BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Bajern je elitisticki klub, nije ni cudo da zatiru ono malo 'vatrenih' navijaca sto imaju. Isto kao Real Madrid i zatiranje 'Ultras Sura'. Dortmund, Salke, Atletiko Madrid, Napoli... Nabrojani klubovi imaju navijace slicnog mentaliteta. Vise strasti, vise fanatizma, vise odanosti itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
izgleda da je chelsky ulovio willana, a to znači manje prostora za kdb-a. ne znam šta klopp i uprava imaju u planu, ali moglo bi se probati. kolega @klopp je spomenuo i opciju kagawa, pa možda našem @lokosu i usliše želju. 

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Re: Odg: BV Borussia Dortmund
Nakon odlicne predsezone i utakmice protiv hull-a, sanse da kdb ode negdje su manje od 1%. Prije da posalju tog williana na posudbu nego li njega.(eto kolike su sanse.Blaszczykowski je napisao/la:izgleda da je chelsky ulovio willana, a to znači manje prostora za kdb-a. ne znam šta klopp i uprava imaju u planu, ali moglo bi se probati. kolega @klopp je spomenuo i opciju kagawa, pa možda našem @lokosu i usliše želju.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- Blaszczykowski
- Kontakt:
nemoj nam odmah ubijati nadu. chelsky voli preplaćene igrače, a willan je baš takav, dok kdb nije iako je potencijalni worldclass igrač. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imate li Vi pravo da ponovo otkupite ugovor Ginczek-a, jer je momak u ove tri utakmice vec pokazao da se BVB po svemu sudeci zahebao sto ga je olahko pustio.
Mislim da ga je Klopp vec ove sezone mogao koristiti kao Lewandowskog u njegovoj prvoj sezoni kada je priliku dobiojao sa klupe i na kraju se pokazalo koliko znaci BVB-u.
Mislim da ga je Klopp vec ove sezone mogao koristiti kao Lewandowskog u njegovoj prvoj sezoni kada je priliku dobiojao sa klupe i na kraju se pokazalo koliko znaci BVB-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da tu opciju imamo samo u slucaju Leitnera i Bittencourta...izgleda da se Ginczek nije bas svidio Kloppu.
Pa Lajtnera niste ni prodali, on se ionako vraća za 2 godine.
Ali kod Ginčeka su očito grešku napravili, jer mali prva 3 kola naprosto briljira.
Čekaćemo još pa da preciznije sudimo...
Ali kod Ginčeka su očito grešku napravili, jer mali prva 3 kola naprosto briljira.

Čekaćemo još pa da preciznije sudimo...
Dobra tekma a protiv bremena. Iako je verder pokuso neku vrstu bunkera nije im uvjek poslo za rukom, vidi se da to nije njihova igra, olahko smo ih izvlacili inavlacili da se otvore. Iako to rezultat nepokazuje bolje smo odigrali dva puta nego protiv augsburga. Malo realizacija slaba, al je bilo pet sest situacija gdje dlaka falila za gol. Miki pokazao da ima dobar pregled i odlicnu tehniku, ali ga jos uvjek hebe tempo i klopov ritam. Trebat ce njemu, kao i svim novalijama do sada, jos jedno pola godine da udje u fazon presinga i protupresinga.
Sto se tice ostalih. Grosonja zabrinjavajuce. Sahin sa 3,4 lopte koje su imale oci, sve se vise vraca staroj formi. Kehl takodje sa 2,3 odlicna otvaranja
. Kuba pokazao zasto trenutno mora igrati ispred Auba. Reus igrac utakmice, iako ga nije zavalio od mene cista desetka. Levat neubicajno gubio lopte pri primanju, nesto poput sibija
Odbrana na nivou.
Inace uputili smo 32 udaraca na gol, sto je rekord u klopovoj eri a mislim da je cak i bundeski opcenito
Sto se tice ostalih. Grosonja zabrinjavajuce. Sahin sa 3,4 lopte koje su imale oci, sve se vise vraca staroj formi. Kehl takodje sa 2,3 odlicna otvaranja

Inace uputili smo 32 udaraca na gol, sto je rekord u klopovoj eri a mislim da je cak i bundeski opcenito

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Auhh, sinji bi bio fantazija. Iskreno sanjem njegov pivratak. Sjeo bi nam ko budali samar. Em bi rijesli problem otvaranja bunkera, em skinuli pritisak sa mikija i aube, em bi dodatno stisli i gindogana, sahina i levata.Klopp je napisao/la:Citam da je United ozbiljno zagrizao za Ozila, pa nesto kontam mogli bi se nagoditi s njima za kakvu posudbu Kagawe. E tek tad bi imali tim za sva tri takmicenja. Jer ovako imamo samo Mikija na poziciji desetke. Kad on izostane onda se improvizuje. Ni Reusu ni Gundoganu to nije najjaca pozicija. Jao kako bi nam valj'o Kagawa ove godine, jer vidjelo se prva dva kola kako tesko probijamo bunker. Sigurno ce 15 ekipa igrati protiv nas bunker i cekati kontru. Usudicu se reci da bi dolaskom Kagawe uzeli titulu.
Uhhhh, sto bi volio da ozil predje u manu

Sto se ginceka tice, mislim da i kod njega imamo isto reodkupnu klauzulu, jer smo njega pustli za male pare i u cilju da mali igra sto vise, dokaze u bl i izraste u kvalitet koji bi mogao ravnopravno konkurirat u BvBeu. Licno mislim da ce se on vratiti sledece sezone kad se definitivno odustane od sibera.
Lose vijesti dolaze kad je u pitanju Gundina povreda koja se pogorsala zadnjih par dana...ove sedmice ide na nove preglede a u najgorem slucaju mora na operaciju koja bi znacila i duzi period van terena(vjerovatno par mjeseci)...nadamo se ipak da nece biti bas toliko lose.
S druge strane mozda bi trebali malo pozuriti s tim pregledima dok nije kraj transfer perioda.
S druge strane mozda bi trebali malo pozuriti s tim pregledima dok nije kraj transfer perioda.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ima i jedna dobra vijest glede gunda, ako je vjerovati našem nesposobnom watzkeu, a ta je da pregovori sa gundom oko produženja ugovora idu u željenom pravcu. 
druga dobra je da bi schibija mogli uvaliti wobu.

A svi znamo da watzke jedno prica a drugo radi. Nadam se ipak da ima istine.Blaszczykowski je napisao/la:ima i jedna dobra vijest glede gunda, ako je vjerovati našem nesposobnom watzkeu, a ta je da pregovori sa gundom oko produženja ugovora idu u željenom pravcu.
Izgleda i HSV bi sibija. Uhh uhh sto bi sjeo sinji umjesto sibija

Dobre vjesti za Gundu..nece morati na operaciju..sada sam procitao na bild-u!! Vraca se na trening u cetvrtak..propusticemec sa Frankfurtom..a 9/14/.ce biti spreman protiv Hsv-a..dobra vjest!! 

Morao sam zbog tebe da odem do bilda da vidim da li je istina.
Doziveh i to da nam ne saljes dezinformacije.

edo radi za bildDrDule je napisao/la:Morao sam zbog tebe da odem do bilda da vidim da li je istina.![]()

Sad je stigla ispravka, izasla je vest da ce odsustvovati 4 nedelje.
Koliko sam skontao njegova zelja je da zaigra za tri nedelje, dok klub nece racunati na njega do kraja septembra.
http://www.bvb.de/?%87%ECY%1B%E7%F4%9C%5Co%E4%8D%95
Ako Sahin bude igrao kao i protiv Verdera, onda se nece puno osetiti izostanak Gunda.

Koliko sam skontao njegova zelja je da zaigra za tri nedelje, dok klub nece racunati na njega do kraja septembra.
http://www.bvb.de/?%87%ECY%1B%E7%F4%9C%5Co%E4%8D%95
Ako Sahin bude igrao kao i protiv Verdera, onda se nece puno osetiti izostanak Gunda.
Moze li mi neko pobliznje objasniti sta je bilo sa Dortmundom 2005,taj bankrot,te ta pomoc Bayerna ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Borussia je posudila od Bayerna 2m za plate igracima,stim da je to smjesna cifra jer Borussia je bila u minusu oko 180mil. ako se ne varam i ovi pakasi iz bavarske su u tom momentu da kazem malo pomogli,ali nikako nisu spasili bankrota kako su pojedini mediji pisali i napucavali to,a sva prica je potegnuta kada se Borussia digla iz pepela i pocela da osjvaja trofeje tada su se sjetili u Bayernu da su oni nekad nama valjali pa hajd sad to da vam nabijemo na nos,jer odakle vama pravo da vi osvajate titule pored nas i da nas pobjedjujete i da vam se citav svijet divi.meho-medo je napisao/la:Moze li mi neko pobliznje objasniti sta je bilo sa Dortmundom 2005,taj bankrot,te ta pomoc Bayerna ?
Aha znaci Borussija je samo posudila 2 miliona,a kako je Borussia uspjela da rijesi dug od 180m ?samir1909 je napisao/la:Borussia je posudila od Bayerna 2m za plate igracima,stim da je to smjesna cifra jer Borussia je bila u minusu oko 180mil. ako se ne varam i ovi pakasi iz bavarske su u tom momentu da kazem malo pomogli,ali nikako nisu spasili bankrota kako su pojedini mediji pisali i napucavali to,a sva prica je potegnuta kada se Borussia digla iz pepela i pocela da osjvaja trofeje tada su se sjetili u Bayernu da su oni nekad nama valjali pa hajd sad to da vam nabijemo na nos,jer odakle vama pravo da vi osvajate titule pored nas i da nas pobjedjujete i da vam se citav svijet divi.meho-medo je napisao/la:Moze li mi neko pobliznje objasniti sta je bilo sa Dortmundom 2005,taj bankrot,te ta pomoc Bayerna ?
Je li se na godisnje rate ,i zapravo kako su se uvalili u taj dug? Da li su kasnije nasli neke sponzore koji su im pomogli,da se izvuku

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.