BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 avg 2013, 00:11

Ja ocekujem 6, ma da bih bio zadovoljan i sa 3.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 avg 2013, 00:11

Upravo to, don.. Ubicemo ih sa tim sastavom, uz iznimku da Medunjanin ide umjesto Hajrovica. Ti navalio na neke razbijace na sredini i defanzivno orijentisane likove.. Koga briga sto su u vezi isti profili igraca ako ta igra ide od noge, da tako kazem..Gol-razlika to najbolje pokazuje. Razbijace i defanzivne veznjake sve i da hocemo nemamo u reprezentaciji, eventualno rusilac kad/ako dobije pasos. Dotad samo Rahimic i to 45 u vrh glave 60 minuta da dobije..
15.10 - 15.06 ...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 avg 2013, 00:23

FliX je napisao/la:Raja, pomozi te mi. Sta da odaberem? :mrgreen:

slika

Nesto me vuce na 6bodova, uz gol razliku dvomeca 5:1
Ma 5 bodova sigurice :lol: :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 avg 2013, 00:28

skyisthelimit je napisao/la:Upravo to, don.. Ubicemo ih sa tim sastavom, uz iznimku da Medunjanin ide umjesto Hajrovica. Ti navalio na neke razbijace na sredini i defanzivno orijentisane likove.. Koga briga sto su u vezi isti profili igraca ako ta igra ide od noge, da tako kazem..Gol-razlika to najbolje pokazuje. Razbijace i defanzivne veznjake sve i da hocemo nemamo u reprezentaciji, eventualno rusilac kad/ako dobije pasos. Dotad samo Rahimic i to 45 u vrh glave 60 minuta da dobije..
Mah, nema sanse da tako pocnemo, tako bi ja poceo :D , ali poznavajuci Saju, ocekujem slicno ali ne bas tako ofanzivnu varijantu. Medunjanin bi mogao dobiti sansu ispred Rahimica i Zukanovic ispred Bicakcica. Ubicemo ih svakako, a za Lihtenstajn ide moja formacija 8-) .

-----------------------------------------Begovic-----------------------------------------
---------------Mujdza----------Bicakcic-----Spahic-----Salihovic--------------------
--------------------------Rahimic------------------Pjanic-------------------------------
--------------Misimovic---------------------------------------Lulic---------------------
---------------------------------Ibisevic------Dzeko-------------------------------------
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 avg 2013, 00:29

DonCorleone je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Upravo to, don.. Ubicemo ih sa tim sastavom, uz iznimku da Medunjanin ide umjesto Hajrovica. Ti navalio na neke razbijace na sredini i defanzivno orijentisane likove.. Koga briga sto su u vezi isti profili igraca ako ta igra ide od noge, da tako kazem..Gol-razlika to najbolje pokazuje. Razbijace i defanzivne veznjake sve i da hocemo nemamo u reprezentaciji, eventualno rusilac kad/ako dobije pasos. Dotad samo Rahimic i to 45 u vrh glave 60 minuta da dobije..
Mah, nema sanse da tako pocnemo, tako bi ja poceo :D , ali poznavajuci Saju, ocekujem slicno ali ne bas tako ofanzivnu varijantu. Medunjanin bi mogao dobiti sansu ispred Rahimica i Zukanovic ispred Bicakcica. Ubicemo ih svakako, a za Lihtenstajn ide moja formacija 8-) .

-----------------------------------------Begovic-----------------------------------------
---------------Mujdza----------Bicakcic-----Spahic-----Salihovic--------------------
--------------------------Rahimic------------------Pjanic-------------------------------
--------------Misimovic---------------------------------------Lulic---------------------
---------------------------------Ibisevic------Dzeko-------------------------------------
Ma stavi Pjanica kod Begovica dole da drzi stativu :)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 avg 2013, 00:31

sagitarius je napisao/la:

Ma stavi Pjanica kod Begovica dole da drzi stativu :)
Cuj da Pjanic drzi kod Begovica "dole" i to "stativu" :lol: :lol: :lol:
Da to nije bilo dvosmisleno :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 avg 2013, 00:33

sagitarius je napisao/la: Ma stavi Pjanica kod Begovica dole da drzi stativu :)
Pa mjesto mu je u vezi, nema on sta drzati Begovicu :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 avg 2013, 00:49

sagitarius je napisao/la: Ma stavi Pjanica kod Begovica dole da drzi stativu :)
Pa mjesto mu je u vezi, nema on sta drzati Begovicu :lol: .
Pa zar nije bolje da igra na mjestu gde si Misketa stavio, a Misketa odmah iza napada??

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 avg 2013, 01:02

Ocekujem 4 boda, pobjeda kuci i remi tamo kod njih. Do kraja sve posamarat i onda u Brazil :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2013, 01:24

sagitarius je napisao/la:Ma stavi Pjanica kod Begovica dole da drzi stativu :)
Tako bi imali bar neke koristi od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 avg 2013, 01:58

Nama zapravo treba minimalno 3 boda iz ovog dvomeca. Dakle ovo nam je historijska utakmica. Ili ako ne bude historijska onda ce on naredna biti historijska. A ako bude historijska ova prva onda ce ona druga biti onako. :mrgreen: ;) :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2013, 03:25

Dado je napisao/la:Nama zapravo treba minimalno 3 boda iz ovog dvomeca. Dakle ovo nam je historijska utakmica. Ili ako ne bude historijska onda ce on naredna biti historijska. A ako bude historijska ova prva onda ce ona druga biti onako. :mrgreen: ;) :D
Ma nemoj mi 3 pa da se onda znojimo u Litvaniji. Daj 6 i onda mirno u zavrsnicu. 6 bodova ovdje i onda nam prakticki samo treba pobjeda protiv Lihtenstajna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 avg 2013, 06:40

Cartman je napisao/la:
Dado je napisao/la:Nama zapravo treba minimalno 3 boda iz ovog dvomeca. Dakle ovo nam je historijska utakmica. Ili ako ne bude historijska onda ce on naredna biti historijska. A ako bude historijska ova prva onda ce ona druga biti onako. :mrgreen: ;) :D
Ma nemoj mi 3 pa da se onda znojimo u Litvaniji. Daj 6 i onda mirno u zavrsnicu. 6 bodova ovdje i onda nam prakticki samo treba pobjeda protiv Lihtenstajna.
Slazem se. Dosta mi je i tih "historijskih" utakmica i cekanja zadnje utakmice da znamo na cemu smo. Sto kaze Marjan, pometemo sve redom bez nekog racunanja, zabij golova koliko mozes i gotovo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 avg 2013, 08:33

nipošto nam zadnja ne smije biti odlučujuća - tu se uvijek syebemo .

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 avg 2013, 09:00

Ja bi ovako:
Begovic,Mujdza,Spahic,Bicakcic,Lulić;Salihović,Medunjanin;Miske,Pjanić;Ibišević i Edin.
Treba ici sa dva zadnja vezna,Salihovic bi bio idealan,a Medunjanin kao dobar partner.
Keep walking.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 avg 2013, 10:55

viKK je napisao/la:nipošto nam zadnja ne smije biti odlučujuća - tu se uvijek syebemo .
Historijska protiv Lihtenstajna :lol: :lol:

Ja sam sanjao da smo ih u Zenici dobili 6:1.

U prvom su Dzeko,Vedo i Zahir-aga pogodjali a u drugom sam vidio samo krajnji rezultat 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 27 avg 2013, 11:01

Ja sam uvjeren da cemo Slovake u oba susreta rastavit na proste faktore :mrgreen:

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 27 avg 2013, 11:38

I ja mislim da ce mo ih poraziti katastrofalno u obje tekme. Imaju 4-5 dobrih igraca i ostatak zivo rasulo. Ono ne moze dotjerati u red ni Ferguson. Latvija je opasnija

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2013, 11:42

Novi trener, nova sreca, tako da nisu za podcijeniti nikako.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2013, 12:42

Eto, ostadosmo izgleda bez Zukanovica za ovaj dvomec. :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.