Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Evo njega ponovo. Retardu jedan, nikad čovjeka od tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Takva pravila ne važe za ljudine kakva je BorisCartman je napisao/la:Hocemo na SP, a na spisku nam igraci bez kluba. Mislio sam da su ta vremena prosla.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta on zna šta znači riječ ljudina.legenda reala je napisao/la:Takva pravila ne važe za ljudine kakva je BorisCartman je napisao/la:Hocemo na SP, a na spisku nam igraci bez kluba. Mislio sam da su ta vremena prosla.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Prevedi mu na Solskjerov jezikVirtu4l je napisao/la:
Šta on zna šta znači riječ ljudina.

A vidiš da se niko ne buni što nema tima, on je i griješio i svašta, al uvijek ga raja gotivi, svima je jasno da ne zna, al se bar trudi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prevedi mu ti.
To se brate kaže 'glavom na kopačku', zato ga i volimo. Nikad mu neću zaboraviti dvomeč sa Belgijom, naklon do poda!
To se brate kaže 'glavom na kopačku', zato ga i volimo. Nikad mu neću zaboraviti dvomeč sa Belgijom, naklon do poda!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da sam uvijek bio slab s jezicimaVirtu4l je napisao/la:Prevedi mu ti.

Zamisli da je neko drugi dobio poziv a da je bez kluba, pa deset stranica bi se ispisalo, o njemu jedva pet postova i to sve postovi podrške

- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, jedino tako i zna..glava dole, pogled pravo..i sta bi, bi.Virtu4l je napisao/la:Prevedi mu ti.
Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.velez_mostar je napisao/la:Pa, jedino tako i zna..glava dole, pogled pravo..i sta bi, bi.Virtu4l je napisao/la:Prevedi mu ti.
Pandza je stoper u nedvosmislenom smislu.I umjesto da kao ovi pojedinci ga pokusaju ''zivog''sahraniti.zbog pitaj boga kojeg razloga.Momku treba dati priliku i sansu, kao Muslimovicu koji se slepao bez kluba.Pa na kraju dize koje milionce kod pirincovih tigrova.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 avg 2013, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
O izgleda da je se vratio i moron svih morona na forum.
Znaci uveli su internet i u ludnicama. Fino.
Cekamo slike i viceve na racun mrtve djece.

Cekamo slike i viceve na racun mrtve djece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Procitas li ti ono sto napises covjece??Pa, pogledaj kako konstruiras recenicu...nevjerovatno!harishp je napisao/la:Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.velez_mostar je napisao/la:Pa, jedino tako i zna..glava dole, pogled pravo..i sta bi, bi.Virtu4l je napisao/la:Prevedi mu ti.
Pandza je stoper u nedvosmislenom smislu.I umjesto da kao ovi pojedinci ga pokusaju ''zivog''sahraniti.zbog pitaj boga kojeg razloga.Momku treba dati priliku i sansu, kao Muslimovicu koji se slepao bez kluba.Pa na kraju dize koje milionce kod pirincovih tigrova.
@Odmostarac cirka 20 km Podvelez.Poenta je sto ti ne kontas sta pises.Nego samo da udaras kontru.li ti ga yebo konstuiranje,kad je bolje destrukcija(u tvom slucaju kamena,imas ga za izvoz)
I dan danas se smijem tvom k'o fol razgovoru sa Papcem.
I dan danas se smijem tvom k'o fol razgovoru sa Papcem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
U pravu si ti..harishp je napisao/la:@Odmostarac cirka 20 km Podvelez.Poenta je sto ti ne kontas sta pises.Nego samo da udaras kontru.
I danas danas se smijem tvom k'o fol razgovoru sa Papcem.
harishp je napisao/la:Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.
Hmmm... Jel' ovo ono sto se zove kada govorimo o drugima govorimo u stvari o sebi?

- velez_mostar
- Kontakt:
Priznao, a da ga niko ni pitao nije.Honorar je napisao/la:harishp je napisao/la:Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.
Hmmm... Jel' ovo ono sto se zove kada govorimo o drugima govorimo u stvari o sebi?

Ma ja.
Nego fakat ne mogu da skontam da ima faca kojima bi Pandza smetao,pa bio on i na sirem spisku reprezentativaca.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.Vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat
.
Nego fakat ne mogu da skontam da ima faca kojima bi Pandza smetao,pa bio on i na sirem spisku reprezentativaca.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.Vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harise.. Boris nije im'o tumor na mozgu pa da se nije znalo da li ce prezivjeti pa da ga zbog toga niko ne kupuje. Problem je u ljudima koji ga prodaju, vidis da im je domet neki od -sporova. Neka promjeni menadzera i bice prodan za pet dana.
A ovo "dvozumi" ne razumijem. Neka nova cyber-furka?
A ovo "dvozumi" ne razumijem. Neka nova cyber-furka?
- velez_mostar
- Kontakt:
Kako smo se udruzili protiv tebe...harishp je napisao/la:Ma ja.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat.

Moj harishp, pa jednostavnije mi je naci dijete od 8 godina da ti replicira, i da se zakacis.

Pa ja nasao tebe maksuma jos mladjim od osam ljeta.Znaci skoro isti klinac.velez_mostar je napisao/la:Kako smo se udruzili protiv tebe...harishp je napisao/la:Ma ja.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat.
Moj harishp, pa jednostavnije mi je naci dijete od 8 godina da ti replicira, i da se zakacis.
idi prebiraj kamenje.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Jesi primjetio da ja na tvoje postove nikad prvi ne pisem, ne znam zasto se uvijek kacis.harishp je napisao/la:Pa ja nasao tebe jos mladjim od osam godina.Znaci isti klinac.velez_mostar je napisao/la:Kako smo se udruzili protiv tebe...harishp je napisao/la:Ma ja.
idi prebiraj kamenje.
Jos sam jako ljubazan, necu da budem bezobrazan, a ti non stop nesto dobacujes, nesto "peckas", ja mogu puno vise i jace odgovorit na ta podjebavanja, a to ne cinim, i ti to ne cijenis..cccc..druze Hara.
Hare me podsjeca na jednog fudbalera..
Maksumica..
E de da ne zachatavamo temu, Harise evo ja necu vise obecavam ali samo ako mi obecas da neces pisati vise od jednog posta po satu! Jel' moze?
Sto se Borisa tice, zasluzio je poziv protiv Amerike, ovaj protiv Slovacke nije jer je preozbiljna tekma da bi se u njoj u slucaju "ne daj Boze" oslanjali na igraca bez kluba.
Eto toliko..
Maksumica..

E de da ne zachatavamo temu, Harise evo ja necu vise obecavam ali samo ako mi obecas da neces pisati vise od jednog posta po satu! Jel' moze?
Sto se Borisa tice, zasluzio je poziv protiv Amerike, ovaj protiv Slovacke nije jer je preozbiljna tekma da bi se u njoj u slucaju "ne daj Boze" oslanjali na igraca bez kluba.
Eto toliko..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.