Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo

Igrali smo na presing protiv Grka i oni nisu dosli kako treba u nasu polovinu. Loptu smo imalu u nasim nogama i pokusavali smo da probijemo njihov beton (to je njihov stil igre). Osim toga ko to Grcima u zadnje vrjeme ubaci 3 gola (osim Njemaca koji su velesila)!?? Ali skim se ja dopisujem, tebi bi bilo radost da mi neodemo na svjetsko... povraca mi se od takvih ljudi!

Ta utakmica protiv Grcke je proslost,gledajmo malo buducnost 

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Buducnost uvjek ovisi o proslostixinxee je napisao/la:Ta utakmica protiv Grcke je proslost,gledajmo malo buducnost

Ako budemo dali sve od sebe i ako se maksimalno udje u obadvije utakmice kao protiv Grka na BP onda sam uvjeren da moramo uzeti ta min. 3 boda. Uz malo vise srece i nafake mozda i svih 6! Jedino et ako sreca njih posluzi onda oni maksimalno mogu izvuci jedan remi.
Tako je bas su nas ubili Grci, ima li su 1 sut u okvir gola, bas su nas razvalili.MaksuzBaksuz je napisao/la:Momak a sta su to prekidi... to nepripada fudbalu!Denizli je napisao/la:Slovaci ce nas poderati.Uzet cemo bod dole.Kakav Brazil
Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo![]()
![]()
Igrali smo na presing protiv Grka i oni nisu dosli kako treba u nasu polovinu. Loptu smo imalu u nasim nogama i pokusavali smo da probijemo njihov beton (to je njihov stil igre). Osim toga ko to Grcima u zadnje vrjeme ubaci 3 gola (osim Njemaca koji su velesila)!?? Ali skim se ja dopisujem, tebi bi bilo radost da mi neodemo na svjetsko... povraca mi se od takvih ljudi!![]()
![]()
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Efikasni su nema sta... 1 sut, 1 goldinoze je napisao/la:Tako je bas su nas ubili Grci, ima li su 1 sut u okvir gola, bas su nas razvalili.MaksuzBaksuz je napisao/la:Momak a sta su to prekidi... to nepripada fudbalu!Denizli je napisao/la:Slovaci ce nas poderati.Uzet cemo bod dole.Kakav Brazil
Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo![]()
![]()
Igrali smo na presing protiv Grka i oni nisu dosli kako treba u nasu polovinu. Loptu smo imalu u nasim nogama i pokusavali smo da probijemo njihov beton (to je njihov stil igre). Osim toga ko to Grcima u zadnje vrjeme ubaci 3 gola (osim Njemaca koji su velesila)!?? Ali skim se ja dopisujem, tebi bi bilo radost da mi neodemo na svjetsko... povraca mi se od takvih ljudi!![]()
![]()

ko da mi nije malo prije bilo dovoljno što sam ubacio nekoliko tona uglja a uz to žena stalno nešto zvrcka nad glavom, nego još slušam radio i čujem da je Zukanović zijanio...e jbg
a ovome liku što pominje prekide i sl. pa čiko dragi, Grčka je prvenstvo osvojila iz prekida...ali ti si tada vjerovatno bio mali, drkao na komšinice i nisi baš bio upoznat što oni ljudi trče po terenu

a ovome liku što pominje prekide i sl. pa čiko dragi, Grčka je prvenstvo osvojila iz prekida...ali ti si tada vjerovatno bio mali, drkao na komšinice i nisi baš bio upoznat što oni ljudi trče po terenu

Undici stelle - ACM 1899
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma slovaci imaju opasne pojedince. Po imenima su mozda i jaci od nas. Nikad dovoljno opreza !
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
BIcakcic znaci stoper,a Salihovic lijevi bek iako nece igrati do SLovacke nijednu utakmicu..IAko ja nisam bio zadovoljan ZUkanovicem protiv Amerike al opet bio je uigran sa SPahicem
- Consigliere
- Kontakt:
Mene najvise brine promjena selektora i taj novi pocetak za sve u slovackoj reprezentaciji. Nisu oni bas talasike kako im zadnji rezultati to govore, to je vise kriza koja traje vec 2 godine. Slicno kao mi u onom periodu Irska, Meksiko... samo duze.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Polako ljudi. Sve će to biti dobro. Ja ne sumnjam niti malo u momke i Papeta. Kada treba da potegnu, nisu nas iznevjerili. Samo ozbiljno, i sve će leći na svoje mjesto.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi pandja komotno mogao sa spahom na stopera.. bez obzira sto nema kluba.. vise sam sigurni u njega nego u bicakcica..
-
- Kontakt:
Ma to ce Ermin muski odraditi.
Spaha u odbrani cini sve ostale igrace boljima pa ce tako i njega a i bolji je Bicakcic od Zukanovica tako da se tu ne bi trebao ni osjetiti izostanak Zuke. Bice to sve okej, uostalom ne igramo sa Spanijom nego protiv nikad gorih Slovaka.

Spaha u odbrani cini sve ostale igrace boljima pa ce tako i njega a i bolji je Bicakcic od Zukanovica tako da se tu ne bi trebao ni osjetiti izostanak Zuke. Bice to sve okej, uostalom ne igramo sa Spanijom nego protiv nikad gorih Slovaka.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Denizli je napisao/la:Slovaci ce nas poderati.Uzet cemo bod dole.Kakav Brazil
Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo

Pitam se kako zapravo naci pravi komentar za ovako glup post. Sta se sve nece naci da se umanji uspjeh, golovi su postignuti iz prekida sto automatski umanjuje velicinu pobjede

Nema veze, sljedeci put cemo reci Misketu svaki slobodnjak ubuduce da posalje u tribine, jer nije fer

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.