Boris Pandža

Virtu4l
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2013, 01:20

Evo njega ponovo. Retardu jedan, nikad čovjeka od tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2013, 01:24

Cartman je napisao/la:Hocemo na SP, a na spisku nam igraci bez kluba. Mislio sam da su ta vremena prosla.
Takva pravila ne važe za ljudine kakva je Boris :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2013, 01:27

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hocemo na SP, a na spisku nam igraci bez kluba. Mislio sam da su ta vremena prosla.
Takva pravila ne važe za ljudine kakva je Boris :P
Šta on zna šta znači riječ ljudina.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2013, 01:28

Virtu4l je napisao/la:
Šta on zna šta znači riječ ljudina.
Prevedi mu na Solskjerov jezik :mrgreen: :mrgreen:

A vidiš da se niko ne buni što nema tima, on je i griješio i svašta, al uvijek ga raja gotivi, svima je jasno da ne zna, al se bar trudi :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2013, 01:34

Prevedi mu ti.

To se brate kaže 'glavom na kopačku', zato ga i volimo. Nikad mu neću zaboraviti dvomeč sa Belgijom, naklon do poda!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2013, 01:36

Virtu4l je napisao/la:Prevedi mu ti.

To se brate kaže 'glavom na kopačku', zato ga i volimo. Nikad mu neću zaboraviti dvomeč sa Belgijom, naklon do poda!
Znaš da sam uvijek bio slab s jezicima :P

Zamisli da je neko drugi dobio poziv a da je bez kluba, pa deset stranica bi se ispisalo, o njemu jedva pet postova i to sve postovi podrške 8-)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 01:43

Pa, jedino tako i zna..glava dole, pogled pravo..i sta bi, bi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 01:46

velez_mostar je napisao/la:

Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.
Pandza je stoper u nedvosmislenom smislu.I umjesto da kao ovi pojedinci ga pokusaju ''zivog''sahraniti.zbog pitaj boga kojeg razloga.Momku treba dati priliku i sansu, kao Muslimovicu koji se slepao bez kluba.Pa na kraju dize koje milionce kod pirincovih tigrova.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 avg 2013, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2013, 01:50

O izgleda da je se vratio i moron svih morona na forum. :lol: Znaci uveli su internet i u ludnicama. Fino.

Cekamo slike i viceve na racun mrtve djece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 01:58

harishp je napisao/la:

Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.
Pandza je stoper u nedvosmislenom smislu.I umjesto da kao ovi pojedinci ga pokusaju ''zivog''sahraniti.zbog pitaj boga kojeg razloga.Momku treba dati priliku i sansu, kao Muslimovicu koji se slepao bez kluba.Pa na kraju dize koje milionce kod pirincovih tigrova.
Procitas li ti ono sto napises covjece??Pa, pogledaj kako konstruiras recenicu...nevjerovatno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 02:07

@Odmostarac cirka 20 km Podvelez.Poenta je sto ti ne kontas sta pises.Nego samo da udaras kontru.li ti ga yebo konstuiranje,kad je bolje destrukcija(u tvom slucaju kamena,imas ga za izvoz)
I dan danas se smijem tvom k'o fol razgovoru sa Papcem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 02:18

harishp je napisao/la:@Odmostarac cirka 20 km Podvelez.Poenta je sto ti ne kontas sta pises.Nego samo da udaras kontru.
I danas danas se smijem tvom k'o fol razgovoru sa Papcem.
U pravu si ti..

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 02:29

harishp je napisao/la:Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.

Hmmm... Jel' ovo ono sto se zove kada govorimo o drugima govorimo u stvari o sebi? :shock:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 02:31

Honorar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ti ne znas ni to,zato ti preostaje da zayebayes narod po forumima.

Hmmm... Jel' ovo ono sto se zove kada govorimo o drugima govorimo u stvari o sebi? :shock:
Priznao, a da ga niko ni pitao nije. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 02:38

Ma ja.
Nego fakat ne mogu da skontam da ima faca kojima bi Pandza smetao,pa bio on i na sirem spisku reprezentativaca.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.Vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat :mrgreen: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 02:42

Harise.. Boris nije im'o tumor na mozgu pa da se nije znalo da li ce prezivjeti pa da ga zbog toga niko ne kupuje. Problem je u ljudima koji ga prodaju, vidis da im je domet neki od -sporova. Neka promjeni menadzera i bice prodan za pet dana.

A ovo "dvozumi" ne razumijem. Neka nova cyber-furka?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 02:47

harishp je napisao/la:Ma ja.
Nego fakat ne mogu da skontam da ima faca kojima bi Pandza smetao,pa bio on i na sirem spisku reprezentativaca.
Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.
Nego @Cartmo da ovaj honorarni nije dvozumi od odmostarca.Hem se nesto plaho slazu,hem se uvijek uhvate u vakat :mrgreen: .
Kako smo se udruzili protiv tebe...:D

Moj harishp, pa jednostavnije mi je naci dijete od 8 godina da ti replicira, i da se zakacis. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 02:49

Ostao bez kluba,pa sta.Nije zbog lokanja ili ganjana kuravi.vec teze povrede.Tada i mnogo vece zvjezde znaju da izvise od strane kluba,kao i skepticnosti drugih klubova,da li ce se ovaj ikada oporaviti do kraja.

Moj harishp, pa jednostavnije mi je naci dijete od 8 godina da ti replicira, i da se zakacis. :D
Pa ja nasao tebe maksuma jos mladjim od osam ljeta.Znaci skoro isti klinac.
idi prebiraj kamenje. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2013, 02:54

harishp je napisao/la:

Pa ja nasao tebe jos mladjim od osam godina.Znaci isti klinac.
idi prebiraj kamenje. :mrgreen:
Jesi primjetio da ja na tvoje postove nikad prvi ne pisem, ne znam zasto se uvijek kacis.
Jos sam jako ljubazan, necu da budem bezobrazan, a ti non stop nesto dobacujes, nesto "peckas", ja mogu puno vise i jace odgovorit na ta podjebavanja, a to ne cinim, i ti to ne cijenis..cccc..druze Hara.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 02:58

Hare me podsjeca na jednog fudbalera..

Maksumica.. :mrgreen:

E de da ne zachatavamo temu, Harise evo ja necu vise obecavam ali samo ako mi obecas da neces pisati vise od jednog posta po satu! Jel' moze?

Sto se Borisa tice, zasluzio je poziv protiv Amerike, ovaj protiv Slovacke nije jer je preozbiljna tekma da bi se u njoj u slucaju "ne daj Boze" oslanjali na igraca bez kluba.

Eto toliko..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.