Najvecem transfer ikad , treba najveca drama ikad.RickBlaine je napisao/la:Currently picturing SSN outside Gareth Bale's house, shouting through his letterbox. "Gareth...Gareth, are you coming to training?" "NO"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Najvecem transfer ikad , treba najveca drama ikad.RickBlaine je napisao/la:Currently picturing SSN outside Gareth Bale's house, shouting through his letterbox. "Gareth...Gareth, are you coming to training?" "NO"
takodjeL-Train je napisao/la:do juce sam bio siguran da ce vec danas postati igrac Reala,od danas vise nista ne vjerujemRickBlaine je napisao/la:http://www.marca.com/2013/08/27/futbol/ ... 92337.html
Ka'e Marca sutra bi trebao biti kompletiran transfer Baleta.
Nije da im vjerujem :kava:
Riverov Argentinac kada prodje medical , ovo ce biti gotovorio_Ferdy88 je napisao/la:Mou iz osvete Realu maznuo Williana Spursima, jer bi u suprotnom Garteh već bio vaš igrač
Istina, ali je i nefer prema Carlu da se njega optuzuje za lose Ronaldove partijedadnan je napisao/la:Meni se cini da nam ancelloti mnogo manje forsira ronalda za razliku od murinja kod kojeg je islo sve preko ronalda i vecina napada preko njega. Ovako sam stekao utisak da je anceloti mnogo vise za timske igre sto nije toliko lose jer se ronaldo nece preforsirat ali ovako slabo i sansi ima i lopti i sve to pa onda izvisimo jer ipak je on najbolji na svijetu.
Kakav kloc.Trebalo bi ga prodat Manchesteru,sta ti mislis,Neo?neo je napisao/la:
Nema mjesta tamo.Dzoni je napisao/la:Kakav kloc.Trebalo bi ga prodat Manchesteru,sta ti mislis,Neo?neo je napisao/la:
Sapleo se.neo je napisao/la:Neka dodje, ali ovo mu je stvarno nepotrebnoPa nije igrac BarcAlone pa da mora padati..
I da dođe, sumnjam da bi bio u konkurenciji za taj meč.geoxx je napisao/la:Ima li sanse da Bejl debituje protiv Bilbaoa u nedjelju , naravno ako doleti u ovaj koji dan ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.